Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 04/10/2004 17:27
Mam bramki Pogoni z tego sezonu z meczy z:
Herta Berlin
Legia W-wa (tylko oprawa, bramek nie mam)
Lech Poznań
Wisła Kraków
Polonia W-wa
Mazowsze Grójec (PP)
GKS Katowice
Wisła Płock
Jak ktoś chce to zapraszam na gg, moge pezsłać!!
narka
Ostatnio edytowany przez: seba78, 5 października 2004, 22:58 [1 raz(y)]
I zesłał nas Pan na ziemie, abyśmy siali zamęt i zniszczenie. Wychowani na POGONI.
Sory ze nie za temat ale niema to jak zajebiac avatara nie maselko ?! Nie zebym mial cos przeciwko bo klade w sumie , zrobie sobie inny ale poczytal bys regulamin ...
"Avatar musi być unikalny dla danego użytkownika - zabrania się używania avatarów innych użytkowników. Takie działanie będzie spostrzegane jako próba podszycia się pod innego użytkownika i zakończy się banem lub zablokowaniem użytkownika. Punkt ten nie dotyczy szczególnych przypadków, takich jak:
używanie jednakowego avatara przez zorganizowaną grupę kibiców (grupy ultras itp.)
oznaczenie użytkowników zablokowanych lub zabanowanych
oznaczenie administratorów, moderatorów lub innych grup użytkowników
używanie herbów dostępnych poprzez wybór na liście herbów w profilu "
sory ze sie przyjebalem w sumie o glupote ale taki jestem ...pozdrawiam i zmieniam zaraz avatara
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 05/10/2004 17:29
kurwa...... jakim trzeba być totalnym imbecylem, żeby zrobić to co się stało na walla.com....... ręcę opadają na takich upośledzonych palantów........ ehhhhh.... pewnie jakiś gówniarz zapragnął być hakierem... szkoda gadać wogóle jak ludzi mogą być ułomni
mam nadzieje ze ludzie ktorzy wrzucali bramki na walla.com nie zrażą się tym, 3mam kciuki
kurwa...... jakim trzeba być totalnym imbecylem, żeby zrobić to co się stało na walla.com....... ręcę opadają na takich upośledzonych palantów........ ehhhhh.... pewnie jakiś gówniarz zapragnął być hakierem... szkoda gadać wogóle jak ludzi mogą być ułomni
mam nadzieje ze ludzie ktorzy wrzucali bramki na walla.com nie zrażą się tym, 3mam kciuki
wiem że jest pusto na walla.com, ale co się konkretnie stało
Jeszcze wczoraj ściągałem brameczki a dzisia kicha!!!!
jakiś cwaniaczek usunął bramki z tego konta.... kurwa.... ktoś chce zrobić coś dla ludzi, to przyjdzie taki baran i wszystko usunie (afkorz usunąć bramki mógł każdy bo to jest konto mailowe)
jakiś cwaniaczek usunął bramki z tego konta.... kurwa.... ktoś chce zrobić coś dla ludzi, to przyjdzie taki baran i wszystko usunie (afkorz usunąć bramki mógł każdy bo to jest konto mailowe)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.