A co tez jestes "lzejszy" o 100 za browarek przed meczem Mi powiedzieli ze bylem z kumplem bezczelny "bo pilem pod samym stadionem i nic z tego sobie nie robilem" A co ja sobie k... mialem robic??
A mi tu coś zalatuje apokalipycznymi wizjami koniec świata czy jak?
- 5 melonów na stadion
- zajebiście Szybki Tramwaj
- i Maryjan wzruszony do łez przy swoich żaglowcach 2007
Ten temat będzie jak Lenin - wiecznie żywy przez nastepne lata bo będzie "Papricana konserwowana"... żeby się nie rozpadała na pół
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Odp: Modernizacja stadionu Pogoni - 01/02/2005 19:35
Mi szczerze mowiac zadna koncepcja sie nie podoba.
1 koncepcja jest do dupy. Z jednej strony dobra trybuna a z drugiej luk Dla mnie nie do pomyslenia
2 koncepcja jest nawet dobry gdyby nie ten dach. Jak dach bylby pelny to moze byc a nie tak jak jest przedstawione. Moze fajnie to wyglada ze wzgledu na wyglad ale nie bedzie pelnilo swojej funkcji
Odp: Modernizacja stadionu Pogoni - 01/02/2005 23:44
Oba projekty mi sie nie podobają... drugi oczywiscie bardziej funkcjonalny wiec chyba bylby lepszy, ale mogli pokazac jeszcze mniejsze fotki, bo wszytko na nich widac:/ Oby nie skonczylo sie na obiecankach, tak jak to było zawsze... pozdro
Panowie jeszcze nic nie powstalo a juz krytykujecie. Stadion ma swoje uwarunkowania polozeniowe itd. wiec cudow nie nalezy sie spodziewac. Poza tym wszystko musi sie spiac w jakis realnych pieniadzach bo przeciez ameryka nie jestesmy i nie bedziemy... Calkiem co innego mozna zaproponowac stawiajac stadion od nowa ale zdaje sie ze wiekszosc jest raczej przeciw.
Odp: Modernizacja stadionu Pogoni - 02/02/2005 11:14
bez kitu nie czaje co sie wam nie podoba. akurat mi sie oby dwa podobają nie są to jakieś super projekty, ale przeciez nas nie stac na stadion a la stadion Barcelony czy Manchasteru. Zrobili coś takiego na co stać Miasto. Jezeli wogóle coś powstanei , bo osobiści sam nie wierzę, że którykolwiek projekt zostanie zrealizowany :/
Odp: Modernizacja stadionu Pogoni - 02/02/2005 11:37
W warunkach jakie panują w mieście (budżet) będę cieszył się z każdej przebudowy prowadzącej do podwyższenia standardu plus powiększenia pojemności szczególnie, no ich w dalszej kolejności 360 stopni dach. Mówią że nadzieją matką głupich, no ale liczę, że cokolwiek bedzie się działo już w okresie letnim. Co do samych projektów, wolę się wstrzymać do lepszej prezentacji tych pomysłów.
W warunkach jakie panują w mieście (budżet) będę cieszył się z każdej przebudowy prowadzącej do podwyższenia standardu plus powiększenia pojemności szczególnie, no ich w dalszej kolejności 360 stopni dach. Mówią że nadzieją matką głupich, no ale liczę, że cokolwiek bedzie się działo już w okresie letnim. Co do samych projektów, wolę się wstrzymać do lepszej prezentacji tych pomysłów.
i tu sie z Toba zgodze. a co do koncepcji nr 2 to mi ni huhu sie nie podobaja te daszki smieszne a te 35 tys to chyba tylko na euro bo na lige to watpie zeby tyle ludzi przyszlo no chyba ze bedziemy grac w pucharach albo beda za darmo wpuszczac
obydwa projekty sa beznadziejne moze w tym 2 projekcie tam miedzy dachem maja byc przeszklone szyby.
Nawet jak przeszklone szyby to popatrz jak cien i swiatlo bedzie padac na murawe i ogladaj emcz w takich warunkach
Panowie jeszcze nic nie powstalo a juz krytykujecie. Stadion ma swoje uwarunkowania polozeniowe itd. wiec cudow nie nalezy sie spodziewac. Poza tym wszystko musi sie spiac w jakis realnych pieniadzach bo przeciez ameryka nie jestesmy i nie bedziemy... Calkiem co innego mozna zaproponowac stawiajac stadion od nowa ale zdaje sie ze wiekszosc jest raczej przeciw.
Dokladnie zgadzam sie z Toba ..jesli chodzi o 1 projekt to brakuje mi tu zdjecia projektu jak wygladala by ta trybuna od Twardowskiego od strony murawy a z kolei w drugim projekcie wydaje mi sie ze jesli robic ten dach to napewno nie z takimi przerwami ...
Kwestia druga jest taka ze naprawde nie robiloby mi roznicy czy wybrano by projekt 1 czy 2 byle by tylko wkoncu ruszyly jakies prace w zwiazku z tym ...bo juz kiedys nasz Marian pokazywal przed wyborami piekna makiete nowego stadionu i co z tego......skoro nic nie zostaly w tym kierunku zrobione!
Kwestia trzecia jak to ktos juz powiedzial przestancie narzekac bo przeciez wiadomo ze nigdy nie bedzie nas stac na taki obietk jak Arena Auf Schalke czy Amsterdam Arena czy projekt nowego stadionu Szachtaru Donieck..
Kwestia czwarta wiadomo ze gdyby to byla pojemnosc 35 tysiecy to napewno nie wypelniala by sie na meczach ligowych ale przeciez ten stadion bedzie mogl byc wykorzystany rowniez do jakis koncertow gdzie te 35 tysiecy napewno by wystarczylo.
Obym doczekal sie jeszcze w tym dziesiecioleciu tej przebudowy....ech nadzieja
Odp: Modernizacja stadionu Pogoni - 04/02/2005 02:16
Te oba projekty to są jakieś jaja? 750 tys za coś takiego? Trzeba było dać naszym architektom z podwórka trochę kasy, wziąść dokumentacje jakiegoś nowego stadionu z zachodu i byśmy mieli elegancki projekt... zrobiony z głową. A tu chcą nam wszystko oszpecić. I tak nie wybudują ani 1 ani 2. Kto beknie za te 750 tys?
Takie projektowanie to się nadaje dla Wronek czy Grodziska. Oni chyba mają wciąż uraz do Szczecina że był niemiecki. Chcecie spaprać budę dla psa? Zamówcie projekt w Warszawie.
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Te oba projekty to są jakieś jaja? 750 tys za coś takiego? Trzeba było dać naszym architektom z podwórka trochę kasy, wziąść dokumentacje jakiegoś nowego stadionu z zachodu i byśmy mieli elegancki projekt... zrobiony z głową. A tu chcą nam wszystko oszpecić. I tak nie wybudują ani 1 ani 2. Kto beknie za te 750 tys?
Takie projektowanie to się nadaje dla Wronek czy Grodziska. Oni chyba mają wciąż uraz do Szczecina że był niemiecki. Chcecie spaprać budę dla psa? Zamówcie projekt w Warszawie.
Za zrobienie tych 2 projektów wzieli 750tys.?? <lol2> Przesada.
Odp: Modernizacja stadionu Pogoni - 06/02/2005 20:13
5 mln - prawie 1 za sam projekt to za cegly zaplaca nastepny jeden, 0,3 na pensje, hehe a reszta jeszcze wiecej...ze stadionem nic nie ruszy o to to sie moge zakladac z kazdym , licencji nie dostanie Pogoń na nastepny roczek i znowu bedzie tragedia w klubie. normalka. w szczecinie nie moze byc w cywilizowany sposob nic zrobione eh:/ jurczyki jurczyki...
Jak sie urodziłem, to płakałem, a wszyscy się śmiali. Jak będę umierał, to z uśmiechem a wszyscy będą plakali...
Odp: Modernizacja stadionu Pogoni - 06/02/2005 21:13
750 tys. za projekt Pfffff przesada. Lepiej było skopiowac jakis koncept z zachodu (np. stadiony angielskie) i mielibyśmy szanse cos wybudfować. Ja widze, ze te 5 mln wypłynie szybko....
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.