Odp: Hymn Pogoni !!! - 13/12/2007 13:14
Myślę że Lady Pank byłoby w sam raz . Znana, lubiana i szanowana kapela , i na pewno nie odstawią fuszerki z tekstem
Ewentualnie jakiś zespół szantowy aby podkreślić portowy charakter Szczecina
Co do Hey , Pogodna czy Silskiego to nie jestem przekonany ....
Hymn Pogoni był jest i będzie jeden bynajmniej dla mnie i nie potrzeba go zmieniać!Lepiej sie go nauczcie bo narawde kiedy to śpiewacie na stadionie to brzmi to żałośnie
Nie rzucim ziemi skąd nasz klub
Nie damy pogrześć sławy
Gryfa my naród Gryfa ród
Szczeciński Klub Sportowy
Nie będą pyry pluć nam w twarz
Ni bluzgać nas od śledzi
Do boju stanie Gryfa Ród
Tak nam dopomóż Bóg
Tak nam dopomóż Bóg
Myślę że Lady Pank byłoby w sam raz . Znana, lubiana i szanowana kapela , i na pewno nie odstawią fuszerki z tekstem
Ewentualnie jakiś zespół szantowy aby podkreślić portowy charakter Szczecina
Co do Hey , Pogodna czy Silskiego to nie jestem przekonany ....
A ja wlaśnie bardziej bym widział w tej roli Pogodno - zespół ambitny, ciekawy, szczeciński, no i znajac ich byloby to pewnie cos niesztampowego mimo zmiany stylistyki...a Lady Punk to dla mnie starsi panowie, ktorzy dorabiaja do emerytury i pewnie nie wlozyliby w to przedsiewziecie serca.
Co do tekstu to ten wynaleziony/przetworzony przez darego jak dla mnie calkiem dobry, ciekaw jestem melodii do tego utworu (na youtube nie znalazlem).
Warto przyjrzec sie szczecinskim wykonawca, a nie placic ludziom nie zwiazanym ze Szczecinem. Moze warto byloby dotrzec do zespolu Hybryda
Także uważam, że pomysł z Hybryda jest kapitalny!
Także sądze że to dobry pomysł. Tym bardziej że członkowie tego zespołu są stałymi bywalcami stadionu przy Karłowicza. Nie tam jakieś Lady Pank które za nie małe pieniądze stwierdzi że może zagrać dla naszego klubu... I tyle ich w Szczecinie będziemy widzieć.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Warto przyjrzec sie szczecinskim wykonawca, a nie placic ludziom nie zwiazanym ze Szczecinem. Moze warto byloby dotrzec do zespolu Hybryda
nie żartuj.
W Szczecinie jest wiele lepszych zespołów niż Hybryda.
dokladnie, chociazby Big Fat Mama, ktorych juz mozna bylo nawet w tv na debutach w opolu obejzec.
rozumiem, ze czlonkowie hybrydy chodza na Pogon i sa waszymi znajomymi, ale troche realizmu...tworzenie hymnu powinno byc powierzone komus, kto juz czyms zaslynal i wykazal sie talentem....
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.