Odp: Urodziny! (piłkarzy, trenerów, działaczy) - 16/02/2005 16:08
jedyne co mozna mu zyczyc to kontraktu z MY Metrostars i sukcesow na miare Nowaka ,Koseckiego ,duzo zdrowia oraz zebysmy jeszcze Ola kiedys ujrzeli w naszych barwach w Szczecinie jesli nie w 1 lidze to byc moze na jakims meczu koronujacym jego kariere.........
Zgadzam sie wszystkie najlepszego tylko nie takich "sukcesów" o jakich teraz słyszymy z udziałem Nowaka Nie wątpie ze jeszcze kiedys zobaczymy Ola na Papricanie
Racja!!! Dajcie spokój z pisaniem "paprikana"!!! Przyczepiliście się do tej nazwy jak to nie mam NIC wspolnego z nami kibicami POGONI, ani z Naszym stadionem.
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: Urodziny! (piłkarzy, trenerów, działaczy) - 18/02/2005 13:17
Dziś 29. urodziny obchodzi obrońca Legii Veselin Djoković. Serb zasilił Legię latem ubiegłego roku, ale do tej pory nie zadebiutował w oficjalnym spotkaniu wojskowych. Powodem była kontuzja, której nabawił się podczas okresu przygotowawczego. Popularny "Djoko" przybył do Polski w 2000 roku, występował w POGONI SZCZECIN
----------------------------------------------------
Wszystkiego najlepszego dla Djkovica !!!!
Odp: Urodziny! (piłkarzy, trenerów, działaczy) - 12/03/2005 16:54
nasi działacze i operatorzy oficjalki albo tak są w szoku po porażce z Legią albo zapomnieli, że dziś 22 urodziny obchodzi Dawid Kamrowski, pomocnik Pogoni Szczecin (obecnie Pogoń II).
Być może zawodnik rezerw nie zasługuje na życzenia na oficjalce??
Fakt faktem Dawid ocierał się przecież w tamtym sezonie o pierwszy skład.
sto lat od mnie
niech Twoja kariera szybko się rozwija i wskakuj do ekstraklasy
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.