Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 12/03/2004 09:12
> No to jeszczze 28h do spotkania w ploni. Ci co jeszcze sie nie zdecydowali,
> dawajcie nie moze was zabraknac!! Nie sztuka jest na mecz na Twardowskiego,
> Czasami trzeba pojechac na wyjazd!!
To Pszczółek widze, ze jednak z grupa "zmotoryzowana" jedziesz
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 12/03/2004 09:40
Nie sztuka jest na mecz na Twardowskiego,
No to jest prawda Pszczółek, ale nie każdy może Np. ja bym wiele dał żeby pojechać teraz do Konina - szykuje się znakomity wyjazd i zajebista atmosfera - ale większość wyjazdowiczów (nie wiem jak to ująć) "nieprzychylnie" patrzyła by jak na mecz wyjazdowy "pcha się" grupka 15-latków I t tym tkwi problem z mojej i nie tylko mojej strony (wiem że jest tu kilku "młodocianych" forumowiczów) Jedynym tutaj rozwiązaniem (dla nieletnich) byłby wyjazd np. ze starszym bratam lub ze starym - ale dla niektórych też jest to duży problem...
P.S.: Ale gdyby zaistniała sytuacja że zobaczylibyście w sektorze (w meczu wyjadowym) dla naszych kibiców grupke nieletnich kibiców bez niczyjej opieki to jakbyście zareagowali (chodzi mi o wiek 15-17 lat)
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 12/03/2004 09:48
"nieprzychylnie" patrzyła by jak na mecz wyjazdowy "pcha się"
> grupka 15-latków I t tym tkwi problem z mojej i nie tylko mojej strony (wiem
> że jest tu kilku "młodocianych" forumowiczów) P.S.: Ale gdyby zaistniała sytuacja
> że zobaczylibyście w sektorze (w meczu wyjadowym) dla naszych kibiców grupke
> nieletnich kibiców bez niczyjej opieki to jakbyście zareagowali (chodzi mi o
> wiek 15-17 lat)
Piepszysz od rzeczy. Na ten wyjazd jadą wszyscy, a Ci co są "nieprzychylni" sami zaczynali jeździć w wieku 15-17lat. To nie Gorzyce tylko Konin
|
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 12/03/2004 09:57
> > No to jeszczze 28h do spotkania w ploni. Ci co jeszcze sie nie zdecydowali,
> dawajcie nie moze was zabraknac!! Nie sztuka jest na mecz na Twardowskiego,
To Pszczółek widze, ze jednak z grupa
> "zmotoryzowana" jedziesz
pozdro
Jadę z kolesiami i to oni bardziej nalegali na tą formę wyjazdu... Ja się podporządkowałem. Niedaj Boże gdyby coś stało z tym moim wyjazdem grupą zmotoryzowaną to pierwsze co robie lecę na pociąg...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 12/03/2004 10:46
> No to ciekawe dalczego są teraz "nieprzychylni"
sadze, ze ta nieprzychylnosc jest wynikiem postawy wielu mlodych kibicow na forum, co innego pojechac na wyjazd i dopingowac, a co innego pieprzyc bzdury na forum, tak jak powiedzial mksbart- Ci "nieprzychylni" tez zaczynali w tym wieku
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 12/03/2004 14:01
Sprawa do forumowiczów jest
koleś Z Wild Westu chciałby się podłączyć pod sznur samochodów w Przytocznej, tyle że nie ma transportu. więc jeżeli ktoś przewiduje że będzie miał wolne miejsce w samochodzie / busie to prosiłbym o kontakt szybciutko - gg: 4974083
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 12/03/2004 14:11
Oficjalnie informuje, ze autokar juz jest pelny, odjezdzmy o 5:45 spod Reala, ale nalezy byc wczesniej, z DUO w ploni wyruszamy o 6 razem z cala kolumna! Do zobaczenia jutro!!! [Ostatnio edytowane przez KEDZIOR: 2004-03-12 14:12]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 12/03/2004 15:57
na luzaku bedzie ponad 500 osob...
domyslam sie ze wiekszosc osob , ktorzy wybieraja sie pociagiem nie zakupila jeszcze biletu
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 12/03/2004 17:02
> A Kupowałem Bilet O 14:30... I Jestem 367 Osobą... Więc Z 400 Osób Powinno Być
> Spokojnie W Konninie
Zgadzam sie Ja kupywałem bilecik o 1400 i byłem 360 nr.
Tylko zanim dojechałem do domu to mnie wyprzedziłeś
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8