Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Transfery do Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Mick
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7867 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 23/06/2007 12:28
Niestety Mem już dawno mówiłem że ptak nie odda Pogoni puki nie wysprzeda wszystkich zawodników których nie ma kart w łapie bo są pod Pogoń SSA podpisani..

Jak sie nie myle to jeszcze Julcimar i Pogoń pójdzie pod młotek..

Obrazek jpg wstawiony na forum
tie
Kibic
Na forum od 6591 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 23/06/2007 13:37
Mick zostal jeszcze Bebeto:)

szalikNa miescie jest tłok w tramwaju jest tłok kibice na Pogoń jada....raca
luki_717
Kibic
Na forum od 7558 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 23/06/2007 21:15

rico napisał:  
Pierwszy normalny transfer od lat... czyżby Stolarczyk. Jak na początek było by dobrze...

Maciej Stolarczyk zadebiutował dzis w barwach GKS Belchatow w sparingu z Hetmanem wiec do Pogoni raczej nie trafi

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
pinki15
Kibic
Na forum od 7193 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 24/06/2007 10:24
Witam kurna ja wczraj jakiegoś takiego znanego piłkarza widzałem w Trzebieży nie pamietam jego nazwiska.Ale taki wysoki z włosami do ramion i taką blizną na prawy policzku pod okiem.

"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
SISMIC
Kibic
Na forum od 7458 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 24/06/2007 10:27

pinki15 napisał:  
Witam kurna ja wczraj jakiegoś takiego znanego piłkarza widzałem w Trzebieży nie pamietam jego nazwiska.Ale taki wysoki z włosami do ramion i taką blizną na prawy policzku pod okiem.

Brawo

Szczecińska albo żadna!
WNB
Kibic
Na forum od 7076 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 24/06/2007 10:31

pinki15 napisał:  

spotkałeś valderame:)

Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
luki_717
Kibic
Na forum od 7558 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 24/06/2007 20:15
Maciej Stolarczyk podpisał roczny kontrakt z zespołem wicemistrza Polski, GKS-u Bełchatów.Wiec do Pogoni juz napewno nie trafi

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 7943 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 25/06/2007 11:27
Na 90minut.pl w dzialę "Transfery - II liga" przy Pogoni pojawiły trzy nowe nazwiska są to : Tomasz Parzy (Wisła P.) Rafał Berliński (Kolejarz Stróże) i Tomasz Pawlak ( Ruch W. M.) . Swoją drogą ciekawe skąd te informację ...?

prts
Kibic
Na forum od 7570 dni

*

Odp: Transfery do Pogoni - 25/06/2007 11:42
Dziwna sprawa, na stronce transferów jest więcej
Przychodzą: Anderson (P - Zagłębie Lubin), Rafał Berliński (O - Kolejarz Stróże), Bartosz Hinc (P - GKS Bełchatów), Tomasz Parzy (O - Wisła Płock), Tomasz Pawlak (N - Ruch Wysokie Mazowieckie), Łukasz Trałka (P - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski), Dawid Dłoniak (GKP Gorzów Wielkopolski)

Zalayeta
Kibic
Na forum od 7293 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 25/06/2007 12:12

polako_81 napisał:  
na czarno oznaczaja transfery ktore sa pewne...

Na czarno oznaczają przymiarki, transfery pewne to kolor zielony (do klubu), lub czerwony (z klubu) :]

PS do końca życia !
Arathorn
Kibic
Na forum od 7920 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 25/06/2007 12:15

polako_81 napisał:  
na czarno oznaczaja transfery ktore sa pewne...

Cytat:  
Legenda - kolorem zielonym oznaczono transfery pewne do klubu, czerwonym transfery pewne z klubu, zaś czarnym "przymiarki". Kliknij na nazwisko zawodnika, aby uzyskać więcej informacji o nim. W zestawieniu uwzględniono także przesunięcia pomiędzy pierwszą i drugą drużyną tego samego klubu.

:)

A spójrzcie na przykład na transfery GKS-u - tam Hinc już jest zaznaczony na czerwono - czyli tak jakby pewny transfer... cholera nie wiadomo o co tak do końca chodzi... :?

Może to są właśnie ci zawodnicy o których mówili Gastronomicy, że są już "zaklepani". W każdym razie tak to wygląda...

Ostatnio edytowany przez: Arathorn, 25 czerwca 2007, 12:26 [1 raz(y)]

Orło
Kibic
Na forum od 8064 dni

*

Odp: Transfery do Pogoni - 25/06/2007 12:29
Hinc jest oznaczony na czerwono bo odejdzie z GKS na 100% zapewne nie przedłużą z nim wygasającego 30 czerwca kontraktu.

Babilon Team
Arathorn
Kibic
Na forum od 7920 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 25/06/2007 12:36
Tomek Parzy w Wiśle Płock też jest zaznaczony na czerwono. :)

goral1982
Kibic
Na forum od 7461 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 25/06/2007 12:40

Pirat napisał:  
Dziwna sprawa, na stronce transferów jest więcej
Przychodzą: Anderson (P - Zagłębie Lubin), Rafał Berliński (O - Kolejarz Stróże), Bartosz Hinc (P - GKS Bełchatów), Tomasz Parzy (O - Wisła Płock), Tomasz Pawlak (N - Ruch Wysokie Mazowieckie), Łukasz Trałka (P - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski), Dawid Dłoniak (GKP Gorzów Wielkopolski)

Anderson i gamon Tralka sa wpisani jako transfery bo maja chyba wazne kontrakty z Pogonia i powinni powrocic z wypozyczenia. A pozostali to chyba faktycznie ewentualni nowi zawodnicy.Tylko skad oni to wiedza?Jak znam zycie , to pewnie jakies zamieszanie wywolywane przez menagerow . Podbijanie ofert itp.

no
Kibic
Na forum od 6690 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 25/06/2007 13:14
Tylko skąd 90minut wiee że jestesmy zainteresowani tymi zawodnikami.. wogole co sądzicie o tych zawodnikach? reszty nie znam, oprocz Trałki na drugą lige dobry,Parzy fajnie jakby wrócił no i Anderson, a reszta.. nie wiem

Zen
Kibic
Na forum od 7091 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 25/06/2007 22:10
Batata ma przejść do Groclinu. Prezes Zbigniew Drzymała po raz trzeci stara się pozyskać Brazylijczyka. Trzy lata temu Antoni Ptak z Pogoni Szczecin chciał za pomocnika ponad milion złotych. Teraz może przejść za darmo.

no
Kibic
Na forum od 6690 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 27/06/2007 13:17
no i Celeban w Koronie .. powodzenia Piotrek!

tie
Kibic
Na forum od 6591 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 27/06/2007 23:06
W Jedny z wywiadow Kaluzny powiedzial ze kadre maja zaklepana i czekaja z podpisaniem kontraktow do czasu przejecia Pogoni.
Nowi zawodnicy razem z rezerwami maja jechac na oboz okolo 30 pilkarzy i z nich trenerzy Kaczmarek i Rafalowicz maja wyselekcjonowac sklad Pogoni.
Brzmi objecujaco, ciekawe jacy piklarze mieliby jeszcze dolanczyc do Pogoni a pozatym mam nadzieje ze kilku chlopakow z rezerw wywalczy sobie miejsce w skladzie.
Trzymam kciuki zeby jutro sie wkoncu udalo przejac Pogon!:)

vicente
Kibic
Na forum od 6861 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 28/06/2007 16:08
juz tyle to sie ciagnie, nie wiem czy wierzyc w zlote gory watpie zeby bylo az 30 renomowanych zawodnikow do walki o PRAWDZIWĄ POGOŃ... ciekawe co stanie sie z Pogońia nowa jesli smolny i kaluzny przejmna klub, co z matlakiem??
?nazwiska bartosza hinca czy roberta siary nie powalaja

Dziś zgodnym rytmem biją nam...
tie
Kibic
Na forum od 6591 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 28/06/2007 20:21

vicente napisał:  
juz tyle to sie ciagnie, nie wiem czy wierzyc w zlote gory watpie zeby bylo az 30 renomowanych zawodnikow do walki o PRAWDZIWĄ POGOŃ... ciekawe co stanie sie z Pogońia nowa jesli smolny i kaluzny przejmna klub, co z matlakiem??
?nazwiska bartosza hinca czy roberta siary nie powalaja

Stary okolo 30 pilkarzy razem z rezerwami Pogoni.Pewnie ze nie beda to renomowani zawodnicy ale pewnie tacy ktorzy maja swoje karte zawodnicze.Kogo sie spodziewales?Kaluzny i Smolny powiedzieli ze finansowymi krezusami nie sa ale pomysl na Pogon maja.W tym sezonie niech utrzymaja sie w II lidze i zrobic przyjazny klimat wokol Pogoni zdobyc nowych inwestorow i mozna powalczyc o ekstraklase w nastepnym sezonie:)
Co z Pogonia Nowa i jej dzialaczami nie mam pojecia.Skoro Adamczuk z ramienia Pogoni Nowej bierze udzial w negociacjach to moze sie jakos dogadaja.
Pogon tylko II ligowa:)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.22 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005