Odp: Transfery do Pogoni - 23/06/2007 12:28
Niestety Mem już dawno mówiłem że ptak nie odda Pogoni puki nie wysprzeda wszystkich zawodników których nie ma kart w łapie bo są pod Pogoń SSA podpisani..
Jak sie nie myle to jeszcze Julcimar i Pogoń pójdzie pod młotek..
Odp: Transfery do Pogoni - 24/06/2007 10:24
Witam kurna ja wczraj jakiegoś takiego znanego piłkarza widzałem w Trzebieży nie pamietam jego nazwiska.Ale taki wysoki z włosami do ramion i taką blizną na prawy policzku pod okiem.
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Odp: Transfery do Pogoni - 25/06/2007 11:27
Na 90minut.pl w dzialę "Transfery - II liga" przy Pogoni pojawiły trzy nowe nazwiska są to : Tomasz Parzy (Wisła P.) Rafał Berliński (Kolejarz Stróże) i Tomasz Pawlak ( Ruch W. M.) . Swoją drogą ciekawe skąd te informację ...?
A spójrzcie na przykład na transfery GKS-u - tam Hinc już jest zaznaczony na czerwono - czyli tak jakby pewny transfer... cholera nie wiadomo o co tak do końca chodzi... :?
Może to są właśnie ci zawodnicy o których mówili Gastronomicy, że są już "zaklepani". W każdym razie tak to wygląda...
Ostatnio edytowany przez: Arathorn, 25 czerwca 2007, 12:26 [1 raz(y)]
Anderson i gamon Tralka sa wpisani jako transfery bo maja chyba wazne kontrakty z Pogonia i powinni powrocic z wypozyczenia. A pozostali to chyba faktycznie ewentualni nowi zawodnicy.Tylko skad oni to wiedza?Jak znam zycie , to pewnie jakies zamieszanie wywolywane przez menagerow . Podbijanie ofert itp.
Odp: Transfery do Pogoni - 25/06/2007 13:14
Tylko skąd 90minut wiee że jestesmy zainteresowani tymi zawodnikami.. wogole co sądzicie o tych zawodnikach? reszty nie znam, oprocz Trałki na drugą lige dobry,Parzy fajnie jakby wrócił no i Anderson, a reszta.. nie wiem
Odp: Transfery do Pogoni - 25/06/2007 22:10
Batata ma przejść do Groclinu. Prezes Zbigniew Drzymała po raz trzeci stara się pozyskać Brazylijczyka. Trzy lata temu Antoni Ptak z Pogoni Szczecin chciał za pomocnika ponad milion złotych. Teraz może przejść za darmo.
Odp: Transfery do Pogoni - 27/06/2007 23:06
W Jedny z wywiadow Kaluzny powiedzial ze kadre maja zaklepana i czekaja z podpisaniem kontraktow do czasu przejecia Pogoni.
Nowi zawodnicy razem z rezerwami maja jechac na oboz okolo 30 pilkarzy i z nich trenerzy Kaczmarek i Rafalowicz maja wyselekcjonowac sklad Pogoni.
Brzmi objecujaco, ciekawe jacy piklarze mieliby jeszcze dolanczyc do Pogoni a pozatym mam nadzieje ze kilku chlopakow z rezerw wywalczy sobie miejsce w skladzie.
Trzymam kciuki zeby jutro sie wkoncu udalo przejac Pogon!
Na miescie jest tłok w tramwaju jest tłok kibice na Pogoń jada....
Odp: Transfery do Pogoni - 28/06/2007 16:08
juz tyle to sie ciagnie, nie wiem czy wierzyc w zlote gory watpie zeby bylo az 30 renomowanych zawodnikow do walki o PRAWDZIWĄ POGOŃ... ciekawe co stanie sie z Pogońia nowa jesli smolny i kaluzny przejmna klub, co z matlakiem??
?nazwiska bartosza hinca czy roberta siary nie powalaja
Stary okolo 30 pilkarzy razem z rezerwami Pogoni.Pewnie ze nie beda to renomowani zawodnicy ale pewnie tacy ktorzy maja swoje karte zawodnicze.Kogo sie spodziewales?Kaluzny i Smolny powiedzieli ze finansowymi krezusami nie sa ale pomysl na Pogon maja.W tym sezonie niech utrzymaja sie w II lidze i zrobic przyjazny klimat wokol Pogoni zdobyc nowych inwestorow i mozna powalczyc o ekstraklase w nastepnym sezonie
Co z Pogonia Nowa i jej dzialaczami nie mam pojecia.Skoro Adamczuk z ramienia Pogoni Nowej bierze udzial w negociacjach to moze sie jakos dogadaja.
Pogon tylko II ligowa
Na miescie jest tłok w tramwaju jest tłok kibice na Pogoń jada....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.