Odp: Bosman z Pogonia - 21/08/2009 19:36
Posiłkując sie wcześniejszymi sugestiami dziś zakupiłem i spożywam Noteckie-trzy rodzaje i musze przyznać że jest całkiem niezłe. I ta sentymantalna podróż patrząc na kształt butelki i etykietke.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Królewskie warzono w Warszawie, ale banda z Heinekena(grupa Żywiec zamknęła i zburzyła browar )Potem warzyli to piwo z tą li tylko nazwą w Bydgoszczy, ale i ten browar ta banda zamknęła.Teraz produkują w Warce i chyba w Leżajsku i Elblągu
.Nie było to jakieś wybitne piwo, ale wypite 20 lat temu beczkowe niepasteryzowane w W-wie było smaczne.
Teraz to ściek jak większość piw z koncernów
na prawobrzeżu chyba w każdym sklepie jeszcze wczaj widziałem ..a napewno w zdrojach
Na Robotniczej w monopolowym mają cały składzik zawalony
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Bosman z Pogonia - 24/08/2009 15:33
Wczoraj będąc w Piotrze i Pawle w Jankach(miejscowość pod Warszawą) zakupiłem sobie butelkowane zielone Bosmany Puszka również dostępna. Cena 0,5 litrowej butelki to koszt 2,89 + kaucja.
W najbliższym czasie po raz kolejny pojawi się Bosman w barwach Pogoni
Faktycznie, widziałem w Świnoujściu jak pili Bosmana z butelek w barwach Pogoni, zna ktoś może jakieś szczegóły odnośnie tego?
też słyszałem, że ma być Bosman w barwach znowu poczekajmy na jakieś info
miło by było jakby nie tylko była butelka, ale także puszka w barwach, ale chyba za dużo oczekuję ;]??
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.