Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour Warszawa! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Wierny Pogoni
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 4477 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 25/11/2013 19:19

CzesiuHydraulik napisał:  

odli napisał:  

Wierny Pogoni napisał:  
Czy to jest normalne żeby kibic Pogoni groził drugiemu kibicowi żeby wypierdalał z przedziału bo jak nie to dostanie w ryja?? Nie dziwie sie że mało ludzi chodzi na mecze i jezdzi na wyjazdy jak taka trzoda jeździ.

Jak sie zachowywal jak pajac to to jest normalne

Polać mu!!!
Ciężko jest czasami... ;) Jak na "motyla" był bardzo nieogarniety i męczący.. ;]

No taka trzoda jest.:) Hehe śmię powiedzieć że nawet Kibice Lecha lepiej by sie zachowywali.:)

Duma i Honor nasz "Pogoń Szczecin".
Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8114 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 25/11/2013 19:37

Wierny Pogoni napisał:  

CzesiuHydraulik napisał:  

odli napisał:  
[cytat=Wierny Pogoni]Czy to jest normalne żeby kibic Pogoni groził drugiemu kibicowi żeby wypierdalał z przedziału bo jak nie to dostanie w ryja?? Nie dziwie sie że mało ludzi chodzi na mecze i jezdzi na wyjazdy jak taka trzoda jeździ.

Polać mu!!!
Ciężko jest czasami... ;) Jak na "motyla" był bardzo nieogarniety i męczący.. ;][/c

No taka trzoda jest.:) Hehe śmię powiedzieć że nawet Kibice Lecha lepiej by sie zachowywali.:)

To przeprowadz sie do Poznania i kibicuj Lechowi

Surowi rodzice
KCR
Kibic
Na forum od 5187 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 25/11/2013 19:48
Ty i tylko Ty jestes mi przeznaczona... :) ON TOUR udany, wielka piona dla organizatorow oby tak dalej.

FC Dębno
Pogoń-Wa(L)cząca
Kibic
Na forum od 5758 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 25/11/2013 20:44

Wierny Pogoni napisał:  

CzesiuHydraulik napisał:  

odli napisał:  

Wierny Pogoni napisał:  
Czy to jest normalne żeby kibic Pogoni groził drugiemu kibicowi żeby wypierdalał z przedziału bo jak nie to dostanie w ryja?? Nie dziwie sie że mało ludzi chodzi na mecze i jezdzi na wyjazdy jak taka trzoda jeździ.

Polać mu!!!
Ciężko jest czasami... ;) Jak na "motyla" był bardzo nieogarniety i męczący.. ;]

Weź dziecko idź już spać. Takiego pajaca to tutaj dawno nie było.

Tylko Pogoń!

Cytat:  
Obrazek gif wstawiony na forum
Mazii
Kibic
Na forum od 4477 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 25/11/2013 20:45

CzesiuHydraulik napisał:  

odli napisał:  

Wierny Pogoni napisał:  

Polać mu!!!

To powiedz mi jak w jaki sposób chcesz namówić innych na wyjazd jeżeli jest takie zachowanie? !

Odpowiedz już sam sobie!

Myślę że ten temat można zamknąć.

Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!

"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Pogoń-Wa(L)cząca
Kibic
Na forum od 5758 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 25/11/2013 20:50

Mazii napisał:  

CzesiuHydraulik napisał:  

odli napisał:  

Wierny Pogoni napisał:  

Polać mu!!!

To powiedz mi jak w jaki sposób chcesz namówić innych na wyjazd jeżeli jest takie zachowanie? !

Odpowiedz już sam sobie!

Myślę że ten temat można zamknąć.

Takich jak on nie ma sensu namawiać na wyjazdy, bo jeździ tu zwykła patola. Pojedź kiedyś do Chorzowa, Białegostoku czy Łodzi to się przekonasz czym się różnią te wyjazdy.

Tylko Pogoń!

Cytat:  
Obrazek gif wstawiony na forum
boskiantonio
Kibic
Na forum od 6947 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 25/11/2013 21:37
http://www.youtube.com/watch?v=eTc81jS_eWg&feature=player_embedded

EPSON
Kibic
Na forum od 4614 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 25/11/2013 22:34

boskiantonio napisał:  

Patrząc na to zdarzenie trudno nie odnieść wrażenia że bez względu na przyczyny rozpadu zgody kibicowskiej w oglądaniu rywalizacji sportowej bardzo trudno się bratać z klubem takim jak Legia.
Mania wyższości widoczna na każdym kroku.Ciągłe porażki z zespołem gdzie nawet sędziowie kłaniają się w pas.Zawsze się zastanawiałem jak ta przyjaźń przetrwałaby w dobie jakieś dominacji Pogoni i kilku boiskowych klapsów,jeszcze najlepiej przy pomocy sędziów,zabranie z przed nosa MP lub inne zdarzenia wbijające w dumę Legijnej braci.
Blisko takiej sytuacji było za Bekdasa (nie zapomnę zapalonych serpentyn przez warszawiaków i ogólne prowokacje bo Pogoń była niebezpiecznie mocna wtedy).
Teraz zgody już nie ma wiec próby nie będzie nawet jakbyśmy się stali piłkarska siłą e-klapie (trudno na to liczyć ale kto wie jakie pomysły mają jeszcze AZOTY).
Ogólnie to trudno na tym polu nie mieć wrażenia że takie mecze szybko oddalą nas od stolicy a stan na dzisiejszy dzień nie utrzyma się długo.

POGOŃ-WISŁA PŁOCK 3:1
(Stelmasiak*3)
Kicek
Kibic
Na forum od 6801 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 25/11/2013 23:01

EPSON napisał:  

boskiantonio napisał:  

Patrząc na to zdarzenie trudno nie odnieść wrażenia że bez względu na przyczyny rozpadu zgody kibicowskiej w oglądaniu rywalizacji sportowej bardzo trudno się bratać z klubem takim jak Legia.
Mania wyższości widoczna na każdym kroku.Ciągłe porażki z zespołem gdzie nawet sędziowie kłaniają się w pas.Zawsze się zastanawiałem jak ta przyjaźń przetrwałaby w dobie jakieś dominacji Pogoni i kilku boiskowych klapsów,jeszcze najlepiej przy pomocy sędziów,zabranie z przed nosa MP lub inne zdarzenia wbijające w dumę Legijnej braci.
Blisko takiej sytuacji było za Bekdasa (nie zapomnę zapalonych serpentyn przez warszawiaków i ogólne prowokacje bo Pogoń była niebezpiecznie mocna wtedy).
Teraz zgody już nie ma wiec próby nie będzie nawet jakbyśmy się stali piłkarska siłą e-klapie (trudno na to liczyć ale kto wie jakie pomysły mają jeszcze AZOTY).
Ogólnie to trudno na tym polu nie mieć wrażenia że takie mecze szybko oddalą nas od stolicy a stan na dzisiejszy dzień nie utrzyma się długo.

ale z drugiej strony, przytocze cytaty z wypowiedzi pod tym filmikiem i po czesci sie z nimi zgadzam... " Człowiek płaci za bilet, przychodzi na mecz - obejrzeć go. Jeśli druga osoba utrudnia Ci oglądanie tego meczu masz święte prawo upomnieć się o swoje czyli w tym przypadku grzecznie przeprosić tą osobę (tak jak z początku zrobił to ten kibic)" , "Prawda jest taka że oby dwoje są buce, ale nie widzę większej winy kibica niż wdowczyka, tym bardziej że kibic z początku był kulturalny. Z resztą - za nic go nie odesłali a za (a jakże) chamskie zachowanie wobec sędziego"
jest tez druga strona medalu " ,,Kim ty jesteś?'' ahahaha, padłem
Wdowczyk Powinien Mu odpowiedzieć: Byłem piłkarzem tego klubu, zagrałem dla niego ponad 200 meczy, zdobyłem z nim mistrzostwo oraz byłem jego trenerem''
koleś dopiero po powrocie od ochroniarza zachował się jak pajaci zadufany burak...

MKS
(P)ogoniarz
Kibic
Na forum od 6163 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 26/11/2013 01:49
Ten buc zszedł z jakiegoś górnego rzędu, co widać na samym początku filmiku więc podszedł do Wdowczyka w jednym celu - dojebać się bo na pewno mu nie zasłaniał.

mikos
Kibic
Na forum od 6648 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 26/11/2013 07:11

Wierny Pogoni napisał:  
O 7. Przez takie cos niewiem czy jezdzic na dalsze mecze wyjazdowe jak nawet swoi się do Ciebie sapią chuj wie dlaczego.

trzeba było się odezwać na początek wagonu, spędziłem większość czasu na korytarzu i nie widziałem takiej akcji, jedyna osoba która miała problem skończyła jazdę pod Poznaniem, teraz taki płacz wygląda co najmniej dziwnie...

=ZDR=
Fryzjer Zwolaka.
Kibic
Na forum od 4888 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 26/11/2013 09:39

(P)ogoniarz napisał:  
Ten buc zszedł z jakiegoś górnego rzędu, co widać na samym początku filmiku więc podszedł do Wdowczyka w jednym celu - dojebać się bo na pewno mu nie zasłaniał.

Wdowczyk stał tam zdenerwowany ,sfrustrowany postawą sędziego więc tylko iskra wystarczyła ....i wybuchło .Swoją drogą, tak potraktować faceta który tyle zrobił dla tego klubu jako piłkarz i trener to jakaś paranoja,chyba że warsiawski burak czyt.słoik naprawdę nie wiedział kto to jest.Jakby Pogoń wygrała to skończyły by się konwenanse z żylety.Jeszcze poznacie prawdziwe oblicze tzw. przyjaciół z warszawy ......już na wiosnę poznacie.

wild
Kibic
Na forum od 8542 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 26/11/2013 11:39
Daj jeszcze typy na następną kolejkę ligową.

kto z nas przegrał to pokaże czas...
tarpan
Kibic
Na forum od 7723 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 26/11/2013 12:09
Ludzie czy w naprawdę myślicie że ta zgoda powstała dla tego że coś tam piłkarze grali albo nie grali na boisku ? To nie była taka łatwa decyzja z tą zgodą i jeszcze długo lało się wzajemnego kwasu zanim to wszystko mocno osiadło. Gra piłkarzy i ich forma to trzecioplanowa rola.

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Steryd
Kibic
Na forum od 8570 dni

**

Odp: PSonTour Warszawa! - 26/11/2013 13:22
Rece opadaja. Czy jesli klub IV ligowy ma zgode z II ligowym, a za kilka lat sytuacja sie odrwaca, to kibice maja miec gorsze stosunki? Zadna zgoda by nie przetrwala nawet kilku lat. A ze Legia od lat jest klubem zasluzonym i w kraju znienawidzonym, to nie jest nasz "problem". Zrozumcie, ze sa to calkiem odrebne aspekty i nigdy nie sa brane pod uwage przy zawieraniu/zrywaniu zgod. Pewnie by tak bylo gdyby o takie decycje podejmowal ogol publiki, ale nie ma takiego zwyczaju i przestancie dolewac oliwy do ognia, bo nikomu to nie sluzy.
W Warszawie kibice Legii zachowali sie w porzadku i sadze, ze to wlasnie u nas moze byc wiekszy problem z okielznaniem towarzystwa w wypadku meczu w Szczecinie na wiosne.

1948
TomY
Kibic
Na forum od 8257 dni

**

Odp: PSonTour Warszawa! - 26/11/2013 13:31
Steryd, i tu może byc problem. Bo nasi kibice sa duzo lepiej odbierani w w Warszawie, niz stołeczni u nas ..
Podczas tych wszystkich pobytów w Warszawie nie nigdy nie większych kłopotów na mieście. A znowu u nas prawie każdy przyjazd legionistów kończył sie "medialną nagonką"
Podczas meczów zgodowych od zawsze na 14 słyszałem tyranie warszawskiego klubu, i to nie przez pojedyncze osoby. Nikt sie jednak głośno nie wychylał - no bo zgoda.. wiadomo.
Teraz najbliższy mecz w Szczecinie prawdopodobnie uwolni te wszystkie skrywane niechęci.

JW
Kibic
Na forum od 5854 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 26/11/2013 13:35
Pod stadionem dałem jednemu z chłopaków którzy nie weszli na stadion kk i dowód osobisty-Tomasz Ch.Proszę o kontakt tą osobę.

Shivan
Kibic
Na forum od 8290 dni

**

Odp: PSonTour Warszawa! - 26/11/2013 15:28
Są konkretne ustalenie i trzeba się ich trzymać, to nie jest prywatny folwark tu reprezentuje się Pogoń. W Warszawie Legionistom to się udało, nam w Szczecinie z "długimi jęzorami wyskakującymi przed szeregi" może być trudniej, czas pokaże, ja tylko przypomnę zgody nie ma ale kosy również.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Breados
Kibic
Na forum od 4890 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 26/11/2013 15:40

Steryd napisał:  

W Warszawie kibice Legii zachowali sie w porzadku i sadze, ze to wlasnie u nas moze byc wiekszy problem z okielznaniem towarzystwa w wypadku meczu w Szczecinie na wiosne.

Taki wajrant raczej odpada, chyba że będziemy w tabeli nad Legią.

SamAxe
Kibic
Na forum od 7566 dni

Odp: PSonTour Warszawa! - 26/11/2013 16:24

Breados napisał:  

Steryd napisał:  

Taki wajrant raczej odpada, chyba że będziemy w tabeli nad Legią.

Chyba Ci się coś pomyliło. Czyli co jak Legia będzie pierwsza to siedem meczy gra u siebie?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005