Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kosialdo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 4476 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 05/10/2013 21:40
pięknie jest. Wszyscy na Korone!!!!!

PS.
Kibic
Na forum od 6447 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 05/10/2013 21:41

Metanabol napisał:  
TO BYŁ ZUPEŁNIE INNY POZIOM! Jestem dumny z nas. Najlepsze było to, że się stadion podłączał, mimo wyniku dalej mi się micha cieszy;p BRAWA dla gniazda, świetna robota! http://www.youtube.com/watch?v=8-w7D4otOrk

Piękny filmik, zapuszczam go któryś raz z rzędu, dla takich chwil naprawdę warto żyć. Szacunek dla wszystkich, którzy się do tego przyłożyli, a mega szacunek dla zbirów nakręcających tą machinę zwaną POGOŃ SZCZECIN!

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
kosa1749
Kibic
Na forum od 5397 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 05/10/2013 22:14
Dziś mimo wyniku było jak za dobrych czasów. Na Pogoń śmigam od 96 roku i wspomnienia wróciły. Jak chcemy to potrafimy! Boję się tylko i mam nadzieję że to nie jednorazowy "wybryk" spowodowany wynikami Pogoni i obniżką cen biletów czy akcją dla studentów. Doping stał dzisiaj na bardzo fajnym poziomie. Ale można jeszcze bardziej dojebać do pieca:)Akcja z piłkarzami po meczu zajebista. Osobne brawa dla gniazdowych za mobilizacje. Tak jak było powiedziane JESTEŚMY SAMI i dzisiejszy dzień pokazał że może nam to pomóc w odbudowaniu się we wszelkich aspektach kibicowskiego rzemiosła. Z ilością młyna, dopingu, ultraski ale przede wszystkim "sportowo", bo z tym od dawna jest lipa. I mam tylko nadzieję że tą droga przejdziemy naprawdę SAMI. Żadne Górniki i Katowice nie są nam potrzebne. Dziś było naprawdę dobrze:)

L.
Kibic
Na forum od 7783 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 05/10/2013 22:40
To jest to o co w tym chodzi !!
Jasna sprawa, że jest kilka kwestii do pracy, ale to co się działo przy wyniku 1-4 to właśnie to co staramy się wkładać do Naszych głów !!

Nie chcę słyszeć głosów, że na Koronie będzie Nas mniej - KAŻDY z NAS jest odpowiedzialny za to jak wyglądamy kibicowsko, więc od KAŻDEGO z NAS zależy ilu NAS będzie !
Wierzę w Was, wierzę w Nas !! TYLKO POGOŃ !!

Pamiętajmy o Chorzowie !!

MW'03
kęsik
*uciszony
Na forum od 5808 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 05/10/2013 22:42
Oprócz bardzo dobrego dopingu przez całe spotkanie, brawa dla Wdowca od całego stadionu na początku i na końcu gdy już wszyscy wyszli dalej razem się bawiliśmy i dziękowaliśmy naszym piłkarzom. Mimo, że nie na Młynie a na 14 ale razem. Coś pięknego.

Buszu
Kibic
Na forum od 5672 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 05/10/2013 22:46
Dziś Piekło faktycznie można było nazwać Piekłem !

Jak widać mamy olbrzymi potencjał.

Porcja Piwa
Kibic
Na forum od 4885 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 05/10/2013 22:57
Dzięki bracia za ten mecz. Nigdy nie przeżyłem tak zajebistej atmosfery. Dzięki!
Gniazdowi...Jesteście najlepsi w Polsce!

M.
Kibic
Na forum od 7593 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 05/10/2013 23:01
Bracia dziś daliśmy radę wkońcu było czuć ten fanatyzm do ostatniej minuty,cieszyliśmy sie dopingiem a nie samym wynikiem i o to chodzi.
Teraz tak jak kolega wyżej pisał od każdego z osobna i wszystkich razem zależy jak to sie dalej potoczy.Mowiłem przed meczem,że dziś zaczynamy zapełniać nową kartę w kibicowskiej historii Pogonii-zaczęliśmy świetnie ale nie możemy spocząć na laurach tylko iść za ciosem DO KOŃCA!!!
Tylko Pogoń;)

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Adim
Kibic
Na forum od 5188 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 05/10/2013 23:01
Było mega zajebiście!! Teraz musimy to tylko utrzymać! :))) Zacznijmy już mobilizacje na kolejne mecze!! WSZYSCY DO CHORZOWA!

benek11
Kibic
Na forum od 4621 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 05/10/2013 23:47
Jako stary kibic a nie piknik 230 wyjazdów uczyłem się od starej gwardii Badosa ,Bigos,Kardynała ,Chomika i innych zabrałem swojego syna na pierwszy wyjazd wieku 12lat teraz ma 16lat a już bylismy wspolnie na 30 .Karnety zakupione na krytą od paru lat .Dziś syn do mnie Tato Dołącz do Znajomych skorzystałem z przejscia i nie żałuje .Do zobaczenia Bracia na Młynie .Wspomnienia z lat90

Prawy jegomość
Kibic
Na forum od 6868 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 05/10/2013 23:50
Brawo! Dzisiaj było naprawdę godnie! Pokazaliśmy, że mamy ogromny potencjał. Dawno nie widziałem na młynie tylu znajomych twarzy - wróciliście tam, gdzie jest Wasze miejsce! Zdaję się, że "terapia wstrząsowa" jaką było zerwanie zgody, może wyjść nam na dobre. Na ten moment mamy solidną podstawę do odbudowy wizerunku "Najlepszych kibiców w Polsce", nikt z Nas nie może teraz odpuścić, bo to jest moment w którym decydujemy o naszym kibicowskim miejscu w przyszłości. Każdy z dzisiaj obecnych powinien pojawić się na młynie na meczu z Koroną, dojdą też inne osoby i zrobimy jeszcze większe piekło! :) RAZEM jesteśmy nie do pobicia, problem istnieje tylko w Naszych głowach.

independent
Kibic
Na forum od 6631 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 06/10/2013 00:21
Wielkie brawa dla wszystkich za wklad w dziszejszy doping.
Nie ma ze boli Police miasto kiboli.

Maxvell
Kibic
Na forum od 5810 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 06/10/2013 00:23
Trzeba walczyć o to, by takich pięknych chwil było jak najwięcej. Wsparcie po meczu na pewno zrobiło wrażenie na grajkach. Oby tak dalej!

Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
kosialdo
Kibic
Na forum od 4476 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 06/10/2013 09:35
trzeba już siać propagandę na Koronę. Szybciej plakaty i klub przycisnąć żeby działał tak jak teraz. MOBILIZACJA!!!

kosialdo
Kibic
Na forum od 4476 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 06/10/2013 09:35
trzeba już siać propagandę na Koronę. Szybciej plakaty i klub przycisnąć żeby działał tak jak teraz. MOBILIZACJA!!!

ManeS
Kibic
Na forum od 5697 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 06/10/2013 10:29
Było zajebiście. Nie licząc spotkań z Legią ostatnio takie pierdolnięcie było chyba na meczu z Ruchem w półfinale PP, a biorąc pod uwagę mniejszą stawkę i wynik to ostatnio taki doping był chyba z 10 lat temu... I tak jak było mówione wczoraj na gnieździe "Wbijamy sobie to do bani i ZAPIERDALAMY!"

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
giepe
Kibic
Na forum od 4630 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 06/10/2013 10:49
Fajnie jakby zapał nie minął. Pomysł na kolejnych nowych ,że do wyrobionej KK bilet gratis na koronę - piękna sprawa.
Propagandę siać już, dziś, teraz to może uda się ten wynik powtórzyć :)

polanski93
Kibic
Na forum od 4314 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 06/10/2013 11:04
Ten kto był wczoraj wśród nas i patrzy tylko na wyniki i na Koronie się nie zjawi pokaże jedynie że nie powinien mianować się kibicem Pogoni i nie czuje tego klimatu co my! Ludzie każdy spośród tych 10 tysięcy powinien mieć teraz parcie na doping. Jak nie teraz to kiedy?

(P)ogoniarz
Kibic
Na forum od 6164 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 06/10/2013 15:01
Zacnie wczoraj było, chociaż momentami było tak niemrawo że ta garstka z Zabrza była głośniejsza od nas ale końcówka meczu (przy takim wyniku!) to było coś pięknego, osładzało to gorycz porażki zdecydowanie. Zabrakło tylko 'O mój MKSie' do którego zawsze podłącza się cały stadion, przy takiej frekwencji ziemia by się zatrzęsła!

ManeS
Kibic
Na forum od 5697 dni

Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 06/10/2013 15:06
było śpiewane "O mój MKS'ie" pod koniec :)

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.09 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005