Piękny filmik, zapuszczam go któryś raz z rzędu, dla takich chwil naprawdę warto żyć. Szacunek dla wszystkich, którzy się do tego przyłożyli, a mega szacunek dla zbirów nakręcających tą machinę zwaną POGOŃ SZCZECIN!
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 05/10/2013 22:14
Dziś mimo wyniku było jak za dobrych czasów. Na Pogoń śmigam od 96 roku i wspomnienia wróciły. Jak chcemy to potrafimy! Boję się tylko i mam nadzieję że to nie jednorazowy "wybryk" spowodowany wynikami Pogoni i obniżką cen biletów czy akcją dla studentów. Doping stał dzisiaj na bardzo fajnym poziomie. Ale można jeszcze bardziej dojebać do piecaAkcja z piłkarzami po meczu zajebista. Osobne brawa dla gniazdowych za mobilizacje. Tak jak było powiedziane JESTEŚMY SAMI i dzisiejszy dzień pokazał że może nam to pomóc w odbudowaniu się we wszelkich aspektach kibicowskiego rzemiosła. Z ilością młyna, dopingu, ultraski ale przede wszystkim "sportowo", bo z tym od dawna jest lipa. I mam tylko nadzieję że tą droga przejdziemy naprawdę SAMI. Żadne Górniki i Katowice nie są nam potrzebne. Dziś było naprawdę dobrze
Nie chcę słyszeć głosów, że na Koronie będzie Nas mniej - KAŻDY z NAS jest odpowiedzialny za to jak wyglądamy kibicowsko, więc od KAŻDEGO z NAS zależy ilu NAS będzie !
Wierzę w Was, wierzę w Nas !! TYLKO POGOŃ !!
Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 05/10/2013 22:42
Oprócz bardzo dobrego dopingu przez całe spotkanie, brawa dla Wdowca od całego stadionu na początku i na końcu gdy już wszyscy wyszli dalej razem się bawiliśmy i dziękowaliśmy naszym piłkarzom. Mimo, że nie na Młynie a na 14 ale razem. Coś pięknego.
Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 05/10/2013 23:01
Bracia dziś daliśmy radę wkońcu było czuć ten fanatyzm do ostatniej minuty,cieszyliśmy sie dopingiem a nie samym wynikiem i o to chodzi.
Teraz tak jak kolega wyżej pisał od każdego z osobna i wszystkich razem zależy jak to sie dalej potoczy.Mowiłem przed meczem,że dziś zaczynamy zapełniać nową kartę w kibicowskiej historii Pogonii-zaczęliśmy świetnie ale nie możemy spocząć na laurach tylko iść za ciosem DO KOŃCA!!!
Tylko Pogoń
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 05/10/2013 23:47
Jako stary kibic a nie piknik 230 wyjazdów uczyłem się od starej gwardii Badosa ,Bigos,Kardynała ,Chomika i innych zabrałem swojego syna na pierwszy wyjazd wieku 12lat teraz ma 16lat a już bylismy wspolnie na 30 .Karnety zakupione na krytą od paru lat .Dziś syn do mnie Tato Dołącz do Znajomych skorzystałem z przejscia i nie żałuje .Do zobaczenia Bracia na Młynie .Wspomnienia z lat90
Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 05/10/2013 23:50
Brawo! Dzisiaj było naprawdę godnie! Pokazaliśmy, że mamy ogromny potencjał. Dawno nie widziałem na młynie tylu znajomych twarzy - wróciliście tam, gdzie jest Wasze miejsce! Zdaję się, że "terapia wstrząsowa" jaką było zerwanie zgody, może wyjść nam na dobre. Na ten moment mamy solidną podstawę do odbudowy wizerunku "Najlepszych kibiców w Polsce", nikt z Nas nie może teraz odpuścić, bo to jest moment w którym decydujemy o naszym kibicowskim miejscu w przyszłości. Każdy z dzisiaj obecnych powinien pojawić się na młynie na meczu z Koroną, dojdą też inne osoby i zrobimy jeszcze większe piekło! RAZEM jesteśmy nie do pobicia, problem istnieje tylko w Naszych głowach.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 06/10/2013 10:29
Było zajebiście. Nie licząc spotkań z Legią ostatnio takie pierdolnięcie było chyba na meczu z Ruchem w półfinale PP, a biorąc pod uwagę mniejszą stawkę i wynik to ostatnio taki doping był chyba z 10 lat temu... I tak jak było mówione wczoraj na gnieździe "Wbijamy sobie to do bani i ZAPIERDALAMY!"
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 06/10/2013 11:04
Ten kto był wczoraj wśród nas i patrzy tylko na wyniki i na Koronie się nie zjawi pokaże jedynie że nie powinien mianować się kibicem Pogoni i nie czuje tego klimatu co my! Ludzie każdy spośród tych 10 tysięcy powinien mieć teraz parcie na doping. Jak nie teraz to kiedy?
Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 06/10/2013 15:01
Zacnie wczoraj było, chociaż momentami było tak niemrawo że ta garstka z Zabrza była głośniejsza od nas ale końcówka meczu (przy takim wyniku!) to było coś pięknego, osładzało to gorycz porażki zdecydowanie. Zabrakło tylko 'O mój MKSie' do którego zawsze podłącza się cały stadion, przy takiej frekwencji ziemia by się zatrzęsła!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.