Odp: O Pogoni w mediach - 15/03/2013 11:51
wywiad z M Rogalskim http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/16923/maksymilian-rogalski-dla-2x45compl-ktos-wreszcie-musial-we-mnie-uwierzyc-i-nie-patrzec-z-gory-skowronek-to-zrobil/
Odp: O Pogoni w mediach - 17/03/2013 12:23
Wedlug informacji Mateusza Borka który napisał na twitterze Michal Probierz dogadany z Pogonia Szczecin. Zastapi Artura Skowronka. Kwestia czy juz po meczu z Wisla w niedziele? może ktoś wie coś więcej ?
W sumie to ja też myślę, że nie ma tematu ale akurat powoływanie się na to co mówią ww. to najsłabszy z możliwych argumentów. Podejrzewam, że nawet jeśli byliby już dogadani i wszystko zależałoby od wyniku najbliższego meczu to ich wypowiedzi byłyby dokładnie takie same
Odp: O Pogoni w mediach - 04/04/2013 20:44
Z jednej strony jakoś ciężko w to uwierzyć, że Pogoń zacznie wygrywać bo w ostatnich 6 meczach (wiosna + ostatni jesienią z Polonią) zdobyliśmy 1 bramkę a straciliśmy 12!!! Z drugiej strony Edi ma rację, że Pogoń ma skład jak na esktraklasę przyzwoity więc środek tabeli to dla nas powinna być norma.
Odp: O Pogoni w mediach - 04/04/2013 20:56
Powinna i byłaby gdyby tylko pajacykom typu Aka się chciało grać w piłkę.
Tu nie ma nad czym rozmyślać bo powód słabej gry jest nam wszystkim znany. Zero ambicji, woli walki...Trzeba wierzyć, że Wdowiec weźmie za łby te gwiazdeczki, kilku ześle do rezerw i może wtedy coś ruszy.
Odp: O Pogoni w mediach - 06/04/2013 15:57
Okazuje sie, ze Hernani rysuje i projektuje. Zaprojektował 2 domy, rysuje karykatury, pokazali w TVN24 a przy okazji poza nim był Edi i Radek oraz rzecznik
gdyby rzeczywiście ten mecz miał być ustawiony... i miał być karny, to na pewno nie w taki głupi sposób już w drugiej minucie meczu. Na 100% doszłoby do sytuacji, w której jeden z piłkarzy w ferworze walki powaliłby zawodnika drużyny przeciwnej... i taki byłby efekt. zwłaszcza, że... w tym artykule sam redaktor pisze o tym, że piłkarzom się chciało grać...
Co ciekawe - ten wskaźnik na podyktowanie karnego dotyczył obu drużyn.
Myślę, że nie ma co szukać podtekstów. Kolejny słaby mecz w wykonaniu Pogoni i z tego piłkarzy trzeba rozliczyć...
ps. już to pytanie zadałem, ale nie uzyskałem odpowiedzi. Wiadomo, czemu nie grał Tadrowski? W meczu rezerw również go nie zauważyłem.
A może właśnie w szaleństwie jest metoda, tym bardziej że gdyby nie wpisy z forów bukmacherskich przed meczem, zapewne nie zostałoby to nagłośnione. Tego chłopa, co napisał o sprawdzonym źródle, pewnie odwiedzi psiarnia która, będzie chciała poznać to "źródło." Rogal zapewne też się doczeka przesłuchania, jeśli coś wypłynie. Nie chcę przybijać się od razu do tej teorii spisku, ale w taki zbieg okoliczności nie chce mi się wierzyć.
gdyby rzeczywiście ten mecz miał być ustawiony... i miał być karny, to na pewno nie w taki głupi sposób już w drugiej minucie meczu. Na 100% doszłoby do sytuacji, w której jeden z piłkarzy w ferworze walki powaliłby zawodnika drużyny przeciwnej... i taki byłby efekt. zwłaszcza, że... w tym artykule sam redaktor pisze o tym, że piłkarzom się chciało grać...
Myślę, że nie ma co szukać podtekstów. Kolejny słaby mecz w wykonaniu Pogoni i z tego piłkarzy trzeba rozliczyć...
ps. już to pytanie zadałem, ale nie uzyskałem odpowiedzi. Wiadomo, czemu nie grał Tadrowski? W meczu rezerw również go nie zauważyłem.
Nie można niczego wykluczyć. Sądzić też nie ma co bo prawdy się nie dowiemy a jak się dowiemy to to za kilka lat i potem nam tylko punkty odejmą taki tam żarcik. Temat Tadrowskiego był chyba już znany przed meczem. Podobno narzeka na jakiś uraz ale co dokładnie to nie jestem w stanie powiedzieć.
Nie można niczego wykluczyć. Sądzić też nie ma co bo prawdy się nie dowiemy a jak się dowiemy to to za kilka lat i potem nam tylko punkty odejmą taki tam żarcik. Temat Tadrowskiego był chyba już znany przed meczem. Podobno narzeka na jakiś uraz ale co dokładnie to nie jestem w stanie powiedzieć.
przecież potem ten typek tęz zaklinał, że Legia wygra 3-0 i bedzie karny...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Kurwa, to już zaczyna podpadać pod paranoje. JEDEN gostek na JEDNYM forum bukmacherskim podał typ jakich baaardzo wiele, jakiś fajfus na wykopie to przepisał i afera.
A wcale przewidzieć to nie było tak trudno, wystarczy spojrzeć na statystyki nasze i Jagi plus Borskiego w kwestii kartek i karnych.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Ależ to była fajna zabawa! Kto trafi śnieżką piłkarza Lecha! Dawaj go, i jeszcze raz, i znowu! Ten Ceesay tak fajnie skacze, gibki jest, ma refleks. Kto w końcu zdoła mu przygrzmocić w łeb? I leci jedna piguła, kolejna. A co!
Super, drogie dzieci, naprawdę super! Nie ma niczego fajniejszego niż rzucanie śnieżkami w zawodników. A teraz, drogie dzieci, zastanówcie się, ile to jest 30 tysięcy złotych i ile musielibyście się naharować, żeby takie pieniądze zarobić. Bo ktoś je teraz zarobić musi - jak nie wy (przecież wiadomo, że nie wy), to właściciele klubu. Właśnie otrzymali karę w tej wysokości za wasze durne zachowanie.
Jarosław Mroczek, prezes Pogoni, zaapelował do miasta o pomoc - bo już finansowo nie wyrabia (naszym zdaniem lepiej by mu się wszystko bilansowało, gdyby nie dokonywał tak bezsensownych i drogich zakupów, jak sprowadzenie Pernisa). Kibice, jak widać, raczej nie pomagają. Rzucanie śnieżkami to nie przestępstwo, ale jednak lepiej to robić za zgodą dwóch stron (czyli także tego, który może oberwać), no i poza stadionem.
Ale co tam - dla niektórych najważniejszy "ubaw po pachy". A co to dopiero będzie za ubaw, jak klub się zwinie i pójdzie drogą ŁKS-u! Boki zrywać.
Jeśli Pogoni brakuje 3-4 mln zł, to napewno przez te 30 tys. zł skończymy jak ŁKS... Gdyby nie te śnieżki to za same race i serpentyny kara wynosiłaby nie mniej niż 20 tys. Beznadziejny tekst Weszło.
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.