Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ijon_Tichy
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5874 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 14:25
Jak dla mnie oprawa całkiem ok (pomysł i nawet wykonanie). Fakt, nie było to może mistrzostwo świata ale kiedy ostatnio była u nas wykonywana kartoniada? Jestem przekonany że z każdą kolejną będzie to lepiej wyglądało.

PDJ
Kibic
Na forum od 5263 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 14:44
Lechia ma swoje pięć minut i tyle zobaczymy czy jak w przyszłej rundzie my pojedziemy do nich czy bedą tacy happy

spagetti
Kibic
Na forum od 7887 dni

*

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 14:48

eM napisał:  
Dajcie spokój z ta Lechią. Przecież oni zawsze byli megalomanami. Wielcy mistrzowie ultraski i dopingu.Wszystko naj! Dobrali się razem z Romciem "Andersenem" Zielińskim i żyją w swoim urojonym świecie.

Dokaldnie,jak czytam te komentarze na yt pod filmami z ich dopingu to zastanawiam sie czy im w glowy cos nie jeblo.Podniete maja tylko nie bardzo wiem nad czym...Pare flag na kijach,sektorowka i przyspiewki oklepane rodem z Lecha P. Pff

,,Vi är överallt,,- POGON
thomithomass
Kibic
Na forum od 6215 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 15:00

Ostry napisał:  

thomithomass napisał:  
Mnie osobiście się nie podobało - przykro mi to pisać, ale po tylu latach, przy takim nastawieniu i takiej mobilizacji spodziewałem się czegoś znacznie lepszego. Oczywiście, liczę się z tym że zaraz dostanę pocisk że trzeba było wymyśleć coś lepszego samemu itp. ale no taka jest moja opinia

doping - na minus (momentami b.spoko, ale generalnie słabo)
frekwencja - na minus (ale najmniejszy, bo 10k w poniedziałek to powiedzmy wielkiego dramatu nie ma)
oprawa - na minus. (kartoniada pomyślana fajnie, efekt byłby zajebisty gdyby ludzie wiedzieli jak się trzyma kartony i gdyby to nie było odpalone z partyzanta, w sensie bez żadnych dodatkowych elementów pozwalających zwrócić uwagę na młyn - sam zobaczyłem kartoniadę ze sporym opóźnieniem)

A to że lechia nas przekrzykiwała było żałosne, liczę na to że w następnych meczach u siebie się poprawimy

To może przyjdź na młyn ? Ja pierdolę nie ma to jak narzekać, nie dając nic od siebie.

noo, czekałem na takie coś. Może niech 17k osób kupi bilety na młyn,co? da się tak? może siedźmy po 6 na jednym krzesełku a na forum zabrońmy wypowiadania się osób z innych sektorów? Ja mam karnet na inny sektor i tyle, dawałem od siebie ile mogłem spod dachu i drażni mnie gadanie typu "krytykuje a nie daje nic od siebie". Po co na każda krytykę reagować pierdoleniem "daj coś od siebie"? To jest oklepane. Nie podobał mi się nasz doping i tyle - moje prawo to powiedzieć, innych prawo się nie zgodzić ale dajcie spokój z gadaniem przyjdź na młyn i daj coś od siebie. 17k osób powinno być młynem i tyle.

a z tym że dopingować jest łatwiej na wyjeździe niż u siebie się jak najbardziej zgodzę. Zarzut przekrzykiwania nie był kierowany w stronę młyna tylko nas wszystkich !

Ostry
Kibic
Na forum od 7291 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 15:06
Na młynie było dużo pustych miejsc, zapewne nie słyszałeś "Wszyscy do młyna" ?

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
thomithomass
Kibic
Na forum od 6215 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 15:15
Nie będe się z tobą wdawał w polemikę o tym czy słyszałem czy nie i gdzie siedziałem i dlaczego. Słyszałem, nie ruszyłem dupy - słaby doping jest moją winą , więc już wiem co naprawić żeby już nigdy nas lechia ani żadni inni przyjezdni nie przekrzykiwali - po prostu będę co mecz skakał z panną przez płot i leciał na dwunastke. Poproszę też wszystkich spod dachu aby przeskoczyli ze mną , będzie ciasno ale damy radę.

zamykam polemikę z Toba, bo zboczyliśmy z tematu i nie chcę urządzać tutaj prywatnych dyskusji.

reclaimenn
Kibic
Na forum od 4833 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 15:16

thomithomass napisał:  

Ostry napisał:  

thomithomass napisał:  
Mnie osobiście się nie podobało - przykro mi to pisać, ale po tylu latach, przy takim nastawieniu i takiej mobilizacji spodziewałem się czegoś znacznie lepszego. Oczywiście, liczę się z tym że zaraz dostanę pocisk że trzeba było wymyśleć coś lepszego samemu itp. ale no taka jest moja opinia

doping - na minus (momentami b.spoko, ale generalnie słabo)
frekwencja - na minus (ale najmniejszy, bo 10k w poniedziałek to powiedzmy wielkiego dramatu nie ma)
oprawa - na minus. (kartoniada pomyślana fajnie, efekt byłby zajebisty gdyby ludzie wiedzieli jak się trzyma kartony i gdyby to nie było odpalone z partyzanta, w sensie bez żadnych dodatkowych elementów pozwalających zwrócić uwagę na młyn - sam zobaczyłem kartoniadę ze sporym opóźnieniem)

A to że lechia nas przekrzykiwała było żałosne, liczę na to że w następnych meczach u siebie się poprawimy

To może przyjdź na młyn ? Ja pierdolę nie ma to jak narzekać, nie dając nic od siebie.

noo, czekałem na takie coś. Może niech 17k osób kupi bilety na młyn,co? da się tak? może siedźmy po 6 na jednym krzesełku a na forum zabrońmy wypowiadania się osób z innych sektorów? Ja mam karnet na inny sektor i tyle, dawałem od siebie ile mogłem spod dachu i drażni mnie gadanie typu "krytykuje a nie daje nic od siebie". Po co na każda krytykę reagować pierdoleniem "daj coś od siebie"? To jest oklepane. Nie podobał mi się nasz doping i tyle - moje prawo to powiedzieć, innych prawo się nie zgodzić ale dajcie spokój z gadaniem przyjdź na młyn i daj coś od siebie. 17k osób powinno być młynem i tyle.

a z tym że dopingować jest łatwiej na wyjeździe niż u siebie się jak najbardziej zgodzę. Zarzut przekrzykiwania nie był kierowany w stronę młyna tylko nas wszystkich !

w sumie się z Tobą zgadzam. Fakt, doping nie był taki jaki być powinien ale...nie było tak źle. Inna sprawa, i to się słusznie potwierdza w każdym meczu T-Me. Nie ma bramek dla gospodarzy, nie ma tego zrywu, dopingu, emocji. I tak też było na meczu z Lechią. Z Zagłębiem moim zdaniem jeśli chodzi o doping było dużo lepiej, stadion żył, ja siedząc na 7 pierwszy raz od niepamiętnych czasów miałem tak zdarte gardło. Grajki zrobili show dla nas, stadion szalał - było pięknie.

W kwestii opraw, kartoniada mi się bardzo podobała, ale gdyby dodać do tego jeszcze flagi wyszłoby lepiej.

A póki co dajmy chłopakom się wykazać, bo to co robią jest bardzo dobre i wypada żeby było już tylko lepiej.

I taka mała dygresja ale bez urazy do ludzi z młyna, myślę (nie tylko ja zresztą), że lepiej intonować krótkie pieśni niż długie - poprostu nudzą i cały stadion tego nie śpiewa, to już chyba każdy zdążył zauważyć.

To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7889 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 15:21
Jak możesz porównywać doping naszego młyna i przyjezdnych siedząc ...pod krytą ?? przecież tam jakby było 100 przyjezdnych to lepiej słychać niz pełen młyn. Jarzysz czy nie bardzo ??

Better dead than red!
thomithomass
Kibic
Na forum od 6215 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 15:28
Widocznie mogę skoro porównuję. Napisałem już , że zarzut dopuszczenia do tego,że miejscami lechia była głośniejsza (bo była i wiedziałbym to nawet siedząc na młynie) nie tyczy się wyłącznie młyna tylko NAS WSZYSTKICH. Wszyscy na to pozwoliliśmy. Jarzysz, czy nie bardzo?

A kartoniadę i brak elementów dodatkowych oceniam jak oceniam bo uważam, że przy mobilizacji i wszystkich tych historiach dotyczących tego jakim Lechia była dla nas rywalem powinniśmy zaprezentować się lepiej.

eM
Kibic
Na forum od 7110 dni

**

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 15:29
Sami szpece od dopingu na tej krytej. Kto by pomyślał że tyle talentów wokalnych się tam skrywa...

Ostry
Kibic
Na forum od 7291 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 15:36

thomithomass napisał:  
Nie będe się z tobą wdawał w polemikę o tym czy słyszałem czy nie i gdzie siedziałem i dlaczego. Słyszałem, nie ruszyłem dupy - słaby doping jest moją winą , więc już wiem co naprawić żeby już nigdy nas lechia ani żadni inni przyjezdni nie przekrzykiwali - po prostu będę co mecz skakał z panną przez płot i leciał na dwunastke. Poproszę też wszystkich spod dachu aby przeskoczyli ze mną , będzie ciasno ale damy radę.

zamykam polemikę z Toba, bo zboczyliśmy z tematu i nie chcę urządzać tutaj prywatnych dyskusji.

Świetna ironia, gratulacje! A możesz powiedzieć czy sam tam śpiewałeś i "dawałeś z siebie wszystko" ? Czy tylko podłączałeś się jak bluzgi leciały? No ewentualnie sam intonowałeś ;)

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
WSKL
Kibic
Na forum od 6571 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 15:54

Ostry napisał:  

thomithomass napisał:  

Świetna ironia, gratulacje! A możesz powiedzieć czy sam tam śpiewałeś i "dawałeś z siebie wszystko" ? Czy tylko podłączałeś się jak bluzgi leciały? No ewentualnie sam intonowałeś ;)

Obesrać go. Do zobaczenia na Wiśle thomithomassie pod krytą ze słonecznikiem, skarbem kibica i wuwuzelą bo o gliwice raczej bym cie niepodejrzewał...

Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
thomithomass
Kibic
Na forum od 6215 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 16:05

waszkiel napisał:  

Ostry napisał:  

thomithomass napisał:  

Obesrać go. Do zobaczenia na Wiśle thomithomassie pod krytą ze słonecznikiem, skarbem kibica i wuwuzelą bo o gliwice raczej bym cie niepodejrzewał...

zwałe mam własnie z takich jak ty typków. 0 przyjęcia krytyki, 0 normalnej dyskusji tylko sprowadzanie wszystkiego do jednego wniosku: kto nie na młynie ten wróg.Kto skrytykuje ten frajer. Pierdolnij się w łeb tym prawilniactwem, nie będe ci się tłumaczył co i dlaczego. Napisałem spokojnie co mi się nie podobało, nikogo ani razu nie pocisnąłem a ty się zachowujesz jak popierdoleniec zaniżając poziom tego forum. Załóż sobie osobne forum jak chcesz słuchać samych pochlebstw.

"cała Pogoń zawsze razem" - chyba że nie jesteś na młynie. Czyli cała Pogoń wg twojego toku myślenia to 3k osób.

Bez odbioru.

WSKL
Kibic
Na forum od 6571 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 16:47

thomithomass napisał:  

waszkiel napisał:  

Ostry napisał:  

thomithomass napisał:  

zwałe mam własnie z takich jak ty typków. 0 przyjęcia krytyki, 0 normalnej dyskusji tylko sprowadzanie wszystkiego do jednego wniosku: kto nie na młynie ten wróg.Kto skrytykuje ten frajer. Pierdolnij się w łeb tym prawilniactwem, nie będe ci się tłumaczył co i dlaczego. Napisałem spokojnie co mi się nie podobało, nikogo ani razu nie pocisnąłem a ty się zachowujesz jak popierdoleniec zaniżając poziom tego forum. Załóż sobie osobne forum jak chcesz słuchać samych pochlebstw.

"cała Pogoń zawsze razem" - chyba że nie jesteś na młynie. Czyli cała Pogoń wg twojego toku myślenia to 3k osób.

Bez odbioru.

Najlepiej przyjsc do domu obejrzec powtorke w C+ i zacząć sie dopierdalać tfu! znaczy spokojnie tłumaczyc i konstruktywnie krytykowac. Ale żeby ruszyć swoje dupsko z krzesełka i pośpiewać to już Ee bo mecz ważniejszy, ale jak juz wspaniała kryta ryknie śśij pałe to pewnie pierwszy rej wodzisz...

Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7148 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 18:25

thomithomass napisał:  

waszkiel napisał:  

Ostry napisał:  

thomithomass napisał:  

Bez odbioru.

kurwa zamknij juz jebanego kompa płaczku bo się rzygać chce. o chuj ci w ogóle chodzi? na siłe chcesz komuś powiedzieć, że nie było zajebiście? przyjebańcu, doskonale sobie ludzie zdają sprawę z tego, że nie wszystko wyszło należycie, że było mnóstwo niedociągnięć i nad jeszcze większą ilością rzeczy trzeba pracować i zapierdalać bo jeśli chodzi o Pogoń to "tylko najlepsze jest wystarczająco dobre", ale kurwa takie pedały pierdolone jak ty tylko niepotrzebnie podnoszą ludziom cisnienie. powiedziałaś, że ci się nie podobało i labamba, o chuj ci jeszcze chodzi? o to, zeby wszyscy ci przyklasneli i razem z tobą zaczeli sie rozwodzić jaka to chuja, stagnacja, zenada i chuj wie co jeszcze? chcesz ryczec jak niedojebana dziwka to sobie rycz - masz do tego prawo, ale nie wpierdalaj kurwa tego wszystkim na około bo tylko wkurwiasz, czaisz?

p.s. wrociła ekstraklasa i znowu cała banda specjalistów od wszystkiego ożyła, GDZIE KURWA BYLIŚCIE WCZEŚNIEJ, na Pogoni nowej, na B klasie, w 4 lidze, i wcześniej. mecz za gondora z ruchem pamietasz kurwa? 100osób na stadionie i w chuj przyjezdnych? wiec kurwa ZAMKNIJ JUŻ MORDE, bo lepiej zawsze może być i należy do tego dążyć, ale sapiące parowozy twojego pokroju to....

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
K.P.S
Kibic
Na forum od 4893 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 18:27

ktn napisał:  
Jak możesz porównywać doping naszego młyna i przyjezdnych siedząc ...pod krytą ?? przecież tam jakby było 100 przyjezdnych to lepiej słychać niz pełen młyn. Jarzysz czy nie bardzo ??

Dla porownania z sektora 15 nie bylo Lechii slychac wogole natomiast nasz doping jak najbardziej na plus
punkt widzenia zalezny od punktu siedzenia

hejpogongol
Kibic
Na forum od 4894 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 19:05
Nie rozumiem tych zachwytów Lechią i tak negatywną oceną Naszego dopingu i oprawy. Może nie wyszła jakoś super zajebiście, ale źle nie było. W porównaniu z niektórymi kartoniadami Wisły czy KSP, ta wyszła moim zdaniem elegancko. Odrazu widać o co w niej chodzi. Doping też nie był tragiczny i gadanie, że Lechia dopingiem Nas zniszczyła jest śmieszne. Oczywiście nic gościom nie ujmuję, bo zaprezentowali się zajebiście, ale bez przesady. Kozackich momentów w naszym dopingu było sporo jak na wynik. Moim zdaniem zaprezentowaliśmy się zdecydowanie lepiej niż na Zagłębiu. trzeba pamiętać, że są to pierwsze mecze z tak dużym Młynem i potrzeba trochę czasu, aż wszystko zacznie wyglądać tak jak powinno. Najważniejsze, że wszyscy zdają sobie sprawę co było źle i na Wiśle trzeba to poprawić.

PS. Prosta podłączała się na poprzednich meczach z dużą frekwencją (Arka, Piast, Zagłębie), bo był wynik! Logiczne, że gdy wyniku nie ma pikniki aż tak ochoczo śpiewać nie będą.

Ostatnio edytowany przez: hejpogongol, 29 sierpnia 2012, 19:10 [1 raz(y)]

"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"

Radek Janukiewicz
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7745 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 19:46

hejpogongol napisał:  
Nie rozumiem tych zachwytów Lechią i tak negatywną oceną Naszego dopingu i oprawy. Może nie wyszła jakoś super zajebiście, ale źle nie było. W porównaniu z niektórymi kartoniadami Wisły czy KSP, ta wyszła moim zdaniem elegancko. Odrazu widać o co w niej chodzi. Doping też nie był tragiczny i gadanie, że Lechia dopingiem Nas zniszczyła jest śmieszne. Oczywiście nic gościom nie ujmuję, bo zaprezentowali się zajebiście, ale bez przesady. Kozackich momentów w naszym dopingu było sporo jak na wynik. Moim zdaniem zaprezentowaliśmy się zdecydowanie lepiej niż na Zagłębiu. trzeba pamiętać, że są to pierwsze mecze z tak dużym Młynem i potrzeba trochę czasu, aż wszystko zacznie wyglądać tak jak powinno. Najważniejsze, że wszyscy zdają sobie sprawę co było źle i na Wiśle trzeba to poprawić.

PS. Prosta podłączała się na poprzednich meczach z dużą frekwencją (Arka, Piast, Zagłębie), bo był wynik! Logiczne, że gdy wyniku nie ma pikniki aż tak ochoczo śpiewać nie będą.

Chciałem maruderom również odpisać ale powyższe napisane jest tak jak chciałbym to ująć

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Steryd
Kibic
Na forum od 8572 dni

**

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 20:14

KtoToTaki napisał:  

hejpogongol napisał:  

Chciałem maruderom również odpisać ale powyższe napisane jest tak jak chciałbym to ująć

Dodal bym jeszcze, ze nawet mimo porazki calkiem milo sie wracalo po takim widowisku na trybunach. Przyjezdni bardzo dobrze sie zaprezentowali pod kazdym wzgledem. Z naszej strony moze oprawa nie do konca wyszla, ale i tak mogla sie podobac. Na plus rowniez dobry doping do konca mimo nie korzystnego wyniku.

1948
rinororo
Kibic
Na forum od 5679 dni

Odp: POGOŃ SZCZECIN - Lechia Gdańsk 27 sierpnia, 18:30 - 29/08/2012 20:20
Starsznie tu duzo wrogosci wzgledem siebie, kady kazdemu chce cos udowodnic. Wszyscy sa zajebisci - tylko skad te problemy. Jestesmy tu i teraz. Gramy w ekstraklasie tak upragnionej od tylu lat a tu same mazgajstwo. Dajcie na luz....
:
Moje przemyslenia sa takie : sektory 11,12,13,14 nie posiadaja stewardów poniewaz klub z góry przewidział że siedzi tam pataologia :-) wiec pomysł taki aby wywalic płoty odgraniczajace sektory tak aby stworzyć jeden wielki młyn z odpowiednim nagłosnieniem- bardzo duzo było problemów z równym dopingiem - wynika to ze spontanicznosci pozostałych sektórów a tu trzeba ryknąc wszyscy razem...

Na koniec:
Jest dobrze więc o co Wam chodzi?
Z szacunkiem do siebie bawimy sie dalej w ekstraklasie a najwazniejsze mecze jeszcze przezd nami wszystkimi....

Pozdro

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.16 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005