w temacie wyjazdu do Gdanska osoby z Trzebiatowa Kołobrzegu Wybrzeża Rewalskiego Płot Nowogardu i tych okolic podbijać do mnie na maila [email protected]
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
3. Za każde zniszczenia bądź hamulec będzie odpowiadać obligatoryjnie cały przedział a jak nikt się nie przyzna to cały wagon - koniec z patologią.
!
Odnośnie hamulca ważna informacja. Od 1 stycznia:
Opłata dodatkowa za spowodowanie przez podróżnego zatrzymania lub zmiany trasy środka transportowego
bez uzasadnionej przyczyny – wynosi 1 950,00 zł.
Jeszcze nikomu nie zaszkodziły dwa piwa podczas kilkugodzinnej podróży ,także nie przesadzajdzie z tą patologią.Dla mnie wybitną patologią jest bezmyślny wandalizm ,i nie chodzi tu tylko o hamulec,ale np. wyrywanie tablic z nazwą miejscowości na stacjach . Jest to o wiele większa patologia , niż wspomniane dwa piwa podczas podrózy np. do Gdańska.Pilnujcie lepiej tych "specjalistów" a nie tych co zjedzoną bułkę z kiełbasą popiją piwem ,albo dwoma.Dziękuję i bez odbioru.
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 16/02/2013 17:13
i co tu kur*a madrego napisac.
Od lat problem w tym, ze zawsze kogos trzesie i bez piwa nie wytrzyma 3 godzin - po mojemu to juz jest patologia.
I zaczynaja sie licytacje - 2 piwa to nie problem, nastepny powie ja waze 110 kg wiec dla mnie to 4 za malo, inny, ze generalnie "trzepie" go dopiero po 7 wiec 6 jest spoko. Dla dobra ogolu ( bo przeciez nikt nie bedzie liczyl czy wypiles juz 2 czy moze dopiero 1) najwygodniej jakby byla calkowita abstynencja.
Zastanowcie sie kurwa raz a porzadnie czy musicie koniecznie robic z siebie alkoholikow co nie sa w stanie wytrzymac 5-6 godzin i utrudniaja robote organizatorom i maja zly wplyw na mlodziez.
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 16/02/2013 18:30
Najwyraźniej organizator wyciągnął słuszne wnioski z ostatniego wyjazdu do Poznania. Jeżeli w pierwszą stronę zakazano picia, to po prostu się do tego dostosujmy, przecież to nie jest żaden problem. A skoro nie jest to żaden problem, to na chuj dyskusja o tym?
i co tu kur*a madrego napisac.
Od lat problem w tym, ze zawsze kogos trzesie i bez piwa nie wytrzyma 3 godzin - po mojemu to juz jest patologia.
I zaczynaja sie licytacje - 2 piwa to nie problem, nastepny powie ja waze 110 kg wiec dla mnie to 4 za malo, inny, ze generalnie "trzepie" go dopiero po 7 wiec 6 jest spoko. Dla dobra ogolu ( bo przeciez nikt nie bedzie liczyl czy wypiles juz 2 czy moze dopiero 1) najwygodniej jakby byla calkowita abstynencja.
Zastanowcie sie kurwa raz a porzadnie czy musicie koniecznie robic z siebie alkoholikow co nie sa w stanie wytrzymac 5-6 godzin i utrudniaja robote organizatorom i maja zly wplyw na mlodziez.
Dobrze powiedziane.
Wyjazd w Poznaniu pokazał, że co druga osoba która była napita gówno z siebie dawała i tu najwięcej było widać u osób starszych którzy pod nosem gadali, a od siebie nic
Lepiej jechać w mniejszej liczbie, a zorganizowanej niż z osobami którym w głowie na starcie alko, a nie pokazanie godnej postawy Dumy Pomorza.
tak jak pisaliśmy na gadu się dogadamy tak że jak by ktoś nie miał jeszcze transportu z Trzebiatowa Gryfic Goleniowa i okolic transportu dawajcie znać na maila poczta1948@o2,pl dogadamy się
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 17/02/2013 02:37
Po co wspominasz Poznań nie podobało się coś było trzeba zwrócić uwagę. Chłopaki specjala zorganizowali za co szacunek ,a tu rozmowa o patologi albo jeden drugiego pilnuje albo na melanż pozwala .
Najwyraźniej organizator wyciągnął słuszne wnioski z ostatniego wyjazdu do Poznania. Jeżeli w pierwszą stronę zakazano picia, to po prostu się do tego dostosujmy, przecież to nie jest żaden problem. A skoro nie jest to żaden problem, to na chuj dyskusja o tym?
Nikt własnie nie wyciagnał wnioskow bo miało juz nie byc szopek ze specjałem zeby nie dawac kolejnego powodu pijusą ze maja wszystko pod nos podstawione i wielce tysiac osob jedzie z czego połowa pochlac i mecz poogladac..pozniej przyjdzie Białystok,Chorzów gdzie trzeba troche pokombinowac z dojazdedm no i wroci stała liczba 200-250 osób
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 17/02/2013 08:50
jest proste rozwiazanie by nie pylo pijanstwa
zakaz wnoszenia browarow do pociagu
na pewno wszyscy wytrzymaja ta krotka podroz
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 17/02/2013 13:50
co wyjazd ten sam problem patola była jest i będzie proponuje organizatorom zamiast spodzianki kupić paralizatory przejść się po składzie i prądem bohaterów hehehehh
Nikt własnie nie wyciagnał wnioskow bo miało juz nie byc szopek ze specjałem zeby nie dawac kolejnego powodu pijusą ze maja wszystko pod nos podstawione i wielce tysiac osob jedzie z czego połowa pochlac i mecz poogladac..pozniej przyjdzie Białystok,Chorzów gdzie trzeba troche pokombinowac z dojazdedm no i wroci stała liczba 200-250 osób
I właśnie dlatego że wszystko jest podstawione pod nos to należałoby to uszanować, podobnie jak wolę organizatora o zakazie chlania. Kto chce sobie pochlać w pociągu to niech sobie kurwa kupi bilet podróżnika w Intercity i niech sobie pierdolnie kolejowe kółko po Polsce z flachą za pazuchą i słonecznikiem w kieszeni.
Wole te 200 osob ktore nie musza sie najebac bo wyjazd to najlepsza okazja i potrafia sie poswiecic mimo ze tez by kirzyli.
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 17/02/2013 17:16
Co niektórym po prostu trzeba uświadomić że wyjazd to nie jest okazja żeby się nachlać. Likwidacja specjala nie jest według mnie rozwiązaniem. Jak patol nie narobi siary na wyjeździe uchlewając się, to narobi tej siary gdzie indziej, przy innej okazji.
Cel wyjazdu jest jeden: doping na 100%. A nie moczenie mordy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.