Jak byłeś na meczu w tamtym sezonie to już się dałeś, bo klub spisywał Twoje dane. Poza tym jak będą wyniki to będzie powiedzmy te standardowe 3000 osób i nikt z zarządu nie pomyśli o tych co nie wykupili karty. Jak dla mnie jest to trochę porywani się z motyką na słońce, bo jakby nie patrzeć w Ekstraklasie karty przeszły bez większych zgrzytów, a to właśnie na Ektrę się patrzy i jak tam się coś dzieje to może dojść do jakichś zmian.
Co Ty spoters jestes? Dziwne masz podejscie z tym entuzajzmem do kart.Co do Ekstraklasy to ciesze sie ze w narodzie taki optymizm hehe, ale nie liczylbym ...A co do zeszlego sezonu to poza tym ze na biletach byly napisane dane, to czesto nigdzie indziej te dane nie byly pisane.
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Zaczyna się robić zajebiscie Ciekawe ile osób zgubiło/wypieprzyło paragony "fiskalne" .Ja niestety tak Czyli ani ja ani syn nie dostaniemy się na stadion .k...a
Przecież jak pokażesz dowód tożsamości to powinni wydać kartę bez żadnego "ale",chociaż w naszym zarządzie to nigdy nic nie wiadomo
ja tam nie mam zamiaru w jakikolwiek sposób dawać się katalogować.
Jak byłeś na meczu w tamtym sezonie to już się dałeś, bo klub spisywał Twoje dane. Poza tym jak będą wyniki to będzie powiedzmy te standardowe 3000 osób i nikt z zarządu nie pomyśli o tych co nie wykupili karty. Jak dla mnie jest to trochę porywani się z motyką na słońce, bo jakby nie patrzeć w Ekstraklasie karty przeszły bez większych zgrzytów, a to właśnie na Ektrę się patrzy i jak tam się coś dzieje to może dojść do jakichś zmian.
Co Ty spoters jestes? Dziwne masz podejscie z tym entuzajzmem do kart.Co do Ekstraklasy to ciesze sie ze w narodzie taki optymizm hehe, ale nie liczylbym ...A co do zeszlego sezonu to poza tym ze na biletach byly napisane dane, to czesto nigdzie indziej te dane nie byly pisane.
Heh, nie mam nic wspólnego z władzą.
Co do kart to po prostu się z nimi pogodziłem. Dymy można było robić wcześniej jak pojawił się pomysł w ogóle spisywania danych, a teraz po prostu uważam że karty są pewnym udogodnieniem w stosunku do tego co było wcześniej czyli targanie wszędzie dowodu i spisywania danych podczas zakupu biletu bądź potem na bramce. A co pisania danych to już pod koniec babka spisywała już z kompa, czyli jednak gdzieś te moje dane zapisane miała. Uważam po prostu że trochę za późno na robienie szumu, choć uważam że nadal powinno być pozwolenie na wchodzenia na sam dowód.
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 15/07/2011 18:47
Widzę, ze zarówno zwolenników jak i przeciwników przybywa z każdą chwilą. W którą stronę jestem ukierunkowanych chyba wiadome ale interesuje mnie ta sama kwestia tyle, ze widziana z innej strony. Mianowicie, od kilku lat dość często czy nieraz rzadziej można było dostać, załapać się, wygrać, dostać do iluś tam piwek, obdarować kogoś (niepotrzebne skreślić) zaproszenia na mecz. Czy w tym sezonie będąc w posiadaniu zaproszenia też będzie trzeba specjalnie wyrabiać kartę? Czy może klub zrezygnuje z owych zaproszeń? Ciekawe jaką drogę wybiorą w tej kwestii Osobiście wydaj mi się pomijając wszelkie za i przeciw prawne, kibiców, reguł to klub mimo, ze wprowadził te karty to chyba sam sobie strzelił po raz kolejny w plecy i tu też pomijając fakty o których mowa wyżej. Wg mnie klub jest na takie rozwiązanie kompletnie nieprzygotowany i na pewno będzie nas czekało jeszcze wiele niespodzianek związanych z kartami
Widzę, ze zarówno zwolenników jak i przeciwników przybywa z każdą chwilą. W którą stronę jestem ukierunkowanych chyba wiadome ale interesuje mnie ta sama kwestia tyle, ze widziana z innej strony. Mianowicie, od kilku lat dość często czy nieraz rzadziej można było dostać, załapać się, wygrać, dostać do iluś tam piwek, obdarować kogoś (niepotrzebne skreślić) zaproszenia na mecz. Czy w tym sezonie będąc w posiadaniu zaproszenia też będzie trzeba specjalnie wyrabiać kartę? Czy może klub zrezygnuje z owych zaproszeń? Ciekawe jaką drogę wybiorą w tej kwestii Osobiście wydaj mi się pomijając wszelkie za i przeciw prawne, kibiców, reguł to klub mimo, ze wprowadził te karty to chyba sam sobie strzelił po raz kolejny w plecy i tu też pomijając fakty o których mowa wyżej. Wg mnie klub jest na takie rozwiązanie kompletnie nieprzygotowany i na pewno będzie nas czekało jeszcze wiele niespodzianek związanych z kartami
Stawiam że będzie jak Ruchu. Na początku pustki i praktycznie nikt nic nie widział co i jak z kartami i biletami, ale później ogarnęło się.
Zaczyna się robić zajebiscie Ciekawe ile osób zgubiło/wypieprzyło paragony "fiskalne" .Ja niestety tak Czyli ani ja ani syn nie dostaniemy się na stadion .k...a
Przecież jak pokażesz dowód tożsamości to powinni wydać kartę bez żadnego "ale",chociaż w naszym zarządzie to nigdy nic nie wiadomo
Widzisz zgadzam się z Tobą ale tylko w kwesti "ale" niestety .U nas zawsze pod górke .......
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
czy wyrabiajacy dzisiaj karte, tez juz od poniedziałku moga odbierac??
Już od poniedziałku kibice Pogoni Szczecin mogą odbierać Karty Kibica. Specjalne stanowisko do odbioru kart znajdować się będzie w budynku VIP.
Karty Kibica odbierać można będzie od poniedziałku do piątku w godzinach od 14:00 do 20:00 za okazaniem dowodu osobistego i potwierdzenia zapłaty.
Przypominamy, że aby obejrzeć za darmo inauguracyjny mecz Pogoni Szczecin z Polonią Bytom należy wyrobić Kartę najpóźniej do piątku wieczorem!
W dniu meczu bilety w normalnych cenach do nabycia będą w kasach stadionu od godziny 10:00.
Już od poniedziałku kibice Pogoni Szczecin mogą odbierać Karty Kibica. Specjalne stanowisko do odbioru kart znajdować się będzie w budynku VIP.
Karty Kibica odbierać można będzie od poniedziałku do piątku w godzinach od 14:00 do 20:00 za okazaniem dowodu osobistego i potwierdzenia zapłaty.
Przypominamy, że aby obejrzeć za darmo inauguracyjny mecz Pogoni Szczecin z Polonią Bytom należy wyrobić Kartę najpóźniej do piątku wieczorem!
W dniu meczu bilety w normalnych cenach do nabycia będą w kasach stadionu od godziny 10:00.
No i co? Normalne pytanie Sz.....hmm yamala i zamiast odpowiedzi cytat, który zapewne każdy czytał tym bardziej osoba przebywającą w UK na codzień chciała by mieć normalną odpowiedź, bo zapewne zależy jej na czasie
Ostatnio edytowany przez: AntyC, 15 lipca 2011, 23:43 [2 raz(y)]
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 16/07/2011 00:09
Wiem, że osoby które są największymi przeciwnikami kart kibica, ogólnie bojkotują nawet listy wyjazdowe etc. Więc ich rozumiem, ale serio jeśli ktoś zawsze wpisuje się na listę wyjazdową etc. To nie rozumiem takiego podejścia, bo nie przemawiają do mnie żadne argumenty.
Owszem karta to durnota kolejny przejebany przepis w pięknym kraju rządzonym przez chorych ludzi. Im więcej przepisów tym gorsze państwo to jasne, ale jeśli nagle każdy kto potrafi ożywić te trybuny przestanie chodzić, przez karty to nie oszukujmy się, ale to się dobrze dla kibicowskiej Pogoni nie skończy. Trzeba dbać o młody nabytek cały czas, a ich najłatwiej przyciągnąć atmosferą na trybunach.
No i co? Normalne pytanie Sz.....hmm yamala i zamiast odpowiedzi cytat, który zapewne każdy czytał tym bardziej osoba przebywającą w UK na codzień chciała by mieć normalną odpowiedź, bo zapewne zależy jej na czasie
Jakby czytał to chyba logiczne że nie pytałby się...
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 16/07/2011 07:58
Zobaczcie ile kart kibica wykupili kibice innych klubów z którymi chcielibysmy się porównywać co do poziomu kibicowskiego i zakońcie tą dyskusję. Kto chce kupi kto nie chce nie.
Rafek, jeżeli rzeczywiście masz karte kibica Legii a tu się żołądkujesz to jesteś zajebiscie wiarygodny w swoim oburzeniu.
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 16/07/2011 09:24
Niestety panowie obawiam sie ze wczasach "Tuskokracji" nie obedzie sie bez karty....za Szczecinem pojda nastepne osrodki,itd itp...
problem polega na tym czy wyrabiajac karte teraz,bedziesz gorszy lub inaczej postrzegany?wracam po latach do kraju i wybaczcie chciałbym spedzac kazdy weekend z Portowcami.stad wczesniej zadane pytanie o czas oczekiwania...pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez: yamal, 16 lipca 2011, 09:41 [1 raz(y)]
Zobaczcie ile kart kibica wykupili kibice innych klubów z którymi chcielibysmy się porównywać co do poziomu kibicowskiego i zakońcie tą dyskusję. Kto chce kupi kto nie chce nie.
Rafek, jeżeli rzeczywiście masz karte kibica Legii a tu się żołądkujesz to jesteś zajebiscie wiarygodny w swoim oburzeniu.
A gdzie napisałem, że mam kartę Legii?? Skończ z tymi swoimi wiarygodnymi wpisami...
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 16/07/2011 10:08
Nie twierdzę, że napisałeś. Napisali inni. Dlatego napisałem w swoim zdaniu "jeżeli". A masz czy nie? Bo to że nie napisałeś, to nie znaczy że nie masz. Powiedz jak jest i koniec. Ja mogę zawsze przyznac się do zbyt pochopnych stwierdzeń.
Dlaczego mam skonczyć? Lubisz dyskusje gdy wzyscy się ze sobą zgadzają? Jeden obowiązujący dogmat i ekipa wyznawców?
Ostatnio edytowany przez: verte, 16 lipca 2011, 10:20 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.