Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! / Płatek odsuniety od druzyny na 2 mecze przed koncem. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
joint2us
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5909 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 14:22

Junior napisał:  

joint2us napisał:  
A jak to jest z tym gosciem od przygptowania fizycznego??Tez odchodzi???

raczej tak

czyli co znowu cyrk nam sie szykuje???!!!!!

Jestem paprykarzem i jestem z tego dumny!!!!
verte
Kibic
Na forum od 8297 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 14:27
Jak Płatek przychodził, to tez sie wielu w glowe pukało. Że schrzanił robote w Jagiellonii, że udupil Craxe. Teraz to samo z Sasalem. Ja Płatka doceniam za przygotowanie do gry i wynki w tej rundzie. jednak wlosów z głowy nie rwę, bo Sasal ma bardzo dobra opinię z pracy w Koronie i chyba wczesniej w Dolcanie. Wolalbym żeby Platek został, ale na krytyke jeszcze za wczesnie. Nie ma co panikować. Każdy powinien robic swoje. Poza tym jaki interes maja wlaściciele zeby obniżać szanse Pogoni na awans? Nie sądzę aby Sasal był tańszy od Płatka. Tak to jest, że decyduje ten kto placi i już. Prawdę mówiąc jako kibice ze średnią w ostatnich meczach w granicach 1000 osób, to sobie mozemy krytykować.

21:37
szpadel*
Kibic
Na forum od 6475 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 14:28
Oby w przyszłym sezonie się utrzymali w mniej stresujący sposób i jakoś to będzie bo ja osobiście w żaden awans nie wierze.Oprócz kibiców nic tu nie wygląda profesjonalnie,od samego początku co jakiś czas cyrki wychodziły i końca nie widać,miasto też ma wyłożone na wszystko,więc tym bardziej choć bym chciał ekstraklasy nie widzę.

pogonifan
Kibic
Na forum od 5837 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 14:30
Po tej konferencji dochodzę do wniosku że dzięki Sasalowi Pogoń będzie grała ja Barca, a może nawet i lepiej. A Płatek po części poleciał przez kibiców, bo choć Pogoń grała dobrze to za mało ludzi chodziło na stadion...

PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 14:44

pogonifan napisał:  
Po tej konferencji dochodzę do wniosku że dzięki Sasalowi Pogoń będzie grała ja Barca, a może nawet i lepiej. A Płatek po części poleciał przez kibiców, bo choć Pogoń grała dobrze to za mało ludzi chodziło na stadion...

Dlatego Pogoń powinna ściągnąć Mandrysza - wkońcu pod jego wodzą na trybuny chodziło średnio 7 tysięcy ludzi! BRAWO!

A jakby zatrudnić Pepe Guardiole to mogło by chodzić nawet 30-40 tysięcy ludzi! i wtedy byśmy grali na narodowym w Warszawie!

Aaa i nie zapomnij że Płatek nie chciał Fabiniaka i Ediego:D

Konferencja w stylu: W nosie mamy co mówicie/ uważacie / chcecie bo mamy takie prawo i już.

pogonifan
Kibic
Na forum od 5837 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 14:56
No i Aki też nie chciał. Później tylko z czystej kurtuazji mówił że mamy 2 najlepszy bramkarzy w lidze i chwalił Akę. Cóż taki to ten już Płatek dziwny typ, że pierw nie chce a potem chwali tych co nie chciał.
Ciekawi mnie też teraz, czy Sasal będzie w ogóle siedział cicho i przystawał na transfery prezesów, bo jakoś nie chce mi się wierzyć że Płatek, który w Górnika odpowiadał za transfery tu nagle nic nie mówił. Wydaje mi się wręcz odwrotnie. Powiedział już że chciałby wzmocnień na przyszły sezon, ale nasze prezesy stwierdziły, że nikt im mówił nie będzie kto w Pogoni będzie grał, więc mówiący Płatek out, a cicho będący Sasal in.

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7904 dni

**

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 15:04
Ja od noszę po konferencji wrażenie, że potrzeba trenera który nie będzie miał swojego zdania.

Bo Płatek nie chciał Fabiniaka, Płatek nie chciał Ediego, Płatek nie chciał tego...

Ktoś chyba potrzebuje marionetki do ustalania składu...

Argument, że ludzie nie chodzą też śmieszny, to chyba klub ma przyciągnąć kibiców, a nie trener. Jak się 200-300 osób odbija od bram wejściowych to niech się nie dziwią, że potem ludziom nie chcę się iść, bo bilet to najlepiej dwa lata wcześniej kupić trzeba.

Z daleka nie będzie widać.
kęsik
*uciszony
Na forum od 5809 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 15:17

Cytat:  
- Umowę z trenerem Sasalem podpisaliśmy na dwa lata - powiedział wiceprezes Grzegorz Smolny.

A z Płatkiem czemu podpisali tylko na pół roku?

Q.
Kibic
Na forum od 6149 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 15:25

kęsik napisał:  

Cytat:  
- Umowę z trenerem Sasalem podpisaliśmy na dwa lata - powiedział wiceprezes Grzegorz Smolny.

A z Płatkiem czemu podpisali tylko na pół roku?

pewnie dlatego ze mial uratowac zestpól przed spadkiem

to teraz znowu sie zacznie melanz w szatni?
taki jak mial miejsce za Mandrysza & Stolarczyka? ( z calym szacunkiem do tych dwóch osób! )

abstrakcja!
kęsik
*uciszony
Na forum od 5809 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 15:30

BFC napisał:  
pewnie dlatego ze mial uratowac zestpól przed spadkiem

A nie wydaje się wam, że od początku Płatek miał być tylko na wiosnę? Gdyby podpisali kontrakt na 2 lata to gdyby Płatkowi się nie udało utrzymać zespołu to by z nim rozwiązali kontrakt. A gdyby się mu udało to zostałby na kolejny sezon bo miałby ważny kontrakt. Tak więc w przypadku powodzenia mieliby zapewnionego trenera na kolejny rok.

BadBoy
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 15:36
Sytuacja nie za ciekawa z każdej strony. Od strony sportowej Płatek zasłużył na szanse w kolejnym sezonie. Pod względem marketingowym (o ile takie coś w klubie istnieje) też kompletna klapa, bo nie trzeba być specjalistą w tej dziedzinie żeby pokazać ludziom tabelę wiosny, powiedzmy jedną przegraną w lidze, zrobić kilka mądrych transferów i już w następnym sezonie frekwencja by rosła. A przy takim obrocie sprawy kolejny strzał w kolano. Ja też jakoś optymistycznie Płatka w klubie nie powitałem, gdyż był on dla mnie anonimowy,jednak progresem w grze, przygotowaniem oraz wynikami trener się obronił. Sasal musi zrobić to sam,o bo w przeciwnym razie Płatek będzie nam się czkawką odbijał jeszcze długo.

P.S Czy zostały podane na konferencji jakieś argumenty przemawiające za nie przedłużeniem umowy???

No One Like Us....We don't Care...
Plum
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 15:41

BadBoy napisał:  
Sytuacja nie za ciekawa z każdej strony. Od strony sportowej Płatek zasłużył na szanse w kolejnym sezonie. Pod względem marketingowym (o ile takie coś w klubie istnieje) też kompletna klapa, bo nie trzeba być specjalistą w tej dziedzinie żeby pokazać ludziom tabelę wiosny, powiedzmy jedną przegraną w lidze, zrobić kilka mądrych transferów i już w następnym sezonie frekwencja by rosła. A przy takim obrocie sprawy kolejny strzał w kolano. Ja też jakoś optymistycznie Płatka w klubie nie powitałem, gdyż był on dla mnie anonimowy,jednak progresem w grze, przygotowaniem oraz wynikami trener się obronił. Sasal musi zrobić to sam,o bo w przeciwnym razie Płatek będzie nam się czkawką odbijał jeszcze długo.

P.S Czy zostały podane na konferencji jakieś argumenty przemawiające za nie przedłużeniem umowy???

Bo Płatek nie chciał Ediego! A jak można nie chcieć Ediego! Bo Płatek nie chciał Fabiniaka! A jak można nie chcieć Fabiniaka?!
Bo Płatek słabo angażował się w działania "komitetu trasnferowego"! Co prawda komitet ten nie liczył się z jego zdaniem, ale...
Bo gra Płatka nie przyciąga widzów na trybuny i za Mandrysza było 7 tysięcy średnio, a za Płatka dużo mniej...

Jak widać argumenty na wysokim poziomie...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8704 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 15:43
Zamiast zwalniać dobrego trenera, niech ruszą swoje szanowne cztery litery z marketingiem oraz ułatwieniami (nie utrudnieniami) dla kibiców.

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8704 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 15:44

Plm napisał:  

To już wiadomo dlaczego nazywa się ich gastronomikami, a nie prezesami klubu piłkarskiego z 63 letnią tradycją.

ManeS
Kibic
Na forum od 5698 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 15:44

Plm napisał:  

BadBoy napisał:  

Bo Płatek nie chciał Ediego! A jak można nie chcieć Ediego! Bo Płatek nie chciał Fabiniaka! A jak można nie chcieć Fabiniaka?!
Bo Płatek słabo angażował się w działania "komitetu trasnferowego"! Co prawda komitet ten nie liczył się z jego zdaniem, ale...
Bo gra Płatka nie przyciąga widzów na trybuny i za Mandrysza było 7 tysięcy średnio, a za Płatka dużo mniej...

JA PIERDOLĘ....... Od facepalmów aż głowa boli

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7569 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 15:59
Aż z tego wszystkiego napisałem maila do klubu o takiej treści:

Witam,
ze zdumieniem przyjmowałem rzekome wiadomości o prawdopodobnym zwolnieniu
trenera Płatka. Biorąc pod uwagę, iż w każdej plotce jest ziarenko
prawdy, postanowiłem na chłodno przeanalizować osiągnięcia Pogoni pod
wodzą trenera i co ? Okazuje się, że Pogoń z zespołu, który dostawał
tęgie baty u siebie od takich tuzów jak Kolejarz Stróże czy Termalica
Bruk-Bet Nieciecza, z zespołu, który jesienią miał bilans wyjazdowy
1-1-5(czytaj jedna wygrana, jeden remis i aż pięć porażek), zespołu,
który tułał się w obrębie strefy spadkowej, z zespołu, gdzie
piłkarze grali 90 minut na stojąco, stała się zespołem, który u
siebie wiosną nie doznał goryczy porażki, strzelił najwięcej bramek ze
wszystkich drużyn pierwszoligowych wiosną i uzyskała wręcz imponujący
bilans wyjazdowy 5-1-1. Piłkarze wreszcie z należytym zaangażowaniem
podchodzili do swoich obowiązków i jak widać przynosiło to efekt,
zarówno w opinii kibiców jak i samych wyników(dziś Pogoń zajmuje 7
miejsce z przewagą 12 punktów nad strefą spadkową).

Dlaczego działacze szukają problemów tam, gdzie ich nie ma? Dlaczego
Klub nie podejmie efektywnych działań w związku z fatalnym klubowym
marketingiem? Dlaczego Klub nie zajmie się fatalną wręcz organizacją
meczów w Szczecinie, gdzie gro kibiców odbija się od bram stadionu na
ulicy Twardowskiego? Dlaczego Klub nie podejmie efektywnych działań, tak
by zachęcić kibica do przyjścia na stadion? Zamiast zachęcać kibica do
przybycia na stadion, to tego kibica się nie szanuje,o tego kibica się
nie zabiega, a czasy się zmieniły i dziś trzeba coś od siebie
zaoferować, a z tym u nas w klubie niestety krucho...

Oczywiście mój e-mail zapewne nie będzie miał żadnego odzewu ze strony
klubu, bo niby po co? Lepiej mieć wszystkich w nosie, bo niby jakim prawem
kibic interesuje się wydarzeniami w klubie...

Pozdrawiam,
Imię i Nazwisko

J***c k***a !!!

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Q.
Kibic
Na forum od 6149 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 16:07
Smolny woli chodzic po Ku´damie w Berlinie niz zajac sie prowadzeniem odpowiednim klubu
na staz moze by poszedl jeden z drugim, a moze i z trzecim? sam juz nie wiem

pod koniec listopada powinnismy byc madrzejsi

abstrakcja!
Radziu
Kibic
Na forum od 6830 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 16:17

BFC napisał:  
Smolny woli chodzic po Ku´damie w Berlinie niz zajac sie prowadzeniem odpowiednim klubu
na staz moze by poszedl jeden z drugim, a moze i z trzecim? sam juz nie wiem

pod koniec listopada powinnismy byc madrzejsi

Aż taki bananowy z niego prezesik :O

ManeS
Kibic
Na forum od 5698 dni

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 16:17
myślę Ambasador, że możesz śmiało dopisać, że podobną opinię ma większe grono kibiców

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
mefisto1969
Kibic
Na forum od 5400 dni

*

Odp: Zwolnienie Płatka - słuszna decyzja?! - 30/05/2011 16:21
Nawet jakby poszło 1000 maili to i tak Ambasador i reszta Kibiców nie dostanie odpowiedzi bo "władza" w Pogoni ma nas w DUPIE ... głęboko

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.26 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005