Takie wygrane procesy z wielomilionowymi $$$ odszkodowaniami to fajnie wygladaja tylko na filmach .... szczegolnie tych amerykanskich. W rzeczywistosci takiego zwyklego czlowieka zwyczajnie nie jest stac na wynajecie adwokata poniewaz procesy te sa bardzo kosztowne gdyz potrafia ciagnac sie latami a szansa wygrania naprawde jest minimalna. Szkoda chlopakow gdyz samo bujanie sie po tych sadach jest juz kara sama w sobie. Ile straconego czasu, $$$ z powodu opuszczania pracy czy tez na adwokata....tego chlopakam nikt ne zwroci nawet jak ich uniewinia. 'Wymiar sprawiedliwosci' jest potezna maszynka do robienia pieniedzy.
ja pierdole co za zamylacz jebany... a o tym że Euro bedzie wialo chujem bo na naszych drogach to nawet na kobyle przejechac sie nie da, ze przy budowach robione sa wałki i wszystko jest na odpierdol, do tego drogi juz po kilku miesiacach nadaja sie do wymiany, ze kasa przechodzi przez rece kilkudziesieciu osób, dworce na których śmierdzi i wszystko sie sypie, zjebane spóźnione pociagi, gówniane lotniska, ze nie ma bazy towarzyszacej i wszystkie klasowe reprezentacje zarezerwowały już sobie pobyt w ośrodkach na Ukrainie to juz oczywiscie nie wspomni. tylko KIBOLE wszystkiemu winni
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Temat zastępczy kibice! - 11/05/2011 19:46
krew zalewa! kłamca redaktor z tvn w spotowych wiadomosciach powiedział odnośnie meczu Wisła - Lech mniej więcej coś takiego: kibice dziś wyjdą ze stadionu i że jest to protest przeciwko tym którzy chcą oglądać mecze piłkarskie... noż k...a i jeszcze się lamus głupo uśmiechał.
Odp: Temat zastępczy kibice! - 11/05/2011 21:16
Komentujący mecz Wisła-Lech to cep jakis. Kiedy kibice opuszczali trybune w ramach protestu a czesc skandowala:"pilka nozna dla kibicow" to on zapierdolil tekstem w stylu: pilka nozna dla kibicow?to niech wracaja na trybune i dopinguja,ja tak zawsze robilem...tylko ze kibice nie mogli ogladac meczu Lecha i Legii...zreszta szkoda nawet komentowac;]
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
tusek chce wojny to będzie ją miał tylko niech się nie zdziwi jak jego PEŁO nie dociągnie do wyborów
WOJNAAAAA !!!!
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: Temat zastępczy kibice! - 11/05/2011 22:24
gdzieś kiedyś czytałem że na początku poprzedniej dekady policja oceniała liczebność szalikowców na 200 tys. Zakładając, że ta liczba się nie zmieniła, może to dać 1-2% w wyborach. Rudy Donald niekoniecznie może chcieć kontynuować ten cyrk w nieskończoność, zwłaszcza jeżeli zobaczy że przynosi odwrotny od zamierzonego skutek
Wiesz no Donek ma świadomość jaką siłę przebicia ma stadion, a przed wyborami boi się mocno żeby mu kibole partii nie rozpieprzyli tak jak kiedyś komuny hehe
Nie wiem szczerze kogo i ile jest, ale jest duży odsetek ludzi, szczególnie młodych którzy na wybory nie chodzą. To co kiedyś się udało zrobić PO- zmobilizować ludzi do zagłosowania przeciwko PiS, mimo że nie byli zwolennikami Tuska teraz w naszym środowisku zaczyna iść w drugą stronę- moim zdaniem, dlatego może na jesień się zdarzyć niespodziewane wyniki małych partii którym w sondażach nie daje się szans.
nigdy nie zrozumiem czemu walczyli o turniej sponsorów zwany Euro, może aby chociaż raz nasza kadra zakwalifikowała się do niego...skoro kibice są zli, oprawy są złem, doping to zło...
Odp: Temat zastępczy kibice! - 12/05/2011 04:40
chlopaki nie piszcie tu takich rzeczy na POpaprańca Donalda bo was namierzą i bedziecie mieli wjazd na chate....a tak powaznie popieprzylo sie faceotowi gorzej niz Jarkowi.... a wiec wojna z rudzielcem sam chcial... http://www.youtube.com/watch?v=vhtcvMJrUDY&feature=related mimo ze do prezydenta ale zawsze mozna przekrecic na premiera
Jedna rzecz! Za bluzganie nie można dostać zakazu stadionowego! Chyba że ktoś pójdzie na samoukaranie!
Macie tutaj linka do ustawy o imprezie masowej, która każdy powinnien sobie chociaż raz przeczytać w szczególności rozdział 9 aby nie dawać się zastraszyć!
Odp: Temat zastępczy kibice! - 12/05/2011 14:28
Oni chyba myślą, że będzie jak w Anglii kiedy pani Margaret Thatcher pozamykała stadiony i zagroziła rozwiązaniem rozgrywek, tylko wtedy na stadionach gineli ludzie, a nie kilka razy ktoś za głośno krzyknął kurwa...
Odp: Temat zastępczy kibice! - 12/05/2011 14:55
Zamykają stadiony bo prawdopodobnie dojdzie do łamania przepisów To już nawet nie jest decyzja polityczna, wg mnie to coś znacznie bardziej niepokojącego. To niebezpieczny atak zbiorowej psychozy, który grozi narodową katastrofą. Jeszcze trochę i wprowadzą stan wojenny i najbliższe wybory okażą się niepotrzebne.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Temat zastępczy kibice! - 12/05/2011 15:34
Zarząd PZPN postanowił, że wszystkie pozostałe do rozegrania mecze I i II ligi w sezonie 2010/2011 odbędą się bez udziału zorganizowanych grup kibiców drużyn przyjezdnych.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.