aha, przy wiekszych ilosciach mozemy negocjowac ceny..niedlugo przychodzi kolejna paczka wiec w miare sie ogarniac..bo nie wiem czy przed samym sylwestrem da rade cos ogarnac...ja jestem na Lewobrzezu i Prawobrzezu...wszystko da sie zalatwic wiadome
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
nie znam sie na rodzajch i nazwach, ale sa to te dobre race ktore uzywa sie na stadionach przynajmniej przez Nas, a nie te gowniane swieczki
w takim razie chętnie zakupię, gg w profilu
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Witam. Mam do ogarnięcia race koszt to 10zł ! Chętni pisać na GG 37367366. Race są dobrej jakości firmy Jorge.
jak to są te na draskę to uważajcie na nie kiedyś mi dziurę w stopie katiusz z niej wypalił ogółem chlapie z niej takim gorącym jakby topionym plastikiem a pali się chyba z pól godziny no chyba że inne
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Witam. Mam do ogarnięcia race koszt to 10zł ! Chętni pisać na GG 37367366. Race są dobrej jakości firmy Jorge.
jak to są te na draskę to uważajcie na nie kiedyś mi dziurę w stopie katiusz z niej wypalił ogółem chlapie z niej takim gorącym jakby topionym plastikiem a pali się chyba z pól godziny no chyba że inne
Te są chyba na lont. Do tego dymią jak pojebane. A w ogole to nie czaje troche, rozumiem PSM i Lokera bo 25 zł za Comety to dobra cena, ale te świeczuszki od Jorge bez problemu można ogarnac na necie w pierwszym lepszym sklepie z pirotechnika za 6 zł.
Odp: Race na Sylwestra! - 20/12/2011 20:21
ceny rac chodza w cenie 25pln i jest to standardowa cena..w przypadku wiekszych ilosci zapewniam ze zostanie uwzgledniony rabat jesli chodzi o tanie race to tak jak koledzy napisali, efekt nie ten i mozna sie uszkodzic...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.