Mieliśmy 9 wyjazdów ligowych oraz 2 dodatkowe- jeden w Pucharze Polski oraz do Lubina wspierający naszych braci z Warszawy.
Łącznie było nas 1929 osób co dzieląc przez liczbę wyjazdów daje nam średnią 175 osób! Wynik niezły choć mogłoby być znacznie lepiej- duży wpływ na ta liczbę miał słaby wyjazd do Swarzędza gdzie dostaliśmy tylko 55 biletów (wszystkie wykorzystane) oraz Świnoujście gdzie tylko 200 osób przystało na cenę 30 zł za bilet pierwszoligowy zaproponowany przez biznesmena-prezesa Dunajko.
Słabiej pojechaliśmy także na najdalszy nasz wyjazd do Łęcznej ( 88 os.) oraz do Radzionkowa (96 os.) Za to bardo dobre wyniki to ŁKS, Sandecja oraz Wodzisław! Gdzie jeżeli się nie mylę w większej liczbie wcześniej nie byliśmy
A na koniec reasumując: Mam nadzieje ze wiosna w naszym wykonaniu będzie jeszcze lepsza i nie zejdziemy poniżej naszej średniej a tylko mocno pójdzie w górę! Cieszy fakt zajawką na wyjazdy młodych kibiców i mam nadzieje ze szczególnie oni będą zachęcać do wyjazdów wszystkich znajomych bo w młodości siła Słowa uznania także za coraz lepsza organizacje naszych GB Dzielnic! oraz FC, choć w tej rundzie pare zawiodło!
PSonTOUR 2010 Zakończone !
...PSonTOur 2011 juz na wiosne!
Niech każdy pamięta i Ci co nie byli też wiedzą, że na kolejny wyjazd zabieramy 10zł dla Andrzeja za to, że się tak dla nas poświęca z tymi biletami.
a kasę będę zbierał JA, bo mam dobry kontakt z organizatorem, heh
i następnym razem jak Was atakuje "kanar z psami", to walczcie o swoje, bo przecież macie bilet grupowy, a nie uciekacie jak wystraszone zające na koniec pociągu i dopiero "starszyzna" musi reagować
meczyk z dobrym klimatem
mam nadzieje pajacyki wreszcie sie ogarna i na nastepny sezon znowu spotkamy sie w wodzislawiu i na wyjazdach na slask
Legia&Pogoń
Dzięki Bracie za wszystko ! Do zobaczenia jak najszybciej !
Koleżka który zostawiał u mnie szalik przed meczem, a pozniej go nie odebral niech podbije na priv. Szalik do odbioru na gumiecach
Szukałem Cię po całym sektorze w tym Wodzisławiu weź go jutro na mecz to spotkamy się pod zegarem w przerwie, a jak Cie nie bedzie to podbij na moje gg. pozdro.
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.