Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour: Ostatni wyjazd rundy Wodzisław! Setki Pogoni! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
UI
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7586 dni

*

Odp: PSonTour: Ostatni wyjazd rundy Wodzisław! Setki Pogoni! - 14/11/2010 13:56
Wyjazd zajebisty :) oczywiscie pozdrownienia dla Alicji heheh

Obrazek gif wstawiony na forum
chtwo
Kibic
Na forum od 7102 dni

Odp: PSonTour: Ostatni wyjazd rundy Wodzisław! Setki Pogoni! - 14/11/2010 14:35
wyjazd udany- dawno nie byliśmy tak dobrym składem na wyjeżdzie,ci co nie byli niech żałują-absolutnym hitem był Andrzej Śmietana ;) pozdro dla obecnych

Szacunek dla Braci - Pogarda dla frajerów
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7515 dni

Odp: PSonTour: Ostatni wyjazd rundy Wodzisław! Setki Pogoni! - 14/11/2010 15:31
Młode ślązoczki strzelające w naszym kierunku palcami i wymachujące 'fuckami' również miały swój urok :) Mało tolerancyjny ten "naród śląski" hihi

Q.
Kibic
Na forum od 6149 dni

Odp: PSonTour: Ostatni wyjazd rundy Wodzisław! Setki Pogoni! - 14/11/2010 15:49

.Krzysiek napisał:  
Młode ślązoczki strzelające w naszym kierunku palcami i wymachujące 'fuckami' również miały swój urok :) Mało tolerancyjny ten "naród śląski" hihi

ssij pale ssij

abstrakcja!
PZ.
Kibic
Na forum od 5778 dni

*

Odp: PSonTour: Ostatni wyjazd rundy Wodzisław! Setki Pogoni! - 14/11/2010 15:59
Podróż z Wodzisławia do Katowic udana (Andrzej nie odchodź tak daleko z biletami :) ) i postój we Wrocławiu też ciekawy :D

Football Without Ultras Is Nothing !
Miś
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: PSonTour: Ostatni wyjazd rundy Wodzisław! Setki Pogoni! - 14/11/2010 16:23
Niech każdy pamięta i Ci co nie byli też wiedzą, że na kolejny wyjazd zabieramy 10zł dla Andrzeja za to, że się tak dla nas poświęca z tymi biletami.

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7889 dni

Odp: PSonTour: Ostatni wyjazd rundy Wodzisław! Setki Pogoni! - 14/11/2010 16:48

L. napisał:  

Zielony Tryb Życia napisał:  
liczba wyjazdowa: 238.
(236 osób na sektorze + 2 osoby pod bramą)

Na ostatni wyjazd w tej rundzie do Wodzisławia wybieramy się w 238 osób z 3 flagami. Droga w pierwsza stronę spokojna w dość zabawnej atmosferze. Pod stadion docieramy na 10 minut przed rozpoczęciem meczu. Większość osób wchodzi bez problemu by ostatnie 20 osób miały problemy. Po lekkich zawirowaniach z ochrona wszyscy docierają na sektor. 2 spóźnialskich się nie łapie i zostają pod brama. Cala druga polowe jedziemy z dopingiem, a piłkarki po raz kolejny słyszą nasze opinie na temat swoich umiejętności. Przy drugiej bramce dla Odry u Nas jeszcze lepsza zabawa. Po meczu w drodze na dworzec kompletne jaja z milicji. Droga do Katowic na korbie. Pozdrowiony Andrzej Kiełek oraz Andrzej Śmietana nasi dwaj biletowi każdego wyjazdu. W Szczecinie jesteśmy o 6:00. To był ostatni wyjazd tej jesieni dlatego liczba prawie 240 jest bardzo dobrym wynikiem. Cieszy duża liczba młodszych fanów Dumy Pomorza zajaranych wyjazdami i Pogonią. Bracia widzimy się na wiosnę, na kolejnym wypadzie!
PS ON TOUR -SETKI KILOMETRÓW, SETKI POGONI!! PAMIĘTAJCIE- POGOŃ TO MY!!
Do zobaczenia w młynie w czwartek!

Obrazek jpg wstawiony na forum

Kolego 4 flagi były ;)

Better dead than red!
PS_onTour
Kibic
Na forum od 5877 dni

Odp: PSonTour: Ostatni wyjazd rundy Wodzisław! Setki Pogoni! - 14/11/2010 16:55
PSonTOur 2010 zakończone! Jesień za nami- wiosna przed nami. Podsumowując rundę w naszym wykonaniu:

Mieliśmy 9 wyjazdów ligowych oraz 2 dodatkowe- jeden w Pucharze Polski oraz do Lubina wspierający naszych braci z Warszawy.

Łącznie było nas 1929 osób co dzieląc przez liczbę wyjazdów daje nam średnią 175 osób! Wynik niezły choć mogłoby być znacznie lepiej- duży wpływ na ta liczbę miał słaby wyjazd do Swarzędza gdzie dostaliśmy tylko 55 biletów (wszystkie wykorzystane) oraz Świnoujście gdzie tylko 200 osób przystało na cenę 30 zł za bilet pierwszoligowy zaproponowany przez biznesmena-prezesa Dunajko.
Słabiej pojechaliśmy także na najdalszy nasz wyjazd do Łęcznej ( 88 os.) oraz do Radzionkowa (96 os.) Za to bardo dobre wyniki to ŁKS, Sandecja oraz Wodzisław! Gdzie jeżeli się nie mylę w większej liczbie wcześniej nie byliśmy:)

A na koniec reasumując: Mam nadzieje ze wiosna w naszym wykonaniu będzie jeszcze lepsza i nie zejdziemy poniżej naszej średniej a tylko mocno pójdzie w górę! Cieszy fakt zajawką na wyjazdy młodych kibiców i mam nadzieje ze szczególnie oni będą zachęcać do wyjazdów wszystkich znajomych bo w młodości siła:) Słowa uznania także za coraz lepsza organizacje naszych GB Dzielnic! oraz FC, choć w tej rundzie pare zawiodło!

PSonTOUR 2010 Zakończone !
...PSonTOur 2011 juz na wiosne!

BzM
Kibic
Na forum od 7604 dni

Odp: PSonTour: Ostatni wyjazd rundy Wodzisław! Setki Pogoni! - 14/11/2010 21:33

Miś napisał:  
Niech każdy pamięta i Ci co nie byli też wiedzą, że na kolejny wyjazd zabieramy 10zł dla Andrzeja za to, że się tak dla nas poświęca z tymi biletami.

a kasę będę zbierał JA, bo mam dobry kontakt z organizatorem, heh
i następnym razem jak Was atakuje "kanar z psami", to walczcie o swoje, bo przecież macie bilet grupowy, a nie uciekacie jak wystraszone zające na koniec pociągu i dopiero "starszyzna" musi reagować

ZCH 1948
Kibic
Na forum od 7772 dni

*

Odp: PSonTour: Ostatni wyjazd rundy Wodzisław! Setki Pogoni! - 14/11/2010 21:35
BzM a teraz brawa dla Ciebie! ALE KURWA WSZYSCY!!!! haha ;)

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
M.
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: PSonTour: Ostatni wyjazd rundy Wodzisław! Setki Pogoni! - 14/11/2010 21:54
"Brawa na zachętę" ;] no i brawa dla obu Andrzeji

Jeszcze jedna fotka.
Obrazek jpg wstawiony na forum

PS.BzM sprawdź mail

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
MarcinSq
Kibic
Na forum od 5899 dni

Odp: PSonTour: Ostatni wyjazd rundy Wodzisław! Setki Pogoni! - 14/11/2010 23:25
meczyk z dobrym klimatem
mam nadzieje pajacyki wreszcie sie ogarna i na nastepny sezon znowu spotkamy sie w wodzislawiu i na wyjazdach na slask
Legia&Pogoń

[IMG]http://i40.tinypic.com/208wgsi.jpg[/IMG]
kubutek
Kibic
Na forum od 5408 dni

Odp: PSonTour: Ostatni wyjazd rundy Wodzisław! Setki Pogoni! - 15/11/2010 00:05
wyjazd jak najbardziej na plus chyba jeden z lepszych, w przedziale prawie sztrzelilem gola na wyjerzdzie szkoda ze musiala wysiasc w poznaniu przyszly sezon juz nie dlugo i jak zwykle my zwarci i gotowi PS ON TOUR!!!

FC DĘBNO
http://www.youtube.com/watch?v=hOJ_SjtGmHc&feature=player_embedded
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7725 dni

Odp: PSonTour: Ostatni wyjazd rundy Wodzisław! Setki Pogoni! - 15/11/2010 18:21

MarcinSq napisał:  
meczyk z dobrym klimatem
mam nadzieje pajacyki wreszcie sie ogarna i na nastepny sezon znowu spotkamy sie w wodzislawiu i na wyjazdach na slask
Legia&Pogoń

Dzięki Bracie za wszystko !:) Do zobaczenia jak najszybciej !

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
xrone
Kibic
Na forum od 5781 dni

Odp: PSonTour: Ostatni wyjazd rundy Wodzisław! Setki Pogoni! - 17/11/2010 00:32
Koleżka który zostawiał u mnie szalik przed meczem, a pozniej go nie odebral niech podbije na priv. Szalik do odbioru na gumiecach

WSKL
Kibic
Na forum od 6571 dni

Odp: PSonTour: Ostatni wyjazd rundy Wodzisław! Setki Pogoni! - 17/11/2010 22:33

xrone napisał:  
Koleżka który zostawiał u mnie szalik przed meczem, a pozniej go nie odebral niech podbije na priv. Szalik do odbioru na gumiecach

Szukałem Cię po całym sektorze w tym Wodzisławiu :) weź go jutro na mecz to spotkamy się pod zegarem w przerwie, a jak Cie nie bedzie to podbij na moje gg. pozdro.

Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
xrone
Kibic
Na forum od 5781 dni

Odp: PSonTour: Ostatni wyjazd rundy Wodzisław! Setki Pogoni! - 17/11/2010 23:01
Dobrze, ze sie znalazles bo nie mam radochy z zagubionego szala ;]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005