Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> 22.05.2010r. - finał PP! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
obcy
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5767 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 11/05/2010 22:11
Do Melu: Dzieki wielkie juz se poradzilem zamowione

pinki15
Kibic
Na forum od 7193 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 11/05/2010 22:31
Cholera tak to jest jak się brata wyśle. Jeśli brat mnie zapisał na specjał pociąg i otrzymał taki kartonowy blankiet z fajnym nadrukiem to już nic nie muszę odbierać?

"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
obcy
Kibic
Na forum od 5767 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 11/05/2010 22:37

pinki15 napisał:  
Cholera tak to jest jak się brata wyśle. Jeśli brat mnie zapisał na specjał pociąg i otrzymał taki kartonowy blankiet z fajnym nadrukiem to już nic nie muszę odbierać?

A jak wygladają zapisy na autokar i wogole od kiedy beda i ile tych autokarow cos wiemy wiecej??

Cz
Kibic
Na forum od 7551 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 11/05/2010 22:39

obcy napisał:  

pinki15 napisał:  

A jak wygladają zapisy na autokar i wogole od kiedy beda i ile tych autokarow cos wiemy wiecej??

wszystko bedzie podane, sa jeszcze wolne miejsca na specjala, wiec zapelniac specjala narazie.

www.sectorshop.net
efekt92
Kibic
Na forum od 6093 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 11/05/2010 22:50

Juliana Ursyna napisał:  

Kaczmar napisał:  

Michał.P napisał:  
Ktoś ma może info na temat biletów na specjala(ile zostało) ?? Pytam bo jestem zainteresowany kupnem....

Możesz śmiało kupować dopiero sprzedaliśmy 190 biletów ! ;)

Moze ktos potwierdzic tą liczbe sprzedanych biletow na specjal?

jak sie zapisywalem kolo 17 to było jeszcze duzo wolnych miejsc(okolo 170 sprzedanych), ale spinać sie bo przez godzinke mogło sie wpisać jeszcze duzo osob!!

Joint i sport to nie rozłączna para.
xAdamx90
*zablokowany
Na forum od 6035 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 11/05/2010 22:54

obcy napisał:  

pinki15 napisał:  

Ciekawe ja nic nie dostałem xd. Lepiej przyjdz po meczu z Górnikiem można odbierać

To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
szpadel*
Kibic
Na forum od 6476 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 11/05/2010 22:55

xAdamx90 napisał:  

obcy napisał:  

pinki15 napisał:  

Ciekawe ja nic nie dostałem xd

Spoko,ja też.Wystarczy mieć dowód przy odbiorze i gitara:]

- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7205 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 11/05/2010 23:35
Obrazek jpg wstawiony na forum

* podziekowania ---> g, BTQ ... pan Ogrodnik, panie z Rodzynka ... sorki za quality zdjec .... to wszystko co telefon moze ...

Ostatnio edytowany przez: - papa gamoniu! -, 20 maja 2010, 16:33 [1 raz(y)]

lol
RosSi
Kibic
Na forum od 7904 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 11/05/2010 23:37
Dzisiaj zapisałem siebie i kumpla na specjał. Kolegi obecnie nie ma w Szczecinie. Czy bez jego dowodu będę mógł odebrać jego bilet na pociąg ?
Kiedy jeszcze oprócz jutra można odbierać bilety na specjała ?
Aha i przy zapisywaniu nic kartonowego nie dostałem.

PL
Kibic
Na forum od 6967 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 11/05/2010 23:47
DO tych co pytaj o speca i autokary! Zapisy na speca są prowadzone cały czas- jak będą kończyć się miejsca info będzie podane, więc nie zadawajcie ile jeszcze jest ile się zapisało- chcesz się zapisać to sie zapisz! Jeżeli będą lub są autokary to także będzie to podane na stronie w przyklejonym temacie o wyjeździe i na stronie - nie potrzebne jest pytanie w co 2 poście czy już są , za ile , gdzie itd!

I do wszystkich:) mam wyjebane na to co się dzieje na forum Jagiellonii, co piszą i ile się sprzedało u nich biletów - dlatego moja prośba o nie cytowanie wpisów z ich forum, wrzucanie odnośników do forum itd. A jak ktoś nie zrozumie to dostanie ostrzeżenie:D heh

U nas rejestracja nowych osób zablokowana i nie widać tu kibiców Jagi i mam nadzieje ze u nich też nikt się nie wpisuje od NAS!

L.
Kibic
Na forum od 7785 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 11/05/2010 23:53

Cytat:  

to jeszcze nie koniec !!!

MW'03
Piona!
Kibic
Na forum od 7199 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 12/05/2010 09:46

xAdamx90 napisał:  

obcy napisał:  

pinki15 napisał:  

Ciekawe ja nic nie dostałem xd. Lepiej przyjdz po meczu z Górnikiem można odbierać

RosSi napisał:  
Dzisiaj zapisałem siebie i kumpla na specjał. Kolegi obecnie nie ma w Szczecinie. Czy bez jego dowodu będę mógł odebrać jego bilet na pociąg ?
Kiedy jeszcze oprócz jutra można odbierać bilety na specjała ?
Aha i przy zapisywaniu nic kartonowego nie dostałem.

Spokojnie. Osoby, ktore zapisywaly sie rano, moga odebrac bilet dzisiaj, jutro lub w piątek. Wieczorem bilety już były, wiec jesli kolega pinki15 dostal "kartonowy blankiet z fajnym nadrukiem" to tak, jest to bilet i nic wiecej nie trzeba odbierac :)

Rauliki
Kibic
Na forum od 6414 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 12/05/2010 10:05

Mvin napisał:  

A nie masz jakiegoś kolegi, który by założył za Ciebie kasę? Na pociąg bilety fizycznie już są więc będzie prowadzona tylko sprzedaż.

Na szczescie kolega zamowi, choc prawdopodobnie na autokar bo ma problem z kasa.

Ktos ma moze nr do klubu aby zapytac o odbior biletu przed finalem?
Z gory dzieki

BNY
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 12/05/2010 10:53

Rauliki napisał:  

Mvin napisał:  

A nie masz jakiegoś kolegi, który by założył za Ciebie kasę? Na pociąg bilety fizycznie już są więc będzie prowadzona tylko sprzedaż.

Na szczescie kolega zamowi, choc prawdopodobnie na autokar bo ma problem z kasa.

Ktos ma moze nr do klubu aby zapytac o odbior biletu przed finalem?
Z gory dzieki

Odbiór biletów poniedziałek lub w wtorek. Spokojnie:) będą informacje:) najpierw niech te bilety dojadą do Szczecina:P

Rauliki
Kibic
Na forum od 6414 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 12/05/2010 11:28
Tyle ze ja moge go odebrac dopiero 21 w piatek. Dlatego chce sie dopytac jak to zrobic.

hPS
*zablokowany
Na forum od 7408 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 12/05/2010 11:50
coz za wysmienita atmosfera jak jeden mąż wszyscy jadą do Bdg! Szkoda tylko ze prawie 98% tych ludzi kibicow sukcesu bo inaczej ich nazwać nie mozna nie jeździ na reszte ligowych spotkań majac konkretnie wyjebane! Ale na puchar wiecej biletow kurwa bo przeciez tylu chetnych jest, gdyby ode mnie to zalezalo to pojechalibysmy w 100 a reszta tych jednorazowych pajacy bym wyjebał. Teraz bedą sie kurwa napinac ze jedzie nas kilka tysiecy a gdzie kurwa byliscie jak przyszedł wyjazd do Chorzowa? niech zgadne "i tak pewnie chuje nie wygrają wiec po chuj mam tam jechać? jeszcze na ślask?" banda hipokrytów kazdemu po blaszcze na odmul przy wejsciu na nasze sektory to minimalna kara.. z ogarnieciem pozdro

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Gradus
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 12/05/2010 11:54

hPS napisał:  
coz za wysmienita atmosfera jak jeden mąż wszyscy jadą do Bdg! Szkoda tylko ze prawie 98% tych ludzi kibicow sukcesu bo inaczej ich nazwać nie mozna nie jeździ na reszte ligowych spotkań majac konkretnie wyjebane! Ale na puchar wiecej biletow kurwa bo przeciez tylu chetnych jest, gdyby ode mnie to zalezalo to pojechalibysmy w 100 a reszta tych jednorazowych pajacy bym wyjebał. Teraz bedą sie kurwa napinac ze jedzie nas kilka tysiecy a gdzie kurwa byliscie jak przyszedł wyjazd do Chorzowa? niech zgadne "i tak pewnie chuje nie wygrają wiec po chuj mam tam jechać? jeszcze na ślask?" banda hipokrytów kazdemu po blaszcze na odmul przy wejsciu na nasze sektory to minimalna kara.. z ogarnieciem pozdro

a co, prawdziwy kibic nie dal rady kupic biletu przez tych wstretnych piknikow?

hPS
*zablokowany
Na forum od 7408 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 12/05/2010 11:56

Gradus napisał:  

hPS napisał:  

a pisałem gdzies cos o biletach ? czy masz problem z oczami? a moze zabolalo ze sie w tym sezonie bylo a moze bedzie dopiero pierwszy raz na wyjeździe?

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Gradus
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 12/05/2010 12:00

hPS napisał:  

Gradus napisał:  

hPS napisał:  

a pisałem gdzies cos o biletach ? czy masz problem z oczami? a moze zabolalo ze sie w tym sezonie bylo a moze bedzie dopiero pierwszy raz na wyjeździe?

Zeby mnie czyjes slowa mogly zabolec to ten ktos musi cos soba reprezentowac. Nie schlebiaj sobie :)
A co do tego, ze nie kazdy jezdzi na wszystkie wyjazdy to chyba logiczne, ze nie kazdy ma na to czas. Nie kazdy moze byc nawet na kazdym meczu w Szczecinie. Nie jest tez dziwne, ze w przypadku historycznego meczu jest duzo chetnych, zeby go obejrzec.
Kim ty jestes, zeby mowic kto ma prawo jechac a kto nie?

Rauliki
Kibic
Na forum od 6414 dni

Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 12/05/2010 12:00

hPS napisał:  
iech zgadne "i tak pewnie chuje nie wygrają wiec po chuj mam tam jechać? jeszcze na ślask?" banda hipokrytów kazdemu po blaszcze na odmul przy wejsciu na nasze sektory to minimalna kara.. z ogarnieciem pozdro

Dlaczego uwazasz ze ktos z nas zyczy Pogoni zle? Dla niektorych wyjazd jest poza zasiegiem chociazby ze wgledu na prace i to ze mieszkamy poza Szczecinem. Na szczescie udalo mi sie zalatwic na piatek urlop, zebym mogl ze Szczecina jechac na Final PP.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005