Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 14/10/2008 13:17
haha z ta godzina przesadzili...gdybym nie wiedzial o ktorej jest mecz to bym pomyslal o kurde 11:00 to ja bede jeszcze spal Tak pewnie sobie pomysli nie jeden czlowiek ktory spojrzy na plakat
Jakas masowa jaskra . Plakat dość czytelny, widac różnicę między 1 a 7. Jak to się mówi kto ma być ten będzie na stadionie o odpowiedniej godzinie.
i tu sie mylisz. Plakaty sa skierowane do tych co nie należą do grupy "kto ma być ten będzie". jaki jest sens informowania o meczu tych co i tak beda wiedziec? w chuj do dupy z taka czcionka, czlowiek widzac plakat ma od razu miec jasna informacje, a nie rozkminac czy ta druga jedynka to jedynka czy 7mka...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Jakas masowa jaskra . Plakat dość czytelny, widac różnicę między 1 a 7. Jak to się mówi kto ma być ten będzie na stadionie o odpowiedniej godzinie.
i tu sie mylisz. Plakaty sa skierowane do tych co nie należą do grupy "kto ma być ten będzie". jaki jest sens informowania o meczu tych co i tak beda wiedziec? w chuj do dupy z taka czcionka, czlowiek widzac plakat ma od razu miec jasna informacje, a nie rozkminac czy ta druga jedynka to jedynka czy 7mka...
Całkowicie zgadzam się z Przedmówcą. Marketing klubu i autor plakatu powinni za karę przed ich rozwieszeniem dokleić poziomy pasek na "7", bo inaczej wywieszanie tych plakatów nie ma sensu - ja tam widzę, że mecz o 11.00.
Druga sprawa to puste trybuny - zajebisty efekt marketingowy. Nie ma innych zdjęć ?
Całkowicie zgadzam się z Przedmówcą. Marketing klubu i autor plakatu powinni za karę przed ich rozwieszeniem dokleić poziomy pasek na "7", bo inaczej wywieszanie tych plakatów nie ma sensu - ja tam widzę, że mecz o 11.00.
Druga sprawa to puste trybuny - zajebisty efekt marketingowy. Nie ma innych zdjęć ?
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 18/10/2008 11:54
Jeżeli będzie tak mało wiary to zbierzmy się chociaż wszyscy pod dachem dla lepszej kordynacji tego niemrawego dopingu , na ostatnim meczu to dało efekt w ostatnich minutach ...
Dziś mecz a tu cisza jak w rodzinnym grobie...Czyli na trybunach znów 400-600 ludzi...
Hmm...Pogoda dopisuje wmiare...moglbo by byc cieplej troche ale pogoda na plus, ostatnie wygrane mecze w tym wygrana z liderem... czego jeszcze wiecej chciec? Ja mysle ze dzis bedzie okolo 4tys. minimum
Dziś mecz a tu cisza jak w rodzinnym grobie...Czyli na trybunach znów 400-600 ludzi...
Hmm...Pogoda dopisuje wmiare...moglbo by byc cieplej troche ale pogoda na plus, ostatnie wygrane mecze w tym wygrana z liderem... czego jeszcze wiecej chciec? Ja mysle ze dzis bedzie okolo 4tys. minimum
W życiu 1.5 tys. max. - było już mówione, nie ma co wałkować tematu - w tej lidze nie przyjdzie więcej niż 3 tys. (no chyba że pod koniec świętować awans).
Ps. Fajnie, że na oficjalce pojawia się info zachęcające do pójścia po meczu Pogoni na mecz.... Pogoni (myślę, że tutaj też można by dać takie info zachęcające by pójść na Futsal- moim zdaniem warto wspomagać wszystkie sporty w Szczecinie)
lZ Pogoni na Pogoń
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 18/10/2008 19:32
Najlepszy mecz w tej rundzie. Do ataku nie można dziś się przyczepić, ale obrona dziurawa i wolna... Mimo wszystko brawa Portowcom się należą.
Ps. Kowal mnie dziś szokował, waleczny, szybki, już nie mówiąc o zagraniach z piętki itp
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.