Wydaje mi się to nieprawdopodobne żeby aż tylu kibiców się pojawiło. Też uważam że to jest możliwe najwcześniej na wiosnę. Oprócz tego że część kibiców zraziła się do gry Pogoni to jesienna pogoda pewnie też nie będzie zachęcać do wybrania się na stadion.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 12/10/2008 12:20
Fajnie, ze wygrali i jak wynika z relacji mieli optyczną przewagę cały mecz, ale poczekajmy jeszcze na mecz z Lechią, jak wygrają bez problemów to wtedy będziemy mogli z czystym sumieniem powiedzieć że są w gazie.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 12/10/2008 18:15
Czy się przełamali czy nie to nie w tym rzecz jak dla mnie.Najpiękniejsze,że wygrali ważny mecz do tego na wyjeżdzie i przez tydzień będe czuć taką pozytywną adrenaline,wyczekiwanie na mecz w Szczecinie i z dużym nakręceniem pójde na kolejne spotkanie.
Nieść życie swe dla ideału i swoją krew i marzeń sny...60 LAT POGOŃ W NASZYCH SERCACH TKWI !!!
co ja bede ci sie tlumaczyc?,kto ma wiedziec ten wie ,zreszta nastepnego dnia byl w championie w galaxy na piwku co mozna potwierdzic...czlowiek zajebany to niepamieta...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.