Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Q.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6150 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 22:49
Pies zostanie zawsze psem

abstrakcja!
asa
Kibic
Na forum od 6134 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 22:58
''Kałużny-Smolny,Bóg wybacza,Pogoń nigdy'' jeżeli zatrudnicie Karczyńskiego to wywołacie niezły konflikt my kibice wam tego nie darujemy.

P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 23:01
Pogon Szczecin, to NIE milicyjny klub,
To nasz kochany klub,
wiec chuj Karczynskiemu w dziob!!!!!!!

Sami przeciw wszystkim!!!
NLx
Kibic
Na forum od 8635 dni

**

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 23:05
Kurwa żeby dzisiaj był 1 kwietnia to bym przyjął to na miękko.
Lecz dziś kurwa mamy 6 października i nie wydaje mi się to żartem.
Nie po to od kołyski biegałem na Pogoń żeby teraz jakaś milicyjna rura decydowała w moim klubie.
Mam nadzieję, że ta banda chuja, która "rządzi" NASZYM klubem czyta te wszystkie głosy sprzeciwu, bo jeżeli nie to ich koniec nadejdzie szybciej niż się spodziewają.
NIE DLA PSA KIEŁBASA!!

za plecami psów myśliwskich cała masa
szpadel*
Kibic
Na forum od 6476 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 23:08
Ja sobie tego nie wyobrażam,tylko na taczkach ich wywieść.

antek
Kibic
Na forum od 8484 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 23:09

NLx napisał:  
Kurwa żeby dzisiaj był 1 kwietnia to bym przyjął to na miękko.
Lecz dziś kurwa mamy 6 października i nie wydaje mi się to żartem.
Nie po to od kołyski biegałem na Pogoń żeby teraz jakaś milicyjna rura decydowała w moim klubie.
Mam nadzieję, że ta banda chuja, która "rządzi" NASZYM klubem czyta te wszystkie głosy sprzeciwu, bo jeżeli nie to ich koniec nadejdzie szybciej niż się spodziewają.
NIE DLA PSA KIEŁBASA!!

O prosze kolega G. do domku juz dotarl ;)
Jak tak dalej pojdzie to od przyszlego sezonu bedzie "granatowo-granatowy" mlyn...
"Zarty sie skonczyli "!

PIJEMY AŻ JEBNIEMY !
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7405 dni

**

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 23:15

grzes1948 napisał:  
[ Oceniam Karczyńskiego jako czlowieka,

Pamiętaj jedno:
PIES NIGDY NIE BĘDZIE CZŁOWIEKIEM, A CZŁOWIEK NIM ZOSTAJE.. nie z przymusu.. Z WYBORU !!!

Mvin napisał:  
. Chcą nam zrobić milicyjny klub.

Idziec sobie do Arkonii..tam wasze miejsce

A po moich przemysleniach powiem tak:
- słonia nauczyli tańczyć
- papugę (czty. zwierzę) nauczyli gadać
- małpa też upodoabnia sie do człowieka
...ale są wśród nas osoby ponizające się do ZWIERZĘCIA... i mam ich traktować jak ludzi ??? Cyrk to przy Manchatanie lub koło Urzedu Celnego na Heyki, a nie Kurwać na Twardowskiego

Ostatnio edytowany przez: HardcoreCitySzczecin, 6 października 2009, 23:30 [3 raz(y)]

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
szpadel*
Kibic
Na forum od 6476 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 23:19

antyC napisał:  

grzes1948 napisał:  
[ Oceniam Karczyńskiego jako czlowieka,

Pamiętaj jedno:
PIES NIGDY NIE BĘDZIE CZŁOWIEKIEM, A CZŁOWIEK NIM ZOSTAJE.. nie z przymusu.. Z WYBORU !!!

Zajebiście to ująłeś.Nic dodać ,nic ująć.

Samo
Kibic
Na forum od 6781 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 23:20
Oni to chyba się z chujem na rozum pozamieniali . pies do budy, nie dla psa !

NLx
Kibic
Na forum od 8635 dni

**

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 23:46
Ja idę spać, mam nadzieję, że jak jutro rano zajrzę tutaj to tego tematu nie będzie i to będzie po prostu chory sen...

za plecami psów myśliwskich cała masa
eJay
Kibic
Na forum od 7599 dni

**

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 06/10/2009 23:48

bs_ps napisał:  

A sam Karczyński ma trochę oleju w głowie więc napewno zauważy negatywne nastawienie kibiców i o ile będzie miał choć trochę honoru to wycofa swoją kandydaturę .

pzdr

Patrząc na jego działania w 04 śmiem w to wątpić. Wejdzie pewnie do klubu z ubabranymi jakimś psim gównem buciorami i się zacznie. A jak się zacznie to się skończy, tylko nie to co trzeba :(

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7405 dni

**

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 07/10/2009 00:12

bs_ps napisał:  

A sam Karczyński ma trochę oleju w głowie więc napewno zauważy negatywne nastawienie kibiców i o ile będzie miał choć trochę honoru to wycofa swoją kandydaturę .

pzdr

1. żaden pies, chocby nawet wierny kundel nie ma oleju w głowie
2. tym bardziej, żaden pies nie ma honoru
3. karierowicz będzie dążył ku górze, bo nie mając nawet kropli zaufania, poparcia, wspomagania i wcześniej wspomnianego honoru będzie zadufanym w sobie psem, który będzie uważał (tylko będzie się uważał, bo nim nigdy ale to przenigdy nie będzie)się za człowieka niezbędnego

Chcecie Nam zrobić drugą Anglię.. proszę bardzo ... ale na płaszczyźnie kopaczy i zarobków, a nie na bazie skorumpowanych oficjeli, wszech-umiejących psów, stronniczych dziennikarzy i skorumpowanych polityków.
Nie mogę wypić schłodzonego piwa(w parku, na skwerze), bo jestem ... menelem
Nie mogę zapalić fajki (na przystanku), bo jestem... śmierdzielem i zatruwam środowisko
Nie mogę iść na mecz (zajmę złe miejsce, zapalę fajkę), bo jestem...chuliganem
...wiec co mogę... mogę:
usiąść w fotelu, zapalic fajkę, wypić piwo i ... patrzeć na ten żenujący, skormpowany, zazwyczaj zakodowany (C+, Polsat), komunistyczny, skurwiały, wiejący nudą futbol słuchająć nędznych, stronniczych, bezsensownych wywodów naszych zajebistych komentatorów...

KURWA NIE !!! Platini zabieraj te skurwiale Euro 2012 i w ten sposób uratoj polska piłkę, bo autostrad i tak nie będzie !!!

Kuba L.
Kibic
Na forum od 7278 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 07/10/2009 00:15
Człowiek umordowany całym dniem roboty zasiada przed kompa i tu taki news...ręce opadają.

Mam nadzieję, że się opamiętają.

Trybik w machinie zwanej Pogonią.
Castaway
Kibic
Na forum od 6608 dni

*

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 07/10/2009 00:15

antyC napisał:  
1. żaden pies, chocby nawet wierny kundel nie ma oleju w głowie
2. tym bardziej, żaden pies nie ma honoru
3. karierowicz będzie dążył ku górze, bo nie mając nawet kropli zaufania, poparcia, wspomagania i wcześniej wspomnianego honoru będzie zadufanym w sobie psem, który będzie uważał (tylko będzie się uważał, bo nim nigdy ale to przenigdy nie będzie)się za człowieka niezbędnego

Chcecie Nam zrobić drugą Anglię.. proszę bardzo ... ale na płaszczyźnie kopaczy i zarobków, a nie na bazie skorumpowanych oficjeli, wszech-umiejących psów, stronniczych dziennikarzy i skorumpowanych polityków.
Nie mogę wypić schłodzonego piwa(w parku, na skwerze), bo jestem ... menelem
Nie mogę zapalić fajki (na przystanku), bo jestem... śmierdzielem i zatruwam środowisko
Nie mogę iść na mecz (zajmę złe miejsce, zapalę fajkę), bo jestem...chuliganem
...wiec co mogę... mogę:
usiąść w fotelu, zapalic fajkę, wypić piwo i ... patrzeć na ten żenujący, skormpowany, zazwyczaj zakodowany (C+, Polsat), komunistyczny, skurwiały, wiejący nudą futbol słuchająć nędznych, stronniczych, bezsensownych wywodów naszych zajebistych komentatorów...

KURWA NIE !!! Platini zabieraj te skurwiale Euro 2012 i w ten sposób uratoj polska piłkę, bo autostrad i tak nie będzie !!!

traf w samo sedno! podpisuje sie pod tym obiema rękoma.

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
independent
Kibic
Na forum od 6633 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 07/10/2009 00:16
Z grubej rury raz i konkretnie (post donagrodzenia)! jebac policyjne hymny!

Wisniowiecki
Kibic
Na forum od 7406 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 07/10/2009 00:19
wydaje mi się że chce jakiegos transparentu :P moze pozazdroscił Grześkowi L.:D:D większość pewnie pamięta co było nie pamiętam przy okazji jakiego meczu.. troche lat temu.. "jebany pies z pistoletem w ręku chce bym się bał ja nie czuje lęku... jestem huliganem i już się nie zmienie..." HWDP

HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7405 dni

**

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 07/10/2009 00:21

Wisniowiecki napisał:  
wydaje mi się że chce jakiegos transparentu :P moze pozazdroscił Grześkowi L.:D:D większość pewnie pamięta co było nie pamiętam przy okazji jakiego meczu.. troche lat temu.. "jebany pies z pistoletem w ręku chce bym się bał ja nie czuje lęku... jestem huliganem i już się nie zmienie..." HWDP

chuligan przez CH gamoniu..choć chuligan to to samo co hooligan to..Polacy nie gęsi i swój jezyk mają...

Metyl
Kibic
Na forum od 6634 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 07/10/2009 01:25
Gdy trzy lata temu rozpoczynała się odbudowa klubu od zera na ZDROWYCH (!!) zasadach, deklarowanych później przez zarząd nowej spółki - jako kibic nigdy nie wymagałem żebyśmy byli jakimiś wielkimi faworytami rozgrywek, awansowali rok po roku do ekstraklasy czy też mieli drużyne złożoną z piłkarzy z pierwszej półki.
Ale no żesz kurwa skoro klub na zdrowych na zdrowych zasadach to chyba oczywistym powinno być:
NIE dla fuzji, przenosin i innego tego typu gówna !!
NIE dla psiarni na kierowniczych stanowiskach w klubie !!!! co to w ogóle za jakiś poroniony pomysł !! i to w momencie (jak już wspomniało wcześniej pare osób) gdy wydawało się że po paru błędach z poprzednich lat wszystko jednak idzie w dobrą strone :/ no brak mi słów. Naprawde, oby to była jakaś debilna plota.

D.
Kibic
Na forum od 6636 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 07/10/2009 01:44

Cytat:  
Szykują się spore zmiany w Pogoni Szczecin. Nieoficjalnie mówi się, że Mariusza Kotkowskiego, dyrektora ds. sportowych ma zastąpić Maciej Karczyński, prezes futsalowej Pogoni 04 Szczecin.
- Nie mam w zwyczaju komentować niepotwierdzonych informacji, ale mogę powiedzieć, że trwają rozmowy z kilkoma kandydatami na to stanowisko. Jednym z nich jest Maciej Karczyński - przyznaje Artur Kałużny, prezes Pogoni Szczecin.
- Dziękuję Mariuszowi Kotkowskiemu, który przez 2,5 roku włożył bardzo dużo od siebie w budowanie tego klubu. Niestety ze względu na sprawy osobisto-zdrowotne złożył on rezygnacje - dodaje prezes. Dyrektora i nowego rzecznika prasowego mamy poznać w poniedziałek.

Na jutrzejszym meczu wypada w grzeczny sposób pomóc Szanowanym Panom Kałużnemu i Smolnemu w podjęciu decyzji.

Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili

Obrazek gif wstawiony na forum
ROJ
Kibic
Na forum od 7206 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 07/10/2009 02:12
Po co to komu ?
Jak niby wszystko idzie w dobrą stronę to co jakis czas wywołuje się awanturę -gdzie tu sens?
Wywoła awanturę, a za tydzień o niej zapomni, niestety ludzie pamiętają. Czasami się zastanawiam czy po to, żeby móc rozmawiać o niewidzięczności kibiców, niezrozumieniu, nieufności, nie przywiązaniu do klubu, czy nie chodzeniu na mecze. Przecież jedną taką wypowiedzią traci się zaufanie tysięcy osób. Tak to działa zburzyć coś mozna w sekundę na wybudowanie trzeba lat.
To jakaś paranoja po poprzednim systemie. Przecież to jest takie proste, jak kibice Real-u nie chcą Ronaldo to co robi klub; sprzedaje go, nie za formę czy inne cuda tylko dlatego, że klient tak chce.
Jak klient nie chce Drumlaka to się go nie zatrudnia, jak klient nie chce policjanta to również. Tak to działa kibice to klient klubu, a klient ma zawsze rację (nawet jak nie ma).
Czasami w firmach jest inaczej, ale trzeba mieć wtedy bardzo dużo pieniędzy, żeby było nas stać na fanaberie których nie chcą klienci. ITI oficjalnie twierdzi, że na konflikcie z kibicami traci 10 mln rocznie, ale twierdzi też, że ich stać. Pogoń już wystarczjąco straciła na głupich pomysłach - czy nas też stać ?

Ostatnio edytowany przez: ROJ, 7 października 2009, 02:46 [1 raz(y)]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.15 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005