Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Miss Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   

Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7701 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 21/02/2009 11:22
O ja pierd... :P

Arat prawda, tylko wkurzają mnie te laski, jakby to była dla niektórych sprawa śmierci i życia a nie zabawa. I później przechodzą takie co mają więcej znajomych na nk albo więcej czasu żeby wysyłać wiadomości :P Mam nadzieję, że jury wybierze te "kumate" o ile w ogóle takie do tego etapu trafią.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7726 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 21/02/2009 11:41
Czyli wiadomo o co chodzi tym koleznaką z lo9 zeby być na sektorze vip za fre i udawac gwiazdę mieć lepsze fotki na Nk :D

Śmiejemy sie ze na v.pl są tam durne komentarze a tu podobnie zaczyna się robić ! MODERATORZY KASOWAĆ TE DURNE POSTY !

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
LEOnek
Kibic
Na forum od 7038 dni

Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 21/02/2009 12:53
Heh przez chwilkę poczułem się jak na onecie. Stek bzdur, totalna napinka i trole forumowe. Po co dopowiadać ??? Tego nie wiem. Bardziej mi ten konkurs pasuje niż z kanapkami ;D. Marketing nierobów do roboty!!! A co do Pań , Panienek i "dziwek" zagłosowałem na tą co wygląda na najbardziej związana z Pogonią i jakoś w miarę porządnie - nr 18. Obym się nie mylił.

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
anathema
Kibic
Na forum od 6939 dni

Odp: Miss Pogoni - 21/02/2009 17:02
no cóż-trzeba spełnić obowiązek,i pomimo że zdecydowanie wole brunetki,przekornie zagłosowałbym na nr 15. dla mnie bezkonkurencyjna...no i ta jazda konna przeważyła. ;)

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
ted
Kibic
Na forum od 8606 dni

Odp: Miss Pogoni - 21/02/2009 18:30
zdecydowanie tylko nr 18, a gryf na ramieniu nie jest tam z przypadku. KMWTW ;)

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
xAdamx90
*zablokowany
Na forum od 6035 dni

Odp: Miss Pogoni - 22/02/2009 20:28
22 i juz!:P:]

To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
ArP
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: Miss Pogoni - 22/02/2009 23:55

xAdamx90 napisał:  

zgadzam się, bo jak nie ona to kto? :D

Pogoń Szczecin MKS!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7301 dni

*

Odp: Miss Pogoni - 23/02/2009 09:58
Tak dla porównania Miss Lecha

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Janek80
Kibic
Na forum od 6469 dni

Odp: Miss Pogoni - 23/02/2009 10:58

Arturo napisał:  

xAdamx90 napisał:  

zgadzam się, bo jak nie ona to kto? :D

22 już wygrała. Nie widzę innej możliwości.

BS
Kibic
Na forum od 6864 dni

Odp: Miss Pogoni - 23/02/2009 12:17
A ile pani 22 ma wspólnego z Pogonią aby zostać miss Pogoni ?

L.
Kibic
Na forum od 7785 dni

Odp: Miss Pogoni - 23/02/2009 13:30
22? Widzicie co się dzieje ;> Głosujecie na dziewczyne, która w życiu chyba na meczy nie była, biega u mnie po szkole i się podnieca, że startuje w miss ;|
A tak żeby rozluźnić to rozmowa kolegi z nią na gadu, komentarz zbedny.

Klaus (19-02-2009 17:44)
powiedzialem jej ze glos z MW liczy sie za 10pkt;d
Klaus (19-02-2009 17:44)
Natala klasa 16:47:32
ooo ;d
Natala klasa 16:47:48
to dawaj jeszcze to jakims kolega z mlodych ;d
Klaus(19-02-2009 17:45)
jaka ona jest glupia ;d

MW'03
Janek80
Kibic
Na forum od 6469 dni

Odp: Miss Pogoni - 23/02/2009 14:24

omar napisał:  

Ładna jest i zgłosiła się do wyborów, nie słyszałem żeby jakieś dodatkowe punkty były za wiedzę o Pogoni, chodzenie na mecze itp.

Szymen
Kibic
Na forum od 6248 dni

**

Odp: Miss Pogoni - 23/02/2009 14:38

Janek44 napisał:  

omar napisał:  

Ładna jest i zgłosiła się do wyborów, nie słyszałem żeby jakieś dodatkowe punkty były za wiedzę o Pogoni, chodzenie na mecze itp.

weź sobie ogarnij pare postów wcześniej i wyciągnij z tego jakieś wnioski co do tego co napisałes :)

Janek80
Kibic
Na forum od 6469 dni

Odp: Miss Pogoni - 23/02/2009 15:12

Szymen napisał:  

Janek44 napisał:  

omar napisał:  

weź sobie ogarnij pare postów wcześniej i wyciągnij z tego jakieś wnioski co do tego co napisałes :)

I tak ona wygra, to po co mam czytać.

hornetq
Kibic
Na forum od 7199 dni

Odp: Miss Pogoni - 24/02/2009 00:00
Spoko to narazie pierwszy etap.W nastepnym miejmy nadzieje, że organizatorzy przygotowali dla każdej panny kilka pytań dotyczących historii klubu, ich odpowiedzi zamieszczą na stronie i każdy sobie wyrobi zdanie o powiązaniu kandydatki z klubem.

będę pamiętał.
szpadel*
Kibic
Na forum od 6476 dni

Odp: Miss Pogoni - 24/02/2009 00:10
Błagam...tylko nie głosujcie na 22,każda inna tylko nie ta.Dla mnie chora kobieta,straszy ludzi,co tydzień elite itp.itd. i o Pogoni wie tyle co ja nie obrażając nikogo o Izolatorze Bogusława.

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7301 dni

*

Odp: Miss Pogoni - 24/02/2009 08:54

szpadel85 napisał:  
Błagam...tylko nie głosujcie na 22,każda inna tylko nie ta.Dla mnie chora kobieta,straszy ludzi,co tydzień elite itp.itd. i o Pogoni wie tyle co ja nie obrażając nikogo o Izolatorze Bogusława.

Spokojnie niech sobie glosuja w Can Canie odbedzie sie dalsza faza konkursu i wtedy te dziewczynki sie wykrusza,wystarczy kilka najprostszych pytan:

Dlaczego zglosilas sie do konkursu na Miss Pogoni? i akurat Pogoni?
Od ilu lat jestes kibicka i chodzisz na mecze?
Twoj ulubiony pilkarz grajacy w naszym klubie?
Najbardziej wzruszajacy moment na stadionie?
Wedlug ciebie najbardziej zasluzony pilkarz w historii klubu?
Najwieksze wydarzenie w historii klubu?
Czlowiek - legenda?

itp. to nie jest miss pieknosci czy czegos tam, w jakis sposob bedzie go reprezentowac na roznych uroczystosciach,galach,wydarzeniach,wywiadach( tak przynajmniej jest winnych klubach) wiec cos w tej glowie musi miec a najlepiej w sercu.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
druga kolezanka z lo9
Kibic
Na forum od 5926 dni

Odp: Miss Pogoni - 24/02/2009 09:13
Bez przeginki! Popatrz jest miss Polski a czy pytają tam o wydarzenia historyczne lub też dlaczego się zgłosiła akurat do miss Polski ? nieee...

tralalala!
Corny
Kibic
Na forum od 6223 dni

Odp: Miss Pogoni - 24/02/2009 09:31

druga kolezanka z lo9 napisał:  
Bez przeginki! Popatrz jest miss Polski a czy pytają tam o wydarzenia historyczne lub też dlaczego się zgłosiła akurat do miss Polski ? nieee...

Ale to nie jest miss Polski to jest MISS POGONI więc należałoby wiedzieć coś o naszym klubie...

[PL: Prosze o zmiane avatara...

1973
Kibic
Na forum od 7574 dni

*

Odp: Miss Pogoni - 24/02/2009 09:32

druga kolezanka z lo9 napisał:  

Oczywiście,żadnych kryteriów; aby tylko ładna buźka,figura była no i żeby dupskiem kręciła...żadnych wymagań...
porozmawiaj dzieciaku na ten temat z mamą ,tatą,popytaj dokładnie a nie bzdury wypisujesz... oczy

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005