Arat prawda, tylko wkurzają mnie te laski, jakby to była dla niektórych sprawa śmierci i życia a nie zabawa. I później przechodzą takie co mają więcej znajomych na nk albo więcej czasu żeby wysyłać wiadomości Mam nadzieję, że jury wybierze te "kumate" o ile w ogóle takie do tego etapu trafią.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 21/02/2009 12:53
Heh przez chwilkę poczułem się jak na onecie. Stek bzdur, totalna napinka i trole forumowe. Po co dopowiadać Tego nie wiem. Bardziej mi ten konkurs pasuje niż z kanapkami ;D. Marketing nierobów do roboty!!! A co do Pań , Panienek i "dziwek" zagłosowałem na tą co wygląda na najbardziej związana z Pogonią i jakoś w miarę porządnie - nr 18. Obym się nie mylił.
Odp: Miss Pogoni - 21/02/2009 17:02
no cóż-trzeba spełnić obowiązek,i pomimo że zdecydowanie wole brunetki,przekornie zagłosowałbym na nr 15. dla mnie bezkonkurencyjna...no i ta jazda konna przeważyła.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Miss Pogoni - 23/02/2009 13:30
22? Widzicie co się dzieje ;> Głosujecie na dziewczyne, która w życiu chyba na meczy nie była, biega u mnie po szkole i się podnieca, że startuje w miss ;|
A tak żeby rozluźnić to rozmowa kolegi z nią na gadu, komentarz zbedny.
Klaus (19-02-2009 17:44)
powiedzialem jej ze glos z MW liczy sie za 10pkt;d
Klaus (19-02-2009 17:44)
Natala klasa 16:47:32
ooo ;d
Natala klasa 16:47:48
to dawaj jeszcze to jakims kolega z mlodych ;d
Klaus(19-02-2009 17:45)
jaka ona jest glupia ;d
Odp: Miss Pogoni - 24/02/2009 00:00
Spoko to narazie pierwszy etap.W nastepnym miejmy nadzieje, że organizatorzy przygotowali dla każdej panny kilka pytań dotyczących historii klubu, ich odpowiedzi zamieszczą na stronie i każdy sobie wyrobi zdanie o powiązaniu kandydatki z klubem.
Odp: Miss Pogoni - 24/02/2009 00:10
Błagam...tylko nie głosujcie na 22,każda inna tylko nie ta.Dla mnie chora kobieta,straszy ludzi,co tydzień elite itp.itd. i o Pogoni wie tyle co ja nie obrażając nikogo o Izolatorze Bogusława.
Błagam...tylko nie głosujcie na 22,każda inna tylko nie ta.Dla mnie chora kobieta,straszy ludzi,co tydzień elite itp.itd. i o Pogoni wie tyle co ja nie obrażając nikogo o Izolatorze Bogusława.
Spokojnie niech sobie glosuja w Can Canie odbedzie sie dalsza faza konkursu i wtedy te dziewczynki sie wykrusza,wystarczy kilka najprostszych pytan:
Dlaczego zglosilas sie do konkursu na Miss Pogoni? i akurat Pogoni?
Od ilu lat jestes kibicka i chodzisz na mecze?
Twoj ulubiony pilkarz grajacy w naszym klubie?
Najbardziej wzruszajacy moment na stadionie?
Wedlug ciebie najbardziej zasluzony pilkarz w historii klubu?
Najwieksze wydarzenie w historii klubu?
Czlowiek - legenda?
itp. to nie jest miss pieknosci czy czegos tam, w jakis sposob bedzie go reprezentowac na roznych uroczystosciach,galach,wydarzeniach,wywiadach( tak przynajmniej jest winnych klubach) wiec cos w tej glowie musi miec a najlepiej w sercu.
Odp: Miss Pogoni - 24/02/2009 09:13
Bez przeginki! Popatrz jest miss Polski a czy pytają tam o wydarzenia historyczne lub też dlaczego się zgłosiła akurat do miss Polski ? nieee...
Bez przeginki! Popatrz jest miss Polski a czy pytają tam o wydarzenia historyczne lub też dlaczego się zgłosiła akurat do miss Polski ? nieee...
Oczywiście,żadnych kryteriów; aby tylko ładna buźka,figura była no i żeby dupskiem kręciła...żadnych wymagań...
porozmawiaj dzieciaku na ten temat z mamą ,tatą,popytaj dokładnie a nie bzdury wypisujesz...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.