no i gdzie jest ten terminarz bo z tego co napisałeś wynikało ze miał być wczoraj.Tam w pzpnie muszą sie ładnie opierdalać nie roby jebane,miesiąc do inauguracji a tu terminarza jak nie było tak nie ma.
Bo blanty mnie nie trują, jak nigdy mnie nie truły, tu mi skrusz to jaramy...
Moze jest juz w klubie Kilka klubow juz dostalo terminarz . Tylko nie wiem czy caly czy tylko na pierwsze kolejki.Rakow i Tychy juz np znaja na pierwsze 3 kolejki . Wieczorem sie przejde na trening Kotwicy i spytam sie trenera czy juz dostali oficjalne pismo .Bo zatwierdzili wczoraj na posiedzeniu .
I nie miesiac do inauguracji tylko 17 dni . Liga zaczyna sie 26 lipca.
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 9 lipca 2008, 16:33 [1 raz(y)]
Terminarz juz jest ustalony . Dzisiaj maja go ostatecznie zatwierdzic i oficjalnie oglosic . Pierwszy mecz jednak nie z Sosnowcem , tylko wyjazd do Kolobrzegu . Przynajmniej taka wiedze maja dzialacze Kotwicy .
no i gdzie jest ten terminarz bo z tego co napisałeś wynikało ze miał być wczoraj.Tam w pzpnie muszą sie ładnie opierdalać nie roby jebane,miesiąc do inauguracji a tu terminarza jak nie było tak nie ma.
Moze jest juz w klubie Kilka klubow juz dostalo terminarz . Tylko nie wiem czy caly czy tylko na pierwsze kolejki.Rakow i Tychy juz np znaja na pierwsze 3 kolejki . Wieczorem sie przejde na trening Kotwicy i spytam sie trenera czy juz dostali oficjalne pismo .Bo zatwierdzili wczoraj na posiedzeniu .
I nie miesiac do inauguracji tylko 17 dni . Liga zaczyna sie 26 lipca.
W teori może tak jest, Ale wszytsko może się pozmieniać, bo jeszcze nie ma pewności kto będzie grał w II lidze...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/07/2008 19:24
Tak naprawdę patrząc na rynek transferowy klubów: Zawisza Bydgoszcz, GKS TYCHY 71, Elana Toruń, Czarni Żagań- Zerowy jest rynek transferowy, prawie wogule te kluby się nie wzmacniają.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/07/2008 20:56
Koronowo-brak pociągu,drogi 25 i 26. Sosnowic-Połączenie pociagowe z przesiadkami: Pośpieszny i Osobowy,droga ekspresowa S1E75
droga ekspresowa S86
droga krajowa 79
droga krajowa 94 Kluczbork-Połączenie pociagowe z przesiadkami: Pośpieszny-Osobowy,drogi krajowe 11,42,45. Żagań--Połączenie pociagowe z przesiadkami: Pośpieszny-Pośpieszny Bydgoszcz--Połączenie pociagowe bezpośrednie.Drogi:Wszstkie Tychy-Połączenie pociagowe bezpośrednie,Drogi:A4,Krajowe:1,44,86. Legnica-Połączenie pociagowe z przesiadkami: Pośpieszny-Osobowy,Drogi:krajowa nr3,94.A4 Jarocin-Połączenie pociagowe bezpośrednie.Drogi:Krajowa:11,12,15 Częstochowa--Połączenie pociagowe bezpośrednie Toruń-Połączenie pociagowe bezpośrednie Słubice-Połączenie pociagowe z przesiadkami: Pośpieszny-Osobowy. Wągrowiec-Połączenie pociagowe z przesiadkami: Pośpieszny-Osobowy.Przesiadka Poznań:[
Ostatnio edytowany przez: pinki15, 9 lipca 2008, 21:06 [1 raz(y)]
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
super!!! dodatkowe emocje to gra Floty w Policach!! Podwojne atrakcje mamy zapewnione::))
Możesz coś więcej napisać o grze Floty w Policach?
Flota Świnoujście uzyskała licencję na grę w I lidze w sezonie 2008/2009, ale na razie jej pierwszym stadionem będzie obiekt w Policach.
Liga rozpoczyna się 26 lipca, a prace na obiekcie Floty nadal trwają. W tej chwili stadion nie spełnia wymogów licencyjnych. Największe zmartwienie to szatnie oraz zainstalowanie płotów zewnętrznych i wewnętrznych. Jeśli prace dobiegną końca do Świnoujścia przyjedzie w możliwie najszybszym czasie weryfikator. Działacze Floty mają nadzieję jeszcze zdążyć przed początkiem sezonu. W przeciwnym wypadku pozostanie jedynie przekładać mecze, grac na wyjazdach albo (u siebie) w Policach.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/07/2008 22:47
no kolega dobrze to opisal a z kim gra Flota nie musze pisac!! nie dosc ze w II lidze kilka fajnych zespolow gra z nami to przyjada jeszcze lepsze do Polic na Flote. Oj ciekawy sezon bedzie jak nigdy
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 10/07/2008 10:05
Myślałem że nie dożyje tych czasów kiedy Police i Szczecin będą grały w 2lidze masakra jakie to fajne uczucie.A mam takie pytanie jak Flota bedzie grała w Policach piszecie ze właśnie fajnie to np na jaką trybunę będziecie wchodzić Floty czy raczej gości?
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Myślałem że nie dożyje tych czasów kiedy Police i Szczecin będą grały w 2lidze masakra jakie to fajne uczucie.A mam takie pytanie jak Flota bedzie grała w Policach piszecie ze właśnie fajnie to np na jaką trybunę będziecie wchodzić Floty czy raczej gości?
Moze nich ktos inny mu udzieli odpowiedzi bo ja nie jestem w stanie
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.