mysle ze wystarczy skan czy ksero dowodu ktore mozesz przeslac mu e-mailem, ale niech sie lepiej ktos kompetetny wypowie .
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Wg nowych przepisow nie bedzie mozna. Bandyto daj swoj dokument tozsamosci (albo jego ksero) mamie, tacie, bratu, siostrze, kumplowi albo szmuli i niech biegnie jutro do kiosku na stadionie od ul. Karlowicza miedzy 17-19 kupic bilet dla Ciebie. Pzdr
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Derby Pomorza to zawsze stojący na wysokim poziomie kibicowskim spektakl i tym razem, mimo że u Was mniejsze zainteresowanie niż zazwyczaj, nie powinno być inaczej. Te derby beda szczegolne, bo zarówno Pogoń jak i Arka sa targane wieloma problemami, a my - kibice musimy sobie poradzić w nierównej walce z pieniędzmi działaczy, brutalnościa mediów i ludzką głupotą. Dlatego uważam, że tego dnia obie strony (wiem to raczej nierealne) powinny zupełnie powstrzymać się od zbędnej napinki i bluzgów (chociaż ostatnio u Was w Szczecinie było pod względem raczej spokojnie wiec i teraz jestem optymistą) i skupić się na wspieraniu i manifestowastania przywiązania do swojej drużyny. Mimo tego, że Wasza zgodą jest najbardziej znienawidzona w Gdyni i większości Polski ekipa, to jednak Pogoń jest u nas przez wiele osób szanowana za swoją postawę, oddanie i walkę oraz od lat godne reprezentowanie Pomorza na polskiej scenie kibicowskiej.
to identyczna sytuacja jak u nas
czesc "sympatyków 1 ligi" popiera porucznika colombo aby tylko miec mozliwosc ogladania ekstraklasy
bez honoru, bez ambicji zygac sie chce takimi kibicami
bez kitu oby zostala tylko b-klasa pozostana Ci ktorzy maja zostac czyli najwierniejsi
reszta sie przerzuci na jakis inny pierwszoligowy klub w Szczecinie o ile taki bedzie jeszcze gral w którejs dyscyplinie
a teraz na Gdynię bo POGOŃ TO MY!!!
noo tak by sie przydało..prawdziwych kibicow poznaje sie w biedzie..kto ma zostac ten zostaje.MY Legionisci nie mamy takich problemow w tym momencie na sczescie,ale byly tez trudne chwile..wyniki nie sa teraz takie jaki byly oczekiwane,ale do belchatowa bilety rozeszly sei jak swieze buleczki..i tylko dziekowac za takich kibicow,ja jutro wspieram Pogon i teaz to sie liczy!na dobre i na zle!
pozdrawiam
Kolega co napisał, że bronimy Milewskiego myli się. Skandowalismy jego nazwisko 3krotnie w Kielcach, aby go wesprzeć w tym trudnych chwilach, przypomne ze siedzi już kilka miesięcy w areszcie nie przez własne widzimisię bo z Rady Miasta i tak go juz Pogońili ale robi to dla Arki. Mecz był transmitowany w C+ i na pewno nas słyszał, podobny cel miał transparent na meczu, hasło przewodnie Naszego Klubu to 'Nigdy Nie Zostaniesz Sam' i nie jest to dla nas pusty slogan jak widać. Nikt mu nie zapomniał wszystkich przekrętów, niewpuszczania kibiców gości, wysokich cen biletów. Spokojnie, przyjdzie czas na to, żeby i za to się z nim rozliczyć. Póki siedział w areszcie czuliśmy potrzebę wsparcia go, bo coby o nim nie powiedzieć to jednak arkowiec, jeden z nas.
Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 16/03/2007 20:03
witam. ja tylko chce poinformowac ze wsiadam w nasz pociag jadacy do gdyni w Koszalinie. jako za wlasnie w koszalinie mieszkam. mam nadzieje ze troche nas bedzie- ale huj tam moze byc i czterechi tak cala Arke przebijemy dopingiem. pozdro. krzynu1
witam. ja tylko chce poinformowac ze wsiadam w nasz pociag jadacy do gdyni w Koszalinie. jako za wlasnie w koszalinie mieszkam. mam nadzieje ze troche nas bedzie- ale huj tam moze byc i czterechi tak cala Arke przebijemy dopingiem. pozdro. krzynu1
Posluchaj szczylu z gimnazjum. Najpierw zalicz kilka wyjazdow do Szczecina a dopiero potem napinaj sie na forum. I posluchaj rady starszego kolegi po szalu, bo jestes zwyklym internetowym plackiem, ktory wylapalby na swoim mlynie klapsa za takie wpisy
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.