Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Arka - Pogoń 2:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Samo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6836 dni

Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 15/03/2007 21:35
Ja już bilet posaidam tylko teraz na bilet na pociąg kase kołuje :) ale myśle , że coś się skręci a jak nie to kredytowy:) pozdrawiam

Bandzior
Kibic
Na forum od 7285 dni

Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 15/03/2007 21:50
A w Gdyni nie bedzie mozna zakupic biletu ?? bo jutro tak samo jak w dni wczesniejsze nie moglem zakupic biletu bo szef nieogarniety jest :/

TaDeX
Kibic
Na forum od 8759 dni

Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 15/03/2007 21:52
Jak bedziecie kupowac bilet na pociag to nie weekendowy ktory kosztuje 99 zl a turystyczny cena 60 zl... nie ma biletow ulgowych...

Pogoń to MY...

Shivan
Kibic
Na forum od 8348 dni

**

Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 15/03/2007 22:07

krzynu1 napisał:  
witam. mam pytanie. bilet na pociag kupil mi kumpel za Szczecina gdyz ja jestem z Koszalina. podalem mu wszystkie swoje dane i bylo ok. wiec teraz jesli jutro pojdzie on za mnie po zwrot gotowki to ja dostanie i przyslugujacy mi bilet na mecz rowniez tak gdyz do Gdyni i tak trzeba uderzyc. mimo iz nie ma on mojego dowodu tozsamosci?? prosze o odpowiedz albo na forum albo bezposrednio na moj e-mail [email protected]

mysle ze wystarczy skan czy ksero dowodu ktore mozesz przeslac mu e-mailem, ale niech sie lepiej ktos kompetetny wypowie :).

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
-HL
Kibic
Na forum od 7936 dni

Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 15/03/2007 22:45

krzynu1 napisał:  
witam. mam pytanie. bilet na pociag kupil mi kumpel za Szczecina gdyz ja jestem z Koszalina. podalem mu wszystkie swoje dane i bylo ok. wiec teraz jesli jutro pojdzie on za mnie po zwrot gotowki to ja dostanie i przyslugujacy mi bilet na mecz rowniez tak gdyz do Gdyni i tak trzeba uderzyc. mimo iz nie ma on mojego dowodu tozsamosci?? prosze o odpowiedz albo na forum albo bezposrednio na moj e-mail [email protected]

Skanujesz dowod, przesylasz kumplowi na maila, on drukuje i odbiera za Ciebie pieniadze. Tak to wyglada. Pzdr

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
-HL
Kibic
Na forum od 7936 dni

Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 15/03/2007 22:47

Bandzior napisał:  
A w Gdyni nie bedzie mozna zakupic biletu ?? bo jutro tak samo jak w dni wczesniejsze nie moglem zakupic biletu bo szef nieogarniety jest :/

Wg nowych przepisow nie bedzie mozna. Bandyto ;) daj swoj dokument tozsamosci (albo jego ksero) mamie, tacie, bratu, siostrze, kumplowi albo szmuli i niech biegnie jutro do kiosku na stadionie od ul. Karlowicza miedzy 17-19 kupic bilet dla Ciebie. Pzdr

TylkoAG
Kibic
Na forum od 6690 dni

Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 16/03/2007 00:04
Witam

Derby Pomorza to zawsze stojący na wysokim poziomie kibicowskim spektakl i tym razem, mimo że u Was mniejsze zainteresowanie niż zazwyczaj, nie powinno być inaczej. Te derby beda szczegolne, bo zarówno Pogoń jak i Arka sa targane wieloma problemami, a my - kibice musimy sobie poradzić w nierównej walce z pieniędzmi działaczy, brutalnościa mediów i ludzką głupotą. Dlatego uważam, że tego dnia obie strony (wiem to raczej nierealne) powinny zupełnie powstrzymać się od zbędnej napinki i bluzgów (chociaż ostatnio u Was w Szczecinie było pod względem raczej spokojnie wiec i teraz jestem optymistą) i skupić się na wspieraniu i manifestowastania przywiązania do swojej drużyny. Mimo tego, że Wasza zgodą jest najbardziej znienawidzona w Gdyni i większości Polski ekipa, to jednak Pogoń jest u nas przez wiele osób szanowana za swoją postawę, oddanie i walkę oraz od lat godne reprezentowanie Pomorza na polskiej scenie kibicowskiej.

Do soboty ! nArka !

piastow
Kibic
Na forum od 6799 dni

Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 16/03/2007 01:16
ciekawa wypowiedz, a jak bedzie to wyjdzie w praniu...

bluntoman
Kibic
Na forum od 6790 dni

Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 16/03/2007 08:44
Miejmy nadzieje,że zdążymy na mecz.A co do tego powrotu to mozna wrocic tym pozniejszym,co za problem.

w oczekiwaniu na normalną Pogoń
złodziej
Kibic
Na forum od 6696 dni

Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 16/03/2007 08:46

TylkoAG napisał:  
Witam

Derby Pomorza to zawsze stojący na wysokim poziomie kibicowskim spektakl i tym razem, mimo że u Was mniejsze zainteresowanie niż zazwyczaj, nie powinno być inaczej. Te derby beda szczegolne, bo zarówno Pogoń jak i Arka sa targane wieloma problemami, a my - kibice musimy sobie poradzić w nierównej walce z pieniędzmi działaczy, brutalnościa mediów i ludzką głupotą. Dlatego uważam, że tego dnia obie strony (wiem to raczej nierealne) powinny zupełnie powstrzymać się od zbędnej napinki i bluzgów (chociaż ostatnio u Was w Szczecinie było pod względem raczej spokojnie wiec i teraz jestem optymistą) i skupić się na wspieraniu i manifestowastania przywiązania do swojej drużyny. Mimo tego, że Wasza zgodą jest najbardziej znienawidzona w Gdyni i większości Polski ekipa, to jednak Pogoń jest u nas przez wiele osób szanowana za swoją postawę, oddanie i walkę oraz od lat godne reprezentowanie Pomorza na polskiej scenie kibicowskiej.

Do soboty ! nArka !

podoba mi sie to co ten gosc napisal ! POGOŃ TO MY !!

" Ten poznał miłość, kto kochał i wierzył. Ten poznał wolność, kto wojsko przeżył"
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6860 dni

**

Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 16/03/2007 13:08

TylkoAG napisał:  
Witam

Do soboty ! nArka !

U Was korupcja i inne ekscesy , u nas zarzad i ptak robia swoj spektakl... ,ale coz takie juz zycie . Bardzo dobra wypowiedz.

piastow
Kibic
Na forum od 6799 dni

Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 16/03/2007 13:46
szkoda tylko ze ich prezes milewski ma z milion zarzutow a oni dalej bronia go,wierza w niego jak w Boga....a on zwyczajenie robil kibicow w chuja p[przez tyle lat

hPS
*zablokowany
Na forum od 7463 dni

Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 16/03/2007 14:07

Kaczor15 napisał:  
Ile wogule dostaliscie Wejsciowek ?? //// ladna wypowiedz Ziomka :D

tyle ile dalisćie?

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7945 dni

Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 16/03/2007 14:10

piastow napisał:  
szkoda tylko ze ich prezes milewski ma z milion zarzutow a oni dalej bronia go,wierza w niego jak w Boga....a on zwyczajenie robil kibicow w chuja p[przez tyle lat

to identyczna sytuacja jak u nas
czesc "sympatyków 1 ligi" popiera porucznika colombo aby tylko miec mozliwosc ogladania ekstraklasy
bez honoru, bez ambicji zygac sie chce takimi kibicami
bez kitu oby zostala tylko b-klasa pozostana Ci ktorzy maja zostac czyli najwierniejsi
reszta sie przerzuci na jakis inny pierwszoligowy klub w Szczecinie o ile taki bedzie jeszcze gral w którejs dyscyplinie
a teraz na Gdynię bo POGOŃ TO MY!!!

Better dead than red!
Kaczor15
Kibic
Na forum od 6691 dni

Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 16/03/2007 14:27

piastow napisał:  

Piastow masz Racje...// Zgodze sie z Toba !!

piastow
Kibic
Na forum od 6799 dni

Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 16/03/2007 14:30

Wytrawny Melanżownik napisał:  

piastow napisał:  

to identyczna sytuacja jak u nas
czesc "sympatyków 1 ligi" popiera porucznika colombo aby tylko miec mozliwosc ogladania ekstraklasy
bez honoru, bez ambicji zygac sie chce takimi kibicami
bez kitu oby zostala tylko b-klasa pozostana Ci ktorzy maja zostac czyli najwierniejsi
reszta sie przerzuci na jakis inny pierwszoligowy klub w Szczecinie o ile taki bedzie jeszcze gral w którejs dyscyplinie
a teraz na Gdynię bo POGOŃ TO MY!!!

noo tak by sie przydało..prawdziwych kibicow poznaje sie w biedzie..kto ma zostac ten zostaje.MY Legionisci nie mamy takich problemow w tym momencie na sczescie,ale byly tez trudne chwile..wyniki nie sa teraz takie jaki byly oczekiwane,ale do belchatowa bilety rozeszly sei jak swieze buleczki..i tylko dziekowac za takich kibicow,ja jutro wspieram Pogon i teaz to sie liczy!na dobre i na zle!
pozdrawiam

TylkoAG
Kibic
Na forum od 6690 dni

Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 16/03/2007 15:21
Kaczor15:
* wypierdalaj z tą blogową czcionką
* nie rób nam przypału głupimi pytaniami
* zmień herb w avatarze

Kolega co napisał, że bronimy Milewskiego myli się. Skandowalismy jego nazwisko 3krotnie w Kielcach, aby go wesprzeć w tym trudnych chwilach, przypomne ze siedzi już kilka miesięcy w areszcie nie przez własne widzimisię bo z Rady Miasta i tak go juz Pogońili ale robi to dla Arki. Mecz był transmitowany w C+ i na pewno nas słyszał, podobny cel miał transparent na meczu, hasło przewodnie Naszego Klubu to 'Nigdy Nie Zostaniesz Sam' i nie jest to dla nas pusty slogan jak widać. Nikt mu nie zapomniał wszystkich przekrętów, niewpuszczania kibiców gości, wysokich cen biletów. Spokojnie, przyjdzie czas na to, żeby i za to się z nim rozliczyć. Póki siedział w areszcie czuliśmy potrzebę wsparcia go, bo coby o nim nie powiedzieć to jednak arkowiec, jeden z nas.

Pozdrawiam

krzynu1
Kibic
Na forum od 6690 dni

Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 16/03/2007 20:03
witam. ja tylko chce poinformowac ze wsiadam w nasz pociag jadacy do gdyni w Koszalinie. jako za wlasnie w koszalinie mieszkam. mam nadzieje ze troche nas bedzie- ale huj tam moze byc i czterechi tak cala Arke przebijemy dopingiem. pozdro. krzynu1

krzynu1
kaktus
Kibic
Na forum od 7383 dni

Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 16/03/2007 20:33

krzynu1 napisał:  
witam. ja tylko chce poinformowac ze wsiadam w nasz pociag jadacy do gdyni w Koszalinie. jako za wlasnie w koszalinie mieszkam. mam nadzieje ze troche nas bedzie- ale huj tam moze byc i czterechi tak cala Arke przebijemy dopingiem. pozdro. krzynu1

fajnie

-HL
Kibic
Na forum od 7936 dni

Odp: 17.03.2007 - NA GDYNIĘ! Bo Pogoń to MY! - 16/03/2007 22:25

Kaczor15 napisał:  
Gnijcie w PiecU !! !

Posluchaj szczylu z gimnazjum. Najpierw zalicz kilka wyjazdow do Szczecina a dopiero potem napinaj sie na forum. I posluchaj rady starszego kolegi po szalu, bo jestes zwyklym internetowym plackiem, ktory wylapalby na swoim mlynie klapsa za takie wpisy

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005