Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 19:25
panowie! szczerze nie jest źle nie jest tragicznie..jest naprawde dobrze jak na zime i na DRUGI MECZ W POLSCE!!! ..i to z lechem.. naprawde brawo ! oby Elton u3mał dobrą passe ..i przypominam gralismy osłabieni!! 8zawodnikow..pozdro
edit: no i obrona cała do wymiany!..
Skala: 0-10
Majdan - 7 - grał na swoim poziomie
Hernacki - 2 - DNO
Julcimar 5 - cieniutko,ławka chyba pewna!
Thiago 5 - pare dobrych interwencji,ale nie zachwycił
Tiago - 6 szarzowal pare razy na lewej,ale oby Carlos był lepszy
Lilo - 6 pare razy po szarzował ale podania katastrofalne
Campos - 6 pare udanych interwencji i nic wiecej
Amaral - 7 Dobrze zagrał pewny punkt w pomocy
Danilo 5 - tak sobie
Edi 5 - jak na Ediego to cieniutko oby lepiej grał w lidze
Elton 8 - 2brameczki,szarzowal,nie ustepował BRAWO oby tak 3mał
Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 19:26
Bardzo mi smutno ze wsrod "nedznych brazyliano z plaz copacabana" jeszcze nedzniej prezentuja sie Polacy...(Hernacki, Komar) w jednym wyscigu do pilki z pilkarzem lecha Komar wygladal jakby sie cofal!!!!3 stracone bramki obciazaja konto Hernackiego(na prawde szkoda) Brawo Elton!!Mecz taki sobie..
Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 19:27
Hernacki żenada, niech się ogrywa dalej w rezerwach bo to co dzisiaj pokazał to nawet nie zasługiwałoby na 4 lige. W ogóle blok defensywny dzisiaj zagrał słabiutko Julcimar dużo razy niepewnie, 21 (chyba) tragicznie, wszystko na stojąco grał słabo u niego z dynamiką jedynie 7 nieźle z lewej strony się pare razy pokazał.
Elton dobrze - plus za 2 bramki i za to, że próbował strzelać.
Edi - coś dzisiaj mu nie szło, masa niedokładnych podań i jakiś taki zagubiony był.
Reszta nie wypowiadam się bo nie wiem kto był kim.
Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 19:32
Porażka zasłużona, ale w drugiej połowie grali momentami bardzo fajnie... Gdybyśmy mieli jakiegoś piłkarza na prawej obronie, to może byśmy wywieźli z Poznania remis - Hernacki w całym meczu zaliczył jeden odbiór (więcej nie pamiętam) i był nim tak zaskoczony, że nie wiedział co zrobić z piłką.
Muszę powiedzieć, że ten mecz wlał w moje serce troszkę optymizmu. Świetne zawody Tingi, Eltona i Lilo, bardzo dobra druga połowa Amarala, nieźle zaprezentowali się Majdan, Danilo i Thiago. Gdy dojdą Celeban, Diego, Marcelo i Robson, to może się okazać że mamy interesującą pierwszą jedenastkę (o ile trzej ostatni grają na poziomie Tingi).
A co do "cofania się" Komara - rzeczywiście, też się nieźle uśmiałem, dał się wyprzedzić na pięciu metrach, mając 3 metry do piłki bliżej To ja już wolę Bugaja
Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 19:33
Nie wiem czemu tu tyle pesymizmu , dawno nie widzialem aby Pogoń zagrała tak "z zębem". Zostawili sporo zdrowia na boisku , walka byla niemalże do końca. Cieszy niewątpliwie odblokowanie Eltona . Słabo wypadła obrona ale poczekajmy na certyfikaty tych nowych obrońców którzy dziś nie mogli się zaprezentować. Ogółem mecz mimo porażki na + , widać pewne pozytywne perspektywy bo chyba każdy spodziewał sie ostrego łomotu ? Zobaczymy zatem jak będzie w lidze...
Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 19:36
A MI TAK NAPRAWDE W CAŁYM MECZU NIE PODOBAŁ SIĘ PAN ARASZKIEWICZ,KTÓRY CO CHWILA ,,ROZPŁYWAŁ" SIĘ NAD GRĄ SWOJEGO KOLEJORZA I UBOGIM SŁOWEM KARCIŁ TO CO POGONI SIĘ UDAWAŁO....,,...POGOŃ ATAKUJE TAKIMI FALAMI,SKOKAMI..."-GENIALNE...,,...LECH OD POCZĄTKU CAŁKOWICIE KONTROLUJE PLAC GRY..."...,,CO BY SIĘ STAŁO JAKBY UDERZYŁ LEWĄ NOGĄ..."
ARASZKIEWICZ ŻEBY CI GRÓB CHUJAMI OBRÓSŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 19:38
Ale zachowanie kibiców też nie fajne... Rasizmu na trybunach nie można akceptować... może się nie podobac co się dzieje z Pogonią, ale mam nadzieję, że nigdy rasistowskie zachowania nie będą miały miejsca w Szczecinie...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Nie wydaje mi się, aby rzucanie śnieżkami miało podtekst rasistowski i nie robiłbym z tego wielkiego halo. Majdanowi też się oberwało, to raz. A dwa - mało razy zdarzało się to na naszym stadionie?
Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 19:50
Kurde, tak jest jak sie ma 20-letnich stoperów, którzy dotychczas grali w 5 lidze brazylijskiej albo w rezerwach Pogoni. 3 bramka to absolutne mistrzostwo świata - piłka przeleciala przez Hernackiego, nie trafil w nia Majdan, a Julcimar stał w miescu i patrzyl jak jaka Pyra trafia z 3 metrów...
Jest pare pozytywow - piecdziesiate odblokowanie sie Eltona, gra Amarala i Danilo.
Zobaczymy co pokażą w Szczecinie.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Bardzo mi smutno ze wsrod "nedznych brazyliano z plaz copacabana" jeszcze nedzniej prezentuja sie Polacy...(Hernacki, Komar) w jednym wyscigu do pilki z pilkarzem lecha Komar wygladal jakby sie cofal!!!!3 stracone bramki obciazaja konto Hernackiego(na prawde szkoda) Brawo Elton!!Mecz taki sobie..
No tam jakby sie cofal to co z lewej strony bylo pod koniec :/ . A Hernacki no niestety śmialo można powiedziec tragedia.No ale to dopiero poczatek nie bylo bardzo zle ale tez nie bylo dobrze :/(pozytyw Elton i podobala mi sie bardzo gra doświadczonego Amarala )Lech ładnie grał z pierwszej pilki naprawde mieli kilka bardzo ladnych akcji , robi wrazenie.
ps: Kij w oko tym co rzucali śnieżkami w brazylijczyków!!! Lech śmiecie !!!!Żenada a nie kibicowanie
Odp: Puchar Ekstraklasy - 24/02/2007 20:08
hmm myślałem że będą słabsi... Hernacki bardzo cieniutki, Campos też mnie nie zachwycił, Tinga słabo krył ale ogólnie zaprezentował się pozytywnie (w końcu jest pomocnikiem a nie obrońcą). Eltonowi cały czas odskakiwała piłka ale brameczki zdobył
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.