Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 02/10/2006 15:40
teraz dla wszystkich debili ktorzy tak bardzo krytykuja tych co jezdza,jezdzili....stulcie dupy bo w tym temacie gowno wiecie skoro takie bzdury gadacie a jak chcecie utworzcie swoja ekipe wyjazdowa i zrobcie porzadek z obecna.. zycze powodzenia
potraficie sie napinac w necie to powiedzcie to w twarz....ilu z was bedzie takich odwaznych?? a do gowniarzy wpisujacych sie..nauczcie sie najpierw podstawowych zasad ortografii
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
PrzemkO - twoje glupota wymaga osobnego komentarza ..... po co pojechali ?! taki baran jak ty nigdy sie tego nie dowie , a nawet jak ci ktos powie to i tak nie zrozumiesz .....
pamietaj Odra Szczecin na ZAWSZE ! ( twoja sygnatura dobitnie wyraza twoj poziom)
Ostatnio edytowany przez: malolat_ps, 2 października 2006, 16:11 [3 raz(y)]
Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 02/10/2006 16:35
Powiem tyle. Też chciałbym aby w Pogoni grali polacy i oczywiście zawodnicy związani jakoś z miastem Szczecin, ale mimo to że grają u nas teraz prawie sami Brazylijczycy to szanuje ich. Nie przychodze na mecze by dyskutować o tym że są sami brazylijczycy ale przychodze dla Pogoni. I dla mnie odrzucenie tej koszulki to czysta głupota. Niech se bedzie czarny ale gra dla Pogoni i to jest ważne. Bo jakby zawojowali lige to nikt by takich bzdur nie pisał. Koniec. Kropka.
Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 02/10/2006 17:39
Najważniejsze jest to by piłkarze gryźli trawę, walczyli o każdą piłkę, żebyśmy po prostu My jako kibice widzieli, że naszym grajkom zależy na jak najlepszych wynikach
PrzemkO - twoje glupota wymaga osobnego komentarza ..... po co pojechali ?! taki baran jak ty nigdy sie tego nie dowie , a nawet jak ci ktos powie to i tak nie zrozumiesz .....
pamietaj Odra Szczecin na ZAWSZE ! ( twoja sygnatura dobitnie wyraza twoj poziom)
Czepianie sie sygnaturki (ktora wstawilem 2 lata temu i miala wyrazac moje zamilowanie do klubow z regionu) to faktycznie jest pewien poziom w dyskusji.. Twoj wpis to wrecz kwintesencja pewnego poziomu. Jakiego to Ci nie napisze.
Pojechali reprezentowac Pogon.. tylko ze to troszke dziwne reprezentowanie gdy traktuje sie jak szmate pilkarza ktory reprezentowal Ja na boisku. Bo to jednak caly czas tutaj chyba chodzi pilka nozna.. to jest klub pilkarski.. oddzielanie tego to jakis absurd.. ze pilka swoja droga.. a kibice swoja droga..
Pojechali reprezentowac Pogon.. tylko ze to troszke dziwne reprezentowanie gdy traktuje sie jak szmate pilkarza ktory reprezentowal Ja na boisku. Bo to jednak caly czas tutaj chyba chodzi pilka nozna.. to jest klub pilkarski.. oddzielanie tego to jakis absurd.. ze pilka swoja droga.. a kibice swoja droga..
nie wiem kim jesteście "Wy", ale Ty bez wątpienia jesteś idiotą.
Podobnie jak spora część lokalnych "rasitów", jesteś ( przynajmniej) tak prosty jak- nie przymierzając- konstrukcja cepa- dwucyfrowe IQ i "brak szkoły" są aż nadto widoczne.... Choć moze niewłaściwie Cie oceniłem, może to tylko poza, może rola błazna bardzo ci odpowiada, bo tylko osmieszając sie jesteś w stanie zwrócic na siebie uwagę...
Tak sie zastanawiam.. ilu ciemnoskórym powiedziałeś w twarz, ze są "bambusami"...
Jesteś w stanie policzyć? Nie? Czemu mnie to nie dziwi?... Ok. policzę za Ciebię- 0 (słownie:zero).
Przecietny "bambus" (myślę, ze tylko taka terminologia do ciebie dociera), samym tylko piernięciem byłby w stanie zwalić Cię z nóg. Jesteś "ciepły", tyle na temat
ps. i idź lepiej "pobawić sie ptaszkiem" chłopczyku, bo chuligan z ciebie taki, jak z "absolwenta' zawodówki intelektualista...
Podobnie jak spora część lokalnych "rasitów", jesteś ( przynajmniej) tak prosty jak- nie przymierzając- konstrukcja cepa- dwucyfrowe IQ i "brak szkoły" są aż nadto widoczne.... Choć moze niewłaściwie Cie oceniłem, może to tylko poza, może rola błazna bardzo ci odpowiada, bo tylko osmieszając sie jesteś w stanie zwrócic na siebie uwagę...
Tak sie zastanawiam.. ilu ciemnoskórym powiedziałeś w twarz, ze są "bambusami"...
Jesteś w stanie policzyć? Nie? Czemu mnie to nie dziwi?... Ok. policzę za Ciebię- 0 (słownie:zero).
Przecietny "bambus" (myślę, ze tylko taka terminologia do ciebie dociera), samym tylko piernięciem byłby w stanie zwalić Cię z nóg. Jesteś "ciepły", tyle na temat
ps. i idź lepiej "pobawić sie ptaszkiem" chłopczyku, bo chuligan z ciebie taki, jak z "absolwenta' zawodówki intelektualista...
Kiedy wreszcie zaczną się bany dla ludzi, którzy w internecie są mocni w gębie, a w realu nikt ich nie zna?
Kiedy wreszcie zaczną się bany dla ludzi, którzy w internecie są mocni w gębie, a w realu nikt ich nie zna?
Też mi to do głowy przyszło, ale pod innymi wpisami :-) Niektóre argumentacje powalają z nóg, ale są tu jeszcze na szczęście ludzie na tym forum, którzy myślą i dla nich pozdro.
A więc pozdro dla myślących.
zrozum jedno.. POGOŃ TO MY
Przekre jest to ze kiedys to MY bylo jakas wartoscia. A teraz? MY, WY, ONI, TAMCI, INNI ... oto obraz stadionu Pogoni. To co bylo nasza sila w walce przeciwko nieodpowiedzialnym dzialaczom, nieuczciwym sponsorom, zlosliwemu losowi, teraz jest nasza slaboscia. I tak w zasadzie pozostalo puste haslo ...
Przekre jest to ze kiedys to MY bylo jakas wartoscia. A teraz? MY, WY, ONI, TAMCI, INNI ... oto obraz stadionu Pogoni. To co bylo nasza sila w walce przeciwko nieodpowiedzialnym dzialaczom, nieuczciwym sponsorom, zlosliwemu losowi, teraz jest nasza slaboscia. I tak w zasadzie pozostalo puste haslo ...
Podpisuje sie pod tym "recami" i nogami... cala ta sytuacja jest chora... Brazylijczyk czy nie Brazylijczyk... reprezentuje barwy Pogoni Szczecin i widac ze oddaje cale serce zeby grac jak najlepiej (moze nie wszyscy ale 1 na 10 to i tak lepiej niz u nas 9 na 10) i jak tak to wam nie odpowiada to nie chodzcie na te mecze... tak jestescie zapatrzeni na Legie i co? Spojrzcie na ich sklad i policzcie wychowankow... a moze spojrzycie na sklad z Wisla chociazby? Balde, Choto, Dick, Edson, Elton i wchodzacy z lawki Roger i Junior... Jak dobrze licze jest ich 7... wydaje mi sie, ze nie sa Polakami tylko jak to okreslacie "bambusami" nieprawdaz? Dyskusja i tak jest glupia jak to zaraz duzo osob oceni bo jak zwykle NIC nie wnosi do watku...
Jak to nikt ich nie zna? To przeciez praktycznie prawie, ze 100% ludzi spoza mlyna na stadionie chociaz na mlynie tez znajdzie sie sporo takich osob...
Ja wiem jedno... cala ta akcja "Pogon Szczecinska albo zadna" byla skierowana TYLKO i WYLACZNIE do Ptaka a nie do tego, ze Pogon jest w Gutowie a na dodatek teraz sami (czyt. organizatorzy akcji czy ktokolwiek inny chcacy jak najszybszego odlotu Ptaka razem z druzyna) sklociliscie kibicow... Ale znajac zycie zaraz zobacze odpowiedz typu: "pikniki" sie nie licza itd. itp. ale wyobrazcie sobie ze bez tzw. "piknikow" zaden klub na swiecie (nie wspominajac juz tylko o Polsce) nie zarabialby na siebie przez obecnosc kibicow na stadionie...
O wychowankach nie bede sie wypowiadal bo wszyscy wiedza, ze kuznia talentow jest glownie Slask a my jedynie mozemy pomarzyc. zeby w najblizszych 5 latach w skaldzie gralo wiecej niz 3 wychowankow poniewaz na pierwsza lige trzeba posiadac wieksze umiejetnosci niz przecietne...
Odp: Widzew Łódź - Pogoń 0:1 - 02/10/2006 21:43
Za dużo gadania o incydencie.
Ktoś nie chce koszulki to jej nie bierze. Ludzie jeżdżą bo dla niektórych wyjazd na Pogoń to więcej niż wolny weekend, imprezy z przyjaciółmi, cała noc melanży, szkoła, niedziela z rodziną i Bóg wie co jeszcze. Wśród jeżdżących są ludzie o różnych poglądach i wierze. jeden się cieszy jak dostanie koszulkę a drugi ma to gdzieś i jej nie chce. macie okazję 21 do wodzisławia pojechać i pogadać z każdym o tym zdarzeniu(2 dni z życia i można w głowę dostać ale przecież tu same przekozaki nie RON) a teraz już skończcie bo to nie onet.
Na koniec jedno: Za dużo się sracie za mało kumacie
Za dużo gadania o incydencie.
Ktoś nie chce koszulki to jej nie bierze. Ludzie jeżdżą bo dla niektórych wyjazd na Pogoń to więcej niż wolny weekend, imprezy z przyjaciółmi, cała noc melanży, szkoła, niedziela z rodziną i Bóg wie co jeszcze. Wśród jeżdżących są ludzie o różnych poglądach i wierze. jeden się cieszy jak dostanie koszulkę a drugi ma to gdzieś i jej nie chce. macie okazję 21 do wodzisławia pojechać i pogadać z każdym o tym zdarzeniu(2 dni z życia i można w głowę dostać ale przecież tu same przekozaki nie RON) a teraz już skończcie bo to nie onet.
Na koniec jedno: Za dużo się sracie za mało kumacie
Malo to zawsze wiecej niz nic
A ty najwyrazniej guzik kumasz skoro sprowadziles cala dyskusje do jednego, symbolicznego, choc malo znaczacego incydentu.
Bogu dzieki Ty jestes genialny i w ten sposob mamy jeszcze rownowage we wschechswiecie.
Podobnie jak spora część lokalnych "rasitów", jesteś ( przynajmniej) tak prosty jak- nie przymierzając- konstrukcja cepa- dwucyfrowe IQ i "brak szkoły" są aż nadto widoczne....
Jak na to wpadles Scherlocku? Aha, juz wiem - doktor Watson jak zawze na posterunku.
Choć moze niewłaściwie Cie oceniłem, może to tylko poza, może rola błazna bardzo ci odpowiada, bo tylko osmieszając sie jesteś w stanie zwrócic na siebie uwagę...
W przeciwienstwie do Ciebie nie probuje zwrocic czyjejs uwagi debilnymi i ze tak powiem z dupy wyjetymi, bezsensownymi i bezpodstawnymi komentarzami
a tu sie przyjaciolko mylisz
Co prawda moj ograniczony umysl (nawet gimnazjum nie skonczylem - zaskoczony ? ) nie ma pojecia co to "pierniecie" ale domyslam sie ze to jakas bron maszynowa, granat zaczepny lub tez nawet bron masowego razenia. Tak wiec od dzis nie wychodze z domu obawiajac sie "pierniecia" A cieply to raczej Ty jestes chodzac za reke z biedroniem, a senyszyn "wali pejczem tluste dupy, to zabawa waszej grupy"
ps. i idź lepiej "pobawić sie ptaszkiem" chłopczyku, bo chuligan z ciebie taki, jak z "absolwenta' zawodówki intelektualista..
coz za ironia, to raczej Ty masz w nicku i avatarze swojego idola od pocierancow. Chuliganem nie jestem, a intelektualista z zawodowki to pulap dla Ciebie nieosiagalny.
A tak wogole to spierdalaj
PS.W razie dalszej checi wymiany pogladow masz moje namiary w profilu, po co zasmiecac innym forum
Puste haslo pozostalo dla takich jak Ty, bo dla wielu ludzi haslo Pogon to My znaczy wiecej niz ci sie wydaje....
Podzialy byly , sa i beda zawsze, tylko nie kazdy moze je dostrzec , siegnij do genezy powstania hasla " Pogon to My " gdzie MY wcale nie bylo " ogolem kibicow " Pogoni ....
Ty z calym szacunkiem ale widzisz tylko ten obraz jaki przedostaje sie do swiata zewnetrznego , a jak bys sie przyjzal temu " od srodka " to bys zobaczyl ze wrecz panujacym opiniom z tymi podzialami w rzeczywistosci jest duzo lepiej niz sie moze wydawac.
Wiekszosc tych podzialow pojawia sie w internecie kiedy pojedyncze jednostki ktore ( w wiekszosci ) nigdy nie spelnia sie w zyciu na kibicowskim szlaku ( chyba ze zajadajac przyslowiowy slonecznik i zachwycajac sie gra pilkarzykow ) szukaja spelnienia i poparcia w swiecie internetu....
.... taka jest prawda ze wiekosc z was ma chuja do powiedzenia na Pogoni to wyzalacie sie w internecie .... czy ten " ktos " kto odrzucil ta koszulke bambusowi wszedl tutaj i zaczol cos o tym pisac czy cos ?!? To jak zwykle ekipa " komentatorow zza cieplego monitora " ktora nie ruszy sie na taki wyjazd jak Widzew podnosi glos szukajac kolejnej afery .....
a co do kwestii czysto pilkarskich, ktos tu wskazal na przyklad LEgie , ale wesmy za przyklad chocby Belchatow , ktory pokazal ze dobra druzyne ( nie mowie ze mistrza ) mozna zlozyc z polskich pilkarzy , a obecny lider na dzien dzisiejszy Korona tez radzi sobie z niewielkim zaciagiem obcokrajowcow ( 2 brazylijczykow , Bulgar i ex Portowiec Veselin Djokovic ) wiec nie pierdolcie ze nie da sie zrobic dobrej Polskiej druzyny
A co do Wisly Krakow , to " najlepsza " odmiana Wisly miala bodajze 2 obcokrajowcow w podstawowym skladzie ( Uche i Cantoro )
Puste haslo pozostalo dla takich jak Ty, bo dla wielu ludzi haslo Pogon to My znaczy wiecej niz ci sie wydaje....
Podzialy byly , sa i beda zawsze, tylko nie kazdy moze je dostrzec , siegnij do genezy powstania hasla " Pogon to My " gdzie MY wcale nie bylo " ogolem kibicow " Pogoni ....
Ty z calym szacunkiem ale widzisz tylko ten obraz jaki przedostaje sie do swiata zewnetrznego , a jak bys sie przyjzal temu " od srodka " to bys zobaczyl ze wrecz panujacym opiniom z tymi podzialami w rzeczywistosci jest duzo lepiej niz sie moze wydawac.
Wiekszosc tych podzialow pojawia sie w internecie kiedy pojedyncze jednostki ktore ( w wiekszosci ) nigdy nie spelnia sie w zyciu na kibicowskim szlaku ( chyba ze zajadajac przyslowiowy slonecznik i zachwycajac sie gra pilkarzykow ) szukaja spelnienia i poparcia w swiecie internetu....
.... taka jest prawda ze wiekosc z was ma chuja do powiedzenia na Pogoni to wyzalacie sie w internecie .... czy ten " ktos " kto odrzucil ta koszulke bambusowi wszedl tutaj i zaczol cos o tym pisac czy cos ?!? To jak zwykle ekipa " komentatorow zza cieplego monitora " ktora nie ruszy sie na taki wyjazd jak Widzew podnosi glos szukajac kolejnej afery .....
a co do kwestii czysto pilkarskich, ktos tu wskazal na przyklad LEgie , ale wesmy za przyklad chocby Belchatow , ktory pokazal ze dobra druzyne ( nie mowie ze mistrza ) mozna zlozyc z polskich pilkarzy , a obecny lider na dzien dzisiejszy Korona tez radzi sobie z niewielkim zaciagiem obcokrajowcow ( 2 brazylijczykow , Bulgar i ex Portowiec Veselin Djokovic ) wiec nie pierdolcie ze nie da sie zrobic dobrej Polskiej druzyny
A co do Wisly Krakow , to " najlepsza " odmiana Wisly miala bodajze 2 obcokrajowcow w podstawowym skladzie ( Uche i Cantoro )
Na stadionie niestety też widać te podziały, np. podczas meczu bodajże z Arką, gdzie młyn nie spiewał, a "kryta" chciała śpiewać, choć z pewnych przyczyn nie zawsze to wychodziło.
48% młodzieży jest szczęśliwa, reszta nie ma na piwo...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.