Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Arka Gdynia 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ibdzia15
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7044 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 22:15
Eh... i znowu na zegarze w 67 minucie było 0:9 dla Arki.. aż żal... POGOŃ SZCZECIŃSKA-ALBO ŻADNA!

flaga1 Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...!flaga1 spiew "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"spiew
Gaca
Kibic
Na forum od 8432 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 22:17

WM napisał:  

Rosa napisał:  

Heaton napisał:  

WM napisał:  

Prawde ten człowiek rzecze... Nie wiem co to za korki ale ode mnie już nie dostaniecie kasy na oprawy...

prosze cie..

dobra nie będziesz dawał trudno , ale po co każdy ma o tym wiedzieć ???

A ja myslalem ze to jest forum?

To Ty myslisz ???

Rece opadają....

eF^
Kibic
Na forum od 7860 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 22:19
Randall ale co wg Ciebie rzucanie rac na boisko to dobry pomysl na prostest? Przeciez na tym traci sam klub i co najwazniejsze my - kasa ta moglaby zostac wydana na cos innego (modernizacja stadionu?) w sumie to co mowie jest troche nierealne ale wg mnie rzucanie rac na murawe to istne nieporozumienie, moze jeszcze mamy celowac w zawodnikow? to dopiero bedzie wstrzas dla calej Polski i tej kibicowskiej i nie jak ktos dostanie !

WM
Kibic
Na forum od 6989 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 22:20

Gaca napisał:  

WM napisał:  

Rosa napisał:  

Heaton napisał:  

WM napisał:  

Prawde ten człowiek rzecze... Nie wiem co to za korki ale ode mnie już nie dostaniecie kasy na oprawy...

prosze cie..

dobra nie będziesz dawał trudno , ale po co każdy ma o tym wiedzieć ???

A ja myslalem ze to jest forum?

To Ty myslisz ???

Rece opadają....

Prosze cie...

Szkoda rozmywania tematu

Amat victoria curam
hornetq
Kibic
Na forum od 7259 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 22:21
1.Mecz:
Tylko pare sytuacji zarowno dla Arki i Pogonii , ale stanowczo za malo w ciagu meczu: ocena-slabo
2.Kibicowanie:
Pierwsza polowa mile mnie zaskoczyla, bylem pewien ze organizatorzy protestu nie beda w stanie zapanowac nad calym stadionem i cisza bedzie jedynie na piekle,tymczasem wszystkie sektory Pogonii nie dopingowaly: ocena-bardzo dobra
Druga polowa to zajebisty doping przez pierwsze 15 minut potem niestety w normie.. brawa za pomysly z podwojnym walczykiem i postawienia Sandala na plocie(dzieki temu spiewaly 4 sektory)!!!"wypierdalanie" Ptaka bez alternatywy innego sponsora jest ryzykowne: ocena-srednia
3.Jezeli race byly sposobem wyrazenia protestu to nie tedy droga, z pewnoscia zwroca uwage zarzadu ale to z kasy Pogonii nie portfela dzialaczy bedzie oplacana kara.

Dodam ze to tylko moje wrazenia i moje zdanie, jak ktos sie nie zgadza niech napisze argumenty nie bluzga:] pozdro

będę pamiętał.
Bronek
Kibic
Na forum od 7218 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 22:22

eF^ napisał:  
Randall ale co wg Ciebie rzucanie rac na boisko to dobry pomysl na prostest? Przeciez na tym traci sam klub i co najwazniejsze my - kasa ta moglaby zostac wydana na cos innego (modernizacja stadionu?) w sumie to co mowie jest troche nierealne ale wg mnie rzucanie rac na murawe to istne nieporozumienie, moze jeszcze mamy celowac w zawodnikow? to dopiero bedzie wstrzas dla calej Polski i tej kibicowskiej i nie jak ktos dostanie !

Według mnie powinno być tak jak kiedyś bez żadnego zakazu dla rac itp.
A co do tego zdarzenia na dzisiejszym meczu to powinno jego nie być ale w końcu pocoś te race w futbolu są... takie moje zdanie

Obrazek jpg wstawiony na forum
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
krls
Kibic
Na forum od 7910 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 22:25
Mecz nie byl zbyt dobry ale byl spoko. Widac bylo walke bardzo szkoda kilku nie wykorzystanych sytuacji ale taki jest sportt

Co do gosci z racami to totalna porazka... ale z tego co widzialem to zostali szybko ochlodzeni jeden z nich o ile sie nie myle polecial ze schodow:P---> respekt dla ziomka ktory go jebnal:]

Wracajac widzialem grupke kibicow bawiacych sie nabyta na meczu pilka:P fajny widok:) 4 czy 5 pilek zostaje w Szczecinie;)

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
prts
Kibic
Na forum od 7630 dni

*

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 22:26

eF^ napisał:  

Na prawde myslisz, ze te pieniadze poszlyby na modernizacje stadionu ? :d czy moze na modernizacje osrodka w gutowie ? :D

eF^
Kibic
Na forum od 7860 dni

*

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 22:27
Przeczytaj dokladnie co napisalem

WM
Kibic
Na forum od 6989 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 22:28

Piter89 napisał:  

eF^ napisał:  

Na prawde myslisz, ze te pieniadze poszlyby na modernizacje stadionu ? :d czy moze na modernizacje osrodka w gutowie ? :D

Lepsze to niz zaplacic PZPN:P

Amat victoria curam
fenster
Kibic
Na forum od 8389 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Arka Gdynia - 12/08/2006 22:29
Mecz na poziomie drugoligowym i niestety świadczący o tym że walka o utrzymanie i nic więcej w tym sezonie.Widać było że cholernie Kuras bał się porażki i defensywnie ustawił zespół.
Na plus:
Majdan,Tavares,Julcimar
przeciętnie:
Edi,Lilo,Ze Roberto,Batata,Łabędzki
słabo:
Trałka,Celeban,Anderson.
Co do protestu to bardzo przemyślany i niestety(patrząc na to co dzieje się w tym klubie) w pełni uzasadniony oczywiście pod warunkiem że rzucone race i dymy nie były jego składową.
Ci co rzucili te race z sektora rodzinnego powinni spróbować zastanowić się czy czasem leczenie psychiatryczne nie jest lepszym rozwiązaniem w załatwieniu ich kompleksów.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Jay-J
Kibic
Na forum od 8219 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 22:31
Skupie sie na tym co sie dzialo na boisku, bo po wydarzeniach na trybunach mecz z Korona pewnie bedzie bez publicznosci. Otoz tej druzynie brakuje charakteru i lidera. Kims takim mogl byc Amaral, kims takim pewnie bylby (jesli ustrzglby sie od kontuzji) Matlak, ale tu nie ma kto ciagnac gry. Anderson jest dobry technicznie ale jest tez szalenie statyczny... zaledwie kilka razy przyspieszyl, malo walczyl w destrukcji. Labedzki zagral calkiem niezle spotkanie, moze wroci do formy z 2 ligi. Tralka o sobie przypomnial... ale nie pokazal nic poza tym co wiedzielismy - cienias. No i ponarzekam tez na taktyke - atak pozycyjny lezy i kwiczy, bez pomyslu rozgrywali. Ale skandalem byl kontratak - w Arce pol druzyny atakowalo a u nas? Trzema, max. czterema... przed czym oni sie bronili? :/ Arka jest strasznie cienka - jedna sytuacja przez caly mecz bardzo zle swiadczy. Ale o nas tez duzo nie mozna powiedziec, bo zabraklo pomyslu i ambicji. No i skutecznosci, bo to co Edi przestrzelil to chyba nawet Sebastian Rodriguez by wcisnal. Mielismy w 2. czesci jeszcze 3 dobre sytuacje - beznadziejna glowka niekrtytego Ze Roberto (za bardzo sie podpalil). Lob Labedzkiego (zablysnal :)). No i najladniejsza akcja meczu - piekna szarza Daniela Cruza lewa strona i podanie do Eltona, ktory pieknie zwiodl obronce ale przestrzelil... no coz - bylismy na pewno lepsi, ale z taka gra u siebie (choc moze to juz nie jest u siebie i oni tez tak czuja) nie mamy czego szukac w kolejnych meczach.

Majdan 7 - Celeban 7, Batata 7, Julcimar 8, Ze Roberto 7 - Lilo 6, Tralka 5, Labedzki 7, Daniel 7 - Edi 8, Anderson 6.

Obrazek gif wstawiony na forum
Bartas
Kibic
Na forum od 7955 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 22:33
Race zakupione przez własne środki pewnych osób lądują na murawie aby decydenci zrozumieli że czas ich się skończył. czym szybciej pójdą w ch.. ze Szczecina tym szybciej bedzie tu normalnie.

FLN
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 22:41
Doping przez pierwsze 20 minut drugiej polowy zajebisty, a im blizej konca meczu tym coraz gorzej. A co do samego meczu to widac, ze wygrana z Górnikiem to byl wypadek przy pracy. Szkoda ze Opel gral tak krotko

db1948
Kibic
Na forum od 7364 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 22:43
Ode mnie tylko tyle: WIELKI plus za okrzyki na "gromadę ptakową"! Może zrozumieją , że ich czas już nadszedł - że już dużo, łagodnie mówiąc napsuli w Szczecinie. Oby więcej takich akcji! Choć po obserwacji kibiców zauważyłem, że praktycznie tylko młyn i pojedyńcze osoby na pozostałych sektorach chcą ewakuacji ptakovii ze Szczecina.
Co z resztą? Czyżby wizja meczy w niższych ligach była dla nich nie do przełknięcia? Czy za wszelką cenę muszą mieć ekstraklasę w Szczecinie (w zasadzie w gutowie)? Trochę tego nie rozumię...Skończmy z tą szopką gutowsko-łódzką na zawsze! I zacytuję młyn z dzisiejszego meczu: "Jesteśmy razem , kibice jesteśmy razem!"

PTAKU OUT!!!

Matek.
Kibic
Na forum od 8424 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 22:44
Jak wy myśleliscie, że te race i to drugie nie było częścią protestu to chyba nie zbyt się zastanowiliście ;) Wreszscie nastąpiły dobre i mądre ruchy na trybunach.

Ptak Antoni niech się goni!!!

Pogoń To My!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7519 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 22:47
Kibicowsko wszystko na plus. Szkoda, że więcej rac nie poleciało. PTAK! Co? Wiesz co ;)

Szczecińska albo żadna!
Cris
Kibic
Na forum od 6983 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 22:51
No co dopingu to na poczatku drugiej połowy byl zajebisty . Sandał odwalił dobry kawał roboty, że grupa dopingujacych była o wiele liczniejsza. Nie będe nawet komentowal tych ludzi z sektora pierwszego...

pogoniarz13
Kibic
Na forum od 6948 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 22:52
prz*****bani ci z tymi racami ju;cimar ma niezły polski

Na Zawsze w Moim Sercu POGOŃ SZCZECIN
Bzyku
Kibic
Na forum od 7699 dni

*

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 12/08/2006 22:56
tak tak, szkoda, że więcej rac nie poleciało - szkoda, że ta rakieta nie trafiła w jakiegoś piłkarza i nie rozcharatała mu głowy. Albo w ludzi na trybunach - bo przy takim locie koszącym to niewiele brakowało. Szkoda jeszcze że nie było rozróby, że pół stadionu nie zostało zdemolowane - w ramach protestu oczywiście.

Są chyba qrva jakieś granice - pewnie ci co piszą, że szkoda, że więcej rac nie poleciało woleli by na następny mecz mieć zamknięty stadion i wtedy by dopiero mogli powrzeszczeć jaki to PZPN jest zły i niedobry.

Wybaczcie, ale dla mnie to głupota. Co innego protest na trybunach, a co innego zwykła głupota (rzucających) i zagrożenie dla ludzi (jak trafi racą w piłkarza, albo nie dorzuci i ludziom rzuci to na łeb).

I jeszcze jedno... Ja wiem, że takie są przyśpiewki, ale troszkę dziwnie to brzmi:

Pogoń to my... a po chwili... My chcemy gola, Portowcy my chcemy gola...

Trochę niekonsekwencji ;)

A o samym meczu to nie chce mi się pisać, bo i nie ma o czym. Poziom 3-ligowy.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005