Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 27/08/2006 17:23
Tak, jakiś transport na pewno by się przydał. A teraz mam pytanko do osób, które do tej pory jeździły na wyjazdy I-ligowe. Gdzie teraz będziecie jeździć jeżeli mecze B klasy będą w tym samym terminie co I-ligowe (o ile będą)? Taka ciekawość poprostu Pzdr!
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 27/08/2006 18:07
" Prowadzący zawody sędziowe, zrezygnowali z części diet i przekazali je na rehabilitację trenera Włodzimierza Obsta."
Brawo panowie
Co do dopingu to juz chyba wszystko bylo powiedziane Jak na razie wersja jest taka ze spotykamy sie na plazy w Lubczynie.
Do zobaczenia
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 27/08/2006 18:13
Klimacik na stadionie jak kilkanaście lat temu na Stali Stocznia czy Arkonii- oprócz oflagowanie oczywiście i dopingu.
No to teraz będzie można chodzić na mecze dwóch Pogoni w Szczecinie .
Czy ktoś wie, które miejsce w zeszłym sezonie zajął nasz dzisiejszy przeciwnik? Tak, żeby zorientować się czy to drużyna z czołówki B klasy czy nie.
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 27/08/2006 19:14
Moge smialo stwierdzic ze pierwszy meczyk u nas przeszedl najsmielsze oczekiwania,przynajmniej jak dla mnie bo zapomnialem wogole co to doping a dzisiaj troche sie ogarnalem calkiem pokazna liczba kibicow biorac pod uwage klase rozgrywkowa no i aure... doping dobry,mysle i mam nadzieje ze z kazdym nastepnym meczem bedzie o wiele lepiej,oprawa na duzy plus,chwala tym co chcialo sie chciec aha no i sprawa ktora mnie troszke nurtuje ciekaw jestem czy i ile ludzi przetrwa probe czasu bo to jest tylko b-klasa,takze mysle ze najblizszy wyjazd i nastepne mecze u nas pokaza czy nie bedzie to co poniektorych slomiany zapal... czas pokaze "Tys jest najlepsza,Tys jest jedyna,Tys z Grodu Gryfa,Tys ze Szczecina"
telefoniczna amatorszczyzna
Ostatnio edytowany przez: 1973, 27 sierpnia 2006, 19:25 [3 raz(y)]
Tak, jakiś transport na pewno by się przydał. A teraz mam pytanko do osób, które do tej pory jeździły na wyjazdy I-ligowe. Gdzie teraz będziecie jeździć jeżeli mecze B klasy będą w tym samym terminie co I-ligowe (o ile będą)? Taka ciekawość poprostu Pzdr!
wyjazdy na I ligę to podstawa. Reprezentujemy Pogoń, a Pogoń to my. Odpuszczenie wyjazdów I ligi to prostsze rozwiązanie, ale nie chcemy.
Moge smialo stwierdzic ze pierwszy meczyk u nas przeszedl najsmielsze oczekiwania,przynajmniej jak dla mnie bo zapomnialem wogole co to doping a dzisiaj troche sie ogarnalem calkiem pokazna liczba kibicow biorac pod uwage klase rozgrywkowa no i aure... doping dobry,mysle i mam nadzieje ze z kazdym nastepnym meczem bedzie o wiele lepiej,oprawa na duzy plus,chwala tym co chcialo sie chciec aha no i sprawa ktora mnie troszke nurtuje ciekaw jestem czy i ile ludzi przetrwa probe czasu bo to jest tylko b-klasa,takze mysle ze najblizszy wyjazd i nastepne mecze u nas pokaza czy nie bedzie to co poniektorych slomiany zapal... czas pokaze "Tys jest najlepsza,Tys jest jedyna,Tys z Grodu Gryfa,Tys ze Szczecina"
W końcu mamy to co chcieliśmy, i to na co od dawna czekaliśmy (no może jeszcze nas mało ale z czasem...)
Atmosfera, meczyk i cała otoczka zrobiła na mnie duże wrażenie - emocje jak za dwnych dobrych czasów...
Pozdro dla obecnych!
PS. Piękne słowa w tej piosence "Tyś jest najlepsza......"
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758171705 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.