Ps. Zaprzestancie juz o tym rozmowy, bo to niepotrzebne. Ja poprostu zrobilem taki maly remake bo mnie zdenerwowalo to, ze kazdy pomiata naszym herbem jak to mu sie podoba. I nie chdozi tu wcale o Lecha, bo wczesniej bylo wiele takich przypadkow.
Ostatnio edytowany przez: Piona!, 10 maja 2006, 15:56 [1 raz(y)]
Powiedzialbym ze wrecz "zajebiste". Tak samo jak przerobienie herbu Pogonii i Piotrkovii. Uwazam ze akurat nam nie wypada smaic sie czy krytykowa Lecha za to ze laczy sie z Amica.
Powiedzialbym ze wrecz "zajebiste". Tak samo jak przerobienie herbu Pogonii i Piotrkovii. Uwazam ze akurat nam nie wypada smaic sie czy krytykowa Lecha za to ze laczy sie z Amica.
bez kitu tez tak uwazam. kto jak kto ale my nie powinnismy sie z nich wysmiewac, tym bardziej ze "stary lech" nie spadl z I ligi tak jak Pogon 3 czy 4 lata temu i bez tej fuzji z amika i tak by gral w ekstraklasie. swoja droga ciekawe jak ten nowy twor bedzie gral, ale obawiam sie ze to moze byc nowa potega w polskiej pilce (chociaz moze to i lepiej?)
Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
Ps. Zaprzestancie juz o tym rozmowy, bo to niepotrzebne. Ja poprostu zrobilem taki maly remake bo mnie zdenerwowalo to, ze kazdy pomiata naszym herbem jak to mu sie podoba. I nie chdozi tu wcale o Lecha, bo wczesniej bylo wiele takich przypadkow.
Zart z przerobka raczej slaby, a zanim zrobicie kolejna afere o nasz herb to przyjrzyjcie sie naszym flagom...
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
bez kitu tez tak uwazam. kto jak kto ale my nie powinnismy sie z nich wysmiewac, tym bardziej ze "stary lech" nie spadl z I ligi tak jak Pogon 3 czy 4 lata temu i bez tej fuzji z amika i tak by gral w ekstraklasie. swoja droga ciekawe jak ten nowy twor bedzie gral, ale obawiam sie ze to moze byc nowa potega w polskiej pilce (chociaz moze to i lepiej?)
Nam nie wypada...ale im i owszem?? Dla mnie ich "fuzja" przepraszam wejście możnego sponsora jak to określaja to taki sam patent, na którym odżyła Pogoń....I wkurza mnie bardzo to, że się wybielają a sami nam dopieprzają, choć tak naprawdę sytuacja jest bardzo ale to bardzo podobna
Lech w obecnej sutuacji po prostun nie ma szans na licencje...
Zart z przerobka raczej slaby, a zanim zrobicie kolejna afere o nasz herb to przyjrzyjcie sie naszym flagom...
Nam nie wypada...ale im i owszem?? Dla mnie ich "fuzja" przepraszam wejście możnego sponsora jak to określaja to taki sam patent, na którym odżyła Pogoń....I wkurza mnie bardzo to, że się wybielają a sami nam dopieprzają, choć tak naprawdę sytuacja jest bardzo ale to bardzo podobna
Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 11/05/2006 00:21
Herb na plakacie byl jak najbardziej zamierzony,bo przeciez trudno podejrzewac Leszkow o to ,ze nie wiedza jak wyglada oryginalny.
Nie odebralem tego jednak jako ptakowo-piotrkowej aluzji (przynajmniej na poczatku),a raczej jako probe podkreslenia,ze herb klubowy taki jak nasz nie musi byc bordowo-granatowy i czy to beda paski,prazki,kolka,falbanki to i tak wszystko jedno,wazne zeby kura byla i bedzie OK.
Jesli mnie pamiec nie myli to ktos kiedys podawal link do strony,na ktorej sa herby klubowe z calej europy i tam wlasnie jest (a moze bylo) takie cudo jak na owym plakacie.
Natomiast ptasior ,ktory wrocil jako odpowiedz na nasza korekte calkiem mnie rozbawil
Pomyslalem sobie:"no taki Gryf za mlodego "
Mozna tez bylo odebrac to w kategorii "ptactwa" i w tym wypadku kuchenka czy wrony w herbie Lecha byly po prostu niezbedne
Moim zdaniem najlepiej potraktowac to z przymrozeniem oka
Lepsze takie "odbijanie pileczki" niz krakowskie klimaty-przekreslanie herbu i hasla z dupy wyciagniete
Hmmm mi sie wydawało że bilety są robione w Łodzi ale nawet jak przyślą i cena będzie po 15 zł to myśle że, tylko i wyłącznie od działaczów bedzie zależało by była cena za 5 zł.Gramy w zasadzie o nic ale wiadomo czym są dla nas pojedynki z Lechem Poznań tam po prostu trzeba być i to nie zależnie czy jest to Poznań czy Szczecin.Pozdrawiam tych którzy byli ze mna na tym pamiętnym 6:0 w Poznaniu,jak cały młyn Lecha skandował szybko wracajcie do ligi szybko wracakciePOGOŃ TO MY
A z tego co mi się wydaje to reklama Zapolu chyba od tak sobie na stadionie nie stoi i chyba te bilety jednak w Szczecinie robią
Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 11/05/2006 12:53
Nam nie wypada...ale im i owszem?? Dla mnie ich "fuzja" przepraszam wejście możnego sponsora jak to określaja to taki sam patent, na którym odżyła Pogoń....I wkurza mnie bardzo to, że się wybielają a sami nam dopieprzają, choć tak naprawdę sytuacja jest bardzo ale to bardzo podobna Lech w obecnej sutuacji po prostun nie ma szans na licencje...[/cytat]
A niby po czym wnosisz drogi kolego?
Dług Lecha systematycznie jest spłacany są układy z wierzycielami, skoro dostaliśmy licencje trzy , dwa , rok temu to dostalibyśmy i tym razem.
A tak na marginesie to wielkość długu nie mam wpływu na proces licencyjny. Możesz być i 100 baniek na minusie ale jeśli masz podpisane układy z wierzycielami i terminaż spłat(Lech ma) licencje dostaniesz(patrz regulamin Pzpn)
Dług Lecha systematycznie jest spłacany są układy z wierzycielami, skoro dostaliśmy licencje trzy , dwa , rok temu to dostalibyśmy i tym razem.
A tak na marginesie to wielkość długu nie mam wpływu na proces licencyjny. Możesz być i 100 baniek na minusie ale jeśli masz podpisane układy z wierzycielami i terminaż spłat(Lech ma) licencje dostaniesz(patrz regulamin Pzpn)
pozdrawiam
Po pierwsze jak sie juz zwracasz do Paulinus to mowi sie droga kolezanko...
Po drugie, widac slabo jestes poinformowany co tak naprawde sie w WKP Lech dzieje, gdyby bylo tak prosto jak mowisz to nowa spolka gralaby na licencji wlasnie WKP, ale nie bedzie grala bo po co ma splacac wszystkie dlugi, jak moze tylko spalcic wobec PZPN (bo tylko wtedy bedzie mozliwa ta fuzja - misie z PZPN interesuje tylko zeby ich kasa sie zgadzala). Wchloniecie takiego bankuruta jakim jest WKP mogloby byc zabojcze dla spolki gieldowej jakim jest Amica SA. Dlatego nabyla tylko prawa nie materialne od WKP (dokladnie za kwote jaka WKP jest winne PZPN), ktore przekaze do spolki corki Amica SSA, ktora dzieki temu bedzie mogla zmienic nazwe na KKS Lech Poznan SSA, bo bedzie wlascicilem tych praw i wystartuje w nowym sezonie OE pod nowa nazwa na swoje dotychczasowej licencji.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
ale beznadzijeny jest plakat reklamujacy nasz mecz z lechem...
"danie główne - Śledź z pyrami" - troche tandeta mi to pachnie no ale coz...
tez sie wlasnie dzisiaj zastanawialem jadac do pracy czy oby na pewno to byl najlepszy pomysl.... no ale juz i tak sie nic nie zmieni! kks'y podobno juz zassali 400 biletow i ma byc ich nawet 1000! strasznie sie mobilizuja! nie wiem czy wiecie, ale bedziemy musieli drzec morde z calej pizdy przez caly mecz! pokazmy ze jestesmy gospodarzami! fakt faktem ze na wyjezdzie latwiej sie doping prowadzi a jak ich 1000 bedzie to mowi samo za siebie! ale ja wierze w nas ze kurwa nie damy sie zagluszyc! zakaz postoju przez 90 minut!!! Sandał bierz megafon i eeeeeeeeeeeeee spiewamy kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam
Po drugie, widac slabo jestes poinformowany co tak naprawde sie w WKP Lech dzieje, gdyby bylo tak prosto jak mowisz to nowa spolka gralaby na licencji wlasnie WKP, ale nie bedzie grala bo po co ma splacac wszystkie dlugi, jak moze tylko spalcic wobec PZPN (bo tylko wtedy bedzie mozliwa ta fuzja - misie z PZPN interesuje tylko zeby ich kasa sie zgadzala). Wchloniecie takiego bankuruta jakim jest WKP mogloby byc zabojcze dla spolki gieldowej jakim jest Amica SA. Dlatego nabyla tylko prawa nie materialne od WKP (dokladnie za kwote jaka WKP jest winne PZPN), ktore przekaze do spolki corki Amica SSA, ktora dzieki temu bedzie mogla zmienic nazwe na KKS Lech Poznan SSA, bo bedzie wlascicilem tych praw i wystartuje w nowym sezonie OE pod nowa nazwa na swoje dotychczasowej licencji.
Coś tam liznąłeś i pobieżnie wiesz o co chodzi ale zapomniałeś o dwóch bardzo ważnych rzeczach.
Po pierwsze drogi kolego długi stowarzyszenia zostaną spłacone i nikt nie będzie od nich uciekał(Amica zapłaciła za prawa niematerialne 8 milionów - chyba nie sądzisz, że Lech miał tej wysokości dług względem Pzpn?)Amica zapłaci za piłkarzy, którzy przejdą z Lecha do KKS. Stowarzyszenie dostanie ostatnią transze z C+ i środki za zajęcie miejsca w lidze. Wszystko to starczy na zaspokojenie wiekszości wierzycieli a przy umiejętnym poprowadzeniu procesu układowego cały dług zostanie spłacony.
Po drugie KKS będzie nowym podmiotem prawnym i Amica SSA nie będzie miała z nim nic wspólnego
pozdrawiam, a koleżankę Paulinus oczywiście przepraszam za pomyłkę
pozdrawiam
Coś tam liznąłeś i pobieżnie wiesz o co chodzi ale zapomniałeś o dwóch bardzo ważnych rzeczach.
Po pierwsze drogi kolego długi stowarzyszenia zostaną spłacone i nikt nie będzie od nich uciekał(Amica zapłaciła za prawa niematerialne 8 milionów - chyba nie sądzisz, że Lech miał tej wysokości dług względem Pzpn?)Amica zapłaci za piłkarzy, którzy przejdą z Lecha do KKS. Stowarzyszenie dostanie ostatnią transze z C+ i środki za zajęcie miejsca w lidze. Wszystko to starczy na zaspokojenie wiekszości wierzycieli a przy umiejętnym poprowadzeniu procesu układowego cały dług zostanie spłacony.
Po drugie KKS będzie nowym podmiotem prawnym i Amica SSA nie będzie miała z nim nic wspólnego
pozdrawiam, a koleżankę Paulinus oczywiście przepraszam za pomyłkę
ja mam taka mala skromna sugestie, zebysmy przestali sie martwic o leszka i ich sprawy, znajac zycie wszystko u nich bedzie w nowym sezonie gitara, a proponuje sie skupic na tym zeby w sobote pokazac ze Szczecin jest zajebisty, a my jeszcze lepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.