Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Mariusz Kuras zwolniony z Pogoni! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
markzakole
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7166 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 11/12/2006 23:06
Mariusz dziękuje wykonałeś kawał dobrej roboty
Waszak , Łopiński wyp........... jak najdalej od Pogoni

http://www.e-turysta.pl
Matek.
Kibic
Na forum od 8491 dni

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 11/12/2006 23:15
Niestety większość z was tak gada tylko do czasu będzie nowy trener itd... i znów wszystko wróci do normy i ptaka jechać nie będziecie to jest to! chorągiewki wstyd, że są tacy kibice Pogoni jak się ma poglądy to się chociaż ich trzyma!

Pogoń To My!
borsuk
Kibic
Na forum od 8831 dni

**

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 11/12/2006 23:19

Dejvi napisał:  
Niestety większość z was tak gada tylko do czasu będzie nowy trener itd... i znów wszystko wróci do normy i ptaka jechać nie będziecie to jest to! chorągiewki wstyd, że są tacy kibice Pogoni!!!

Zgadzam sie....jeszcze jak sobie przypomne posty niektorych forumowiczow po tym jak ptak przeniosl Piotrcovie do Szczecina to faktycznie troche smiac mi sie chce:)

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Gaca
Kibic
Na forum od 8499 dni

**

Odp: Mariusz Kuras trenerem Pogoni! - 12/12/2006 00:17
Chyba nikt nie powinien byc zaskoczony ta decyzja. Mowilo sie o tym od dawna a wrecz od poczatku przyjscia Kurasa mozna bylo przypuszczac ze tak bedzie. Ptak ma nas w dupie i to wiadomo od dawna.

Ja z ta druzyna utozsamiac sie nie bede, z Pogonia owszem bo Pogon to My kibice, ale z druzyna nie.

ted
Kibic
Na forum od 8733 dni

Odp: Mariusz Kuras zwolniony z Pogoni! - 12/12/2006 10:54
No cóż szkoda ... , ale z całym szacunkiem dla Mario to denerwowało mnie to ,że nie potrafił zganić, krzyknąć czy po prostu zmobilizować drużynę (brazylianos). Jego wypowiedzi na konferencjach pomeczowych to był śmiech na sali. " Graliśmy dobrze, ale przegraliśmy 2:0 " (przy zajeb..cie żenującej grze np. Groclin ) Zawsze ich usprawiedliwiał chociaż nie zawsze na to zasługiwali ! eh...

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7349 dni

Odp: Mariusz Kuras zwolniony z Pogoni! - 12/12/2006 11:07
on chcial cos robic po swojemu ale nie mogl...a gadac tak musial bo co mial powiedziec?? ten ptak to pedal i sprowadza kontenery czarnuchow nie nadajacych sie do niczego?? wiadomo ze nie mogl krytykowac druzyny bo krytykowal by nielota a to oznaczaloby szybsze jego wywalenie mimo ze mial swiadomosc ze jego prowadzenie zespolu to pic na wode...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
ted
Kibic
Na forum od 8733 dni

Odp: Mariusz Kuras zwolniony z Pogoni! - 12/12/2006 12:00
Czyli dobrze się stało , że Mario nie został kolejną marionetką w cyrku sraka !

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6932 dni

**

Odp: Mariusz Kuras zwolniony z Pogoni! - 12/12/2006 14:43
Podsumowując był jak dla mnie dobrym trenerem , nie wszystko było zajebiście ale coz ....
Zobaczymy kto zastąpi Jego miejsce.

Zen
Kibic
Na forum od 7219 dni

Odp: Mariusz Kuras zwolniony z Pogoni! - 12/12/2006 16:15
ja bym postawił na Zięcika.moze akurat.choc z tymi murzynami i rewolucja to nikt nie pomorze.wole kazdego Jozka spod sklepu niz panika czy Pale.oby został ten Zięcik,moze sie sprawdzi a czesi sie nie sprawdzili.ale watpie ze on zostanie i jeszcze zrobia jak był duet Baniak-malura to Panik-Pala.ehh...coz za los...

qbis
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Mariusz Kuras zwolniony z Pogoni! - 12/12/2006 18:45
Najśmieszniejsze dla mnie w tym calym zwolnieniu Mariusza Kurasa jest to że mija drugi dzień a następcy jak nie było tak nie ma. Skoro już "zarząd" zdecydował się na zmianę trenera to powinien chyba odrazu mieć dla niego zastępce i o nim wszystkich poinformować.
Ale czego ja wymagam ...

"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
fan57
Kibic
Na forum od 8059 dni

Odp: Mariusz Kuras zwolniony z Pogoni! - 12/12/2006 20:13
Znając sraka z niekonwencjonalnych decyzji, można było się spodziewać że szybko zadecyduje o zwolnieniu Mario (żeby mu nie płacić do końca miesiąca), a z zatrudnieniem następcy może jeszcze trochę poczekać zanim zaciąg z Brazylii przybędzie to i tak jest pod wodzą Panika.
Początek przygotowań jest znany, aklimatyzacja itd. itp. i druga liga w konsekwencji - brak Pogoni a i mnie już w tej chwili Pogoń w tej formie nie interesuje... - wypadam na Pogoń Nową...
:)

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
pchela
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: Mariusz Kuras zwolniony z Pogoni! - 12/12/2006 20:53

qbis napisał:  
Najśmieszniejsze dla mnie w tym calym zwolnieniu Mariusza Kurasa jest to że mija drugi dzień a następcy jak nie było tak nie ma. Skoro już "zarząd" zdecydował się na zmianę trenera to powinien chyba odrazu mieć dla niego zastępce i o nim wszystkich poinformować.
Ale czego ja wymagam ...

Właśnie czego ja wymagam :D! Ach takie sa realia Polskich Menedżerów i ich decyzji.Co zrobić ://.My niestety nie mamy nic do powiedzenia!Ale takie życie.

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Szołn
Kibic
Na forum od 7776 dni

Odp: Mariusz Kuras zwolniony z Pogoni! - 13/12/2006 01:13
Ja myślę, że to lepiej, że jeszcze nie podali nazwiska nowego trenera - jest nadzieja, że Ptak się waha (a to świadczyłoby o myśleniu, bez tego ani rusz). Gdyby przyszedł tu Tarasiewicz, byłoby rewelacyjnie, ale to chyba mało realna kandydatura. Ciekawa sprawa z tym Ziętkiem, pierwsze o nim słyszę, ale ma papiery na dobrego trenera.
Oczywiście może być i tak, że Ptak już wie że trenerami będą Pala z Panikiem i czeka tylko na odpowiedni moment do podania tej informacji, np. do świąt (taki sadystyczny prezent pod choinkę od naszego bossa). Ale bądźmy dobrej myśli, co innego nam pozostało? :)

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Zen
Kibic
Na forum od 7219 dni

Odp: Mariusz Kuras zwolniony z Pogoni! - 13/12/2006 09:32
W rozmowie z Panikiem dało się wyczuć rozgoryczenie. Przede wszystkim wobec kibiców.
– Nie wiem, czy to kibice, czy nie. Ale będąc w Brazylii, chciałem wiedzieć, co się dzieje w Polsce. Czytałem strony internetowe poświęcone Pogoni. I czasem aż mnie mdliło od tego, co się tam wypisuje. Ci ludzie, którzy to redagują, nie trzymają żadnych standardów przyzwoitości. Bez żadnego zażenowania publikowane są inwektywy, oszczerstwa, słowa obraźliwe, godne najniższego rynsztoka. Ci, którzy to robią nie mają nawet odwagi, by się pod tym podpisać. Robią to incognito. A człowiek opluwany nie ma żadnej szansy, by się przed tym obronić – stwierdza czeski szkoleniowiec.

ale ten panik to menda jakich mało.z kad ONI SIE BIORA?i on uwaza sie za trenera?jak słysze jego eeeeeee to mi sie zygac chce.chyba nikogo tak nie nawidze jak panika

g
Kibic
Na forum od 7254 dni

Odp: Mariusz Kuras zwolniony z Pogoni! - 13/12/2006 09:44

Zen napisał:  
W rozmowie z Panikiem dało się wyczuć rozgoryczenie. Przede wszystkim wobec kibiców.
– Nie wiem, czy to kibice, czy nie. Ale będąc w Brazylii, chciałem wiedzieć, co się dzieje w Polsce. Czytałem strony internetowe poświęcone Pogoni. I czasem aż mnie mdliło od tego, co się tam wypisuje. Ci ludzie, którzy to redagują, nie trzymają żadnych standardów przyzwoitości. Bez żadnego zażenowania publikowane są inwektywy, oszczerstwa, słowa obraźliwe, godne najniższego rynsztoka. Ci, którzy to robią nie mają nawet odwagi, by się pod tym podpisać. Robią to incognito. A człowiek opluwany nie ma żadnej szansy, by się przed tym obronić – stwierdza czeski szkoleniowiec.

ale ten panik to menda jakich mało.z kad ONI SIE BIORA?i on uwaza sie za trenera?jak słysze jego eeeeeee to mi sie zygac chce.chyba nikogo tak nie nawidze jak panika

Panik jak to czytasz to wiedz, że: NIE CHCEMY CIE TUTAJ ! JESTES MARNYM TRENEREM I NIE RAZ TO UDOWODNILES, WIEC PRZESTAN PLAKAC !

- Tylko Pogoń -
Bzyku
Kibic
Na forum od 7766 dni

*

Odp: Mariusz Kuras zwolniony z Pogoni! - 13/12/2006 11:18
Biedny Edi - znów będzie sam robił za linię pomocy i ataku, bo reszta będzie czekała na własnym polu karnym

Biedni kibice - znów będzie trzeba znosić przeraźliwie nudne mecze i "zwycięskie" remisy

Biedny Panik - znów przybiega na aport, a jak będziemy lecieć do 2 ligi to Ptak znów go wywali - tylko gdzie teraz znajdzie mu posadę? Łowca talentów w amazońskiej dżungli? Trener koordynator grup młodzieżowych na Madagaskarze?

berety dwa
Kibic
Na forum od 7518 dni

Odp: Mariusz Kuras zwolniony z Pogoni! - 13/12/2006 15:03
Heilo Sousa- czy zna ktoś tego Pana? Od początku stycznia ma zajmować się wraz z Panikiem i Palą wyszkoleniem piłkarzy Pogoni. Mogą stworzyć trio trenerskie. (żródło ustne i myślę że usłyszane od poważnej osoby) ale ile w tym prawdy nie wiem. Podobno trenował jakąś drużynę w Portugalii.

Ostatnio edytowany przez: berety dwa, 13 grudnia 2006, 15:20 [1 raz(y)]

Jay-J
Kibic
Na forum od 8286 dni

Odp: Mariusz Kuras zwolniony z Pogoni! - 13/12/2006 16:36

Szołn napisał:  
Ja myślę, że to lepiej, że jeszcze nie podali nazwiska nowego trenera - jest nadzieja, że Ptak się waha (a to świadczyłoby o myśleniu, bez tego ani rusz). Gdyby przyszedł tu Tarasiewicz, byłoby rewelacyjnie, ale to chyba mało realna kandydatura. Ciekawa sprawa z tym Ziętkiem, pierwsze o nim słyszę, ale ma papiery na dobrego trenera.
Oczywiście może być i tak, że Ptak już wie że trenerami będą Pala z Panikiem i czeka tylko na odpowiedni moment do podania tej informacji, np. do świąt (taki sadystyczny prezent pod choinkę od naszego bossa). Ale bądźmy dobrej myśli, co innego nam pozostało? :)

Szołn no nie mow ze wierzysz w to co piszesz :) Ptak juz dawno podjal decyzje, skoro Pala tam polecial. Przeciez juz jeden pepik tam siedzial i to jego ulubieniec. Boi sie podac to do wiadomosci publicznej i dlatego tak to przeciaga, to wszystko.

Obrazek gif wstawiony na forum
Leśny Dziadek
Kibic
Na forum od 6913 dni

Odp: Mariusz Kuras zwolniony z Pogoni! - 13/12/2006 19:01

berety dwa napisał:  
Heilo Sousa- czy zna ktoś tego Pana? Od początku stycznia ma zajmować się wraz z Panikiem i Palą wyszkoleniem piłkarzy Pogoni. Mogą stworzyć trio trenerskie. (żródło ustne i myślę że usłyszane od poważnej osoby) ale ile w tym prawdy nie wiem. Podobno trenował jakąś drużynę w Portugalii.

Tak owszem kolejny bardzo znany trener... to pewnie ten co byl asystentem Mourinho w Portugalii, a teraz chce zdobyc LM z Pogonia.... ludzie nie ma co tu dyskutowac po co Pala i Panik wyjechali do Brazylii? a no po to, aby wynalezc tam nasze sreberka i piac sie ku gorze w tabeli, nie widze innej opcji, chyba ze Pala bedzie przekazywac informacje kapitanowi o skladzie i treningach telefonicznie...

HERRING POWER
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7428 dni

*

Odp: Mariusz Kuras zwolniony z Pogoni! - 13/12/2006 19:27

D.A.W napisał:  

berety dwa napisał:  

Tak owszem kolejny bardzo znany trener... to pewnie ten co byl asystentem Mourinho w Portugalii, a teraz chce zdobyc LM z Pogonia.... ludzie nie ma co tu dyskutowac po co Pala i Panik wyjechali do Brazylii? a no po to, aby wynalezc tam nasze sreberka i piac sie ku gorze w tabeli, nie widze innej opcji, chyba ze Pala bedzie przekazywac informacje kapitanowi o skladzie i treningach telefonicznie...

z tym to roznie bywa,ostatnio wszystkie zajecia w Brazylii prowadzil Serrao by potem PAłeczke mogl przejac Panik teraz moze byc podobnie osobiscie bylbym za tym Ziecikiem,nowa twarz papiery na prowadzenie druzyny ma, mozna by go sprawdzic, z dwojga zlego..... ,znowu bedzie sie czepial detali i nauczal tylko defensywy bo ponoc brazylijczycy atakowanie maja we krwi tylko jakos tego od 2 sezonow zobaczyc niemoge, ostatni dobry mecz rozegralismy z polskim trenerem(Pogon-Korona 4:2 B.Pietrzak) Zobaczymy co tym razem nas czeka,czuje ze wszystkiego dowiemy sie pod koniec przyszlego tygodnia jak zwykle zaskoczy nas wspanialym prezentem na gwiazdke.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758228125 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005