Dokładnie... Zbudowanie wielkiego zespołu za wirtualne pieniądze to żadna sztuka i za kim jak za kim, ale za Bekdasem i jego czasami jakoś specjalnie nie tęsknię - nie kto inny jak dobry wujek Sabri doprowadził ten klub do ruiny.
Sensei a może ma się tym przejmować ? daj spokój nie ma czym to są tylko Brazylijczycy któzi gówno wiedzą nawet co to jest Pogoń! nawet ich się nie da nazwać Portowcami bo Pogoń to już napewno nie jest drużyna nie będe dalej tłumaczyć...
Pierdolisz jak potłuczony, w każdym temacie piszesz to samo - nie wnikam w to czy masz rację, czy nie, jednak mógłbyś się wreszcie przymknąć, bo to już staje się nudne. Cierpliwy jestem do bólu, wobec Ciebie bardziej niż wobec innych, ale no kurwa - ile można?
A wracając do samego spotkania, to myślę że zaczęło się to co zwykle, czyli kupczenie punktami. Pogon v Wieden jest "dziwnie spokojny" po tej porażce, a ja jestem dziwnie spokojny że 3 punkty z Bełchatowem w kolejnym sezonie mamy już załatwione.
Jestes kibicem piłkarskim, i obojetne jest dla Ciebie czy gra w druzynie japonczyk, chinczyk, czy malezyjczyk. Jest to Twoja sprawa. Jednak nie pyszcz do kogos kto ma zupełnie inny, jednak uwierz mi ze bardzo zdrowy pogląd na temat obecnego składu Pogoni. POGON TO COS O WIELE WIECEJ NIZ GRUPA NIEWOLNIKOW Z AFRYKI CZY INNYCH WYNALAZKOW. POGON TO MY!
Pogoń to już nie jest zespoł - POGOŃ TO MY!
tyle odemnie pzdr
Dokładnie. Ja jakos teraz mnie nie przejmuja te porażki jak chociażby dwa lata temu. Ba, nawet w ubiegłej rundzie. Teraz zostaliśmy tylko MY, a moze aż MY.
A taki mały pomysł...Czemu nie można zrobić "malutkiego" protestu na najbliższym meczu? Można pokazać, że to co robi ptaszysko to lipa. Coraz więcej ludzi ma już tego dość - można już podziękować temu pseudo prezesowi i jego całej świcie za to co zrobili z Naszą Pogonią! Pierwszy sygnał był już na meczu z Amicą, ale zostaliśmy (mówie, że My bo też byłem i jestem za takimi hasłami na Pogoni za kadencji Pogoni ptakowej) olani (przez większość na tym forum, na stadionie no i w mediach) PTAKOWI MÓWIMY ZDECYDOWANE NIE!!!
Pogoń to MY!
pozdro
Trzeba było o tym pomyslec 3 lata temu KURWA, a nie teraz płakac.
A czy ktoś teraz płacze(?) Czy jak ktoś ma inny pogląd na tym forum od innych to od razu musi mieć "jechane". Człowieku wyluzuj...Czy 3 lata temu, czy 10 lat temu bym coś powiedział to i tak nie mam nic do powiedzenia...Jak to co niektórzy piszą nie jestem w "grupie decydujących" więc widzisz, że moje zdanie nic nie znaczy ale forum jest od tego, żeby sie dzielić swoimi poglądami - niekoniecznie podobającymi się innym!
Naprawdę podoba Ci się ta cała szopka ptaka(?) Cieszysz się z każdej strzelonej bramki MKSu tak jak kiedyś(?) Ze składu Pogoni(?) np. we wczorajszym meczu? Radowałbyś się gdyby Ta Pogoń zdobyła mistrzostwo(?) Dla mnie to jest TYLKO drużyna która się nazywa MKS POGOŃ SZCZECIN, gra na Twardowskiego...A, że chodze na Jej mecze to nie znaczy, że ją akceptuję...Mecze jest jak nałóg, nie można się od tego uwolnić - przynajmniej ja. A teraz coś dla Ciebie (myśle,że będziesz zadowolony) : Pogoń to ptak!!!
a ode mnie(ja tak myśle):
POGOŃ TO MY!!!!!!
pozdrawiam tych niezadowolonych z poczynań i obecności ptaka w Szczecinie!
Ostatnio edytowany przez: db1948, 12 kwietnia 2006, 13:43 [1 raz(y)]
Odp: GKS Bełchatów - Pogoń 2:0 - 12/04/2006 13:32
Szołn, zaczijmy od tego wyrażaj sie następnie wiesz zastanawiałem się do jakich kibiców ty należysz do takich ptakowych czy prawdziwych, i stwierdziłem, iż właśnie ptakowy zawsze tak strasznie wierzysz w dobre wyniki tej drużyny i że z meczu na mecz będzie coraz lepiej i tu ujme twojego stwierdzenia pierdolisz głupoty i zawsze masz wytłumaczenie dlaczego przegrali. Przejżyj na oczy to nie jest Pogoń jako zespół już !! nie możesz tego zrozumiec?!
Pierdolisz jak potłuczony, w każdym temacie piszesz to samo - nie wnikam w to czy masz rację, czy nie, jednak mógłbyś się wreszcie przymknąć, bo to już staje się nudne. Cierpliwy jestem do bólu, wobec Ciebie bardziej niż wobec innych, ale no kurwa - ile można?
Chlopak pisze to w kazdym temacie bo zwyczajnie ma racje.Szkoda tylko ze wiekszosc forumowiczów nie dostrzega burdelu jaki panuje w tym klubie.
-kilkunastu czarnych najemników z mongoli czy tam brazylii
-Kazimierczak i Grzelak dwie pseudogwiazdy ktorzy jakos nie bardzo maja ochote grac w Szczecinie.
-Peskovic sprzedawczyk
-Matlak stary lechita
-zyzowaty prezes ktorego nie interesuja kibicie i ich zdanie + banda jego dupolizów z baranowskim i pawlakiem na czele
i oni niby maja reprezentować "Pogoń"?
Prosze cie
EDIT:Lepiej sam sie przmknij i ochłon troche bo na szczescie nie kazdy w przeciwienstiw do ciebie bedzie przyklaskiwał ptakowi - i nie wazne czy ci sie to podoba czy nie.
Ostatnio edytowany przez: eM, 12 kwietnia 2006, 15:33 [1 raz(y)]
[cytat]
-kilkunastu czarnych najemników z mongoli czy tam brazylii
-Kazimierczak i Grzelak dwie pseudogwiazdy ktorzy jakos nie bardzo maja ochote grac w Szczecinie.
-Peskovic sprzedawczyk
-Matlak stary lechita
-zyzowaty prezes ktorego nie interesuja kibicie i ich zdanie + banda jego dupolizów z baranowskim i pawlakiem na czele
Szołn, zaczijmy od tego wyrażaj sie następnie wiesz zastanawiałem się do jakich kibiców ty należysz do takich ptakowych czy prawdziwych, i stwierdziłem, iż właśnie ptakowy zawsze tak strasznie wierzysz w dobre wyniki tej drużyny i że z meczu na mecz będzie coraz lepiej...
a co? ma nie wierzyć?
Czy na tej podstawie szufladkujesz ludzi? To rozumiem, że Ci, co jeżdżą na wyjazdy (czyli Ty zapewne również) zupełnie nie wierzą w wynik i pewnie spodziewają się non-stop 0-5? No bo przecież gdyby wierzyli, to byli by "ptakowymi" (cokolwiek to ma znaczyć) kibicami.
A mi się zawsze wydawało, że cechą wspólną kibiców danego klubu jest wiara w jego dobry wynik - wszak bez tego nikt by nie przychodził na stadion.
A jaki byl tego efekt? oprocz v-ce mistrzostwa? 30 mln dlugow...
Tak wiem... bardziej miałem na myśli to, że za w sumie niewiele większe pieniądze Bekdas ściągnął o wiele lepszych zawodników niż teraz Ptak. Różnica w tym, że Bekdas robił to na kredyt, a Ptak za własną kasę.
Odp: GKS Bełchatów - Pogoń 2:0 - 12/04/2006 13:53
Bzyku ile razy mam tłumaczyć kurwa nie jakby to była prawdziwa Pogoń jako zespół a już teraz nie ma takiej!! jest tylko zespół ptaka a Pogonią jesteśmy MY również Pogonią jest stadion, barwy, herb i historia zrozum dopóki będzie ptak w tym klubie wiecznie tak będzie. Teraz to już konkretnie przesadził najlepiej kupić brazylijaczyków i wyjebać ich pod łódź to już wógle konkretni Portowcy co ? inna sprawa że ci zawodnicy jak już pisałem nie mają nawet większego pojęcia co to jest Pogoń.
Odp: GKS Bełchatów - Pogoń 2:0 - 12/04/2006 13:58
A ja napisze, ze mi zalezy na Pogoni Nie jestem fanatykiem postepowan Ptaka, ale chodze na mecze bo wierze, ze przezyje emocje i Pogon wygra Nie skakam do gory z radosci przy kolejnych zakupach don Antonia, bo do takich pomyslow trzeba podchodzic z dystansem. Dzisiaj graja najemnicy, jutro tez beda grac. Tak jest teraz w kazdym klubie, a Pogon nie jest wyjatkiem. W Legii tez nie za wiele wychowankow, w Lechu tak samo, nie wspomne o wsiurach pokroju Belchatowa, gdzie powinni grac sami wychowankowie, a graja jakies pseudo pilkarzyki pokroju Dziedzica. Polska liga stala sie Eldorado dla amatorow z zachodu i wschodu (cos jak liga koreanska).
Jednym slowem: srac na wszystko, carpe diem. Nie patrzmy w przeszlosc, patrzmy co mamy dzisiaj.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Gdybyś był troche bardziej rozgarnięty byś wiedizał czemu jest tyle a nie wiecej na meczach wyjazdowych.
ja jestem chyba mniej rozgarnięty niż ty więc mi powiedz dlaczego tak jest.
No to kurwa pomyśl dlaczego jest taka a nie inna liczba wyjazdowa w tygodniu w miescie oddalonym o 500 km. Zresztą co ja Ci bede tłumaczyć pojedź to zobaczysz co jest pięć !
Nie ktorym tu kurwa liczby wyjazdowe nie pasują to moze ktoś by raczył takze dupe ruszyć by " polepszyć statystyke " a jeśli już nie to łaskawie nie komentujcie bo tylko sie wkurwić mozna. Pozdrawiam
Bzyku ile razy mam tłumaczyć kurwa nie jakby to była prawdziwa Pogoń jako zespół a już teraz nie ma takiej!! jest tylko zespół ptaka a Pogonią jesteśmy MY również Pogonią jest stadion, barwy, herb i historia zrozum dopóki będzie ptak w tym klubie wiecznie tak będzie. Teraz to już konkretnie przesadził najlepiej kupić brazylijaczyków i wyjebać ich pod łódź to już wógle konkretni Portowcy co ? inna sprawa że ci zawodnicy jak już pisałem nie mają nawet większego pojęcia co to jest Pogoń.
Podpisuje się pod tym. Niestety tak myślących osób jest mało.
PS. Dlaczego w Polsce jak się mówi coś o Pogoni to nie używa się już (praktycznie wogóle) wyrażenia PORTOWCY(?) Dla mnie prawie tyle samo znaczące co słowo Pogoń. Teraz obowiązują jakieś cuda typu: canarinios (nie wiem czy dobrze napisałem), brasiliana itp. Dlaczego tak jest? Odpowiedźcie sobie sami...
Pozdro
Szołn, zaczijmy od tego wyrażaj sie następnie wiesz zastanawiałem się do jakich kibiców ty należysz do takich ptakowych czy prawdziwych,
Ej prosze , sporządz forumową liste tych prawdziwych , ptakowych , plastikowych , piknikowych... kibiców , bo już sam nie wiem jakim jestem, pozatym napewno wielu chciałoby wiedzieć w którym szeregu stoi...
A może najlepiej zbanować wszystkich zostawiając tylko ( w twojej hierarchii) tych " prawdziwych", wtedy zaoszczędziło by ci nerwów i nie musiał byś w każdym temacie uświadamiac wszystkim że twoje myślenie jest najabrdziej zajebiste ?
pozdrawiam i więcej luzu.
Gdybyś był troche bardziej rozgarnięty byś wiedizał czemu jest tyle a nie wiecej na meczach wyjazdowych.
ja jestem chyba mniej rozgarnięty niż ty więc mi powiedz dlaczego tak jest.
No to kurwa pomyśl dlaczego jest taka a nie inna liczba wyjazdowa w tygodniu w miescie oddalonym o 500 km. Zresztą co ja Ci bede tłumaczyć pojedź to zobaczysz co jest pięć !
Nie ktorym tu kurwa liczby wyjazdowe nie pasują to moze ktoś by raczył takze dupe ruszyć by " polepszyć statystyke " a jeśli już nie to łaskawie nie komentujcie bo tylko sie wkurwić mozna. Pozdrawiam
chyba nieco przesadziles, co jak co ale Matlaka moglibyscie zostawic w spokoju ... chyba jedyny normalny, ktorego mozemy nazwac Portowcem z obecnej druzyny Pogoni
wszyscy ktorzy mysla inaczej maja juz tak wyprane berety przez dzialania Begdasa, Gondora i Ptaka, ze dawno zapomnieli co to Pogoń. chodza tylko dla wyniku i reszta ich nie obchodzi. Tacy ludzie byli by zadowoleni nawet gdyby Ptak przybral 11 małp w nasze barwy i kazal im grac. To co sie dzieje z tym klubem teraz to skandal. Ptak szkaluje nasz honor, barwy, tradycje i robi z tego posmiewisko na caly kraj. Ptak odejdzie za jakis czas a my bedziemy musieli sie za to wszystko wystydzic, bo plamy na honorze szybko zmyc sie nie da.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.