Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
AL
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7326 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 02:19

jaka24 napisał:  
A czemu wy jesteście cały czas obsrani Radkiem Majdanem. Niech facet zacznie grać fair wobec klubu, barw, historii jak to mówi cały czas. PP pokazał gdzie nas ma. Ja nie wymagam żeby wpuszczał nam bramki , ale niech chłop się zastanowi nad swoimi wypowiedziami. Nie mogę mu zapomnieć tego ewidentnego karnego na Edim. Szacunek za grę fair wobec swojego klubu. Innych może kłamać ale nie POGOŃ. Dał tyłka...
I myślę że nie ściągniecie tego posta jak to już robiliście na forum i w komentarzach, bo nawet na v.pl nie ściągają. wstydźcie się.

Teraz niestety jest w Wisle wiec nie powie ze karny powinienbyc.Bylo minelo.Jezeli mozna miec do kogos pretensje to do sedziego beisbol

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
leisaw
Kibic
Na forum od 7931 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 05:11

jaka24 napisał:  
A czemu wy jesteście cały czas obsrani Radkiem Majdanem. Niech facet zacznie grać fair wobec klubu, barw, historii jak to mówi cały czas. PP pokazał gdzie nas ma. Ja nie wymagam żeby wpuszczał nam bramki , ale niech chłop się zastanowi nad swoimi wypowiedziami. Nie mogę mu zapomnieć tego ewidentnego karnego na Edim. Szacunek za grę fair wobec swojego klubu. Innych może kłamać ale nie POGOŃ. Dał tyłka...
I myślę że nie ściągniecie tego posta jak to już robiliście na forum i w komentarzach, bo nawet na v.pl nie ściągają. wstydźcie się.

idiota hehe

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8833 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 07:48
znalazlem na stronie Głosu
"to policjantki z oddziałów prewencji komendy wojewódzkiej. Przełożeni bardzo dobrze oceniają ich pracę. Podczas sesji na pl. Lotników przechodnie brali je za aktorki."
[img=http://glosszczecinski.com.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?NewTbl=1&Avis=GS&Dato=20051230&Kategori=MAIN&Lopenr=1230001&Ref=PH&Item=5&Maxw=460&Maxh=600&Title=1]

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7429 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 08:48

jaka24 napisał:  

O w morde,zrozum Majdan to jest teraz wlasciwie jedyna grajaca zywa legenda Pogoni i dlaczego powinnismy miec do niego szacunek?? przez wzglad na Historie spedzil u nas kilkanascie lat i na kazdym kroku powatzajac jak duzo dla niego znaczy slowo Pogoń,i mamy go skreslic przez jeden glupi blad w meczu? on gra teraz dla Wisly i jest zmuszony zeby tak postepowac fair wobec zawodnikow tego klubu i dzialaczy,ale na kazdym kroku powtarza jak duzo dla niego znaczy Pogoń i ze tu jest jego miejsce i chocby dlatego nalezy mu sie szacunek.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
rico
Kibic
Na forum od 7434 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 09:00

Randall McMurphy napisał:  

jaka24 napisał:  

O w morde,zrozum Majdan to jest teraz wlasciwie jedyna grajaca zywa legenda Pogoni i dlaczego powinnismy miec do niego szacunek?? przez wzglad na Historie spedzil u nas kilkanascie lat i na kazdym kroku powatzajac jak duzo dla niego znaczy slowo Pogoń,i mamy go skreslic przez jeden glupi blad w meczu? on gra teraz dla Wisly i jest zmuszony zeby tak postepowac fair wobec zawodnikow tego klubu i dzialaczy,ale na kazdym kroku powtarza jak duzo dla niego znaczy Pogoń i ze tu jest jego miejsce i chocby dlatego nalezy mu sie szacunek.

Przypomne niektórym, a może nie wszyscy wiedzą... po karny wyżej komentowanym jako jedyny z wiślaków dwa dni później w telewizji w jakimś studiu sportowym przyznał że karnego nie było jednak... że mecz, adrenalina ale jak ochłonął to stwierdził że jednak nie było kranego...

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
ARO
Kibic
Na forum od 7853 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 09:08

jaka24 napisał:  

Po takim "występie" ufam - nie jestem przekonany, że "24" z nicku nie musi świadczyć o tym ile masz lat i ... ile pamiętasz z historii, która miała miejsce. W tym także kim był Radosław Majdan dla Pogoni Szczecin chociażby za prezesury Rynkowskiego. Co to Ciebie ? Pogodząc się z faktem, że wypaliłeś z tematem jak "Filip z Konopii" :) / bez skojarzeń :)/ powiem Tobie, że ta historia jest mi bliska co więcej jest grupa ludzi na tym forum, która Pogoń z trybun także tworzyła w czasach o których ty nie pamiętasz a próbujesz deptać wyciągając "trupa z szafy". Daruj sobie - idź na mecz.

berety dwa
Kibic
Na forum od 7519 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 12:24
Mam pytanko. Czy dzisiejszy mecz Pogoni z Wisłą będzie transmitowany przez Canal+?

Bzyku
Kibic
Na forum od 7767 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 12:31
Tak - początek transmisji o 19.45

mundek
Kibic
Na forum od 7696 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 12:32
Mecz bedzie transmitowany przez C+.
Majdanowi nalezy sie ogromny szacunek za to co zrobil dla naszego klubu. Radek jest zywa legenda Pogoni i nie zapomnijmy o tym na dzisiejszym meczu.

ja kocham Pogon
mundek
Kibic
Na forum od 7696 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 12:40
Rozmowa z Grzelakiem (na glownej) daje duzo do myslenia. Oj mysle, ze nie bedzie dzis wesolo......

ja kocham Pogon
tribu
Kibic
Na forum od 7813 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 13:31

mundek napisał:  
Oj mysle, ze nie bedzie dzis wesolo......

mi sie wydaje ze poki Panik bedzie trenerem to nie bedzie wesolo... nie tylko dzis. Zagłębie tez jest mocne od przyjscia Smudy. juz nie mowiac o meczach wyjazdowych (Legia, Korona, Górnik)

100% PD
manisz
Kibic
Na forum od 7487 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 14:34

trib napisał:  

mundek napisał:  
Oj mysle, ze nie bedzie dzis wesolo......

mi sie wydaje ze poki Panik bedzie trenerem to nie bedzie wesolo... nie tylko dzis. Zagłębie tez jest mocne od przyjscia Smudy. juz nie mowiac o meczach wyjazdowych (Legia, Korona, Górnik)

Dopoki osoby trzecie (czyt. P. Ptak) Beda wtracaly sie w prace trenerska (ustawianie skladu itd itp) to nigdzie daleko nie zajdziemy ;) pzdr

Steryd
Kibic
Na forum od 8701 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 15:39
Nie zapomnijmy o Dariuszu Dudce i przywitajmy go tak jak sobie na to zasluzyl.

1948
PoProstuKIBIC
Kibic
Na forum od 7119 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 16:16

Arathorn napisał:  
[Nie mówię, ze ta Brazyljana która jest teraz w Pogoni jest jakimś zajebiście dobrym pomysłem, ale bez przesady z takim pisaniem - nie ma chyba na całym świecie naprawdę dobrego klubu piłkarskiego który składałby się tylko z chłopaków z rejonu w okolicy danego miasta.

Czlowieniu ... kraj baskow > Athletico Bilbao 100% baskow (nie moze tam grac nikt inny)

Shivan
Kibic
Na forum od 8421 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 18:20
wlasnie autokar z Wislakami przejechal sie po Krakowskiej. A obstawa jak u prezydenta :)

jaka24 pierdolnij sie w lep, co ty w ogole porownujesz, zastanowiles sie chociaz?

a o Dudce nie mozna zapomniec, oczywiscie.

Ostatnio edytowany przez: Shivan, 24 marca 2006, 18:28 [1 raz(y)]

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
SamAxe
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 18:30

PoProstuKIBIC napisał:  

Arathorn napisał:  
[Nie mówię, ze ta Brazyljana która jest teraz w Pogoni jest jakimś zajebiście dobrym pomysłem, ale bez przesady z takim pisaniem - nie ma chyba na całym świecie naprawdę dobrego klubu piłkarskiego który składałby się tylko z chłopaków z rejonu w okolicy danego miasta.

Czlowieniu ... kraj baskow > Athletico Bilbao 100% baskow (nie moze tam grac nikt inny)

No to masz jeden klub , a teraz policz ile masz klubów w których nie gra ani jeden gracz z regionu...

gregm
Kibic
Na forum od 7196 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 18:39
no to szykujemy się i w drogę!!obyśmy wracali do domów w dobrych nastrojach...no i myślę że w tym tygodniu "stadion kolejki" bedzie przy Twardowskiego...:):):)

WIARA BęDZIE W NAS TRWAć!!!
Krzysiek_89
Kibic
Na forum od 7668 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 20:39
Niestety 1-0 .... :(

Po kilkunastu minutach ...
1-1 nareście Cleison :)

Ostatnio edytowany przez: Krzysiek_89, 24 marca 2006, 20:51 [1 raz(y)]

Obrazek jpg wstawiony na forum
mlodylegia
Kibic
Na forum od 7574 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 20:47
1:1!! Brawo Pogoń! Oby tak dalej! :)

Czy wygrywasz czy nie! Ja i tak kocham Cię! W moim sercu Legia! I na dobre i na złe
Tyler Durden
Kibic
Na forum od 7132 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 20:51

mlodylegia napisał:  
1:1!! Brawo Pogoń! Oby tak dalej! :)

Świetne podanie Lilo na centymentr i skuteczne wykończenie Cleisona.. zobaczymy co będzie dalej..

In every game and con there's always an opponent, and there's always a victim. The trick is to know when you're the latter, so you can become the former.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758281459 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005