Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 07:48
znalazlem na stronie Głosu
"to policjantki z oddziałów prewencji komendy wojewódzkiej. Przełożeni bardzo dobrze oceniają ich pracę. Podczas sesji na pl. Lotników przechodnie brali je za aktorki."
[img=http://glosszczecinski.com.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?NewTbl=1&Avis=GS&Dato=20051230&Kategori=MAIN&Lopenr=1230001&Ref=PH&Item=5&Maxw=460&Maxh=600&Title=1]
O w morde,zrozum Majdan to jest teraz wlasciwie jedyna grajaca zywa legenda Pogoni i dlaczego powinnismy miec do niego szacunek?? przez wzglad na Historie spedzil u nas kilkanascie lat i na kazdym kroku powatzajac jak duzo dla niego znaczy slowo Pogoń,i mamy go skreslic przez jeden glupi blad w meczu? on gra teraz dla Wisly i jest zmuszony zeby tak postepowac fair wobec zawodnikow tego klubu i dzialaczy,ale na kazdym kroku powtarza jak duzo dla niego znaczy Pogoń i ze tu jest jego miejsce i chocby dlatego nalezy mu sie szacunek.
Przypomne niektórym, a może nie wszyscy wiedzą... po karny wyżej komentowanym jako jedyny z wiślaków dwa dni później w telewizji w jakimś studiu sportowym przyznał że karnego nie było jednak... że mecz, adrenalina ale jak ochłonął to stwierdził że jednak nie było kranego...
A czemu wy jesteście cały czas obsrani Radkiem Majdanem. Niech facet zacznie grać fair wobec klubu, barw, historii jak to mówi cały czas. PP pokazał gdzie nas ma. Ja nie wymagam żeby wpuszczał nam bramki , ale niech chłop się zastanowi nad swoimi wypowiedziami. Nie mogę mu zapomnieć tego ewidentnego karnego na Edim. Szacunek za grę fair wobec swojego klubu. Innych może kłamać ale nie POGOŃ. Dał tyłka...
I myślę że nie ściągniecie tego posta jak to już robiliście na forum i w komentarzach, bo nawet na v.pl nie ściągają. wstydźcie się.
Po takim "występie" ufam - nie jestem przekonany, że "24" z nicku nie musi świadczyć o tym ile masz lat i ... ile pamiętasz z historii, która miała miejsce. W tym także kim był Radosław Majdan dla Pogoni Szczecin chociażby za prezesury Rynkowskiego. Co to Ciebie ? Pogodząc się z faktem, że wypaliłeś z tematem jak "Filip z Konopii" / bez skojarzeń / powiem Tobie, że ta historia jest mi bliska co więcej jest grupa ludzi na tym forum, która Pogoń z trybun także tworzyła w czasach o których ty nie pamiętasz a próbujesz deptać wyciągając "trupa z szafy". Daruj sobie - idź na mecz.
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków - 24/03/2006 12:32
Mecz bedzie transmitowany przez C+.
Majdanowi nalezy sie ogromny szacunek za to co zrobil dla naszego klubu. Radek jest zywa legenda Pogoni i nie zapomnijmy o tym na dzisiejszym meczu.
mi sie wydaje ze poki Panik bedzie trenerem to nie bedzie wesolo... nie tylko dzis. Zagłębie tez jest mocne od przyjscia Smudy. juz nie mowiac o meczach wyjazdowych (Legia, Korona, Górnik)
mi sie wydaje ze poki Panik bedzie trenerem to nie bedzie wesolo... nie tylko dzis. Zagłębie tez jest mocne od przyjscia Smudy. juz nie mowiac o meczach wyjazdowych (Legia, Korona, Górnik)
Dopoki osoby trzecie (czyt. P. Ptak) Beda wtracaly sie w prace trenerska (ustawianie skladu itd itp) to nigdzie daleko nie zajdziemy pzdr
[Nie mówię, ze ta Brazyljana która jest teraz w Pogoni jest jakimś zajebiście dobrym pomysłem, ale bez przesady z takim pisaniem - nie ma chyba na całym świecie naprawdę dobrego klubu piłkarskiego który składałby się tylko z chłopaków z rejonu w okolicy danego miasta.
Czlowieniu ... kraj baskow > Athletico Bilbao 100% baskow (nie moze tam grac nikt inny)
jaka24 pierdolnij sie w lep, co ty w ogole porownujesz, zastanowiles sie chociaz?
a o Dudce nie mozna zapomniec, oczywiscie.
Ostatnio edytowany przez: Shivan, 24 marca 2006, 18:28 [1 raz(y)]
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
[Nie mówię, ze ta Brazyljana która jest teraz w Pogoni jest jakimś zajebiście dobrym pomysłem, ale bez przesady z takim pisaniem - nie ma chyba na całym świecie naprawdę dobrego klubu piłkarskiego który składałby się tylko z chłopaków z rejonu w okolicy danego miasta.
Czlowieniu ... kraj baskow > Athletico Bilbao 100% baskow (nie moze tam grac nikt inny)
No to masz jeden klub , a teraz policz ile masz klubów w których nie gra ani jeden gracz z regionu...
Świetne podanie Lilo na centymentr i skuteczne wykończenie Cleisona.. zobaczymy co będzie dalej..
In every game and con there's always an opponent, and there's always a victim. The trick is to know when you're the latter, so you can become the former.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758281459 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.