Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
vitos
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8593 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 14:32

Lokco napisał:  

vitos napisał:  
A w ogóle to proponuje napis na Polonię:
PANIK - ŻEGNAMY.
Niech wie że jest cieniutki jak gmyrek nietoperza.

Ciebie żegnamy:P A poważnie to kim on ma grać?? Mamy tylko obronę i bramkarza dobrego oraz Kazia w gazie i Grzelaka-reszta do wymiany.I tak dobrze ze nam nie strzelili nic w końcówce spotkania-wtedy to by były jaja....

Oj, chłopcze, widze,ze tylko zaczepki ci w głowie. Czyżbyś zapomniał o "świetnych" wynikach jakie miał Panik w poprzednim sezonie? W tym sezonie jakoś widzę pewne podobieństwa do gry portowców pod wodzą super-Czecha.
A może twierdzisz, że jedyna wina jest po stronie piłkarzy? Pamiętaj, że oni grać potrafią ale za ustawienie i sposób gry odpowiada trener. Podobnie za zmotywowanie piłkarzy do gry. A motywacji to tu na pewno brakuje..
Dalej uwazasz że Panik winien pozostac w Szczecinie?
pozdro

***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
Jay-J
Kibic
Na forum od 8289 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 15:35
Mecz strasznie cienki - jak kazdy po 15 minutach bylem bardzo zadowolony z gry, troche mniej ze skutecznosci. Tak czulem ze siada, ale zeby mieli sie do konca meczu nie podniesc to sie nie spodziewalem. Brazylijczycy i Elokan traca duzo ze swoich atutow jak jest zimno i w tym mozna sie doszukiwac przyczyn slabej gry i pojedynczych zrywow (a to ze nie ma ich kim zastapic to juz inna sprawa). Strasznie niedoleznie grali - starali sie grac kombinacyjnie i atakowac, ale nie wychodzilo im to. Wydaje mi sie Panik po swoim ponownym przyjsciu skupil duzo uwagi na ataku, z tym ze on ma o nim blade pojecie... stali po 4 i 5 z przodu i nie potrafili przadnie pilki rozegrac. Niestety ale duza wine ponosi tez trener w tym wypadku, mimo iz widac jak sie stara tym razem grac widowiskowo i ofensywnie (chodzi mi o rozstawienie graczy). Reasumujac - to nie jest dobry pierwszy trener na ekstraklase.

Peskovic 7 - Tavares 6, Magdon 3, Julcimar 8, Michalski 4 - Tralka 2, Labedzki 3, Elokan 5, Grzelak 6 - Edi 4, Milar 5.

Obrazek gif wstawiony na forum
Helmut
Moderator*
Na forum od 8160 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 15:43
z ciekawostek - na plotach zawisło 27 płócien Pogoni ;)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Plus
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 15:48
Co wy macie do Panika caly czas z pusego nawet salomon nie naleje. Jak zawodnicy sa ciency to nie ma gry koniec taktyka byla dobra Pietrzak tak przygotowal zespol z pilkami lekarskimi i silownia ze mamy kontuzje. Kartki rowniez robia swoje, a Panik pwoiedzial "Powiedzmy sobie szczerze. To nie jest skład, z którym można wojować w lidze", mojim zdaniem tesz pilkarze Pogoni nie posiadaja techniki uzytkowej, a wy szukacie trenera cudotworcy.

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
Lokco
Kibic
Na forum od 7259 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 15:55
vitos. A ja za nim jestem z tego względu że w ostatnim czasie większego fachowca w Pogoni nie było i nei ma na horyzoncie.Oczywiście-może u niego kuleje motywacja piłkarzy, ale taktyk z neigo nie przeciętny i treningi prowadzi poprawnie.wiem,że coponiektórzy piłkarze sa zadowoleni że wrócił i go chwalą-wiem bo rozmawiałem z paroma. i wkońcu czas na stabilnego trenera a nie na zmianę co miesiąc.
No i nie chłopcze..... jestem napwno trochę starszy niż Ty.
Pozdrawiam normalnych

Bzyku
Kibic
Na forum od 7769 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 16:20
ja też uważam, że nie ma specjalnie za co Panika chwalić, ale chciałem zauważyć jedno -
chciałem zauważyć, że to nie Panika wina, że jeden piłkarz jak podaje do drugiego, to piłka ląduje na aucie albo jest tak mocna, że nawet najlepszy sprinter by nie dobiegł.

A niestety dużo akcji piłkarze psują właśnie w ten sposób i wynika to tylko i wyłącznie z braku umiejętności piłkarskich. Choć oczywiście zgodzę się z tym, że stosując taktykę zwaną "diamentem" piłkarze są zmuszeni często grać długie piłki do Milara.

Bo co ma zrobić taki np. Łabędzki gdy przejmuje piłkę w środku pola:
- albo zagra do tyłu na spokojnie i będą pretensje, że wstrzymał akcję a była okazja na kontrę.
- albo może szukać faulu, to też będą pretensje że nie podał tylko sam holował piłkę. A to dość ryzykowny sposób, bo można stracić piłkę nie wywalczając faulu.
- może zagrać do przodu długą piłkę do osamotnionego napastnika. Bo tylko jego jednego ma z przodu.

To już jest wina taktyki zbyt defensywnej (a co za tym idzie - Panika), a takich obrazków w ostatnich meczach było aż nadto.

V...
Kibic
Na forum od 8658 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 16:24

Pszczółek napisał:  

Luk2 napisał:  

moze chodzilo o to ze patrzac od sektora 10 kolorowe dymy najpierw byly bordowe a pozniej granatowe. dobrze sie domyslam?

Dobra JA :D rozwieje Wasze watpliwosci o co chodzilo bo mialem podobna mysl przy odpalaniu. I jak sie okazlo wczoraj wieczorkiem nie tylko JA :D. Chodzi o kolor dymow patrzac z reszty stadionu (dokladnie z krytej) poza lukiem. Jest bordowo - grantowy a powinien byc raczej na odwrot. Patrzac z luku kolejnosc byla dobra :D

Mi sie wydaje, ze chodzi mu o sam kolor dymu heh ;) Niebiesko-rozowymi ale mi sie tam to podobalo:) wkoncu nie pomarancz:D

MKS
Lokco
Kibic
Na forum od 7259 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 16:29

Vega napisał:  

Pszczółek napisał:  

Luk2 napisał:  

moze chodzilo o to ze patrzac od sektora 10 kolorowe dymy najpierw byly bordowe a pozniej granatowe. dobrze sie domyslam?

Dobra JA :D rozwieje Wasze watpliwosci o co chodzilo bo mialem podobna mysl przy odpalaniu. I jak sie okazlo wczoraj wieczorkiem nie tylko JA :D. Chodzi o kolor dymow patrzac z reszty stadionu (dokladnie z krytej) poza lukiem. Jest bordowo - grantowy a powinien byc raczej na odwrot. Patrzac z luku kolejnosc byla dobra :D

Mi sie wydaje, ze chodzi mu o sam kolor dymu heh ;) Niebiesko-rozowymi ale mi sie tam to podobalo:) wkoncu nie pomarancz:D

A mi się zdaje-i jestem przekonany że mam rację że chodzi o ten kolor....
Obrazek jpg wstawiony na forum

V...
Kibic
Na forum od 8658 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 16:34
A jaki kolor masz na srodku herbu Pogoni?

MKS
Porto
Kibic
Na forum od 7318 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 16:34

Plus napisał:  
Doktorek ty torche nie masz pokoleji tam samo jak Porto??.

co masz do mnie jesli to wogole do mnie bylo za nic akurat nie pisalem na temat dopingu czy malych dzieci ?? :o

Cz
Kibic
Na forum od 7681 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 17:01
Szwarc czy jak sie zwiesz na chuj piszesz takie rzeczy na forum?Zachowaj to dla siebie bo nikogo twoje fochy nie obchodza.Szkoda ze repertuar byl znowu zbyt ubogi,oprawa fajnie wyszla.Plus za flage(FP)z odpowiednim przeslaniem:D a doping rzeczywisice byl kiepsciutki..Arka byla slyszalna parokrotnie bardzo dobrze.

Ostatnio edytowany przez: Cz, 7 listopada 2005, 17:06 [1 raz(y)]

www.sectorshop.net
katharsis
Kibic
Na forum od 7882 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 17:09
a mi nie chodzilo o kolory - niebieski, czerwony, zolty...tylko o to ze byly odwrotnie odpalone z punktu widzenia kibicow na innych sektorach niz 12, czyli czerwone-niebieskie, a nie niebieskie- czerwone jak powinno byc...

ligowiec.net team
V...
Kibic
Na forum od 8658 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 17:14

DzeM napisał:  

Vega napisał:  
A ten w brylkach z kitka co bez koszulki wczoraj byl to juz wogole jest paranoja...

to byl Elvis :] dlaczego paranoja ? chlopak ma glos i serce do tego... wystarczy dac mu szanse a na arce to byl spontan bez przygotowania :

Chyba za bardzo misje poczul...

MKS
Bosmaniak
Kibic
Na forum od 7624 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 17:23
Gry komentowac nie bede,bo po prostu rece opadaja.
Poza tym nigdy nie bylem zwolennikiem polityki kadrowej jaka jest teraz uprawiana i jak narazie wszystko na to wskazuje ,ze nic sie w tym temacie nie zmieni.No coz...zycie
W drugiej polowie zawitalem na 12-tke faja (cholera dawno pod zegarem mnie nie bylo) i rzeczywiscie srednia wieku nie powala na kolana.
Niektorym "zawodnikom" (w wiekszosci "zawodniczkom") zamiast browarka proponowalbym kubusia ,albo jakiegos bobo fruta, bo zlociste najwyrazniej nie sluzy.
Co do dopingu to bedac na jedynce sledzi bylo dobrze slychac (niestety).
z perspektywy 12-tki juz duzo mniej ,ale jednak...
Ktos wczesniej wspomnial o piromanie :D
Potwierdzam,lepek chyba cala druga polowe siedzial na plocie i walczyl z ta koszulka.Uparty jak cholera hehe
Myslalem ,ze moze sie sperniczy ,ale nie -czepil sie jak rzep i wkoncu ja spalil
spodnie podarte,obled w oczach...no jak to na meczu :D
Na samym koncu polecial miedzy krzeselka probujac czyms tam sobie rzucic,tylko ze wtedy stal juz na ziemi hehe ... bywa

Ostatnio edytowany przez: Bosmaniak, 7 listopada 2005, 18:09 [1 raz(y)]

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
benny1987
Kibic
Na forum od 7351 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 17:25

Vega napisał:  

DzeM napisał:  

Vega napisał:  
A ten w brylkach z kitka co bez koszulki wczoraj byl to juz wogole jest paranoja...

to byl Elvis :] dlaczego paranoja ? chlopak ma glos i serce do tego... wystarczy dac mu szanse a na arce to byl spontan bez przygotowania :

Gruby jest mocny!! tak naprawde staral sie ogarniac sektor 11 jak tylko mogl. GRUBY oby tak dalej

Wierni po porażce dumni po Zwycięstwie! TYLKO POGOŃ!!
dzm
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 17:32

Vega napisał:  

to zle ? oby wiecej takich ludzi z sercem dla Pogoni

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7856 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 17:48

DzeM napisał:  

Vega napisał:  

to zle ? oby wiecej takich ludzi z sercem dla Pogoni

Bardzo dobrze ze ogarniał towarzystwo ! Brawa dla niego za to bo czasem dobrze mu wchodziło

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
-HL
Kibic
Na forum od 8011 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 18:25

katharsis napisał:  
a mi nie chodzilo o kolory - niebieski, czerwony, zolty...tylko o to ze byly odwrotnie odpalone z punktu widzenia kibicow na innych sektorach niz 12, czyli czerwone-niebieskie, a nie niebieskie- czerwone jak powinno byc...

Dla przykladu AS Roma:

barwy: Bordowo-pomarańczowe (za www.asroma.pl)

i Broendy (barwy niebiesko - zolte, za www.brondby.com)

Staramy sie uczyc od najlepszych;)

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
AM
Kibic
Na forum od 7552 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 18:29

Doktor napisał:  

Cytat:  
byl lepszy doping bo gra byla lepsza,a doping jest glownie uzalezniony od gry pilkarzy a kazdy widzi jaka ona jest.

To przestan na Pogon chodzic bo przeciez coraz gorzej gra... taki z Ciebie "wielki" kibic... Ci co maja cos do Sandala, ze woli spiewac i dopingowac TYLKO Pogon to niech pojda sobie gdzies do piaskownicy i sie wyzyja na piasku... Wolicie bluzgac na zespoly przeciwne? To NA PEWNO nie pomoze zawodnikom...
Ja chcialbym, zeby na mlyn przestaly chodzic 12-15 letni gowniarze, ktorzy chodza na mecz zeby tylko bluzgac, sam dzis jednego trzepnalem w glowe jak spiewal "zolto-niebieskie to barwy...", powiedzialem mu zeby na Pogoń spiewal to sie dopiero uspokoil... i tak ze wszystkimi "kibicami" co stoja teraz na mlynie...
sa bluzgi- cala 11 i 12 spiewa...
jest dopingowanie Pogoni- 50 osob z 11 i poszczegolne osoby z 12 spiewaja... paranoja...
I nie mowie od razu, ze jakim to ja nie jestem kibicem ale dajcie spokoj jesli nie umiecie dopingowac swojej druzynie nawet jesli gra gorzej... to co to za przywiazanie do klubu? ZADNE!

Pozdrawiam PRAWDZIWYCH KIBICOW POGONI

a ja pozdrawiam ciebie... bo kurwa mam cale zdarte gardlo... 15 lat i ani jednego bluzga na arke nie dalem przez caly mecz... moze mi powiesz ze mam przestac chodzic na 12 ???? powodzenia

http://nurek-poszukiwania.home.pl/home/
kaktus
Kibic
Na forum od 7458 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 18:48

Vega napisał:  

DzeM napisał:  

Vega napisał:  

Meza Posluchal i poczul Dobro :))

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758412389 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005