Oj, chłopcze, widze,ze tylko zaczepki ci w głowie. Czyżbyś zapomniał o "świetnych" wynikach jakie miał Panik w poprzednim sezonie? W tym sezonie jakoś widzę pewne podobieństwa do gry portowców pod wodzą super-Czecha.
A może twierdzisz, że jedyna wina jest po stronie piłkarzy? Pamiętaj, że oni grać potrafią ale za ustawienie i sposób gry odpowiada trener. Podobnie za zmotywowanie piłkarzy do gry. A motywacji to tu na pewno brakuje..
Dalej uwazasz że Panik winien pozostac w Szczecinie?
pozdro
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 15:35
Mecz strasznie cienki - jak kazdy po 15 minutach bylem bardzo zadowolony z gry, troche mniej ze skutecznosci. Tak czulem ze siada, ale zeby mieli sie do konca meczu nie podniesc to sie nie spodziewalem. Brazylijczycy i Elokan traca duzo ze swoich atutow jak jest zimno i w tym mozna sie doszukiwac przyczyn slabej gry i pojedynczych zrywow (a to ze nie ma ich kim zastapic to juz inna sprawa). Strasznie niedoleznie grali - starali sie grac kombinacyjnie i atakowac, ale nie wychodzilo im to. Wydaje mi sie Panik po swoim ponownym przyjsciu skupil duzo uwagi na ataku, z tym ze on ma o nim blade pojecie... stali po 4 i 5 z przodu i nie potrafili przadnie pilki rozegrac. Niestety ale duza wine ponosi tez trener w tym wypadku, mimo iz widac jak sie stara tym razem grac widowiskowo i ofensywnie (chodzi mi o rozstawienie graczy). Reasumujac - to nie jest dobry pierwszy trener na ekstraklase.
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 15:48
Co wy macie do Panika caly czas z pusego nawet salomon nie naleje. Jak zawodnicy sa ciency to nie ma gry koniec taktyka byla dobra Pietrzak tak przygotowal zespol z pilkami lekarskimi i silownia ze mamy kontuzje. Kartki rowniez robia swoje, a Panik pwoiedzial "Powiedzmy sobie szczerze. To nie jest skład, z którym można wojować w lidze", mojim zdaniem tesz pilkarze Pogoni nie posiadaja techniki uzytkowej, a wy szukacie trenera cudotworcy.
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 15:55
vitos. A ja za nim jestem z tego względu że w ostatnim czasie większego fachowca w Pogoni nie było i nei ma na horyzoncie.Oczywiście-może u niego kuleje motywacja piłkarzy, ale taktyk z neigo nie przeciętny i treningi prowadzi poprawnie.wiem,że coponiektórzy piłkarze sa zadowoleni że wrócił i go chwalą-wiem bo rozmawiałem z paroma. i wkońcu czas na stabilnego trenera a nie na zmianę co miesiąc.
No i nie chłopcze..... jestem napwno trochę starszy niż Ty.
Pozdrawiam normalnych
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 16:20
ja też uważam, że nie ma specjalnie za co Panika chwalić, ale chciałem zauważyć jedno -
chciałem zauważyć, że to nie Panika wina, że jeden piłkarz jak podaje do drugiego, to piłka ląduje na aucie albo jest tak mocna, że nawet najlepszy sprinter by nie dobiegł.
A niestety dużo akcji piłkarze psują właśnie w ten sposób i wynika to tylko i wyłącznie z braku umiejętności piłkarskich. Choć oczywiście zgodzę się z tym, że stosując taktykę zwaną "diamentem" piłkarze są zmuszeni często grać długie piłki do Milara.
Bo co ma zrobić taki np. Łabędzki gdy przejmuje piłkę w środku pola:
- albo zagra do tyłu na spokojnie i będą pretensje, że wstrzymał akcję a była okazja na kontrę.
- albo może szukać faulu, to też będą pretensje że nie podał tylko sam holował piłkę. A to dość ryzykowny sposób, bo można stracić piłkę nie wywalczając faulu.
- może zagrać do przodu długą piłkę do osamotnionego napastnika. Bo tylko jego jednego ma z przodu.
To już jest wina taktyki zbyt defensywnej (a co za tym idzie - Panika), a takich obrazków w ostatnich meczach było aż nadto.
moze chodzilo o to ze patrzac od sektora 10 kolorowe dymy najpierw byly bordowe a pozniej granatowe. dobrze sie domyslam?
Dobra JA rozwieje Wasze watpliwosci o co chodzilo bo mialem podobna mysl przy odpalaniu. I jak sie okazlo wczoraj wieczorkiem nie tylko JA . Chodzi o kolor dymow patrzac z reszty stadionu (dokladnie z krytej) poza lukiem. Jest bordowo - grantowy a powinien byc raczej na odwrot. Patrzac z luku kolejnosc byla dobra
Mi sie wydaje, ze chodzi mu o sam kolor dymu heh Niebiesko-rozowymi ale mi sie tam to podobalo wkoncu nie pomarancz
moze chodzilo o to ze patrzac od sektora 10 kolorowe dymy najpierw byly bordowe a pozniej granatowe. dobrze sie domyslam?
Dobra JA rozwieje Wasze watpliwosci o co chodzilo bo mialem podobna mysl przy odpalaniu. I jak sie okazlo wczoraj wieczorkiem nie tylko JA . Chodzi o kolor dymow patrzac z reszty stadionu (dokladnie z krytej) poza lukiem. Jest bordowo - grantowy a powinien byc raczej na odwrot. Patrzac z luku kolejnosc byla dobra
Mi sie wydaje, ze chodzi mu o sam kolor dymu heh Niebiesko-rozowymi ale mi sie tam to podobalo wkoncu nie pomarancz
A mi się zdaje-i jestem przekonany że mam rację że chodzi o ten kolor....
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 17:01
Szwarc czy jak sie zwiesz na chuj piszesz takie rzeczy na forum?Zachowaj to dla siebie bo nikogo twoje fochy nie obchodza.Szkoda ze repertuar byl znowu zbyt ubogi,oprawa fajnie wyszla.Plus za flage(FP)z odpowiednim przeslaniem a doping rzeczywisice byl kiepsciutki..Arka byla slyszalna parokrotnie bardzo dobrze.
Ostatnio edytowany przez: Cz, 7 listopada 2005, 17:06 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 17:09
a mi nie chodzilo o kolory - niebieski, czerwony, zolty...tylko o to ze byly odwrotnie odpalone z punktu widzenia kibicow na innych sektorach niz 12, czyli czerwone-niebieskie, a nie niebieskie- czerwone jak powinno byc...
Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 17:23
Gry komentowac nie bede,bo po prostu rece opadaja.
Poza tym nigdy nie bylem zwolennikiem polityki kadrowej jaka jest teraz uprawiana i jak narazie wszystko na to wskazuje ,ze nic sie w tym temacie nie zmieni.No coz...zycie
W drugiej polowie zawitalem na 12-tke (cholera dawno pod zegarem mnie nie bylo) i rzeczywiscie srednia wieku nie powala na kolana.
Niektorym "zawodnikom" (w wiekszosci "zawodniczkom") zamiast browarka proponowalbym kubusia ,albo jakiegos bobo fruta, bo zlociste najwyrazniej nie sluzy.
Co do dopingu to bedac na jedynce sledzi bylo dobrze slychac (niestety).
z perspektywy 12-tki juz duzo mniej ,ale jednak...
Ktos wczesniej wspomnial o piromanie
Potwierdzam,lepek chyba cala druga polowe siedzial na plocie i walczyl z ta koszulka.Uparty jak cholera hehe
Myslalem ,ze moze sie sperniczy ,ale nie -czepil sie jak rzep i wkoncu ja spalil
spodnie podarte,obled w oczach...no jak to na meczu
Na samym koncu polecial miedzy krzeselka probujac czyms tam sobie rzucic,tylko ze wtedy stal juz na ziemi hehe ... bywa
Ostatnio edytowany przez: Bosmaniak, 7 listopada 2005, 18:09 [1 raz(y)]
a mi nie chodzilo o kolory - niebieski, czerwony, zolty...tylko o to ze byly odwrotnie odpalone z punktu widzenia kibicow na innych sektorach niz 12, czyli czerwone-niebieskie, a nie niebieskie- czerwone jak powinno byc...
Dla przykladu AS Roma:
barwy: Bordowo-pomarańczowe (za www.asroma.pl)
i Broendy (barwy niebiesko - zolte, za www.brondby.com)
Staramy sie uczyc od najlepszych
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
byl lepszy doping bo gra byla lepsza,a doping jest glownie uzalezniony od gry pilkarzy a kazdy widzi jaka ona jest.
To przestan na Pogon chodzic bo przeciez coraz gorzej gra... taki z Ciebie "wielki" kibic... Ci co maja cos do Sandala, ze woli spiewac i dopingowac TYLKO Pogon to niech pojda sobie gdzies do piaskownicy i sie wyzyja na piasku... Wolicie bluzgac na zespoly przeciwne? To NA PEWNO nie pomoze zawodnikom...
Ja chcialbym, zeby na mlyn przestaly chodzic 12-15 letni gowniarze, ktorzy chodza na mecz zeby tylko bluzgac, sam dzis jednego trzepnalem w glowe jak spiewal "zolto-niebieskie to barwy...", powiedzialem mu zeby na Pogoń spiewal to sie dopiero uspokoil... i tak ze wszystkimi "kibicami" co stoja teraz na mlynie...
sa bluzgi- cala 11 i 12 spiewa...
jest dopingowanie Pogoni- 50 osob z 11 i poszczegolne osoby z 12 spiewaja... paranoja...
I nie mowie od razu, ze jakim to ja nie jestem kibicem ale dajcie spokoj jesli nie umiecie dopingowac swojej druzynie nawet jesli gra gorzej... to co to za przywiazanie do klubu? ZADNE!
Pozdrawiam PRAWDZIWYCH KIBICOW POGONI
a ja pozdrawiam ciebie... bo kurwa mam cale zdarte gardlo... 15 lat i ani jednego bluzga na arke nie dalem przez caly mecz... moze mi powiesz ze mam przestac chodzic na 12 ? powodzenia
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758412389 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.