Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Legia 2:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Matek.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8494 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 13:11
Filmiki niezłe Mq postarałeś się ;) a ty Jun tez foty coś zrąbales:P lepsze robileś ostatnio hehe pozdro.

Pogoń To My!
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8835 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 13:15

bartollo napisał:  

JuN napisał:  
czekamy na opinie na temat filmikow z meczu :)

najpierw trzeba jakiegos kodeka porzadnego miec go odpalic :/ niestety moj zlom chyba w taki nie jeste wyposazony ... jaki polecacie :> ?

do DivX5 sa skompresowane, a dzwiek w mp3 wiec nie widze zadnego problemu :)

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8835 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 13:17

Dejvi napisał:  
Filmiki niezłe Mq postarałeś się ;) a ty Jun tez foty coś zrąbales:P lepsze robileś ostatnio hehe pozdro.

fakt... zyycie... :) zawsze deszcz musi wszystko zwalic

JuStyNa
Kibic
Na forum od 7329 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 13:19
Mecz Ciekawy z 0-2 do 2-2 (mogło być nawet i 3-2). W drógiej połowie wzieli się w garśc widać było ogromne chęci i ambicje :D Mówiąc szczerze remis to dobry wynik.
A na trybunach. Fajny był pomysł z przezroczystymi flagami. Sandał wkładał serce w doping. I wcale się nie dziwie, że w którymś momęcie poprostu zszedł z gniazda. Było dość sporo osób na młynie (więcej niż zazwyczaj) i można było pokusić się o wiele lepszy doping (a był on taki jak by połowa z tego śpiewała) tylko prześwitami było głośno. Na początku jak się wszystkim chciało...Czy po bramce, czy po tym jak Patyk wszedł na gniazdo a Sandał stanoł na płocie miedzy 10 i 11. Mi pod koniec już gardło wysiadło... . Pozdro ;)

Sadu
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 13:43

Bart1987 napisał:  

Sadu napisał:  

Bart1987 napisał:  
troche smieszna decyzja. Moze jeszcze Legiunie do klatki wsadzic? Odkad pamietam warszawiacy siedzieli obok młyna Pogonki, i zawsze było dobrze...

Oj myslalem, ze po zmianie nicka nastapila jakas rewolucja, ale ten post nie poszedl ;)
Ta decyzja ma pomoc w stworzeniu ZAJEBISTEGO dopingu.. wiec my skupmy sie na spiewaniu i juz cwiczcie, bedzie goraco :)

nie moge sie powstrzymac zeby sie nie napiac buhaha na czyje wyszło? buhaha Pozdro ;)

Na moje
Jakby ludzie spiewali jak na poczatku gdy doping byl bardzo dobry, efekt bylby jeszcze lepszy, wiec sami jestesmy sobie winni z tym co dzialo sie pozniej bo juz tak nie spiewalismy, a jesli tak nie spiewalismy, popsulismy sami ten efekt:) Gdy L byla na 10, raczej spiewalismy do siebie i moze wydawalo nam sie, ze jest glosniej (bo bylismy blisko siebie), ale tak nie bylo:) bo reszta stadionu wtedy spala,a na poczatku podrywala sie takze do dopingu.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Heaton
Kibic
Na forum od 7717 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 13:56

bartollo napisał:  

JuN napisał:  

najpierw trzeba jakiegos kodeka porzadnego miec go odpalic :/ niestety moj zlom chyba w taki nie jeste wyposazony ... jaki polecacie :> ?

Bartollo sciagnij sobie DivX 5.0.3. Ja niby mialem wszystkie kodeki ale nie chcialo sie odtworzyc. Po instalce divx wszystko dziala jak nalezy.

100% PD
kamyk
Kibic
Na forum od 8351 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 13:59

JuN napisał:  

Filmiki wyczesane!! Masakra!!! :)

ss20
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 14:02
Mecz spox , ale poco w bramce Borys Piąstkowicz

Nie pójdziemy dziś do kina nie pójdziemy do kościoła nie pójdziemy do burdelów serce nas na stadion woła
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7700 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 14:04
Co do filmikow, to wszystko było by pieknie ale.... zawsze ejst jakiejs ale:/Mianowicie chodzi mi o to, ze jakos na filmiku z oprawy brakowalo mi tylko jedynie, glosnego,chorlnego i niosacego sie Poooogooooońńńńńń!!!!! Dałoby to piorunujący efekt, ale nie dalo:/(nauka na przyszlosc), slychac tez bylo Baranowskiego, ktory chyba wlasnie mowil, zeby spiewac, ale niech On lepiej sie nie zajmuje rozkrecaniem;P:P Tutaj mlyn powinien zaczac i by sie kazdy przylaczyl. Szczerze to na Gorniku bylo lepiej(chodzi mi o spiew podczas robienia oprawy)

A drugi efekt filmikow, znow uwidocznil sie problem zaszybkiego spiewania w piosenkach "Ole Ole.." i "Pooogonn Szczecinskaaaaa.."(nie wiem czy Wam sie spieszy czy co:P)
A o tanczeniu walczyka, mozna by sprobowac, tanczyc go 2 razy z rzedu jak czyni to LEgia, przy czym 2 raz juz bardzo szybko.

Dobra koniec moich narzekan:P:P:P Powtarzam, ze ejst to tylko moje zdanie:)
Wielkie dzieki dla autora filmikow, za to ze nie bedac na meczu moglem to tak jakby przezyc:)

Ps. Co do dalszych opraw to moze by MW pomyslalo, nad zrobieniem takich przeswitow jak teraz, tylko teraz z naszym Gryfem, podswietlic to racami(czarn tlo i przeswity tak jak etraz) i zachaczyc to o ..... koniec dachu:P:P Wiecie o co mi biega??(mysle o oprawie na Cracovie lub Arke).
Pomysl ciekawy ale ciezki do zrealizowania:P

Pozdro Pogoń, pozdro Legia

Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 17 września 2005, 14:32 [1 raz(y)]

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
kus
Kibic
Na forum od 7756 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 14:22
Nom zdecydowanie brakuje tego "SzczecinskAAAA. Ale np. "Od Szczecina..." wyszlo bardzo fajnie :) Gazety napisaly jakise bzdury i wszyscy sie spodziewali mega oprawy. Mimo wszystko mi sie podobalo wrecz zajebisty byl ten motyw na poczatku spotkania... Brawo MW. Co do meczu. Stal na calkiem niezlym poziomie szczegolnie 2 polowa. Bramka Kazmierczaka... brak slow i co za radosc. Wiecej takich spotkan na Twardowskiego.

RUDY 20
Kibic
Na forum od 7706 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 14:26
mecz mily do podziwu... szkoda ze nie moglem byc na meczu ale ogladalem w tv, swietna brama Każmierczaka oby tak dalej

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
L.
Kibic
Na forum od 7915 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 14:54
Kusik Ty milcz bo żeś dał plame :D

Co do oprawy to dzieki chłopaki, że znów mogłem pomóc:] Jak by co to czekam na kolejne info. Defciu jak chcesz to ten zeszyt zachowaj na pamiątke:D a za połamane krzesłka przepraszam :D:D
Loker- na next mecz Ty robisz kanapki:P

Co do filmików to tak:
1. Oprawa - Wszystko ok. tylko szkoda ze ta 9 tak szybko opadła
2. Walczyk - chyba najlepszy efekt zaraz po oprawie
a reszta na bardzo wsyokim poziomie;)

MW'03
kus
Kibic
Na forum od 7756 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 15:07

Lissek napisał:  
Kusik Ty milcz bo żeś dał plame :D

Gdybys byl w takim stanie jak ja... ;p A melanz trwaaaaaa

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7856 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 17:14
Będzie dostępna na internecie ta piosenka co leciała przed meczem ( chodzi mi o ten hip-hop o Pogoni i Legii )
POZDRO Pogoń & (L)egia

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Adriano
Kibic
Na forum od 8000 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 17:28
Bardzo ładna oprawa... wielkie BRAWA ! Filmiki w dużej mierze oddaja to co sie działo na trybunach... jeżeli chodzi o doping (dobry "tylko" momentami) to tak jak ktoś już napisał... Sandał nie czuje jeszcze stadionu... tzn. kiedy jaka "pieśń", co z meczu na mecz powoli zmienia się na lepsze... końcówka meczu z Górnikiem i tak wygrywa :D
HEJ MKS...

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Ptr.
Kibic
Na forum od 7775 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 18:42
mecz dosyc ciekawy , doping dobry jak i oprawa

ARO
Kibic
Na forum od 7855 dni

*

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 19:01
No cóż kolejny mecz do wygrania jednak kolejny w którym decydujące okazują się błędy indywidualne w defensywie. Szkoda, bo jak narazie poukładanej defensywy Panika nie ma. Zresztą chyba skrzydła Legii za bardzo pozostawione sobie w I połowie. Po drugie za głęboko Pogoń się cofa w obronie co Legii i Wiśle wcześniej oddaje przedpole - Zieńczuk to wykorzystał ale w Legii takiego piłkarza zabrakło więc nas za to nie skarcili. Ale uważam aby ten element Panik przeanalizował.

Zbylu
Kibic
Na forum od 7330 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 20:03
co do dopingu za duzo spiwalismy na Legie.Musimy spiewac na swoaj jedenastke czasami moze wpasc Pogon -Legia ale nie ze przez 3/4 meczu spiewamy na Legie!!na Przyszlosc prosze o wyciagniecie wnioskow!!

Obrazek gif wstawiony na forum
Ga(L)a
Kibic
Na forum od 7309 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 20:22
Atmosfera ne meczyku była niesamowita. Dawno tak dobrze sie nie bawiłem. Pozdrawiam braci ze Szczecina. Widzimy sie w Warszawie.

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun!!
Legia & Pogoń
ArP
Kibic
Na forum od 8162 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 20:33
Cała Legia śpiewa z nami, C C CWK CWKS... LEGIA!! :D
Zajebisty był tekst Baranowskiego, ze Pogon przegrywa z Wisla 0-1 :D

Pogoń Szczecin MKS!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758443706 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005