do DivX5 sa skompresowane, a dzwiek w mp3 wiec nie widze zadnego problemu
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 13:19
Mecz Ciekawy z 0-2 do 2-2 (mogło być nawet i 3-2). W drógiej połowie wzieli się w garśc widać było ogromne chęci i ambicje Mówiąc szczerze remis to dobry wynik.
A na trybunach. Fajny był pomysł z przezroczystymi flagami. Sandał wkładał serce w doping. I wcale się nie dziwie, że w którymś momęcie poprostu zszedł z gniazda. Było dość sporo osób na młynie (więcej niż zazwyczaj) i można było pokusić się o wiele lepszy doping (a był on taki jak by połowa z tego śpiewała) tylko prześwitami było głośno. Na początku jak się wszystkim chciało...Czy po bramce, czy po tym jak Patyk wszedł na gniazdo a Sandał stanoł na płocie miedzy 10 i 11. Mi pod koniec już gardło wysiadło... . Pozdro
troche smieszna decyzja. Moze jeszcze Legiunie do klatki wsadzic? Odkad pamietam warszawiacy siedzieli obok młyna Pogonki, i zawsze było dobrze...
Oj myslalem, ze po zmianie nicka nastapila jakas rewolucja, ale ten post nie poszedl
Ta decyzja ma pomoc w stworzeniu ZAJEBISTEGO dopingu.. wiec my skupmy sie na spiewaniu i juz cwiczcie, bedzie goraco
nie moge sie powstrzymac zeby sie nie napiac na czyje wyszło? Pozdro
Na moje
Jakby ludzie spiewali jak na poczatku gdy doping byl bardzo dobry, efekt bylby jeszcze lepszy, wiec sami jestesmy sobie winni z tym co dzialo sie pozniej bo juz tak nie spiewalismy, a jesli tak nie spiewalismy, popsulismy sami ten efekt Gdy L byla na 10, raczej spiewalismy do siebie i moze wydawalo nam sie, ze jest glosniej (bo bylismy blisko siebie), ale tak nie bylo bo reszta stadionu wtedy spala,a na poczatku podrywala sie takze do dopingu.
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 14:04
Co do filmikow, to wszystko było by pieknie ale.... zawsze ejst jakiejs ale:/Mianowicie chodzi mi o to, ze jakos na filmiku z oprawy brakowalo mi tylko jedynie, glosnego,chorlnego i niosacego sie Poooogooooońńńńńń!!!!! Dałoby to piorunujący efekt, ale nie dalo:/(nauka na przyszlosc), slychac tez bylo Baranowskiego, ktory chyba wlasnie mowil, zeby spiewac, ale niech On lepiej sie nie zajmuje rozkrecaniem Tutaj mlyn powinien zaczac i by sie kazdy przylaczyl. Szczerze to na Gorniku bylo lepiej(chodzi mi o spiew podczas robienia oprawy)
A drugi efekt filmikow, znow uwidocznil sie problem zaszybkiego spiewania w piosenkach "Ole Ole.." i "Pooogonn Szczecinskaaaaa.."(nie wiem czy Wam sie spieszy czy co)
A o tanczeniu walczyka, mozna by sprobowac, tanczyc go 2 razy z rzedu jak czyni to LEgia, przy czym 2 raz juz bardzo szybko.
Dobra koniec moich narzekan Powtarzam, ze ejst to tylko moje zdanie
Wielkie dzieki dla autora filmikow, za to ze nie bedac na meczu moglem to tak jakby przezyc
Ps. Co do dalszych opraw to moze by MW pomyslalo, nad zrobieniem takich przeswitow jak teraz, tylko teraz z naszym Gryfem, podswietlic to racami(czarn tlo i przeswity tak jak etraz) i zachaczyc to o ..... koniec dachu Wiecie o co mi biega??(mysle o oprawie na Cracovie lub Arke).
Pomysl ciekawy ale ciezki do zrealizowania
Pozdro Pogoń, pozdro Legia
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 17 września 2005, 14:32 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 14:22
Nom zdecydowanie brakuje tego "SzczecinskAAAA. Ale np. "Od Szczecina..." wyszlo bardzo fajnie Gazety napisaly jakise bzdury i wszyscy sie spodziewali mega oprawy. Mimo wszystko mi sie podobalo wrecz zajebisty byl ten motyw na poczatku spotkania... Brawo MW. Co do meczu. Stal na calkiem niezlym poziomie szczegolnie 2 polowa. Bramka Kazmierczaka... brak slow i co za radosc. Wiecej takich spotkan na Twardowskiego.
Co do oprawy to dzieki chłopaki, że znów mogłem pomóc Jak by co to czekam na kolejne info. Defciu jak chcesz to ten zeszyt zachowaj na pamiątke a za połamane krzesłka przepraszam
Loker- na next mecz Ty robisz kanapki
Co do filmików to tak:
1. Oprawa - Wszystko ok. tylko szkoda ze ta 9 tak szybko opadła
2. Walczyk - chyba najlepszy efekt zaraz po oprawie
a reszta na bardzo wsyokim poziomie
Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 17:14
Będzie dostępna na internecie ta piosenka co leciała przed meczem ( chodzi mi o ten hip-hop o Pogoni i Legii )
POZDRO Pogoń & (L)egia
Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 17:28
Bardzo ładna oprawa... wielkie BRAWA ! Filmiki w dużej mierze oddaja to co sie działo na trybunach... jeżeli chodzi o doping (dobry "tylko" momentami) to tak jak ktoś już napisał... Sandał nie czuje jeszcze stadionu... tzn. kiedy jaka "pieśń", co z meczu na mecz powoli zmienia się na lepsze... końcówka meczu z Górnikiem i tak wygrywa
HEJ MKS...
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 19:01
No cóż kolejny mecz do wygrania jednak kolejny w którym decydujące okazują się błędy indywidualne w defensywie. Szkoda, bo jak narazie poukładanej defensywy Panika nie ma. Zresztą chyba skrzydła Legii za bardzo pozostawione sobie w I połowie. Po drugie za głęboko Pogoń się cofa w obronie co Legii i Wiśle wcześniej oddaje przedpole - Zieńczuk to wykorzystał ale w Legii takiego piłkarza zabrakło więc nas za to nie skarcili. Ale uważam aby ten element Panik przeanalizował.
Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 20:03
co do dopingu za duzo spiwalismy na Legie.Musimy spiewac na swoaj jedenastke czasami moze wpasc Pogon -Legia ale nie ze przez 3/4 meczu spiewamy na Legie!!na Przyszlosc prosze o wyciagniecie wnioskow!!
Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 20:22
Atmosfera ne meczyku była niesamowita. Dawno tak dobrze sie nie bawiłem. Pozdrawiam braci ze Szczecina. Widzimy sie w Warszawie.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758443706 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.