Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
krzysieek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7693 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 15:50
Dawno nie było tak emocjonującego meczu na Papricanie . Spotaknie od początku bardzo intersujące , Pogoń miała przestoje w grze jednak nie można było narzekać na poziom pojedynku . Jestem pewien , że Krona nie spadnie na drugiej ligi jeśli będa sie tak prezentować dalej . Szczególnie motorycznie było widać ich przewagę , byli również o wiele bardziej agresywni niż Portowcy co powinno zakończyć się nie tylko jedna czerwoną kartką . Szkoda , że jak zwykle doping zaczyna się dopiero wtedy gdy Pogon wygrywa Sandał robił co mogł jednak sporej grupie ludzi z dwunastki nie chciało sie używać aparatu mowy . ;D

Jarasija
Kibic
Na forum od 8654 dni

*

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 15:56

krzysieek napisał:  
Dawno nie było tak emocjonującego meczu na Papricanie ...

To na jakim ty byłeś meczu skoro byłeś na jakiejś "papricanie" ?? A tak na poważnie to już wiele razy było pisane, że Nasz stadion to nie jest zadna "paprikana".

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
kaktus
Kibic
Na forum od 7458 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 16:00

Mayday napisał:  

yzerman napisał:  

Ekipant napisał:  
jak mozna nazwac wiesniacka piosenke Pogon to my??to juz kurwa trzeba byc piopierdolonym!!!!!!po chuj jedziesz do wronek cioto?!ujawnij sie to ci morde rozjebie!kurwa wlasnie to pokazuje kto jest naprawde za Pogonia a kto frajerem a jak nie to wymysl cos lepszego

jest duzo lepszych i ladniejszych piosenek... A tak apropos to do Wronek nie mam jak pojechac, bo nie ma mnie w kraju teraz i zjawie sie dopiero na meczu z Craxa.

POZDRO

PS: naprawde w tv ta piosenka brzmi chujowo

czlowieku wypierdalaj bo jestes najwieksza ciota na tym forum...wypierdalaj z kraju i najlepiej juz nie
wracaj

Niech Cie Binladeny wysadza nie wracaj!!

Eliza&Bartek
Kibic
Na forum od 7349 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 16:02
DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA PRZYJĘCIE NA STADIONIE, ŻYCZENIA I NIEZAPOMNIANE WRAŻENIA. TWÓRCĄ FLAGI SZCZEGÓLNIE. JESTEŚMY Z WAS DUMNI

Obrazek jpg wstawiony na forum

sensei_man
Kibic
Na forum od 8105 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 16:13
Jak milo ^^.

krzysieek
Kibic
Na forum od 7693 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 16:14
He he pozdro dla Was . Sto lat jeszcze raz . Gratuluje nie tylko pięknej żony ale i pomysłu aby odwiedzić stadion Pogoni w dniu ślubu . Pewnie miło było słyszeć gorzko gorzko i gwiazke pomyślnosci szczęscia na nowej drodze życia .

PS. YaReK z tym stadionem to u mnie jest tak , że marzę aby w Szczecine był obiet z prawdziwego zdarzenia aby wkrótce nasz stadion był znany na cały świat niedawno miałem okazję być na Alianz Arena brak mi słow żeby opisać to co widziałem .

P.
Do końca!
Na forum od 8008 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 16:15

Eliza&Bartek napisał:  
DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA PRZYJĘCIE NA STADIONIE, ŻYCZENIA I NIEZAPOMNIANE WRAŻENIA. TWÓRCĄ FLAGI SZCZEGÓLNIE. JESTEŚMY Z WAS DUMNI

Klaszcz, klaszcz1 Let's dance! pijacy zabawa2 przytul

Sami przeciw wszystkim!!!
barcish
Kibic
Na forum od 7801 dni

**

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 16:50

Mayday napisał:  

czlowieku wypierdalaj bo jestes najwieksza ciota na tym forum...wypierdalaj z kraju i najlepiej juz nie wracaj

a ty co sie napinasz buhaha do zobaczenia w Mysliborzu ;)

POGOŃ SZCZECIN!
Jarasija
Kibic
Na forum od 8654 dni

*

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 17:20

krzysieek napisał:  

PS. YaReK z tym stadionem to u mnie jest tak , że marzę aby w Szczecine był obiet z prawdziwego zdarzenia aby wkrótce nasz stadion był znany na cały świat niedawno miałem okazję być na Alianz Arena brak mi słow żeby opisać to co widziałem .

Fajnie tylko, że to nie ma nic wspólnego z nazwą jaką wcześniej podałeś.

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7352 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 19:11
zaprasazam do czytania wypowiedzi na oficjalnych stronach:Dnormalnie parodia!piknikowy raj:D jebac ich:P
POGOŃ TO MY!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez: Prawa Strona Miasta, 8 sierpnia 2005, 19:18 [1 raz(y)]

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
AlterB
Kibic
Na forum od 7613 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 19:12

Ekipant napisał:  
... a tak poza tym to moze bysmy wreszcie ustawilki ten jebany fort bo zaczynaja za bardzo kozaczyc!

Ostry z Ciebie zacier :]

dziki
Kibic
Na forum od 8414 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 19:14

Eliza&Bartek napisał:  

fajne

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
krzysieek
Kibic
Na forum od 7693 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 19:16

YaReK napisał:  

krzysieek napisał:  

Ma Maracana od której ktoś zaczerpnął nazwe Papricana to jeden z najsłynniejszych stadionów świata . Fajnie aby nasz też takim był ;D

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7352 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 19:23
no w sumie trzeba by wypic z 10 bosmankow a potem na trzezwo przemyslec...wziasc kamien i wybic:D hehe.2 dni do meczu z Gwardia Koszalin:P moze byc ciekawie:P

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
YAKIN
Kibic
Na forum od 7512 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 21:00
dawno takiego meczu na POGONI nie było było wszystko , ciśnienie mi skoczyło niesamowicie, ale był świetnie!!!! POGOŃ 100% SZCZECIN!!!

POGOŃ 100% SZCZECIN
Jarasija
Kibic
Na forum od 8654 dni

*

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 21:08

krzysieek napisał:  

YaReK napisał:  

krzysieek napisał:  

Ma Maracana od której ktoś zaczerpnął nazwe Papricana to jeden z najsłynniejszych stadionów świata . Fajnie aby nasz też takim był ;D

Maracana nazywa się Maracana a Nasz stadion nie nazywa się "papricana" i to jest duża różnica. CIACH

Daiman
Kibic
Na forum od 7635 dni

*

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 22:07

R.P McMurphy napisał:  
Ej no bez przesady juz z tym Fabiniakiem bronil jak bronil 2 bramke zawalil a resszta strzalow porawie wszystkie lecialy w srodek bramki ogladalem w C+ i nawet sie nie ruszal tylko rece wystawial i obronil....zadna rewelacja karnego wyjal to ogromny + dla niego ale dopisalo mu szczescie:]
Pozdrawiam

Widze ze fachowo się wypowiadasz więc poprosze o wytłumaczenie w czym Bartek zawalił drugą bramkę co zrobił źle , co powinien zrobić, ewentualnie jak ty byś się zachował, bo nie wiem może ja trafiłem nie na ten stadion i oglądałem inny mecz albo coś innego puścili w C +:]

No Pain, No Glory
krzysieek
Kibic
Na forum od 7693 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 22:59

YaReK napisał:  

krzysieek napisał:  

YaReK napisał:  

krzysieek napisał:  

Maracana nazywa się Maracana a Nasz stadion nie nazywa się "papricana" i to jest duża różnica. CIACH

Nie istotne jak się nazywa stadion ważniejsze jest aby grała na nim drużyna która gra ładnie dla oka i na której mecze przychodzi komplet widzów . A do nazwy stadionu im. Floriana Krygiera nic nie mam , żeby była jasność

monter
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 09/08/2005 03:28
Ludzie ochloncie troche!! Wszystkiego dobrego dla Elizy i Bartka!
do zobaczenia w Mysliborzu, a FC Menel Fans niech bedzie czarnym koniem zawodow :)

MKS Pogoń Szczecin Polska
F G
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 09/08/2005 12:48

SHPU napisał:  

Bart1987 napisał:  
[cytat=Leszek]Marek Pawlak, wiceprezes Pogoni
- Dzisiaj w godzinach wczesno - rannych zostało sprawdzone zabezpieczenie stadionu Pogoni, szczegółowo sprawdzono czy nie znajdują się na nim przedmioty, które zagrażałyby imprezie masowej, którą organizujemy a także bezpieczeństwu jej uczestników. Sprawdzono też nazwijmy to najbardziej zagrożone pomieszczenia i w wyniku tej kontroli znaleziono i zabezpieczono między innymi flagę, która zagrażała bezpieczeństwu podczas imprezy. Nie chodzi tu oczywiście o sam materiał, ale o treść na niej się pojawiającą. Podczas kontroli, pod toaletami przenośnymi znaleziono

I jeszcze taki mały dopisek. Wszedzie sie czyta o konfliktach kibicow z zarządem (Legia, Polonia, Korona) .. Wydawałoby sie ze u nas akich problemow nie powinno byc skoro w zarządzie jest jeden z "przedstawicieli" (podobno... ) kibiców i to osoba "kumata". Przykre jest to ze wcale tak nie jest...

Dla frajerów pogarda... sprzedałes dupe, pawlak sprzedales dupe!!!

100% poparcia dla przedmowcy.. dla frajerow pogarda

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758467256 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005