Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 15:50
Dawno nie było tak emocjonującego meczu na Papricanie . Spotaknie od początku bardzo intersujące , Pogoń miała przestoje w grze jednak nie można było narzekać na poziom pojedynku . Jestem pewien , że Krona nie spadnie na drugiej ligi jeśli będa sie tak prezentować dalej . Szczególnie motorycznie było widać ich przewagę , byli również o wiele bardziej agresywni niż Portowcy co powinno zakończyć się nie tylko jedna czerwoną kartką . Szkoda , że jak zwykle doping zaczyna się dopiero wtedy gdy Pogon wygrywa Sandał robił co mogł jednak sporej grupie ludzi z dwunastki nie chciało sie używać aparatu mowy . ;D
To na jakim ty byłeś meczu skoro byłeś na jakiejś "papricanie" ?? A tak na poważnie to już wiele razy było pisane, że Nasz stadion to nie jest zadna "paprikana".
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 16:14
He he pozdro dla Was . Sto lat jeszcze raz . Gratuluje nie tylko pięknej żony ale i pomysłu aby odwiedzić stadion Pogoni w dniu ślubu . Pewnie miło było słyszeć gorzko gorzko i gwiazke pomyślnosci szczęscia na nowej drodze życia .
PS. YaReK z tym stadionem to u mnie jest tak , że marzę aby w Szczecine był obiet z prawdziwego zdarzenia aby wkrótce nasz stadion był znany na cały świat niedawno miałem okazję być na Alianz Arena brak mi słow żeby opisać to co widziałem .
PS. YaReK z tym stadionem to u mnie jest tak , że marzę aby w Szczecine był obiet z prawdziwego zdarzenia aby wkrótce nasz stadion był znany na cały świat niedawno miałem okazję być na Alianz Arena brak mi słow żeby opisać to co widziałem .
Fajnie tylko, że to nie ma nic wspólnego z nazwą jaką wcześniej podałeś.
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Ma Maracana od której ktoś zaczerpnął nazwe Papricana to jeden z najsłynniejszych stadionów świata . Fajnie aby nasz też takim był ;D
Ma Maracana od której ktoś zaczerpnął nazwe Papricana to jeden z najsłynniejszych stadionów świata . Fajnie aby nasz też takim był ;D
Maracana nazywa się Maracana a Nasz stadion nie nazywa się "papricana" i to jest duża różnica. CIACH
Ej no bez przesady juz z tym Fabiniakiem bronil jak bronil 2 bramke zawalil a resszta strzalow porawie wszystkie lecialy w srodek bramki ogladalem w C+ i nawet sie nie ruszal tylko rece wystawial i obronil....zadna rewelacja karnego wyjal to ogromny + dla niego ale dopisalo mu szczescie
Pozdrawiam
Widze ze fachowo się wypowiadasz więc poprosze o wytłumaczenie w czym Bartek zawalił drugą bramkę co zrobił źle , co powinien zrobić, ewentualnie jak ty byś się zachował, bo nie wiem może ja trafiłem nie na ten stadion i oglądałem inny mecz albo coś innego puścili w C +
Maracana nazywa się Maracana a Nasz stadion nie nazywa się "papricana" i to jest duża różnica. CIACH
Nie istotne jak się nazywa stadion ważniejsze jest aby grała na nim drużyna która gra ładnie dla oka i na której mecze przychodzi komplet widzów . A do nazwy stadionu im. Floriana Krygiera nic nie mam , żeby była jasność
[cytat=Leszek]Marek Pawlak, wiceprezes Pogoni
- Dzisiaj w godzinach wczesno - rannych zostało sprawdzone zabezpieczenie stadionu Pogoni, szczegółowo sprawdzono czy nie znajdują się na nim przedmioty, które zagrażałyby imprezie masowej, którą organizujemy a także bezpieczeństwu jej uczestników. Sprawdzono też nazwijmy to najbardziej zagrożone pomieszczenia i w wyniku tej kontroli znaleziono i zabezpieczono między innymi flagę, która zagrażała bezpieczeństwu podczas imprezy. Nie chodzi tu oczywiście o sam materiał, ale o treść na niej się pojawiającą. Podczas kontroli, pod toaletami przenośnymi znaleziono
I jeszcze taki mały dopisek. Wszedzie sie czyta o konfliktach kibicow z zarządem (Legia, Polonia, Korona) .. Wydawałoby sie ze u nas akich problemow nie powinno byc skoro w zarządzie jest jeden z "przedstawicieli" (podobno... ) kibiców i to osoba "kumata". Przykre jest to ze wcale tak nie jest...
Dla frajerów pogarda... sprzedałes dupe, pawlak sprzedales dupe!!!
100% poparcia dla przedmowcy.. dla frajerow pogarda
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758467256 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.