Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Lu Dex
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8301 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 17:55
http://www.sigmafotbal.cz

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Paulinus
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 18:02

Pszczółek napisał:  

paulinus napisał:  

Sanbal napisał:  

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
Najbardziej boje sie tego, iz kiedy zagramy w Czechac bede obchodzil urodzinki :P

Tez bym sie bal;p Absinta stawiasz wszystkim.

I torta nie dostaniesz:P

Torta zabierzesz na wyjazd :P

No Pszczółek według mnie przy takiej upalnej pogodzie, to zabierając torta na wyjazd spowodowałabym zbiorowe zatrucie;):D ciągnąc go przez całą Polske....A zresztą brat nie jest zainteresowany...:P

"CSWD" i to się nie zmieni....
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8159 dni

**

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 18:44

paulinus napisał:  

No Pszczółek według mnie przy takiej upalnej pogodzie, to zabierając torta na wyjazd spowodowałabym zbiorowe zatrucie;):D ciągnąc go przez całą Polske....A zresztą brat nie jest zainteresowany...:P

To zawsze mozesz zrobic go na miejscu :P, jestem nawet gotowy udzielic Ci wsparcia... ... moralnego ;)

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
maluch69
Kibic
Na forum od 7782 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 18:53
Brameczki juz dzis ok 18.20 byly na TVP 3. Grzelak zaliczyl 3 asysty brawa . Teraz z niecierpliwoscia czekam na obszerniejsza relacje w regionalnej.

miejsce na Twoja reklame.
Sadu
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 18:59

O ktorej bedzie relacja na TVP3?

22

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Pit.
Kibic
Na forum od 7918 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 18:59

O ktorej bedzie relacja na TVP3?

początek 22:00

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Paulinus
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 19:01

Pszczółek napisał:  

paulinus napisał:  

To zawsze mozesz zrobic go na miejscu :P, jestem nawet gotowy udzielic Ci wsparcia... ... moralnego ;)

ale po co....

"CSWD" i to się nie zmieni....
Cz
Kibic
Na forum od 7682 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 19:14
Respect dla obecnych w Kiszyniowie:P Monter wiedzialem ze pojedziesz wkoncu lubisz wschodnie klimaty:)

www.sectorshop.net
Pazur
Kibic
Na forum od 7853 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 19:36
dzis o 22 jest magazyn sportowy na TVP3 wiec moze cos pokazą (jebany lech, kupon mi rozjebał :( )

Szołn
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 19:48

Pazur napisał:  
dzis o 22 jest magazyn sportowy na TVP3 wiec moze cos pokazą (jebany lech, kupon mi rozjebał :( )

Heh, a kto Ci kazał stawiać na Karvana, na przyszłość nie radzę "iść z tłumem" - buki miały dziś bardzo dobry dzień, bo pół świata stawiało na Azerów :)

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
ZDR
Kibic
Na forum od 8274 dni

**

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 20:03
a postawilem kuponik i dalem na lecha ale i tak wtopilem ;(

Pazur
Kibic
Na forum od 7853 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 20:32

Szołn napisał:  

Pazur napisał:  

Heh, a kto Ci kazał stawiać na Karvana, na przyszłość nie radzę "iść z tłumem" - buki miały dziś bardzo dobry dzień, bo pół świata stawiało na Azerów :)

myślalem że odpuszczą za to że za darmo muszą grać

mem
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 22:22
Z tego co widziałem w TV to:
- Sędzia to był normalnie jakiś do d*** (Może PZPN w tym maczał Paluchy :D)
- Cieszy mnie gra Grzelaka, Michalskiego i o dziwo Kaźmierczaka
- W urywkach które pokazali to Milar TRAGICZNIE...
- Tiraspol nie taki słaby jak się tego spodziewałem

Tyle w temacie ;)

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Szołn
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 22:22
Heheh, to co wyprawiała nasza defensywa (szczególnie Magdoń), to wręcz kosmiczne jaja i naprawdę nie mam pojęcia jak to możliwe, że zachowaliśmy czyste konto :)
Całe szczęście mamy w składzie Grzelaka, przedtem była mowa o 2 asystach - a tymczasem on miał 3 asysty... Zupełnie nieźle wyglądali też też Kazik (świetny mecz jak na grząską murawę, słoń w błocie biegałby dużo wolniej) i Milar. Julcimar, Michalski i Pesković - fantastycznie.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
mundek
Kibic
Na forum od 7699 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 22:25
wlasnie obejrzalem "relacje" w TV. Gra Pogoni troszke lepsza niz ten reportaż, na bisku duzo chaosu. Po tym co dzis zobaczylem to z Sigma bedzie bardzo, bardzo, bardzo ciezko. W pierwszym kadrze repoptarzu nasz człowiek-JUN,(pogononline rules) ktorego pozdrawiam:).

ja kocham Pogon
ace
Kibic
Na forum od 7413 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 23:38
A mi sie podobał Kasprak (a nie Kasprzak jak mówił prezenter TV). Ogólnie material przygotowany do dupy. CZerwona kartka dla Diveckiego nie wiadomo za co, a o czerwonej dla Kazmieczka nawet slowem nie było.

CO do meczu to nasza obrona jest słaba.Gdyby grali z np. Lechem z takim zaangażowaniem w obronie to dostaliby przynajmniej z 5 brameczek. Uratowała nas nieporadnosc napastników Tiligulu

kln
Kibic
Na forum od 7748 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 23:51

Max Zone napisał:  
A mi sie podobał Kasprak (a nie Kasprzak jak mówił prezenter TV).

Zmartwie Cie bo wszystkie czeskie nazwiska czyta sie właśnie tak... np. Kucharz, Mynarz ...wszystko "rz" ;) "Komentator" byl jaki byl, ale akurat w tym przypadku bledu nie zrobil :]

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8836 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 20/06/2005 00:16

Sadu napisał:  
Czyli nie ma wódeczki? ;(

jechala z zalozeniem spozycia w szczecinie jednakze na zalozeniu sie skonczylo :D poszla w samolocie :/

lukas86
Kibic
Na forum od 7465 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 20/06/2005 02:14
Szkoda tylko,ze to taki drogi wyjazd byl.Wszysto sie kręci wokol kasy.Ale i tak wielki szacunek dla tych co byli!!! Z moimi możliwościami pieniężnimi,wole jechać do np,: Gdyni,Poznania,Wa-wy....Jeszcze raz wielki szacunek dla obecnych w Mołdawii!!!

TYLKO POGOŃ!
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7707 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 20/06/2005 08:58
kiedy bedzie powtorka tej relacji??? a wracajac do Czech to są dobre i tanie browarki beer :)

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758492402 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005