No Pszczółek według mnie przy takiej upalnej pogodzie, to zabierając torta na wyjazd spowodowałabym zbiorowe zatrucie ciągnąc go przez całą Polske....A zresztą brat nie jest zainteresowany...
No Pszczółek według mnie przy takiej upalnej pogodzie, to zabierając torta na wyjazd spowodowałabym zbiorowe zatrucie ciągnąc go przez całą Polske....A zresztą brat nie jest zainteresowany...
To zawsze mozesz zrobic go na miejscu , jestem nawet gotowy udzielic Ci wsparcia... ... moralnego
Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 18:53
Brameczki juz dzis ok 18.20 byly na TVP 3. Grzelak zaliczyl 3 asysty . Teraz z niecierpliwoscia czekam na obszerniejsza relacje w regionalnej.
To zawsze mozesz zrobic go na miejscu , jestem nawet gotowy udzielic Ci wsparcia... ... moralnego
Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 22:22
Z tego co widziałem w TV to:
- Sędzia to był normalnie jakiś do d*** (Może PZPN w tym maczał Paluchy )
- Cieszy mnie gra Grzelaka, Michalskiego i o dziwo Kaźmierczaka
- W urywkach które pokazali to Milar TRAGICZNIE...
- Tiraspol nie taki słaby jak się tego spodziewałem
Tyle w temacie
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 22:22
Heheh, to co wyprawiała nasza defensywa (szczególnie Magdoń), to wręcz kosmiczne jaja i naprawdę nie mam pojęcia jak to możliwe, że zachowaliśmy czyste konto
Całe szczęście mamy w składzie Grzelaka, przedtem była mowa o 2 asystach - a tymczasem on miał 3 asysty... Zupełnie nieźle wyglądali też też Kazik (świetny mecz jak na grząską murawę, słoń w błocie biegałby dużo wolniej) i Milar. Julcimar, Michalski i Pesković - fantastycznie.
Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 22:25
wlasnie obejrzalem "relacje" w TV. Gra Pogoni troszke lepsza niz ten reportaż, na bisku duzo chaosu. Po tym co dzis zobaczylem to z Sigma bedzie bardzo, bardzo, bardzo ciezko. W pierwszym kadrze repoptarzu nasz człowiek-JUN,(pogononline rules) ktorego pozdrawiam.
Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 23:38
A mi sie podobał Kasprak (a nie Kasprzak jak mówił prezenter TV). Ogólnie material przygotowany do dupy. CZerwona kartka dla Diveckiego nie wiadomo za co, a o czerwonej dla Kazmieczka nawet slowem nie było.
CO do meczu to nasza obrona jest słaba.Gdyby grali z np. Lechem z takim zaangażowaniem w obronie to dostaliby przynajmniej z 5 brameczek. Uratowała nas nieporadnosc napastników Tiligulu
A mi sie podobał Kasprak (a nie Kasprzak jak mówił prezenter TV).
Zmartwie Cie bo wszystkie czeskie nazwiska czyta sie właśnie tak... np. Kucharz, Mynarz ...wszystko "rz" "Komentator" byl jaki byl, ale akurat w tym przypadku bledu nie zrobil
Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 20/06/2005 02:14
Szkoda tylko,ze to taki drogi wyjazd byl.Wszysto sie kręci wokol kasy.Ale i tak wielki szacunek dla tych co byli!!! Z moimi możliwościami pieniężnimi,wole jechać do np,: Gdyni,Poznania,Wa-wy....Jeszcze raz wielki szacunek dla obecnych w Mołdawii!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758492402 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.