Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Cracovia - Pogoń << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
stahu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8048 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 18/10/2005 19:24

Cinek457 napisał:  
wogole kto zaprojektowal ten herb kurwa :D i go zrobil jakis mozg chyba :D i ciekawe po co on ? :D

zapewne ktoś z TVN bo tam zrobili go podobnie... Ale wcale mnie to nie zdziwiło po tym jak rok czy 2 lata temu przed naszym meczem z nimi napisali o Pogoni - Pogoń , klub założony w 2002 roku ... Także nie ma co się dziwić

barcish
Kibic
Na forum od 7802 dni

**

Odp: Cracovia - Pogoń - 18/10/2005 19:47

stahu napisał:  

Cinek457 napisał:  
wogole kto zaprojektowal ten herb kurwa :D i go zrobil jakis mozg chyba :D i ciekawe po co on ? :D

zapewne ktoś z TVN bo tam zrobili go podobnie... Ale wcale mnie to nie zdziwiło po tym jak rok czy 2 lata temu przed naszym meczem z nimi napisali o Pogoni - Pogoń , klub założony w 2002 roku ... Także nie ma co się dziwić

przeczytaj swoja wypowiedz na temat tego kto zaprojektowal "ten" herb Pogonki... jak nie znajdziesz w nim nic durnego to rozbiegnij sie i jebnij w sciane

POGOŃ SZCZECIN!
stahu
Kibic
Na forum od 8048 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 18/10/2005 20:07

Bart1987 napisał:  

stahu napisał:  

Cinek457 napisał:  

przeczytaj swoja wypowiedz na temat tego kto zaprojektowal "ten" herb Pogonki... jak nie znajdziesz w nim nic durnego to rozbiegnij sie i jebnij w sciane

Jeśli chodzi Ci o to że napisałem że zrobił go ktoś z TVN to było to oczywiście ironiczne bo tam Nasz herb był tak samo, podobnie chujowy więc jak nie zrozumiałeś to sory następnym razem postaram się pisać jaśniej ,

Pozdro

Cytat:  
To moze pojdziemy w ślad nożowników i na stronach Pogoni wszyscy kibice będą mogli zobaczyc herb cracovi w barwach np pomoranczowo białych o kształcie nie flagi tylko jakiejs gałęzi . Wydaje mi sie ze nikogo bysmy nie skrzywdzili

Myśle ze nie ma sensu zniżać się do ich poziomu i nie kompromitować także i naszej strony...

Ostatnio edytowany przez: stahu, 18 października 2005, 20:17 [1 raz(y)]

hPS
*zablokowany
Na forum od 7539 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 18/10/2005 20:12
To moze pojdziemy w ślad nożowników i na stronach Pogoni wszyscy kibice będą mogli zobaczyc herb cracovi w barwach np pomoranczowo białych o kształcie nie flagi tylko jakiejs gałęzi . Wydaje mi sie ze nikogo bysmy nie skrzywdzili :D

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7336 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 18/10/2005 20:50
nie zniżajmy się do poziomu tych baranów, to raz. 2 napisałem im majla (ale bez chamstwa), żeby zmienili to straszydło, bo plugawią nasz klub; może jak dostaną "odpowiednią" liczbe listów to się opamiętają ćwoki zasmarkane...

pozdrawiam

oto adres do kss: [email protected]

Ostatnio edytowany przez: - papa gamoniu! -, 18 października 2005, 20:56 [1 raz(y)]

lol
RosSi
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 18/10/2005 21:22

Cinek457 napisał:  

bez kitu :D często go widać :D to wpieniające

M.
Kibic
Na forum od 7726 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 18/10/2005 23:14
http://www.pogon.v.pl/fotorel.phtml?strona=jedno&start=20&file=023.jpg&album=247

to samo straszydlo jest na fladze miedzyzdroje Diabeł

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8437 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 18/10/2005 23:57
moze kiedys przez jakis czas tak wygladal? moze cos starsi kibice wiedza na ten temat? dziwne ze ten herb tak sobie by ktos wymyslil... :D

Po życia kres!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7539 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 19/10/2005 13:23

matys89 napisał:  
http://www.pogon.v.pl/fotorel.phtml?strona=jedno&start=20&file=023.jpg&album=247

to samo straszydlo jest na fladze miedzyzdroje Diabeł

To nie jest ten sam herb . Ten na fladze ma barwy Pogoni przynajmniej i widać ze zostął zaprojektowany przez własciciela flagi . Zaś straszydło na stronie cracovii i jak widizelismy w tvn jest zupełnie inny . Co nie zmienia faktu ze pokazując taki herb oszmieszaja nas i nie szanują ! Teraz na meczu w piątek bedziemy mieli okazje dać krakowianom do zrozumienia co na ten temat sądzimy... pozdro!

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Cebulka MKS
Kibic
Na forum od 7334 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 19/10/2005 13:26

mccnex napisał:  
nie zniżajmy się do poziomu tych baranów, to raz. 2 napisałem im majla (ale bez chamstwa), żeby zmienili to straszydło, bo plugawią nasz klub; może jak dostaną "odpowiednią" liczbe listów to się opamiętają ćwoki zasmarkane...

pozdrawiam

Też im napisałam a oto ich odpowiedź:

sam gralem w Pogońi (juniorzy) i nigdy nie omielilbym sie osmieszac klubu, ktory lubie i szanuje ot pomylka, pozdrowienia ms

Witamy!

Przepraszamy za zaistniałą sytuację - nie zamierzaliśmy nikogo obrażać. Zaistaniała sytuacja wynikła z naszej ignorancji. Postaramy się w najszybszym mozliwym czasie podmienić logo na właściwe. Jeszcze raz przepraszamy i dziękujemy za zwrócenie uwagi.

MKS Cracovia SSA

Dziękuje że jesteś...
Chcem byś była...
Dla Ciebie Pogonko
Będe żyła...
tttttt
Kibic
Na forum od 7341 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 19/10/2005 14:07
zmienili herb :D

bos_man
*uciszony
Na forum od 7512 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 19/10/2005 15:26
dobra herb zmienili więc zostawmy tą sprawe ja mam pytanie czy wie ktos na 100%
ile kibiców cracovii ma pojawić się w piątek na naszym stadionie

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
kijevo
Kibic
Na forum od 7751 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 19/10/2005 15:43

bos_man napisał:  

A kto to moze wiedziec???Nawet oni nie są do końca w stanie powiedzieć.
Trzy razy pomyśl i potem napisz...

SISMIC
Kibic
Na forum od 7590 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 19/10/2005 15:50

bos_man napisał:  

Zapewne jak co roku pojawi się grupa kibiców Craxy, Lecha i Arki w sile około 300 osób...

Szczecińska albo żadna!
Dzn
Kibic
Na forum od 7374 dni

Cracovia - Pogoń - 19/10/2005 15:51
w celu manifestacji żeby urzędasy zobaczyli ilu nas jest i jacy jesteśmy wszyscy brać barwy klubowe i na miasto jak ktoś jeszcze chodzi do szkoły albo może w pracy to tam też pozdro

ManU
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 19/10/2005 17:47
jak co roku?
300 osob?
cos jeszcze?

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
1973
Kibic
Na forum od 7705 dni

*

Odp: Cracovia - Pogoń - 19/10/2005 18:41

johny.o napisał:  
w celu manifestacji żeby urzędasy zobaczyli ilu nas jest i jacy jesteśmy wszyscy brać barwy klubowe i na miasto jak ktoś jeszcze chodzi do szkoły albo może w pracy to tam też pozdro

pogielo cie juz mistrzu z ta manifestacja,wpisujesz sie bodajze w trzecim temacie Aa

Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 16:01 [1 raz(y)]

SISMIC
Kibic
Na forum od 7590 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 19/10/2005 18:47

mccnex napisał:  

pozdrawiam

Ja natomiast napisałem maila do Dyskobolii, bo oni również mają "inny" herb.

Edit: Odpisali, że zmienią herb na prawidłowy jak najszybciej będą mogli.

Ostatnio edytowany przez: SISMIC, 19 października 2005, 19:02 [1 raz(y)]

Szczecińska albo żadna!
STARGARD_FC
Kibic
Na forum od 7395 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 19/10/2005 19:34
power jestes moim idolem :D

Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!

Obrazek jpg wstawiony na forum
- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7336 dni

Odp: Cracovia - Pogoń - 19/10/2005 20:03

Cebulka MKS napisał:  

Też im napisałam a oto ich odpowiedź:

sam gralem w Pogońi (juniorzy) i nigdy nie omielilbym sie osmieszac klubu, ktory lubie i szanuje ot pomylka, pozdrowienia ms

Witamy!

Przepraszamy za zaistniałą sytuację - nie zamierzaliśmy nikogo obrażać. Zaistaniała sytuacja wynikła z naszej ignorancji. Postaramy się w najszybszym mozliwym czasie podmienić logo na właściwe. Jeszcze raz przepraszamy i dziękujemy za zwrócenie uwagi.

MKS Cracovia SSA

heheh :D spoczko ... dostałem takiego samego maila ;) ... akcja skuteczna. pozdro!

lol
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758502602 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005