zapewne ktoś z TVN bo tam zrobili go podobnie... Ale wcale mnie to nie zdziwiło po tym jak rok czy 2 lata temu przed naszym meczem z nimi napisali o Pogoni - Pogoń , klub założony w 2002 roku ... Także nie ma co się dziwić
przeczytaj swoja wypowiedz na temat tego kto zaprojektowal "ten" herb Pogonki... jak nie znajdziesz w nim nic durnego to rozbiegnij sie i jebnij w sciane
wogole kto zaprojektowal ten herb kurwa i go zrobil jakis mozg chyba i ciekawe po co on ?
zapewne ktoś z TVN bo tam zrobili go podobnie... Ale wcale mnie to nie zdziwiło po tym jak rok czy 2 lata temu przed naszym meczem z nimi napisali o Pogoni - Pogoń , klub założony w 2002 roku ... Także nie ma co się dziwić
przeczytaj swoja wypowiedz na temat tego kto zaprojektowal "ten" herb Pogonki... jak nie znajdziesz w nim nic durnego to rozbiegnij sie i jebnij w sciane
Jeśli chodzi Ci o to że napisałem że zrobił go ktoś z TVN to było to oczywiście ironiczne bo tam Nasz herb był tak samo, podobnie chujowy więc jak nie zrozumiałeś to sory następnym razem postaram się pisać jaśniej ,
Pozdro
To moze pojdziemy w ślad nożowników i na stronach Pogoni wszyscy kibice będą mogli zobaczyc herb cracovi w barwach np pomoranczowo białych o kształcie nie flagi tylko jakiejs gałęzi . Wydaje mi sie ze nikogo bysmy nie skrzywdzili
Myśle ze nie ma sensu zniżać się do ich poziomu i nie kompromitować także i naszej strony...
Ostatnio edytowany przez: stahu, 18 października 2005, 20:17 [1 raz(y)]
Odp: Cracovia - Pogoń - 18/10/2005 20:12
To moze pojdziemy w ślad nożowników i na stronach Pogoni wszyscy kibice będą mogli zobaczyc herb cracovi w barwach np pomoranczowo białych o kształcie nie flagi tylko jakiejs gałęzi . Wydaje mi sie ze nikogo bysmy nie skrzywdzili
Odp: Cracovia - Pogoń - 18/10/2005 20:50
nie zniżajmy się do poziomu tych baranów, to raz. 2 napisałem im majla (ale bez chamstwa), żeby zmienili to straszydło, bo plugawią nasz klub; może jak dostaną "odpowiednią" liczbe listów to się opamiętają ćwoki zasmarkane...
Odp: Cracovia - Pogoń - 18/10/2005 23:57
moze kiedys przez jakis czas tak wygladal? moze cos starsi kibice wiedza na ten temat? dziwne ze ten herb tak sobie by ktos wymyslil...
To nie jest ten sam herb . Ten na fladze ma barwy Pogoni przynajmniej i widać ze zostął zaprojektowany przez własciciela flagi . Zaś straszydło na stronie cracovii i jak widizelismy w tvn jest zupełnie inny . Co nie zmienia faktu ze pokazując taki herb oszmieszaja nas i nie szanują ! Teraz na meczu w piątek bedziemy mieli okazje dać krakowianom do zrozumienia co na ten temat sądzimy... pozdro!
nie zniżajmy się do poziomu tych baranów, to raz. 2 napisałem im majla (ale bez chamstwa), żeby zmienili to straszydło, bo plugawią nasz klub; może jak dostaną "odpowiednią" liczbe listów to się opamiętają ćwoki zasmarkane...
sam gralem w Pogońi (juniorzy) i nigdy nie omielilbym sie osmieszac klubu, ktory lubie i szanuje ot pomylka, pozdrowienia ms
Witamy!
Przepraszamy za zaistniałą sytuację - nie zamierzaliśmy nikogo obrażać. Zaistaniała sytuacja wynikła z naszej ignorancji. Postaramy się w najszybszym mozliwym czasie podmienić logo na właściwe. Jeszcze raz przepraszamy i dziękujemy za zwrócenie uwagi.
MKS Cracovia SSA
Dziękuje że jesteś...
Chcem byś była...
Dla Ciebie Pogonko
Będe żyła...
Odp: Cracovia - Pogoń - 19/10/2005 15:26
dobra herb zmienili więc zostawmy tą sprawe ja mam pytanie czy wie ktos na 100%
ile kibiców cracovii ma pojawić się w piątek na naszym stadionie
Cracovia - Pogoń - 19/10/2005 15:51
w celu manifestacji żeby urzędasy zobaczyli ilu nas jest i jacy jesteśmy wszyscy brać barwy klubowe i na miasto jak ktoś jeszcze chodzi do szkoły albo może w pracy to tam też pozdro
w celu manifestacji żeby urzędasy zobaczyli ilu nas jest i jacy jesteśmy wszyscy brać barwy klubowe i na miasto jak ktoś jeszcze chodzi do szkoły albo może w pracy to tam też pozdro
pogielo cie juz mistrzu z ta manifestacja,wpisujesz sie bodajze w trzecim temacie
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 16:01 [1 raz(y)]
sam gralem w Pogońi (juniorzy) i nigdy nie omielilbym sie osmieszac klubu, ktory lubie i szanuje ot pomylka, pozdrowienia ms
Witamy!
Przepraszamy za zaistniałą sytuację - nie zamierzaliśmy nikogo obrażać. Zaistaniała sytuacja wynikła z naszej ignorancji. Postaramy się w najszybszym mozliwym czasie podmienić logo na właściwe. Jeszcze raz przepraszamy i dziękujemy za zwrócenie uwagi.
MKS Cracovia SSA
heheh spoczko ... dostałem takiego samego maila ... akcja skuteczna. pozdro!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758502602 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.