Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tribu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7816 dni

*

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:07
Polakom gratulujemy werdera...

jak ogladam takie mecze jak ten to mi sie przez sedziowanie odechciewa chodzic na stadion... jednak puchar UEFA i LM to jest zupelnie co innego. ktos sie w koncu musi za te kurwy czarne wziasc...

100% PD
Zieny
Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:09
wisla byla dzis lepsza od Pogoni, ale gdyby podyktowal karnego Pogoni to mecz muglby siec inaczej ulozyc i ewidentna czerwona kartka dla gracza Wisly. Kazik na lawe bo to co robil to byla parodia nie wiem czemu Batata gral i czemu tak dlugo gral( moze wplywy Ptaka) na poczatku meczu wielka szansa dla Bataty nie wykorzystana i na koniec Polscy sedziowie to kurwy sprzedawczykowie

Łobez zawsze z Pogonią
TymoN
Kibic
Na forum od 7473 dni

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:09
Ehhh Kaziu Kaziu:( A po co Pietrzak zmiany napierdalał pod sam koniec?? Tego nie wiem... doooobra starczy tego pieprzenia... TYLKO POGOŃ !!

olo84
Kibic
Na forum od 8738 dni

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:10
Pan Kazimierczak, to musi sobie odpoczac chyba, bo to co on zagral dzisiaj wola o pomste do nieba, pelno strat, niedokladnych podan, na dodatek bardzo powolny.
Druga pomylka bylo wystawienie Bataty w pierwszym skladzie, lepiej niec go na miesiac do rezerw odesle i tam niech sie ogrywa ,a nie w takim meczu !!!
Na sedziego szkoda mi slow

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7701 dni

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:11
Sedziowanie meczy skandaliczne(karny, zachowanie pilkarzy Wisly, zólte kartki dla Pogoni)

Taktyka Pogoni taka sama jak za Panika:(:( Pierwsze 10 minuta dalo sie ogladac a pozniej targednia.

Kazmierczak zagral fatalnie, tyle start dawno nie widzialem, spoznione rekacje i zle decyzje.
Batata od poczatku, dziwne, dla mnei zadlugo gral.
Grzelak mniej widoczny, blyskotliwy niz zwykle
Peskovic, Julicmar, MAgdon poprawnie
Matlak zadnej akcji w ofensywie nie widzialem

Pietrzak??? Myslalem, ze Panika ze zmianami nikt nie przebije ale jednak wszystko jest mozliwe. Kasprak za Parzego, Bugaj za Ediego bylaby dobra zmiana ale z 30-35 minut wczesniej a nie na 25 sekund przed koncem.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Helmut
Moderator*
Na forum od 8161 dni

Ja powiem krótko...

Kazimierczak - niech opierdoli lepiej pałe Dawidowi bo do gry w pilke to on sie nie nadaje... jak go lubilem tak mowie zeby spierdalal,
Pietrzak - zasnal kurwa na tej lawce?
Labedzki - nieporozumienie

i na koniec bohater meczu

Werder - obiecuje Ci kutasie pierdolony ze przy najblizszej okazji wsadze ci w dupe gitare !!!

poza tym wiadomo bylo ze wisla wygra bo zabralismy jej punkty w lidze... no a przeciez mial byc puchar za lige :P

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
KEER
Kibic
Na forum od 8353 dni

Dobrze ze przegrali bo na co byście narzekali...;)
Werner jest po prostu słaby jak 90% sedziów w Polsce...
Chłopaki walczyli ( no moze poza Kazimierczakiem ;) ) i było dobrze....
pozdrowionka
a Pietrzak się zamotał....za dużo gorzoły

"W moim poduszkowcu jest pełno węgorzy"
muniek
Kibic
Na forum od 8222 dni

*

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:12
Jestem NIEWIARYGODNIE wkurwiony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiedy KTOS z tym zrobi porzadek! Jebany pedal tnie NAS caly mecz bo te decyzje sa waleniem w chuja! Odechciewa sie wszystkiego!

Nie chce mi sie piwa, dymac a nawet srac!

Kto nie pije ten donosi....
verte
Kibic
Na forum od 8429 dni

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:13
Sędzia niczego nie wypaczył. Był beznadziejny, ale Wisła też miała odgwizdane min. dwa spalone zmimo że ich nie było, w tym jedna sytuacja Brożka byłaby lepsza niż karny. Ale tak samo tragicznie jak sędzia wystapił Batata i Kaźmierczak. Prawie 100% strat. Podobnie Łabędzki, ale trochę więcej walczył. Bramkę "strzelił" ogólnie niezły Julcimar. Nie wiem o czym on myslał zamiast wybijać pilkę na początku tej akcji po której padł gol. Żal mniejszy o tyle, że Pogoń nie zasłużyła na zwycięstwo. Myślę jednak, że Pietrzak wystawił i trzymał Batatę ze względu na Dawida. Nawet Bugaj w najgorszej formie byłby lepszy dziś od Bataty. Wprowadzenie Bugaja w 93 minucie to śmiech na sali. Szkoda że odpadamy w takim stylu.

21:37
Jay-J
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:13
Ech... moja wściekłość jest ogramna, co mogę napisać? Wiślacy mieli pecha, bo nie mogli strzelić kilku 100% sytuacji. My za bardzo się mieszaliśmy, za mało uwaznie graliśmy i wtedy gdy trzeba było wyjść to tego nie robiliśmy. To co Trałka zrobił w 90 minucie w polu karnym to zakrawa na kpine - mógł odegrać, a on stracił piłkę w polu karnym!! Sędzia? Ten człowiek nie wiedział co się dzieje na boisku, żółta kartka dla Ediego za to że został podcięty w polu karnym, to nawet smieszne nie jest. Za to czerwoną z miejsca powinni dostać Błasczczykowski i Kuzera. Nie tyle ile nas przekręcił, ile był po prostu obrzydliwie słaby, zresztą nie tylko on - jego asystenci odgwizdali parę spalonych Wiśle których nie było. Jednym słowem zostało nam się wściekać, bo straciliśmy wielką szansę. I nic tu nie da zawieszenie sędziego - meczu nie powtórzą... :[

Jeszcze oceny naszych:

Pesković 9 - Michalski 7, Julcimar 8, Magdoń 8, Matlak 5 - Parzy 7, Łabędzki 5, Kaźmierczak 2, Grzelak 7 - Andradina 9, Batata 2.

Jeszcze może słówko o Pietrzaku - Panik Reaktywacja normalnie... ale nawet Panik chyba nie wpadłby na zmianę w 93 minucie kiedy musimy atakowac. Bo na wprowadzanie obrońcy za napastnika w 90 minucie on już wcześniej wpadł...

Obrazek gif wstawiony na forum
chrisxx
Kibic
Na forum od 8485 dni

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:14
Odechciewa sie wszystkiego...trojka sprzedawczykow potrafi popsuc humor i starania ludzi (nie licze Bataty Pietrzaka i Każmierczaka bo ci dzis spali...)
Sedzia ewidentnie pzresadzil o wyniku meczu [email protected]
..i do tego powinna byc mala akcja protestacyjna na kadrze....

pachol
Kibic
Na forum od 8025 dni

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:15
to co ten jebany "sedzia" odpierdalal sie w pale nie miesci! sedziowal zupelnie bez sensu: najpierw z 4 spalone wisly ktorych nie bylo, potem karny ewidentny, powinna byc czerwona kartka dla blaszczykwskiego... i jeszcze wieeeele wiele rzeczy... na miejscu werdera sam bym zrezygnowal z dalszego wykonywania zawodu a honorarium za mecz oddal na biedne dzieci... ale z drugiej strony pietrzak tez niezle sie bawil jak w 93 min przeprowadzil zmiane... :] po 1 meczu z wisla myslalem ze naprawde mamy z nimi jakies szanse ale jesli sam nasz trener pokazal ze wcale nie zamierza przejsc do polfinalu to - pomijajac postawe sedziego - sami jestesmy sobie winni

Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
jns
Kibic
Na forum od 7611 dni

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:15
No i koniec marzeń o półfinale PP.To co dzis sedzia wyrabiał jest karygodne!
Przede wszystkim nie podyktował karnego,a był on bez żadnego zwątpienia,zresztą powtórka wszystko pokazuje.
Liniowy w tej sytuacji też sie nie popisał...echh...
Jeżeli dodam do tego jeszcze incydenty z Kaźmierczakiem,zachowanie K.Kuzery,żołta kartka dla Grzelaka itd. to woła o pomste do nieba.

Swoją drogą...wręcz idiotyczne zmiany Pietrzaka.Po co on wprowadził do gry Bugaja na 20 sekund przed końcem?
Kto to wie...?

Jay-J
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:16
Aaa... Borek: "Werder Brema też miał poprzedni sezon lepszy"... Zawsze jak on nam sędziuje to czekam na przekręty i zawsze się doczekuje.

Obrazek gif wstawiony na forum
Derian
Kibic
Na forum od 7569 dni

*

Brawo za wypowiedż po meczu Matlaka. Jakby mógł to by Werderowi ostro najebał. A to nie tylko jedna taka decyzja chuja z pzpn. jak Kaźmierczakowi zawodnik skisły stanął dwoma nogami na nodze to też nie było faulu??!! w Polsce były, są i będą kupowane wyniki przy zielonym stoliku i chyba się to nigdy nie zmieni. a ten sport w końcu jest kurwa dla kibiców a nie dla działaczy czy piłkarzy!!! teraz pozostaje kibicować Legii. Oby doszła do finału i załatwiła w nim skisłe.

Daiman
Kibic
Na forum od 7636 dni

*

Jak ta piłka ma byc normalna jaktacy ludzie sędziują. Co to kur.. miało być to mozna skakać po piłkarzach i kopać ich w twarz???? Sam Majdan dał do zrozumienia że faul był mówiąc że nie zrobił tego specjalnie. Ale Wisła w tym sezonie nie może przegrac meczu i musi zdobyć lige i puchar.

No Pain, No Glory
Shivan
Kibic
Na forum od 8424 dni

**

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:17
Z pozytywnych akcentow tego meczu, to komentatorzy - fachowo i precyzyjnie opisywali wydarzenia. Mecz, hym, powiedzialem sobie ze jak do 80min bedzie 0-0 to nasi strzela sobie swojaka, bo perspektywa dogrywki byla chyba najgorszym koszmarem skorokopow, w tej sytuacji w ktorej padla bramka mogli 3 tazy wybic pilke, ale jakby chcieli, widocznie bylo inaczej. Kazimierczakowi i Batacie przydalby sie mecz w rezerwach, bo to co odpierdalali na boisku to nawet panszczyzna nie jest. Sedzia chujowy to fakt, ale wpierw trzeba cos strzelic by wygrac. A z miany Pietrzaka to juz kosmos...

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
fenster
Kibic
Na forum od 8460 dni

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:19
no cóż-A TRENERA NIE MA NADAL!!!!!!-zmiana w 93 min. to majstersztyk,tego nie widziałem nigdy na świecie,myśle że Pan P. stanie się słynny bo tego nie wymyślił by nawet mr.Bean.
Nie będe juz mówil o tym że graliśmy w 9 osobowym skladzie bo Batata a przede wszystkim Kazimierczak nadawali się do zmiany chodzby miał ich zastąpić bramkarz!!(Piterzak!! why ?????)
Pomijając już sędziego ktory kilka razy uratował i nam dupę(spalone których nie było na Brożku i Żurawskim) zagraliśmy totalną żenadę i przegraliśmy mecz z drużyną która jest zupełnie bez formy.
Niestety widać też że ......brak jednak Milara ktory chodż macha łapami to jednak rozkleja obronę i robi miejsce innym.

Obrazek jpg wstawiony na forum
crls
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:19

Shivan napisał:  
Kazimierczakowi i Batacie przydalby sie mecz w rezerwach, bo to co odpierdalali na boisku to nawet panszczyzna nie jest...

fakt ze rezerwom przydaloby sie wzmocnienie przed walka o obrone III ligi, ale czy tak grajacego Kazka i Batate mozna nazwac wzmocnieniem...nawet w III lidze

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
eF^
Kibic
Na forum od 7931 dni

*

Odp: Wisła Kraków- Pogoń 0:0 trwa pierwsza polowa - 17/05/2005 22:21
Omg ale jestem zdenerwowany, na maxa. To co wyprawial sedzia wola o pomste do nieba :
- faule z kapelusza na korzysc wisly
- ewidentny karny nie podyktowany
- ewidentne czerwone kartki Blaszczykowskiego i Cantoro (!!)

Ze tez zawsze musimy trafic na cos takiego. Co do gry Portowcow, to wg. mnie zagrali bardzo dobrze. Obrona naprawde spisuje sie bez zarzutow, oczywiscie poza akcja bramkowa kiedy naokolo Klosa bylo 4 obroncow i zaden go dokladnie nie pokryl. Srodek pola jak zwykle rozczarowal, Kazmierczak - mozna juz spokojnie powiedziec ze woda sodowa uderzyla mu do glowy i poczul sie za wielka gwiazdeczka, i teraz tylko straty, niedokladne podania, czasami dobry cross mu wyjdzie. Labedzki - tak wszyscy plakali ze go nie ma (w tym ja) ale widze ze Kuhar o klase lepszy by byl od Niego, strasznie wolny (nie przygotowanie do sezonu?) brak pomyslu na gre( moze ze 2 dobre rozegrania pilki), slabo z technika i szybkoscia. Edi jak zwykle najlepszy na boisku, te jego swietne techniczne podania - po prostu bajka. Kompletne nieporozumienie wg mnie wstawienie Bataty od 1 minut, Sergio wogole nie jest przygotowany do sezonu, braki szybkosciowe, technika zero - po prostu dno, nie wiem co on robi na boisku, Bugaj prawdopodobnie duzo wiecej by zrobil. Swietnie w obronie Magdon - ten pilkarz bardzo dobrze wprowadzil sie do skladu, i jest zapora prawie nie do przejscia, podobnie Julcimar ale wg. mnie popelnil blad przy bramce, stracil pilke i odpuscil, do pilki dobiegl Sobolewski dosrodkowal i gol. Dobrze gral Parzy i Michalski (Ambitnie). Ogolnie gra Portowcow miejscami byla naprawde dobra, nie rozumiem wypowiedzi komentatorow ktorzy mieli pretensje o to ze zbyt Pogon gra zbyt defensywnie, a co oni by chcieli w Krakowie z mistrzem poslki zeby Portowcy grali? 4 napastrnikami?

Ogolnie wg. mnie wynik zostal w duzej mierze wypaczony przez sedziego i jestem naprawde wkurzony

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758517889 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005