Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Panik za Serrao - wyrażajmy swoje opinie... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pik Nik
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7546 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 29/06/2005 16:22
Za Gazetą:
"- Wciąż się zastanawiam, bo chcę, by zespół zmienił swoje oblicze, by prezentował dobry styl i miał przed sobą ciekawe perspektywy - mówi Antoni Ptak, właściciel Pogoni Szczecin.[...]Także Ptak nie podjął jeszcze decyzji: - Za wcześnie. Dajemy szansę Pietrzakowi i jeśli nie znajdziemy lepszego kandydata, to pewnie nie zmienimy trenera. Nie chcemy popełnić pomyłki i zatrudnić gorszego. My potrzebujemy fachowca.
Ptak wybrał już tego fachowca. Jest nim Jerzy Engel, ale do gry o byłego selekcjonera włączyła się Wisła Kraków.
- Myślałem, byliśmy po słowie, ale chyba jest to już nieaktualne, bo Wisła go zatrudni - smuci się szef Pogoni.
Engel niedawno zapowiedział powrót do zawodu trenera (ostatnio pełnił rolę dyrektora sportowego w Polonii Warszawa) i natychmiast propozycję złożyła mu Wisła. Jeszcze jednak nie wiadomo, czy chce zatrudnić Engela w roli dyrektora czy trenera. O wszystkim ma zadecydować Bogusław Cupiał, właściciel krakowskiego klubu, do końca tygodnia. Jeśli nie dojdzie do podpisania kontraktu, wzrosną szanse na angaż w Pogoni." Więcej http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34943,2791392.html
Osobiście jakoś nie jestem przekonany, że Engel w Wiśle zgodziłby się na tylko menedżera/dyrektora. Z drugiej strony Liczka niby miał mocną pozycję, ale... Basałaj zrezygnował z prezesury. Czyli szopki w Wiśle gorsze momentami niż u nas. W każdym razie wygląda na to, że z Polaków raczej Pietrzak, a z zagranicznych co najwyżej Liczka, o ile go zwolnią z Wisły (a to nie jest pewne nawet, gdy nie będzie trenerem ;) ). Tak czy siak, niekoniecznie jest to wizja optymistyczna... hmmm

jaca
Kibic
Na forum od 7458 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 29/06/2005 17:52
Ja bym tu powiedział krutko obecny trener nie jest zły ale do prowadzenia naszego klubu przydałby sie ktos konkretniejszy np Marjusz Kuras

Pik Nik
Kibic
Na forum od 7546 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 29/06/2005 17:57

Filus napisał:  
Osobiście jakoś nie jestem przekonany, że Engel w Wiśle zgodziłby się na tylko menedżera/dyrektora. Z drugiej strony Liczka niby miał mocną pozycję, ale... Basałaj zrezygnował z prezesury.

No i Liczka zwolniony (http://www.wislakrakow.com/?akcja=news&id=8923), no to zobaczymy, czy zawita na Twardowskiego...

--
Kibic
Na forum od 8598 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 29/06/2005 18:32
własnie starzy wszedl do domu i powiedział "Liczka trenerem Pogoni". Nie wiem skad to wie dopiero ide sie dowiedziec ;). Teraz czekajmy na styl extra defensywny ;). Osobiście licze juz dni kiedy czeski duet odejdzie ;p

Rosa
Kibic
Na forum od 7567 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 29/06/2005 19:56

cofe_shop napisał:  

Kryniu567 napisał:  
Mój starszy gadał z dyrektorem Pogoni i Pogoń jest zainteresowana żeby zatrudnić Liczke :(

Obawiam sie ze to prawda :
Jak poinformował "Przegląd Sportowy", jeśli Jerzy Engel zastąpi Wernera Liczkę na stanowisku trenera Wisły Kraków, Czech może liczyć na zatrudnienie w szczecińskiej Pogoni.
Od dawna chciałem zatrudnić Liczkę. Jeżeli tylko będzie wolny, nie przepuszczę okazji i zrobię wszystko, by sprowadzić go do Pogoni - powiedział na łamach "PS" właściciel klubu ze Szczecina Antoni Ptak.
Liczka pierwszym trenerem, a Bohumil Panik jego asystentem. To byłoby rozwiązanie, o jakim marzę - podkreślił Ptak.
wiecej tutaj: http://pilka.interia.pl/news?inf=640276

No niestety starszy gadał prawde myślałem że blefuje i teraz każdy mecz będziemy remisować ,,, ale może będzie dobrze

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Safe
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 30/06/2005 10:24
Zatrudnili by chodz 1 dobrego trenera np. Kurasa czy Kasperczaka ... a nie motaja sie z jakimis Liczkami, Liczka niby dobry trener ale to co pokazal w Wisle to porazka ... Ludzie mowia ze to nie byla jego druxzyna ze mu nie pasowala ale gdyby byl dobry to Wisla wszystko by wygrala i nie stracila Szymkowiaka

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Maroon 55
Kibic
Na forum od 7563 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 30/06/2005 10:26

bartollo napisał:  
własnie starzy wszedl do domu i powiedział "Liczka trenerem Pogoni". Nie wiem skad to wie dopiero ide sie dowiedziec ;). Teraz czekajmy na styl extra defensywny ;). Osobiście licze juz dni kiedy czeski duet odejdzie ;p

Ludzie tylko nie Liczka !!
Dosć czeskiej szkoły w Pogoni. Czego on dokonał w Polonii, co zrobił dobrego w Górniku .A w Wisle ? Mając taką pake ledwo obronił dorobek Kasperczaka z jesieni i zdobył mastera.
Juz mielismy jednego przedstawiciela tej szkoły.
Czy w Polsce naprawdę nie ma dobrych trenerów ?
Ptak ma chyba za duzo kasy, żeby wydawać na niepotrzebne iwestycje.

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
Qcu
Kibic
Na forum od 8289 dni

**

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 30/06/2005 11:50

Marcello napisał:  

bartollo napisał:  

Ludzie tylko nie Liczka !!
Dosć czeskiej szkoły w Pogoni. Czego on dokonał w Polonii, co zrobił dobrego w Górniku .A w Wisle ? Mając taką pake ledwo obronił dorobek Kasperczaka z jesieni i zdobył mastera.
Juz mielismy jednego przedstawiciela tej szkoły.
Czy w Polsce naprawdę nie ma dobrych trenerów ?
Ptak ma chyba za duzo kasy, żeby wydawać na niepotrzebne iwestycje.

W sumie to mielismy juz dwoch przedstawicieli tej szkoly i zaden nic nie pokazal. Jestem zdecydowanie przeciwko Liczce, szczegolnie ze jak on przyjdzie to przytarga na plecach za soba Panika... Nie po to chyba go zwolnilismy zeby on po 3 miesiacach tu wracal?

RosSi
Kibic
Na forum od 8034 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 30/06/2005 12:05
wy chyba macie cos z glowami?:D przeciez Liczka to najlepszy trener !! :D:D

Paulvanday
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 30/06/2005 19:45
co do Liczki jesli go zatrudnia to pozyjemy zobaczymy ??? :]

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
Kula
Kibic
Na forum od 7703 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 30/06/2005 20:46
Racja Zobaczymy jak to bedzie...no ale powiem tak że Pietrzak Nie jest złym trenerem.

Ciekawy jestem jak Pogoń będzie grała jak Trenerem Portowców będzie,
Werner Liczka.

PS
Rosa
Kibic
Na forum od 7567 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 30/06/2005 22:08
Szkoda .... Kontrakt dla Liczki już jest i tylko Liczka musi go podpisać niestety , ale wierzmy że będzie dobrze

Safe
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 01/07/2005 12:53

Kryniu567 napisał:  
Szkoda .... Kontrakt dla Liczki już jest i tylko Liczka musi go podpisać niestety , ale wierzmy że będzie dobrze

Taak .. ... .... a przedwczoraj Odszedl z Wisly ..

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Rosa
Kibic
Na forum od 7567 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 01/07/2005 13:23
Z tego co się dzisiaj w klubie dowiedziałem Liczka nie zostanie trenerem Pogoni z przyczyn niewiadomych ale to pewnie dlatego że powiedział że nikt ma się mu nie wtrącać w sprawy składu .

Ostatnio edytowany przez: Rosa, 4 lipca 2005, 20:16 [1 raz(y)]

luki_717
Kibic
Na forum od 7688 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 06/07/2005 10:56
Negatywne komentarze szczecińskich kibiców, którzy mają dość czeskiej szkoły w Pogoni, zniechęciły Antoniego Ptaka do zatrudnienia Wernera Liczka i Bohumila Panika. Dziś dwuletni kontrakt ma podpisać Bogusław Pietrzak.

Jeszcze się waham, ale zdaje sobie sprawę, że dłużej nie ma co tego przeciągać. Dla dobra zespołu decyzję trzeba podjąć jak najszybciej. W piątek wyjeżdżam na tygodniowy urlop i do tego czasu kwestia podpisania kontraktu z trenerem musi zostać rozstrzygnięta – mówi Antoni Ptak. – Jeżeli nie zajdą jakieś nieprzewidziane okoliczności po sparingu z ŁKS usiądziemy z Pietrzakiem do decydujących rozmów. Być może zakończą się one umową – deklaruje najważniejsza osoba w szczecińskim klubie.
Więcej w "Przeglądzie Sportowym"

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
77
Kibic
Na forum od 7648 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 06/07/2005 13:48
Na razie mam neutralny stosunek do Pietrzaka. Bazuje na Paniku - z tym, że ma wszystkich piłkarzy do dyspozycji i być może dlatego zespół prezentuje się lepiej. Ale na razie spoko ...

Zalayeta
Kibic
Na forum od 7423 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 06/07/2005 17:16
Właściciel Pogoni Antoni Ptak podjął dziś decyzję o obsadzie funkcji trenera pierwszego zespołu Pogoni Szczecin.
Obowiązki te pełnić będzie Bogusław Pietrzak. Drugim trenerem został bramkarz reprezentacji Polski, piłkarz ŁKS-u, Widzewa i FC Porto, "Książę Paryża" Andrzej Woźniak.
za Pogońszczecin.pl
Sprawa z trenerami ustabilizowana choć Woźniak jako 2 trener zdziwił mnie troche

PS do końca życia !
muniek
Kibic
Na forum od 8221 dni

*

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 06/07/2005 17:22
No i gucio. Pietrzak ma podejscie do chlopakow i zasluzyl na szans. Ksiaze Paryza faktycznie zaskoczeniem....

Kto nie pije ten donosi....
rico
Kibic
Na forum od 7436 dni

*

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 06/07/2005 17:25
Książe Paryża na Twardowskiego... no no ciekaw, tylko co teraz z Długoszem?

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
Pit.
Kibic
Na forum od 7918 dni

Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 06/07/2005 17:28

zalayeta napisał:  

Sprawa z trenerami ustabilizowana choć Woźniak jako 2 trener zdziwił mnie troche

Woźniak to kumpel Pietrzaka, który dostał pewnie możliwość wyboru z kim chce współpracować.
Na szczęście koszmar się nie sprawdził i Ptak darował sobie pomysł z "super duetem" Liczka&Panik.
Mam nadzieje, że Pietrzak zmieni troche nastawienie naszych piłkarzy, którzy zaczną biegać do przodu, a nie tylko do tyłu i wszerz boiska. Mam również cichą nadzieje, że w lidze, pod wodzą Pietrzaka, zaczeniemy wygrywać na wyjazdach:) Do rozpoczęcia sezonu już tylko 20 dni...

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758462284 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005