Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 29/06/2005 16:22
Za Gazetą:
"- Wciąż się zastanawiam, bo chcę, by zespół zmienił swoje oblicze, by prezentował dobry styl i miał przed sobą ciekawe perspektywy - mówi Antoni Ptak, właściciel Pogoni Szczecin.[...]Także Ptak nie podjął jeszcze decyzji: - Za wcześnie. Dajemy szansę Pietrzakowi i jeśli nie znajdziemy lepszego kandydata, to pewnie nie zmienimy trenera. Nie chcemy popełnić pomyłki i zatrudnić gorszego. My potrzebujemy fachowca.
Ptak wybrał już tego fachowca. Jest nim Jerzy Engel, ale do gry o byłego selekcjonera włączyła się Wisła Kraków.
- Myślałem, byliśmy po słowie, ale chyba jest to już nieaktualne, bo Wisła go zatrudni - smuci się szef Pogoni.
Engel niedawno zapowiedział powrót do zawodu trenera (ostatnio pełnił rolę dyrektora sportowego w Polonii Warszawa) i natychmiast propozycję złożyła mu Wisła. Jeszcze jednak nie wiadomo, czy chce zatrudnić Engela w roli dyrektora czy trenera. O wszystkim ma zadecydować Bogusław Cupiał, właściciel krakowskiego klubu, do końca tygodnia. Jeśli nie dojdzie do podpisania kontraktu, wzrosną szanse na angaż w Pogoni." Więcej http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34943,2791392.html
Osobiście jakoś nie jestem przekonany, że Engel w Wiśle zgodziłby się na tylko menedżera/dyrektora. Z drugiej strony Liczka niby miał mocną pozycję, ale... Basałaj zrezygnował z prezesury. Czyli szopki w Wiśle gorsze momentami niż u nas. W każdym razie wygląda na to, że z Polaków raczej Pietrzak, a z zagranicznych co najwyżej Liczka, o ile go zwolnią z Wisły (a to nie jest pewne nawet, gdy nie będzie trenerem ). Tak czy siak, niekoniecznie jest to wizja optymistyczna...
Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 29/06/2005 18:32
własnie starzy wszedl do domu i powiedział "Liczka trenerem Pogoni". Nie wiem skad to wie dopiero ide sie dowiedziec . Teraz czekajmy na styl extra defensywny . Osobiście licze juz dni kiedy czeski duet odejdzie ;p
Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 30/06/2005 10:24
Zatrudnili by chodz 1 dobrego trenera np. Kurasa czy Kasperczaka ... a nie motaja sie z jakimis Liczkami, Liczka niby dobry trener ale to co pokazal w Wisle to porazka ... Ludzie mowia ze to nie byla jego druxzyna ze mu nie pasowala ale gdyby byl dobry to Wisla wszystko by wygrala i nie stracila Szymkowiaka
własnie starzy wszedl do domu i powiedział "Liczka trenerem Pogoni". Nie wiem skad to wie dopiero ide sie dowiedziec . Teraz czekajmy na styl extra defensywny . Osobiście licze juz dni kiedy czeski duet odejdzie ;p
Ludzie tylko nie Liczka !!
Dosć czeskiej szkoły w Pogoni. Czego on dokonał w Polonii, co zrobił dobrego w Górniku .A w Wisle ? Mając taką pake ledwo obronił dorobek Kasperczaka z jesieni i zdobył mastera.
Juz mielismy jednego przedstawiciela tej szkoły.
Czy w Polsce naprawdę nie ma dobrych trenerów ?
Ptak ma chyba za duzo kasy, żeby wydawać na niepotrzebne iwestycje.
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Ludzie tylko nie Liczka !!
Dosć czeskiej szkoły w Pogoni. Czego on dokonał w Polonii, co zrobił dobrego w Górniku .A w Wisle ? Mając taką pake ledwo obronił dorobek Kasperczaka z jesieni i zdobył mastera.
Juz mielismy jednego przedstawiciela tej szkoły.
Czy w Polsce naprawdę nie ma dobrych trenerów ?
Ptak ma chyba za duzo kasy, żeby wydawać na niepotrzebne iwestycje.
W sumie to mielismy juz dwoch przedstawicieli tej szkoly i zaden nic nie pokazal. Jestem zdecydowanie przeciwko Liczce, szczegolnie ze jak on przyjdzie to przytarga na plecach za soba Panika... Nie po to chyba go zwolnilismy zeby on po 3 miesiacach tu wracal?
Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 06/07/2005 10:56
Negatywne komentarze szczecińskich kibiców, którzy mają dość czeskiej szkoły w Pogoni, zniechęciły Antoniego Ptaka do zatrudnienia Wernera Liczka i Bohumila Panika. Dziś dwuletni kontrakt ma podpisać Bogusław Pietrzak.
Jeszcze się waham, ale zdaje sobie sprawę, że dłużej nie ma co tego przeciągać. Dla dobra zespołu decyzję trzeba podjąć jak najszybciej. W piątek wyjeżdżam na tygodniowy urlop i do tego czasu kwestia podpisania kontraktu z trenerem musi zostać rozstrzygnięta – mówi Antoni Ptak. – Jeżeli nie zajdą jakieś nieprzewidziane okoliczności po sparingu z ŁKS usiądziemy z Pietrzakiem do decydujących rozmów. Być może zakończą się one umową – deklaruje najważniejsza osoba w szczecińskim klubie.
Więcej w "Przeglądzie Sportowym"
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Odp: Pietrzak za Panika - wyrażajmy swoje opinie... - 06/07/2005 17:16
Właściciel Pogoni Antoni Ptak podjął dziś decyzję o obsadzie funkcji trenera pierwszego zespołu Pogoni Szczecin.
Obowiązki te pełnić będzie Bogusław Pietrzak. Drugim trenerem został bramkarz reprezentacji Polski, piłkarz ŁKS-u, Widzewa i FC Porto, "Książę Paryża" Andrzej Woźniak.
za Pogońszczecin.pl
Sprawa z trenerami ustabilizowana choć Woźniak jako 2 trener zdziwił mnie troche
Sprawa z trenerami ustabilizowana choć Woźniak jako 2 trener zdziwił mnie troche
Woźniak to kumpel Pietrzaka, który dostał pewnie możliwość wyboru z kim chce współpracować.
Na szczęście koszmar się nie sprawdził i Ptak darował sobie pomysł z "super duetem" Liczka&Panik.
Mam nadzieje, że Pietrzak zmieni troche nastawienie naszych piłkarzy, którzy zaczną biegać do przodu, a nie tylko do tyłu i wszerz boiska. Mam również cichą nadzieje, że w lidze, pod wodzą Pietrzaka, zaczeniemy wygrywać na wyjazdach Do rozpoczęcia sezonu już tylko 20 dni...
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758462284 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.