Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: GKS - Pogoń 1:1 - 03/05/2005 20:00
Adriano dzis wymiatał, co piłka to wyjebka nie on przechodzi samego siebie...Zostaw transfery ej Dawid zostaw transfery , No to jedziemy teraz z Wisła P.
|
MW'03
|
|
|
Odp: GKS - Pogoń 1:1 - 03/05/2005 20:02
Mozna zremisowac i nawet bym nie byl wkurwiony, ale nie w takim stylu, Giekse dzieci by ograly, jakby im sie chcialo. Jesli panik nie poleci to uznam to za spisek, a te zmiany to mistrzostwo swiata. Wywalaja Olo Moskalewicza bo za duzo zarabia a zatrudniaja brazylijczyka (jesli jest naprawde brazylijczykiem, moze to jakis mongol) ktory bierze 15 kawalkow i nic nie gra, ja pierdole menagero zajebisty. Dobrze ze sie zaopatrzylem w bosmana bo na trzezwo to bym tego nie przezyl.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
Odp: GKS - Pogoń 1:1 - 03/05/2005 20:04
Panie Kriss - weź wyjeb ten obrazek z podpisu, forum się rozciąga...
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
|
Odp: GKS - Pogoń 1:1 - 03/05/2005 20:05
ale dobrze jest tansze bilety w 2 lidze [/cytat]
No z tą drugą ligą to nie przesadzajmy.Nie wierze ,że ty myslisz ,że spadniemy
Nie aż tak tragicznie to w tym sezonie nie będzie.Wierze ,że się utrymamy.(Bez Panika oczywiście)bo jeżeli nadal będzie trenerem to masz racje z degradacją
|
http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=
Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! 
|
|
|
Odp: GKS - Pogoń 1:1 - 03/05/2005 20:05
co wy chcecie? przywieźli cenny punkt zdobyty na trudnym terenie... 
bez kitu nie moge już z tego Panika - facet żyje chyba z bukmacherki, co mecz to samo - może chociaż Odre w tej rundzie ograja choć i tu male szanse, bo widziałem ich dziś w akcji na Bułgarskiej i z obecną formą Rockiego i Wosia dostaniemy na bank w pizdeczke
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: GKS - Pogoń 1:1 - 03/05/2005 20:33
Panik!!! co?? wypierdalaj!!!! 
dzisiaj man of the match jest Dyczewski nie bal sie powiedziec na antenie tego co wszyscy oprocz panika i ptakow widza. ze sie wszystko jebie na pysk w naszej druzynie. ja tam wolalem Bebeto jak byl i szkoda ze w Kujawiaku teraz pracuje. a z tego co w radiu slyszalem to Adriano sie nam popisal dzisiaj 15 tyś. $ miesięcznie   ile za to glodnych dzieci mozna nakarmic...
a Trałka dalej w nagrode za zimowe postepy siedzial na lawie
ja chce Panika jeszcze na meczu z Wisłą to mu pomachamy na pozegnanie 
a wlasnie zalozenia taktyczne zostaly wykonane: nie przegralismy i cenny punkt z trudnego terenu przywiezlismy bo boisko bylo krzywe, GKS mial szybsze buty i mniejszą bramke.
|
100% PD
|
|
|
Odp: GKS - Pogoń 1:1 - 03/05/2005 20:35
Panik juz przeszedl dzis sam siebie.Jego zmiany tylko dobitnie pokazuja jakiej klasy jest trenerem !
Swietnie ocenil mecz Dyczewski.
Jednak mozna znalezc plusy tego spotkania:
-koniec trenerskiej posady Panika w Pogoni (nareszcie)
-niezly ubaw
|
|
|
|
|
|
Odp: GKS - Pogoń 1:1 - 03/05/2005 20:41
boshe czy ktos mi powie o co tu kurwa chodzi ?? apropo chusteczki beda zamale moze ich niewidziec trza bedzie wziasc przescieradla
|
Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8