Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
nara
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7561 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 16:44

pogonfan napisał:  
A zwróciliście uwagę, na koszulki Pogoni??? Znów inne, raz grają z Pasami raz bez, raz z nazwiskami raz bez. Co to ma być!!!niech ustaą jeden wzór i niech grają!!! Z tego co działacze mówili to przed nowym sezonem mają znów zmienići i ustalić jeden wzór.

czego sie napinasz??? taka ich wola nie twoja

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7701 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 17:29

K S napisał:  

pogonfan napisał:  
A zwróciliście uwagę, na koszulki Pogoni??? Znów inne, raz grają z Pasami raz bez, raz z nazwiskami raz bez. Co to ma być!!!niech ustaą jeden wzór i niech grają!!! Z tego co działacze mówili to przed nowym sezonem mają znów zmienići i ustalić jeden wzór.

hehe masz juz neta więc będziesz mógł sie ponapinać:D:D:D:D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Szołn
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 18:58

er_carlos napisał:  

Cobra_S napisał:  
w meczu z Lechem z 4 zolte kartki nie zagra Grzesiu Matlak i znow Kazimierczak (repra) :/

A kartki ze spotkań z Wisłą i Polonią liczą się w dokańczanym spotkaniu z Lechem w Poznaniu ?? Cosik obiło mi się o uszy, że pozostają te wykluczenia na dzień 1 kwietnia, czyli aktualne przed "pierwszym" spotkaniem Pogoni z Lechem. Tak więc jeżeli Grzesiek wtedy mógł grać to teraz też nie powinno byc problemów. Jeżeli ktos wie jak to jest z tymi kartkami, niech się podzieli tym newsem.

Oczywiście, że Matlak MOŻE zagrać z Lechem, nie zagra natomiast przeciwko GieKSie. O ile pamiętam to nikt nie pauzuje za kartki, zabraknie tylko Kazika.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Pazur
Kibic
Na forum od 7854 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 19:03
pewnie z lechem tez jest mecz ustawiony na 1:1 :(

Steryd
Kibic
Na forum od 8704 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 19:42
" Do boooju MKS... " :)
Szkoda, ze tak cicho, ale dobrze, ze wreszcie jedna piosenke spiewamy dluzej niz minute :) Nastepnym razem zmobilizujemy wiecej ludzi i moze cos z tego wyjdzie :) Pozdro dla tych, ktorzy nie przestawali :)

1948
F G
Kibic
Na forum od 8055 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 19:51

K S napisał:  

pogonfan napisał:  

A gdzie tu widzisz napinke?

eF^
Kibic
Na forum od 7931 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 20:06
Dla mnie moga sobie nawet grac w samych kalesonach, ale niech zaczna grac i wygrywaja! (mam nadzieje ze w nastepnym meczu ligowym, po Lechu Pogon sie nie zblazni w Katowicach)

YAKIN
Kibic
Na forum od 7513 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 20:20
Mogliśmy zniszczyć polonie w pierwszych 20-25 min. II połówki, były ku temu sytuacje ale niewykorzystane, przez co na własne życzenie po raz kolejny tracimy trzy punkty. Bo bądźmy szczerzy polonia dzisiaj nie zagrała nic i powinniśmy to wykorzystać, a teraz koniecznie trzeba dowieźć trzy punkty w poznaniu bo inaczej nasza sytuacja stanie się krytyczna

POGOŃ 100% SZCZECIN
Adriano
Kibic
Na forum od 8001 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 20:33
Jebany sędzia okradł Nas z 2 pkt. !!!

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Sampaio
Kibic
Na forum od 8021 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 21:02

Adrian napisał:  
Jebany sędzia okradł Nas z 2 pkt. !!!

jebany - niejebany, a kto gorszy? ten co okradł, czy ten co na to pozwolił? a z tego co pamietam to Panik w sobote nie zrobił nic zeby temu zapobiec...

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7921 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 21:25

Szołn napisał:  
Oczywiście, że Matlak MOŻE zagrać z Lechem, nie zagra natomiast przeciwko GieKSie. O ile pamiętam to nikt nie pauzuje za kartki, zabraknie tylko Kazika.

Szołn dokonując tego wpisu sugerowałem się tym co zaszłyszałem na wczorajszej konferencji pomeczowej, a padło w niej z ust trenera Panika, ze Matlak z Lechem nie zagra przez 4 żółtą kartkę,
nie znam się na przepisach aż nadto żeby stwierdzić czy się pomylił, czy nie :]
z pewnością dziennikarze z prasy naszej lub oficjalka ten temat w jakiś sposób poruszy

Szołn
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 23:00

Cobra_S napisał:  

Szołn napisał:  

Szołn dokonując tego wpisu sugerowałem się tym co zaszłyszałem na wczorajszej konferencji pomeczowej, a padło w niej z ust trenera Panika, ze Matlak z Lechem nie zagra przez 4 żółtą kartkę,
z pewnością dziennikarze z prasy naszej lub oficjalka ten temat w jakiś sposób poruszy

Spox, przecież nie mam pretensji - co więcej, sam nie jestem pewien tego, czy mam rację ;) Logika nakazuje jednak sądzić, że Ci gracze, którzy rozpoczęli mecz, powinni rozpocząć jego "drugą odsłonę" (pomijając "wypadki losowe").
Przepisy PZPN... nie regulują takiej sytuacji, a przynajmniej ja nie doszukałem się tego w regulaminie. Jest tu tylko coś takiego:

Cytat:  
Rozdział III, § 6 ust. 6
Bieg kar, które wiążą się z automatyczną dyskwalifikacją określoną ilością meczów, rozpoczyna się od meczu następnego po otrzymaniu kartki.
(...)
Rozdział III, § 6 ust. 10
W przypadku przerwania zawodów i konieczności ich powtórzenia zobaczone przez zawodników żółte i czerwone kartki zalicza się do rejestru napomnień i wykluczeń zawodnika z gry. Zawody, które zostały przerwane lub zweryfikowane jako walkower bierze się pod uwagę przy zaliczaniu na poczet kar odbywanych przez ukaranych zawodników.

Wszystko zależy od interpretacji - wg mnie naszym następnym meczem jest mecz z GKS, a spotkanie z Lechem jest dokończeniem jednego z poprzednich meczów.

Ostatnio edytowany przez: Szołn, 24 kwietnia 2005, 23:15 [1 raz(y)]

Zdelegalizować traktor.
77
Kibic
Na forum od 7649 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 25/04/2005 09:28
Szkoda, że chłopaki nie dowieźli wyniku. Sędzia delikatnie mówiąc cieńki, ale i tak największe pretensje mam do piłkarzy - powinniśmy ten mecz wygrać.

Niech mi ktoś powie co robi jeszcze Kuchar w Pogoni? Dla mnie jest gorszy od Terleckiego z jesieni! A jeśli ten zawodnik miał zastępować Ola w Pogoni to jest to WIELKA pomyłk@!

sweterek
Kibic
Na forum od 7466 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 25/04/2005 16:10
co za mecz ... a ja na dodatek 2x za bilet placilem bo mnie frajer z alkomatem wyhaczyl ... ehhh ...

mam kilka filmikow z meczu, m. innymi z oprawy z sektorówka i z wyrazów 'milosci' dla sedziego :)

pozdrawiam

ps. ktos byl w knajpie na browarze od strony witkiewicza? byl tam jeden polonista, usmialismy sie wszyscy, nawet pamiatkowe zdjecia były

AM
Kibic
Na forum od 7553 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 26/04/2005 11:12

Slim napisał:  

Matysh napisał:  
wlasnoe wrocilem z meczu :) chcialem powiedziec tylko to :
1) doping w pierwszej polowie zajebisty!!!!!!!!
2)doping w drugiej polowie do dupy

Tak jak jest u nas zawsze jak sie oglada mecze Legii i slyszy sie przez 20 spiewajacych kibicow to sie gada czemu u nas tak nie moze byc. Ale jak nasi kibice spiewaja jedna piosenke od 49 minuty do konca to sie narzeka.

zajeb*** tylko kur*** co to byl za doping ktorego na stadionie nie bylo slychac ?????????? Czy to naszym pilkarza mialo pomoc ??????????????

http://nurek-poszukiwania.home.pl/home/
AM
Kibic
Na forum od 7553 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 26/04/2005 11:17

Pszczółek napisał:  

Matysh napisał:  
wlasnoe wrocilem z meczu :) chcialem powiedziec tylko to :
1) doping w pierwszej polowie zajebisty!!!!!!!!
2)doping w drugiej polowie do dupy

Do dupy to ty k... jestes. Jakbys wlozyl w to serce przez 45 minut wraz z kolegami (tak jak my w 40 osob) a nie ocenial to bylby naprawde zajebisty.

Wczoraj pociagnelismy przez 45 minut no teraz 53 minuty w Poznaniu... ;-) Kto niespiewa niech spier..... Krytykanci po meczu z Podbeskidziem mieliscie sie szanse wykazac i dolaczyc do nas a wy k.... co znowu swoje kielbaski, slonecznik i bluzgi na sedziego pod nosem.

Dziekuje za uwage...

a co myslisz ze nie spiewalem ??????????? spiewalem spiewalem, gardlo mam do wymiany :] kurwa caly mecz spiewalem caly czas<przynajmniej sie statalem> ale no nawet ten doping w II polowie byl dobry ale gdy by glosniejszy .... to by bylo cos
!!!!!!!!!!!!!!

er_carlos
Kibic
Na forum od 7631 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 26/04/2005 21:34

Szołn napisał:  

Cobra_S napisał:  

Szołn napisał:  

Spox, przecież nie mam pretensji - co więcej, sam nie jestem pewien tego, czy mam rację ;) Logika nakazuje jednak sądzić, że Ci gracze, którzy rozpoczęli mecz, powinni rozpocząć jego "drugą odsłonę" (pomijając "wypadki losowe").
Przepisy PZPN... nie regulują takiej sytuacji, a przynajmniej ja nie doszukałem się tego w regulaminie. Jest tu tylko coś takiego:

Cytat:  
Rozdział III, § 6 ust. 6
Bieg kar, które wiążą się z automatyczną dyskwalifikacją określoną ilością meczów, rozpoczyna się od meczu następnego po otrzymaniu kartki.
(...)
Rozdział III, § 6 ust. 10
W przypadku przerwania zawodów i konieczności ich powtórzenia zobaczone przez zawodników żółte i czerwone kartki zalicza się do rejestru napomnień i wykluczeń zawodnika z gry. Zawody, które zostały przerwane lub zweryfikowane jako walkower bierze się pod uwagę przy zaliczaniu na poczet kar odbywanych przez ukaranych zawodników.

Wszystko zależy od interpretacji - wg mnie naszym następnym meczem jest mecz z GKS, a spotkanie z Lechem jest dokończeniem jednego z poprzednich meczów.

No i się chyba wszystko wyjaśniło :(. W dzisiejszej Wyborczej, również piszą że Grzesiek pauzuje za kartki, a w Lechu Gajtkowski. Dobra nie rozmywajmy tematu :] może Polędwiczka się w końcu sprawdzi hehe. "Błogosławieni Ci co nie widzieli, a uwierzyli" że Mirko Polędwiczka może zagrać dobry mecz ;)

Szołn
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 26/04/2005 22:43

er_carlos napisał:  
No i się chyba wszystko wyjaśniło :(. W dzisiejszej Wyborczej, również piszą że Grzesiek pauzuje za kartki, a w Lechu Gajtkowski. Dobra nie rozmywajmy tematu :] może Polędwiczka się w końcu sprawdzi hehe. "Błogosławieni Ci co nie widzieli, a uwierzyli" że Mirko Polędwiczka może zagrać dobry mecz ;)

Co do zawieszenia Matlaka, dziwna decyzja i myślę, że Pogoń spokojnie mogłaby złożyć protest do PZPN (podobnie jak Lech zresztą). Ale kto wie, może to i lepiej - Lech nie ma w składzie porządnego prawoskrzydłowego, zatem Polędwica jakoś sobie poradzi. Z GieKSą Matlak będzie bardziej potrzebny.
Mam nadzieję, że jakoś to dowieziemy - nieźle na tym zarobię, jeżeli bukmacherzy nie policzą zwrotów (wczoraj kursy na Pogoń wynosiły... 4.00, ja pograłem po 3.60, i tak nieźle jak na 51 minut od stanu 0:1 :P).

Zdelegalizować traktor.
Czapla
Kibic
Na forum od 7682 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 26/04/2005 23:42

Matysh napisał:  
zajeb*** tylko kur*** co to byl za doping ktorego na stadionie nie bylo slychac ?????????? Czy to naszym pilkarza mialo pomoc ??????????????

Sluchaj kurwa mać, bo sie przejedziemy do zoo, teraz kurwa do zoo sie jezdzi, do lasu za duzo wachy spala.

wierni i oddani hóligani na arkonskim wychowani
CHWDP
Muay Thai
D'alessandro co tam?
AM
Kibic
Na forum od 7553 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 27/04/2005 13:27

Czapla napisał:  

Matysh napisał:  

Sluchaj kurwa mać, bo sie przejedziemy do zoo, teraz kurwa do zoo sie jezdzi, do lasu za duzo wachy spala.

dobra sory ja juz sie nie odzywam :( przepraszam za wszystko co powiedzialem :( sorry

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758533191 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005