Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Lech - Pogoń 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Faster
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8557 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 23:08
Przerwanie meczu było najwłaściwszym rozwiązaniem. Nie oszukujmy się życie Papieża jest ważniejsze od wyniku meczu piłkarskiego.

socio
Kibic
Na forum od 7402 dni

Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 23:13
Jestem kibicem Arki Gdynia.Dziękuję kibicom i piłkarzom Pogoni za swoją postawę d niu dzisiejszego meczu.Mecz piłkarski a życie...Wiadomo co ważniejsze...Dziękuję w imieniu wszystkich pawdziwych kibiców piłkarskich.

Orło
Kibic
Na forum od 8118 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 23:18
CAŁY CZAS WIERZE, ŻE "PAPA" NIE ODEJCIE ... JESZCZE WSPOMNICIE MOJE SŁOWA !!!!![/cytat]

Bartollo, chciałbym abyś miał rację.

Babilon Team
Żyleta
Kibic
Na forum od 7944 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 23:21
http://pilka.interia.pl/news?inf=608324

Jeśli to prawda to naprawde mi wstyd... :(

Bo jest paru ludzi... Piraci
Daiman
Kibic
Na forum od 7559 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 23:23
Mam nadzieje że PRZEŻYJE!!! i będzie żył jeszcze troszke nie męcząc się mocno:(:( Nasi na meczu podobno krzyż z rac zrobili brawo!!

No Pain, No Glory
Borys
Kibic
Na forum od 7935 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 23:27

tomekwoj111 napisał:  
Sorry Ludzie !!!!Czy Wy to Czytacie?????????Bo naprawde Borys ile masz lat ze sie tak wychylasz.......Cala POLSKA zamarla a TY co napinasz sie?Ja nie kaze byc Ci wiezacym,bo ja sam nie jestem praktykujacym ale slucham i jak slysz to kogos zaczyna Mi brakowac...........Jezeli jestes POLAKIEM to zrozumiesz o co mi chodzi a jak nie to baw sie dalej dziecinkoo........

Heh dziwna interpretacja mojego postu :) polemizowałbym kto tu sie napina ale mniejsza z tym...

W sumie nie dziwie sie że sędzia przerwał spotkanie, wkońcu wszyscy myśleli że faktycznie nadeszła ta tragiczna chwila. Coś czuje że papież z tego wyjdzie , żekomo odzyskał przytomność poprostu trzeba mieć nadzieje

PS: co do meczu to na 95% będzie dograny od 40 minuty przy stanie 1-0 dla nas. Wprawdzie według przepisów powinien być walkower ale myśle że PZPN nie jest tak radykalny w przepisach i zrozumie...

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
FLN
Kibic
Na forum od 7901 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 23:27
wszystko zostalo juz powiedziane mecz nie powinien sie odbyc!!!PZPN PZPN JEBAC JEBAC PZPN!!!
P.S zastanawia mnie co robila flaga Żylety na sektorze Lecha.

socio
Kibic
Na forum od 7402 dni

Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 23:27
To co przeczytałem...wstyd.I kto to robi?Prezes z byłym piłkarzem reprezentacji...Naprawdę WSTYD!!!
Kibice przykładem na prezesow!!!

crls
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 23:34
http://www.lechpoznan.pl/index.php?akcja=news&idn=1729

opis sytuacji ktora miala miejsce...jeszcze raz szacunek...i przestancie pierdolic (co niektorzy) ze mecz przerwali bo Lech przegrywal,wiecej juz w temacie: "dlaczego?", "po co?" nie chce mi sie pisac, kazdy to zinterpretuje jak chce, ale nie wyobrazam sobie jak mozna grac, cieszyc sie na stadionie, spiewac, w chwili gdy Papiez z minuty na minute przechodzi na tamten swiat

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
AS.
Kibic
Na forum od 7557 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 23:40
Papierz jest jeden nieważne czy w Poznaniu czy w Szczecinie uszanujmy powage sytuacji.

POGOŃ SZCZECIN
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7844 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 23:45
warto przeczytać według mnie dobrą relację z dzisiejszego meczu
rywalizacja i wynik zszedł na drugi plan

news z poznańskiej Gazety Wyborczej

własnie jestem po obejrzeniu meczu z kasetki, wynik 1:0 dla Pogoni jak najbardziej zasłużony, Lech stworzył gorzniejszą sytuację chyba dopiero w 36 min, znów Divecky na duży plus - był wszędzie z przodu, Milar miał 200% sytuację na bramkę, ale bawił się z piłą i trafił w Piątka z 2 metrów, Peskovic bezrobotny, aktywny Kuchar i Łabędzki, cała obrona z Poledicą na plus

jak już ktoś napisał po przerwaniu meczu obydwie jedenastki plus ławki rezerwowych na środku boiska utwórzyły krąg i z pochylonymi głowami stali przez kilkanaście sekund

P.S.
flaga Żyleta Legii pojawiła się przez 5 min na przeciwko sektora Pogoni, wyglądała jak prawdziwa, po czym wywieszono transparent Prima Aprilis i znaczek : ) (bo mi nie do śmiechu dziś)
więc kibice Kolejorza zrobili podróbkę wychodzi na to

Luk Luk
Kibic
Na forum od 7828 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 23:49
kiedy ogladalem ten mecz to byl dla mnie szok. zycie papieza bierze priorytet nad meczem zwlaszcza ze papiez jest Polakiem. Szkoda wyniku, ale papiez jest w tej chwili najwazniejszy. sedzia zdunek podjal chyba najlepsza decyzje w swoim zyciu, za to szacunek. a teraz pomodlmy sie wszyscy. :(

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
eF^
Kibic
Na forum od 7854 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 00:19
Czytajac te relacje, autentycznie stanely mi lzy w oczach i prawie sie poplakalem.
Zdarzenie to napewno zapadnie nam w umyslach do konca zycia.

btw. mam nadzieje ze ta cisza oznacza ze z Papiezem juz lepiej

pir3_kks
Kibic
Na forum od 7401 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 00:38
Dla tych wszystkich piszących że Lech przerwał mecz specialnie dlatego że im nie szło, brak słów. Najlepsze jest to, że najwięcej pierdolą Ci których tam nie było, woleli siedzieć w chacie zamiast jechać w Polskę dopingować swój ukochany klub.
Gdy ludzie dowiedzieli się o tym że JanPaweł II nie zyłe jak inaczej mogli zareogować ? Jeden śmiałek wbił się na boisko i poinformował sędziego co się stało. Cisza , załamanie, smutek dookoła ludzie ze łzami w oczach, łamiący się głos spikera. Portowcy odpalają race, i kierują się ku wyjściu. Nagle ktoś zarzucił Mazurka Dąbrowskiego. Coś wspaniałego, chwila która zjednoczyła cała Polske, odwiecznych wrogów, huralny śpiew z rękami na piersi i spuszczonymi głowami. Tak zakonczył się (jak narazie) jeden z bardziej dramatycznych meczów w historii futbolu ...

Pozdrawiam

Lech Poznań!
Maly09
Kibic
Na forum od 8400 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 00:47

pir3_kks napisał:  
Dla tych wszystkich piszących że Lech przerwał mecz specialnie dlatego że im nie szło, brak słów. Najlepsze jest to, że najwięcej pierdolą Ci których tam nie było, woleli siedzieć w chacie zamiast jechać w Polskę dopingować swój ukochany klub.
Gdy ludzie dowiedzieli się o tym że JanPaweł II nie zyłe jak inaczej mogli zareogować ? Jeden śmiałek wbił się na boisko i poinformował sędziego co się stało. Cisza , załamanie, smutek dookoła ludzie ze łzami w oczach, łamiący się głos spikera. Portowcy odpalają race, i kierują się ku wyjściu. Nagle ktoś zarzucił Mazurka Dąbrowskiego. Coś wspaniałego, chwila która zjednoczyła cała Polske, odwiecznych wrogów, huralny śpiew z rękami na piersi i spuszczonymi głowami. Tak zakonczył się (jak narazie) jeden z bardziej dramatycznych meczów w historii futbolu ...

Pozdrawiam

popieram w 100 %

Janie Pawle II - [*]
pablo_mks
Kibic
Na forum od 8609 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 01:32

bos_man napisał:  
Właściciel Pogoni Antoni Ptak zdecydował, że kibice Pogoni przebywający w Poznaniu wrócą do Szczecina pociągiem specjalnym by nie czekać na dworcu w Poznaniu na pociąg odjeżdżający według rozkładu o godzinie 2.51. Po opuszczeniu stadionu kibice Portowców zostaną pod eskortą policji przewiezieni na dworzec główny w Poznaniu skąd udadzą się w drogę powrotną do Szczecina.
Koszt pociągu specjalnego sfinansuje właściciel Pogoni Antoni Ptak

Hmm....nie wiem czy to spóźniony żart prima aprilisowy czy kolejny "news" z oficjalki ale chłopaki dalej są w Poznaniu i dalej czekają na terespol o 2:51.
To tak dla wyjaśnienia w razie, gdy niektórym zachciałoby się wychwalać naszego "szefa"
pzdr

kamyk
Kibic
Na forum od 8275 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 06:42
Właśnie dojechalismy do szczecina. Pociag specjalny to byl lekki zart. Szacunek dla sympatyków Lecha za zachowanie w czasie i po meczu. :) pozdro

Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7636 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 07:14

kamyk napisał:  
Właśnie dojechalismy do szczecina. Pociag specjalny to byl lekki zart. Szacunek dla sympatyków Lecha za zachowanie w czasie i po meczu. :) pozdro

No pociąg specjalny :D hahaha ja tu myślałem że jak przyjedziemy na stacje to odrazu ruszamy do Szzecina a tu takie coś. Co do zachowania Lecha masz racje.

Walczyć Pogoń Walczyc...
ZDR
Kibic
Na forum od 8198 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 07:22
A mialo byc tak pieknie...+ dla Lecha za zachowanie i za dobry zart z ta fana Legii
Co do Papieza-Nie Odchodz...:(

barcish
Kibic
Na forum od 7725 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 07:23
mysle ze najlepszym rozwiazaniem bedie skonczyc pierdolenie na necie o calej tej sytuacji ktora byla na meczu... Jedno tylko powiem odemnie... nigdy juz nie bedzie takieo wyjazdu... NIGDy... pozdro dla obecnych

POGOŃ SZCZECIN!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005