Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 23:13
Jestem kibicem Arki Gdynia.Dziękuję kibicom i piłkarzom Pogoni za swoją postawę d niu dzisiejszego meczu.Mecz piłkarski a życie...Wiadomo co ważniejsze...Dziękuję w imieniu wszystkich pawdziwych kibiców piłkarskich.
Heh dziwna interpretacja mojego postu polemizowałbym kto tu sie napina ale mniejsza z tym...
W sumie nie dziwie sie że sędzia przerwał spotkanie, wkońcu wszyscy myśleli że faktycznie nadeszła ta tragiczna chwila. Coś czuje że papież z tego wyjdzie , żekomo odzyskał przytomność poprostu trzeba mieć nadzieje
PS: co do meczu to na 95% będzie dograny od 40 minuty przy stanie 1-0 dla nas. Wprawdzie według przepisów powinien być walkower ale myśle że PZPN nie jest tak radykalny w przepisach i zrozumie...
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
opis sytuacji ktora miala miejsce...jeszcze raz szacunek...i przestancie pierdolic (co niektorzy) ze mecz przerwali bo Lech przegrywal,wiecej juz w temacie: "dlaczego?", "po co?" nie chce mi sie pisac, kazdy to zinterpretuje jak chce, ale nie wyobrazam sobie jak mozna grac, cieszyc sie na stadionie, spiewac, w chwili gdy Papiez z minuty na minute przechodzi na tamten swiat
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
własnie jestem po obejrzeniu meczu z kasetki, wynik 1:0 dla Pogoni jak najbardziej zasłużony, Lech stworzył gorzniejszą sytuację chyba dopiero w 36 min, znów Divecky na duży plus - był wszędzie z przodu, Milar miał 200% sytuację na bramkę, ale bawił się z piłą i trafił w Piątka z 2 metrów, Peskovic bezrobotny, aktywny Kuchar i Łabędzki, cała obrona z Poledicą na plus
jak już ktoś napisał po przerwaniu meczu obydwie jedenastki plus ławki rezerwowych na środku boiska utwórzyły krąg i z pochylonymi głowami stali przez kilkanaście sekund
P.S.
flaga Żyleta Legii pojawiła się przez 5 min na przeciwko sektora Pogoni, wyglądała jak prawdziwa, po czym wywieszono transparent Prima Aprilis i znaczek : ) (bo mi nie do śmiechu dziś)
więc kibice Kolejorza zrobili podróbkę wychodzi na to
Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 23:49
kiedy ogladalem ten mecz to byl dla mnie szok. zycie papieza bierze priorytet nad meczem zwlaszcza ze papiez jest Polakiem. Szkoda wyniku, ale papiez jest w tej chwili najwazniejszy. sedzia zdunek podjal chyba najlepsza decyzje w swoim zyciu, za to szacunek. a teraz pomodlmy sie wszyscy.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 00:38
Dla tych wszystkich piszących że Lech przerwał mecz specialnie dlatego że im nie szło, brak słów. Najlepsze jest to, że najwięcej pierdolą Ci których tam nie było, woleli siedzieć w chacie zamiast jechać w Polskę dopingować swój ukochany klub.
Gdy ludzie dowiedzieli się o tym że JanPaweł II nie zyłe jak inaczej mogli zareogować ? Jeden śmiałek wbił się na boisko i poinformował sędziego co się stało. Cisza , załamanie, smutek dookoła ludzie ze łzami w oczach, łamiący się głos spikera. Portowcy odpalają race, i kierują się ku wyjściu. Nagle ktoś zarzucił Mazurka Dąbrowskiego. Coś wspaniałego, chwila która zjednoczyła cała Polske, odwiecznych wrogów, huralny śpiew z rękami na piersi i spuszczonymi głowami. Tak zakonczył się (jak narazie) jeden z bardziej dramatycznych meczów w historii futbolu ...
Hmm....nie wiem czy to spóźniony żart prima aprilisowy czy kolejny "news" z oficjalki ale chłopaki dalej są w Poznaniu i dalej czekają na terespol o 2:51.
To tak dla wyjaśnienia w razie, gdy niektórym zachciałoby się wychwalać naszego "szefa"
pzdr
No pociąg specjalny hahaha ja tu myślałem że jak przyjedziemy na stacje to odrazu ruszamy do Szzecina a tu takie coś. Co do zachowania Lecha masz racje.
Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 02/04/2005 07:23
mysle ze najlepszym rozwiazaniem bedie skonczyc pierdolenie na necie o calej tej sytuacji ktora byla na meczu... Jedno tylko powiem odemnie... nigdy juz nie bedzie takieo wyjazdu... NIGDy... pozdro dla obecnych
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.