Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 06/12/2004 09:53
Brawo w koncu 3 punkty na wyjezdzie szkoda ze sie przebudzili na ostani mecz wyjazdowy w tym roku mam nadzieje ze bedzie juz lepiej na wiosne.A meczyk zajebisty szczegolnie w drugiej polowie i glosny doping.Pozdro dla Legi.
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 06/12/2004 11:46
Cieszy winik i to jaką wole walki pokazali portowcy w drugiej połowie meczu, mam nadzieje ze wkońcu została odczarowana wyjazdowa niemoc Portowców
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
dziś (w sumie jutro) na zwykłym Polsacie o 00.50 retransmisja meczu Legia - Pogoń
aktualizacja godz 17.45 podałem to info za programem z WP
inne źródła tej pozycji nie podają, leci coś innego?
a mecz też jest w innych programach na necie jutro (z wtorku na środe) o 00.50
jednym słowem burdel na maxa
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 06/12/2004 14:46
W końcu w domu! Powiem tyle: BYŁO ZAJEBIŚCIE, mimo ze nie widzialem zadnej bramki, a to kto strzelil przeczytalem teraz! A teraz czas spac...
"Bo fantazja, fantazja..."
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 06/12/2004 18:55
ja mam pytanie czy ktoś odnas robił foty na meczu ? jakiś many biegał po sektorze za aparatem ale tych fot co robil nie widze !
Kryta ! - Co ? - Gdzie idziecie ? - Na piwo ! - Jeszcze jest mecz !
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
To było tak:
"Kryta! Co? Gdzie idziecie? Na piwo! Ale mecz jeszcze trwa!"
Pozdro dla Ciebie Qbajag tylko szkoda ze dluzej nie udalo sie pogadac...ale niestety przenioslem sie w inne miejsce ! nadrobimy to w marcu doping z naszej strony DOBRY (choc jego sila zwiekszyla sie po zdobytych bramkach) i oprawa rowniez DOBRA! weekend w Sto(L)icy jak najbardziej udany...kto nie byl niech zaluje i tyle!
O ile się nie mylę to mecz Legia-Pogoń będzie 13marca a więc w moje urodziny!
Więc Boberek się napijemy!Mam nadzieję!
A co do tych okrzyków to na koniec Kryta krzyczała jeszcze "Jaki mecz?"
Ostatnio edytowany przez: qbajag, 6 grudnia 2004, 21:08 [5 raz(y)]
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Oceniamy gre portowcow z Legia. - 06/12/2004 21:01
Bardzo jestem ciekaw Waszych ocen dla pilkarzy(skala od 1-10) za ten mecz no i skladu w jakim powinna Pogon grac,gdzie potrzebuje wzmocnien...Moje oceny za mecz z Legia:
Krzysztof Pilarz 7-widac,ze robi postepy,pewny na przedpolu,dyryguje obrona,obronil grozne strzaly Saganowskiego,Surmy,przy karnym bez szans.Patrzac na jego gre,wiek i postepy uwazam,ze pozbywanie sie Go bedzie najwiekszym bledem klubu!
Krzysztof Michalski7-Technicznie nieco "surowy",natomiast ma wielki serce do gry,ladnie wlaczal sie do akcji ofensywnych no i ,jak juz nas zdarzyl przyzwyczaic,z regulu ma w kazdym meczu ta jedna sytuacje-po rzucie wolnym Matlaka,jego strzal kapitalnie obronil Boruc
Pawel Magdon-9-swoja gra przypomina mi coraz bardziej Kazia Wegrzyna,z tym,ze jest 15 lat mlodszy.Powinien miec miejsce w pierwszym skladzie.Solidny w defensywie,wygrywa glowkowe pojedynki,nie daje sie przestawic,przepchnac,zabojczo skuteczny-3 bramka to poprostu majstersztyk
Mariusz Masternak-6-solidny w defensywie,jednak za malo podlaczal sie do akcji ofenywnych a gral jako skrajny obronca
Julcimar-6-bardzo dobry mecz,czesto wyprzedzal zawodnikow Legii zabierajac im pilke zanim zdarzyli ja przyjac.Dal sie minac Saganowskiemu co obniza mu nieco note
Matlak-8-gdyby nie glupi karny dalbbym mu 9!Dosrodkowania niczym Beckhama po stalych fragmentach gry,wielki walczak-kapitan z prawdziwego zdarzenia.Gol i asysta-brawo!
Przemyslaw Kazimierczak-8-swietny w destrukcji,swietne crossowe podania,swietne strzaly-wielki talent-chyba jednak za malo ma zadan ofensywnych a za bardzo Panik kaze mu pilnowac tyly-jego silny strzal pwoinien byc chyba czesciej wykorzystywany
Silvera-2-co tu komentowac-SEDZIA W TYM MECZU BYL SZYBSZY-motoryke nie ma jak nietrenujacy pilkarski emeryt-ma ja duzo gorsza i patrzac na jego sposob poruszania sie i sylwetke nie wierze by cos na wiosne wniosl-tym bardziej,ze ma juz wiele wiosen na karku-MIlar chyba zalatwil koledze pilkarska emeryture...
Michal Labedzki-8-nie wiem,czemu kibice z rzadka go wymieniaja w gronie najlepszych zawodnikow-jest to swietny pilkarz w tym meczu to potwierdzil.Wiele pilek przechwytuje,nie traci ich,umie rozgrywac,umie strzelic,robi wielka robote w drugiej linii.Brawo MIchal
Claudio Milar-7+-w tym meczu mial dwa oblicza nasz urugwajczyk-poki gral Silvera-Milar nie istnial,gdy jego kolega zszedl-Milar wzial sie za rozgrywanie,gral pilka,ciagnal po skrzydle,dogrywal.Pierwsza bramka padla po jego kapitalnej akcji.Technicznie jest nienaganny,duzo widzi,potrafi strzelic..Co by nie mowic Dawid z tym transferem trafil...
Lukasz Tralka-6-ma chlopak talent,potencjal w nim drzemie,ale uwazam,ze powinni trenerzy przestac rzucac go z pozycji na pozycje,bo chlopak sie nie rozwinie.Staral sie,biegal,w kilku zagraniach pokazal klase,ale raczej nie byl wybijajacym sie pilkarzem
Arur Bugaj-7-ocene powinna byc wyzsza,ale gral za rotko.Kapitalne zmieny daje nam Bugaj.Swietne przepuszczenie pilki,pozniej dogranie z pietki do Parzego po ktorym Parzy powinien stzrelic gola,duzo biega i zostawia zdrowia na boisku,nigdy nie statystuje.
Tomek Parzy-6-gdyby wykorzystal sytuacje....ale potrafi sie znalesc,walczy,biega,pokazuje sie.
Olgierd Moskalewicz-za malo gral,by go ocenic,jednak napisze jedno czym sie pewnie naraze kibicom-nie widze Ola w pierwszym skladzie mimo,ze szanuje go jako pilkarza i cenie.Widze go jako uzupelnienie skladu,ktore swoim doswiadczeniem moze pomoc w wielu sytuacjach.
Uwazam,ze to jedyne wzmocnienie potrzebne Pogoni-mlody napastnik mogacy grac przy Milarze,lowca bramek.Olo nigdy nie byl typem egzekutora,Bugaj juz ma swoje lata....moze jakies uzupelnienie obrony.Do pomocy uwazam,ze nikogo nie potzreba.Trzeba dac szanse mlodziezy-Pilarz,Kazimierczak,Labedzki,Grzelak,Magdon-oni powinni rzadzic ta nasza ekstraklasa....
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 06/12/2004 22:42
uuuuuu jebac PKP :-[
wlasciwie to dopiero wstalem z łoża tego mi bylo trzeba.
pozdro dla kolesi z Bemowa. dzieki za zajebiste przyjecie!
Oczywiście, że kurwa było warto
Ostatnio edytowany przez: Arek87, 7 grudnia 2004, 15:30 [1 raz(y)]
W końcu w domu! Powiem tyle: BYŁO ZAJEBIŚCIE, mimo ze nie widzialem zadnej bramki, a to kto strzelil przeczytalem teraz! A teraz czas spac...
bez komentarza...
albo nie, krótki komentarz: Na stadion wogóle wszedłeś? A w jakich (na)strojach była Legia?
po prostu żenada...."kibic"...
bez komentarza...
albo nie, krótki komentarz: Na stadion wogóle wszedłeś? A w jakich (na)strojach była Legia?
kibic w pełnym tego słowa znaczeniu bo pomagał przy oprawie na trubunach a nie dłubał słonecznik
bez komentarza...
Pierdol sie koles Pewnie Ty stroje Legii widziałeś w TV... A jezeli chodzi o to ze uwazasz moja postawe za zenujaca to powiem Ci tyle, ze na stadionie bylem w 100% trzezwy. Nie byles, nie oceniaj. Zreszta jak powiedzialem na poczatku, pierdol sie
Ps. Koncowe spiewanie "Do boju MKS" czuje w gardle do dzis.
Kijevo thx za wsparcie
Ostatnio edytowany przez: R1, 7 grudnia 2004, 16:31 [2 raz(y)]
bez komentarza...
Pierdol sie koles Pewnie Ty stroje Legii widziałeś w TV... A jezeli chodzi o to ze uwazasz moja postawe za zenujaca to powiem Ci tyle, ze na stadionie bylem w 100% trzezwy. Nie byles, nie oceniaj. Zreszta jak powiedzialem na poczatku, pierdol sie
Ps. Koncowe spiewanie "Do boju MKS" czuje w gardle do dzis.
Kijevo thx za wsparcie
ej ej wyluzujcie juz co?:-) jak macie sobie coś do wyjaśnienia to zróbcie to na gg
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758608235 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.