Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Odra - Pogoń 1:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jarasija
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8656 dni

*

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 23/11/2004 11:10

Patyk84 napisał:  
..Misiu boli??Yhy..a wyciagnac?? Eee e!!...
PAMPERAP ;)
Bieda Nędza :P

Biedy vs. Nędza...to było to :D:D:D

P.S. Mam zastrzeżenia do tego, że ja jako reporter (miałem ziolony szal hihi) zostałem brutalnie obrzucony śnieżkami! Taka sytuacja nie może sie wiecej powtórzyć hihi :D:D:D

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Mayday
Kibic
Na forum od 8520 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 23/11/2004 15:58

Patyk84 napisał:  
Dokladniej to ja moge powiedziec.....olac temat :)

no to ja najdokladniej zgodze sie z Toba :D

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
eJay
Kibic
Na forum od 7731 dni

**

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 23/11/2004 21:29

dziki napisał:  

jano napisał:  
Mam pytanie do tych co byli w Wodzisławiu. Dyczewski w relacji z meczu powiedział że Millar schodzącz boiska w 57 min, rzucił na ziemię koszulkę Pogoni . Napiszcie jak to było, jak to prawda to się gwiazdeczce we łbie poprzewracało. Dla mnie to zniewaga beisbol

tu sie z toba zgodze ...moim zdaniem zniewazyl nasz klub zucajac barwami o glebe i powinien zostac ukarany za to..co on mysli ze jest jakas gwiazdeczja?? mysle ze dwa chlapy na leb i nastepnym razem by sie gleboko zastanowil zanim by zrobil cos takiego ....stracil w moich oczach

Nie byłem na meczu wiec nie wnikam w sprawe, ale poki nie ma zapisu wideo to radze nie wysuwac zadnych wnioskow na ten temat.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
kln
Kibic
Na forum od 7749 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 23/11/2004 23:25

gazeta.pl/Jakub Lisowski napisał:  
...Pierwszego zastąpi Boris Peskovič, który od stycznia rozpocznie treningi z Pogonią. Za to Widzew próbuje sprowadzić Krzysztofa Pilarza, dotychczas pierwszego bramkarza Pogoni...

Ze jak prosze?! wow Mam nadzieje że Panik widzi jak gra Pilarz... :kwasny:

BINDA
Kibic
Na forum od 7665 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 24/11/2004 06:59
Troche mnie wpienił ten wynik:/

I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758613715 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005