Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 20:38
jeżeli ktoś mi powie ze Giuliano gra zamiast Parzego w pierwszym składzie, bo jest lepszy to sie chyba zesram ze smiechu...
układy... nie lubie tego slowa, bo Polacy wszedzie widzą jakieś przekręty, skandale, ale tym razem chyba o to chodzi...
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 20:48
PROPONUJE WAM JAKOŁCEWICZA WŁASNIE GO WYJEBALI Z WŁOCŁAWKA A TO DOBRY TRENER I CHYBA Z WASZYCH TERENÓW POCHODZI CHOĆ PRZEZ WIELE LAT ZWIĄZANY Z LECHEM TO MOŻE MU UTRUDNIĆ PRACE
Ulala Kasperczak w Pogoni!!!To cała opłata z inkasa bedzie szła na jego miesieczna pensje,jak informuje dzisiejsza Rzeczpospolita zarabia on w Wisle od 20 do 25 tysiecy Euro Pogoni nie bedzie na pewno stac na niego.Ciekawi mnie teraz najbardziej jaka wymówke wymysli tym razem Baniak
Ostatnio edytowany przez: kawek, 6 października 2004, 08:16 [1 raz(y)]
rudi voeler szuka klubu chyba carlos parreira czy mario zagalo (nie wiem jak to sie pisze )
i fabio capello... moze ktorys przyjdzie do Pogońi najlepiej dwoch bo jeden na asystenta
Wyjazdowa niemoc piłkarzy Pogoni - 05/10/2004 21:08
Pogoń po porażce ze Switem w Pucharze Polski "podtrzymałą" swoja fatalna bez punktowa passe na wyjazdach 9 procz meczu z Polonia). Tak jak w Szczecinie Pogon wygrywa pewnie i zdecydowaniwe tak na wyjazdach trudno jest uszczknąc chocby punkt(choc chęci i ambicje są bardzo wysokie). Czy to prze zle prowadzona polityke kadrowa przez pana Baniaka, czy to wzajemne oskarżenia piłkarzy po przegranych meczach mają wpływ na taka sytuację nie jestem w stanie odpowiedz na to pytanie. Mam tylko nadzieje ze Pogon sie w koncu przełamie i przywiezie 3 punkty z wyjazdowego spotkania.
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 21:23
Ja pierdolę po prostu brak słów mam nadzieję że Baniak w końcu pierdolnie się w baniak i zacznie mysleć jak trener, trzeba chłopaków opierdolić i zagonić do roboty a sam niech skończy swoje eksperymenty bo TO NIE JEST KURWA PIERDOLONE LABORATORIUM tylko drużyna piłkarska nasza największa duma i miłość a ja mam już dość powtarzania ciągle tych samych błędów i tych samych tłumaczeń.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 21:40
Nie wiem po co Baniak eksperymentuje z jakims nowym ustawieniem i czemu znowu gramy jednym napastnikiem.2:0 ze srednim drugoligowcem za dobrze nie wróży
CHUJ Z WYNIKAMI PORTOWCY JESTESMY Z WAMI!!!
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 21:49
Mówiono w klubie, że stawiamy na PP. A tu taki pasztet. To lepiej niech nie mówią teraz, że stawiają naligę bo strach myśleć co to będzie.
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 21:55
Ludzie wyluzujcie pytki Baniak próbował grę w nowym ustawieniu i mu nie wyszło.
Przecierz nie będze robił eksperymentów podczas ligi bo jeszcze gorzej byście go jechali!!!
Dla mnie najważniejsza jest liga bo trzeba się piąć w górę a w PP niech sobie Boguś eksperymentuje jak
Pozdro!
Ostatnio edytowany przez: Wojtas., 5 października 2004, 22:08 [1 raz(y)]
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 22:08
Myśle że Baniak dostanie jeszcze szanse do meczu z Łęczną. Jesli i ten mecz przegrają wiadomo wtedy jakie konsekwencje będą wyciągnięte
a ja powiem dlaczego, bo wygrali wysoko pierwszy mecz z jakimś tam mazowszem to odrazu stawiają na PP, a jak wygrają teraz z łęczno np. z 6-0 to powiedzą ze teraz stawiaja na lige. A ja i tak powtarzam swoją opinię WYJEBAĆ OBRONE!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758640447 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.