Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Selekcja na mlynie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
barcish
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7731 dni

**

Odp: Selekcja na mlynie - 02/10/2004 11:31
...

Ostatnio edytowany przez: barcish, 14 maja 2006, 14:55 [1 raz(y)]

POGOŃ SZCZECIN!
max_dal
Kibic
Na forum od 7945 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 02/10/2004 12:23
TO ja proponuje tak. Jeśli jaka kolwiek selekcja dojdzie do skutku to ci których niechcą na piekle niechcą niech założą sobie drugie "PIASKOWNICĘ":D i tam będą same dzieci bez mutacji:P np na 10 albo 13 sektorze

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Mick
Kibic
Na forum od 7928 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 02/10/2004 13:17
nieee max_dal tylko nie 10 to mój ulubiony sektor :P
a pozatym nie powiedziałeś mi czy widziałeś na 10 takich kilku psycholi dokładnie 3 :] co rozrzucają serpentynki przed meczem:D

Obrazek jpg wstawiony na forum
max_dal
Kibic
Na forum od 7945 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 02/10/2004 13:46
> nieee max_dal tylko nie 10 to mój ulubiony sektor :P
"> co rozrzucają serpentynki przed meczem:D

No jeśli widziałem to chyba tylko mniejwięcej w połowie sektora co??
Jeśli nie tam to niewiem

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
machine
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 02/10/2004 18:51
to by było dobre jakby wszyscy przed zajęciem miejsca pokazywali Patykowi legitke hehehe

MKS w sercu jest :)
Pilar
Kibic
Na forum od 7945 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 02/10/2004 19:37
> Bez kitu wiekszość takich gości po około 20 kilka lat tylko siedzi i patrzy na mecz.A najcześciej to wlaśnie te jak wy to mówicie małolaty śpiewają za was.Coś jest nie tak!!!!Jestem za tym żeby nie wpuszczac dziewczyn po 11-13 lat bo to jest bez sensu!

Grubo sie mylisz co do tych dwudziestoparolatków

GryfK
Kibic
Na forum od 7889 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 02/10/2004 21:35
http://kibice.net/forum/viewtopic.php?t=2236

Do boju MKS!!! Obrazek gif wstawiony na forum
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7621 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 02/10/2004 22:53
jak dla mnie młodzi niech beda... niech sie ogarniaja pomalu bo to oni za pare lat beda stanowili o naszej sile. lepiej pilnowac zeby mlodzi nie wskakiwali na plot bo to dopiero jest przypal :D

klepa
Kibic
Na forum od 7605 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 03/10/2004 00:19
> ciekawi mnie kto zajmie sie tą selekcją???? wiele osób ma do gadania (jak ja) tyle co nic i moga tylko podsuwać pomysły selekcja jest potrzebna faktycznie dzieciaki na 12 to troche śmieszne ten pomysł z siedzeniem jak najbliżej gniazda jest ok pozdrawiam sorry za bledy
>

Nie no, co niektórzy mnie na tym forum rozpierdalają piszą te kurwa bzdury co powyżej, a w profilu
ma napisany rok urodzenia 1990 - przecież to jest jakiś pierdolona paranoja!!!

Jeswtem tylko ciekaw jaka jest autentyczna średnia wieku ludzi wypowiadających sie w tym temacie,
ale cos mi sie kurwa zdaje że pewnie taka jak na młynie !!!

Dlatego najlepiej zakończyć to pierdolenie!!! Bo to nie ma sensu skoro ziomek z rocznika 1990
o nicku Forza Juve uwarza że nie jest dzieckiem!!!

SPRZEDAWCZYKÓW I POLICJI JEST DUŻO
ALE NAS ZAWSZE BĘDZIE WIĘCEJ!!!

POGOŃ SZCZECIN - WIERNI DO KOŃCA!!!
Jarasija
Kibic
Na forum od 8584 dni

*

Odp: Selekcja na mlynie - 03/10/2004 04:49
> wiem od czego oni sa.........ale naprawde musimy stworzyc atmosfere i powinni spiewac wszyscy bez wzgledu na wiek!!!

Czak, to chyba mało wiesz....

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Orło
Kibic
Na forum od 8124 dni

*

Odp: Selekcja na mlynie - 03/10/2004 10:26

>
> Dlatego najlepiej zakończyć to pierdolenie!!! Bo to nie ma sensu skoro ziomek z rocznika 1990
> o nicku Forza Juve uwarza że nie jest dzieckiem!!!

Ponoć wszyscy faceci to dzieci, więc nie wiem czemu chłopak gada ze nim nie jest :D:D:D

Babilon Team
Jarasija
Kibic
Na forum od 8584 dni

*

Odp: Selekcja na mlynie - 03/10/2004 10:51
jabol

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
msc.
Kibic
Na forum od 7099 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 14/05/2006 00:46
Selekcja?? Pojebało was tyle wam powiem ... Fakt że wiekszosc mlodych przychodzi dla szpanu i ja kiedys tez przychodzilem tylko zeby pokrzyczec ale posluchajac troche Sandała czy Patyka mozna szybko zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi ... teraz to ja zabieram swoich kolegów na 12 i chcem żeby oni poczuli to samo co ja. nie chec wyrzycia sie po calym tygoidniu lecz ogramna milosc do swojego klubu i tak naprawde to mnie podczas meczu wali to jak wszystcy spiewaja dla mnie licze sie tylko ja i to czy dalem z siebie wszystko dla mojej druzyny. Ale póżniej wracam do domu patrze na forum i wydaje mi się że ludzie z 12 nie dostrzegają mnie myślą że wszystcy 16latkowie sa tacy sami?
Ehhh, duzo osob tego nie zrozumie beda najezdzac na mnie ale mi to wisi... Bede robił to co robie zawsze. A jak wprowadzą selekcje to zobaczymy 30 osób śpiewających przez pełne 90min? Ale selekcji nie zrobią bo o tym decydują ludzie którzy naprawdę wiedzą co jest pięć ! Nie jestesmy wstanie okreslic tego co ktos ma w sercu wiec nie da rady zrobic selekcji. Oczywiscie taki ktos kto narzeka przez 90min lub siedzi i oglada tylko mecz na sek 12 nie jest mile widziany ale cóż to dotyczy kazdego wieku :)
I myśle że MY jako młodzież chodząca na mecze powinniśmy tłumaczyć swoim rówieśnikom dlaczego chodzimy na Pogoń, dlaczego ją tak mocno kochamy i uważam że jeszcze się sporo nauczymy od starszych kolegów byle od tych najwierniejszych.

Z poważaniem :D
Anonimowy 16latek z sektora 12 - a jeszcze nie dawno 14 latek z fazowego piekla ... Pozdro

heh widze ze temat byl ostatnio 2 lata temu wiec moze od tamtego czasu troche dojrzalem i dlatego wyrazam swoja opinie :P Mógłbym na ten temat rozmawiać długo i pisać długo bo zawsze wydaje mi się że moge dodać coś jeszcze :) dziwne uczucie :P

@down
no i juz sie ktos bardzo madry znalazl a jakbym zalozyl nowy temat to bys mi spamowal ze juz było!
Prosze Cie ... Prosze Cie ... Prosze Cie ...

Ostatnio edytowany przez: msc., 14 maja 2006, 00:53 [1 raz(y)]

Arathorn
Kibic
Na forum od 7980 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 14/05/2006 00:51
A ty co, bawisz sie w nekrofilie?

eF^
Kibic
Na forum od 7860 dni

*

Odp: Selekcja na mlynie - 14/05/2006 10:30
Ostatnio nastala jakas era mlodych (15-16 lat) ktorzy na forum sie wypowiadaja jacy to oni sa swietni i ze musza chodzic na mlyn, po co ta napinka? pokazcie na sektorze jak wkladacie serce w spiew i nie bedzie problemu

Zbylu
Kibic
Na forum od 7260 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 14/05/2006 13:35
Ra 55 moim zdaniem jestes debilem

Obrazek gif wstawiony na forum
V...
Kibic
Na forum od 8588 dni

*

Odp: Selekcja na mlynie - 14/05/2006 13:38

Ra55 napisał:  
Selekcja?? Pojebało was tyle wam powiem ... Fakt że wiekszosc mlodych przychodzi dla szpanu i ja kiedys tez przychodzilem tylko zeby pokrzyczec ale posluchajac troche Sandała czy Patyka mozna szybko zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi ... teraz to ja zabieram swoich kolegów na 12 i chcem żeby oni poczuli to samo co ja. nie chec wyrzycia sie po calym tygoidniu lecz ogramna milosc do swojego klubu i tak naprawde to mnie podczas meczu wali to jak wszystcy spiewaja dla mnie licze sie tylko ja i to czy dalem z siebie wszystko dla mojej druzyny. Ale póżniej wracam do domu patrze na forum i wydaje mi się że ludzie z 12 nie dostrzegają mnie myślą że wszystcy 16latkowie sa tacy sami?
Ehhh, duzo osob tego nie zrozumie beda najezdzac na mnie ale mi to wisi... Bede robił to co robie zawsze. A jak wprowadzą selekcje to zobaczymy 30 osób śpiewających przez pełne 90min? Ale selekcji nie zrobią bo o tym decydują ludzie którzy naprawdę wiedzą co jest pięć ! Nie jestesmy wstanie okreslic tego co ktos ma w sercu wiec nie da rady zrobic selekcji. Oczywiscie taki ktos kto narzeka przez 90min lub siedzi i oglada tylko mecz na sek 12 nie jest mile widziany ale cóż to dotyczy kazdego wieku :)
I myśle że MY jako młodzież chodząca na mecze powinniśmy tłumaczyć swoim rówieśnikom dlaczego chodzimy na Pogoń, dlaczego ją tak mocno kochamy i uważam że jeszcze się sporo nauczymy od starszych kolegów byle od tych najwierniejszych.

Z poważaniem :D
Anonimowy 16latek z sektora 12 - a jeszcze nie dawno 14 latek z fazowego piekla ... Pozdro

heh widze ze temat byl ostatnio 2 lata temu wiec moze od tamtego czasu troche dojrzalem i dlatego wyrazam swoja opinie :P Mógłbym na ten temat rozmawiać długo i pisać długo bo zawsze wydaje mi się że moge dodać coś jeszcze :) dziwne uczucie :P

@down
no i juz sie ktos bardzo madry znalazl a jakbym zalozyl nowy temat to bys mi spamowal ze juz było!
Prosze Cie ... Prosze Cie ... Prosze Cie ...

No wlasnie przyprowadziles kolegow aby sie uczyli piosenek na mlynie. Na mlynie kazdy powieien znac wsyztskie porzyspiewki a bez tego nie powienien wchodzic, a jak wejdzie to powinien szybciej wyjsc niz wejdzie jak nie zna najprostrzych piesni.
Dzisiejszy mecz mnie tylko utwierdzil w tym, ze bez radykalnych srodkow bedzie tylko gorzej. Nie dosc, ze dzieci wchodzic nie powinny (daly pokaz klasy po meczu na sektorze), to jak ktos nie spiewa powinien byc najpierw upomniany a za 2 razem usuwany od razu z sektora

MKS
Mick
Kibic
Na forum od 7928 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 14/05/2006 14:03

Vega napisał:  

Dzisiejszy mecz mnie tylko utwierdzil w tym, ze bez radykalnych srodkow bedzie tylko gorzej. Nie dosc, ze dzieci wchodzic nie powinny (daly pokaz klasy po meczu na sektorze), to jak ktos nie spiewa powinien byc najpierw upomniany a za 2 razem usuwany od razu z sektora

napewno bedzie gorzej.. do pyr należała cała druga połowa..

Vega zapomniałeś jeszcze o szmulkach.. o ile stadion powinien być miejscem również dla kobiet i dzieci, to #12 powinna być dla nich zamknieta.. i nie mówie tu że kobiety są gorsze bo nie jedna daje rade ale no prosze.. nie na tym sektorze..

ps. taki pomysł od mem'a dla odświeżenia.. wkońcu to nie głupie.. a ludzi co by podrukowali wam plakaty macie na tym forum duzo :)

mem napisał:  
Wydaje mi się, że jedynym sposobem na zmniejszenie ilości pikników i dzieci na piekiełku jest poprostu jawne informowanie ludzi przy kasach o tym co się dzieje na sektorze. Chodzi mi mianowicie o jakieś plakaty czy coś w tym stylu bo innego wyjścia chyba nie ma.

Ostatnio edytowany przez: Mick, 14 maja 2006, 14:32 [1 raz(y)]

Obrazek jpg wstawiony na forum
Rosa
Kibic
Na forum od 7497 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 14/05/2006 14:14
Większość się budzi z dopigiem jak są bluzgi na Lecha ..
Dobre S. zadał pytanie czy dla nich jest większa Miłość do Pogoni czy nienawiść do Lecha ?

Cytat:  
Pogoń moim zdaniem zaprezentowała ciekawe prezentacje ale doping to maja słaby!!

1szy raz się z nimi zgodze

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
msc.
Kibic
Na forum od 7099 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 14/05/2006 14:57

eF^ napisał:  
Ostatnio nastala jakas era mlodych (15-16 lat) ktorzy na forum sie wypowiadaja jacy to oni sa swietni i ze musza chodzic na mlyn, po co ta napinka? pokazcie na sektorze jak wkladacie serce w spiew i nie bedzie problemu

Tyle że po chuj mamy wkładać całe serce jak wracam do dopu patrze a tu oczywiście że wszystko dlatego że 15latkowie siedzą na młynie ! Może jak widzisz kogoś kto się nie udziela to go wyproś a nie na forum dopiero potraficie gadać. Chodziło o to że nie tylko nastolatkowie przychodza dla szpanu ! Wszystcy to robią i nie możecie mówić że jak ktoś ma 15 lat to zgrywa kozaka ... Jeśli uważasz że ja się tu napinam to jesteś dla mnie śmieszny, myślisz że co, chcem zaistnieć pod moim nickiem? buahah. To mówie jak jest a wy dalej swoje bo tak się przyjeło i tyle (stereotypy) a wy odrazu ze napinka... Śmieszni ludzie jesteście, jakbym zmienił swój wiek to byście na to inaczej sporzeli. Czujecie wyższosć?? fajnie :) Cieszy mnie to że mój post może komuś pomoć xD

Zbylu napisał:  
Ra 55 moim zdaniem jestes debilem

Kazdy moze miec swoje zdanie :) po czymś wnioskujesz czy tak zeby smiesznie bylo??

Vega napisał:  
No wlasnie przyprowadziles kolegow aby sie uczyli piosenek na mlynie. Na mlynie kazdy powieien znac wsyztskie porzyspiewki a bez tego nie powienien wchodzic, a jak wejdzie to powinien szybciej wyjsc niz wejdzie jak nie zna najprostrzych piesni.

kolegów przyprowadziłem nie po to by się uczyli pieśni tylko szacunku dla klubu i zasad jakie obowiązuje i są punktem honorowym dla kazdego kibica (piesni juz znaja). Fakt że dzieci która dały popis na płocie powinny być usuwane bo to właśnie tak wychozdzi po co się przychodzi na mecze... (moim zdaniem to tam napewo nie bylo zadnego 16+ latka) Ale właśnie tyle osób ile zostało wraz z ostatnim gwizkiem meczu na trybunie ma w sercu Pogoń (oprocz tych na plocie xD) a poprostu wiekszosc z "doroslych" niepotrafi sie przyznac do niemocy, tego że nie chce im sie spiewac itd i wlasnie pozneij na forum wyzywaja sie na młodzierzy ;)

Z POWAŻANIEM :D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005