Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Transfery do Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
mario90
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6806 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 20/06/2007 17:08
Niewiadomo może chłopak jest dobry tylko nie miał kto mu podawac u nas.Jeśli go przyjma to gratulacje

moim klubem jest Pogon Szczecin mks
pit26
Kibic
Na forum od 8033 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 20/06/2007 17:57

g napisał:  

Sranie w banie, jak będzie grał zajebiście w pierwszym składzie Legii i z meczu na mecz będzie bramki strzelał, to nikt nie będzie pamiętał o tym, że raz na reprezentacje nie przyjechał, tym bardziej teraz kiedy mamy deficyt niezłych napastników.

Leo Beenhakker poprowadził środowy trening piłkarskiej reprezentacji Polski do lat 20.

Reprezentacja przygotowuje się we Włocławku do finałów mistrzostw świata, które rozpoczną się 30 czerwca w Kanadzie. Trener kadry rocznika 1987 Michał Globisz nie zabierze do Ameryki Północnej trzech piłkarzy: Macieja Korzyma, Kamila Grosickiego i Adama Marciniaka, którzy niedawno odmówili wyjazdu na towarzyski turniej do Jordanii.
– Tak się nie robi. Dopóki ja będę selekcjonerem, drzwi mojej drużyny także będą dla nich zamknięte. Nie na sto, a na dwieście procent – poparł decyzję Globisza Leo Beenhakker.

Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
Leśny Dziadek
Kibic
Na forum od 6786 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 20/06/2007 18:12

MolestaEwenement napisał:  
Grający ostatnio w Pogoni Szczecin Elton Aparecido de Souza udał się na testy do drużyny mistrza Bułgarii, Lewskiego Sofia.
Fot.: Łukasz Mojecki
22-letni brazylijski napastnik dojechał w środę na zgrupowanie Lewskiego w Prawcu i tam będzie starał się przekonać trenerów oraz działaczy do swoich umiejętności.
Elton, który do Pogoni przybył w przerwie zimowej sezonu 2005/06, w polskiej ekstraklasie rozegrał 34 spotkania i zdobył trzy gole.

eee?? lol??

http://www.legia.net/news.php?id=25144

HERRING POWER
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 7943 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 20/06/2007 18:54

MolestaEwenement napisał:  
Grający ostatnio w Pogoni Szczecin Elton Aparecido de Souza udał się na testy do drużyny mistrza Bułgarii, Lewskiego Sofia.
Fot.: Łukasz Mojecki
22-letni brazylijski napastnik dojechał w środę na zgrupowanie Lewskiego w Prawcu i tam będzie starał się przekonać trenerów oraz działaczy do swoich umiejętności.
Elton, który do Pogoni przybył w przerwie zimowej sezonu 2005/06, w polskiej ekstraklasie rozegrał 34 spotkania i zdobył trzy gole.

eee?? lol??

Tę informację potwierdza 90minut.pl i wg mnie ma rację.

D.A.W napisał:  

Tej jest źródłem jest Super Express ;D .

no
Kibic
Na forum od 6691 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 20/06/2007 20:55
http://www.levski.bg/Levski/info/news/showNewsById.do;jsessionid=%20C28843C675E3E8F3C839C9CE79B7ECC%209.ajp13localhost?news_id=169465

:) buhehueuheuhe no to beda mieli nie samowitego napadziora:D

Leśny Dziadek
Kibic
Na forum od 6786 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 20/06/2007 21:43
no to w takim razi manager Dawid zaczyna dzialac w Europie

HERRING POWER
frajer
Kibic
Na forum od 6589 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 20/06/2007 22:10
To Elton John jest na testach w Lokomotivie.

wczoraj frajerem,jutro premierem ;)
g
Kibic
Na forum od 7127 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 21/06/2007 01:26

pit26 napisał:  

g napisał:  

Sranie w banie, jak będzie grał zajebiście w pierwszym składzie Legii i z meczu na mecz będzie bramki strzelał, to nikt nie będzie pamiętał o tym, że raz na reprezentacje nie przyjechał, tym bardziej teraz kiedy mamy deficyt niezłych napastników.

Leo Beenhakker poprowadził środowy trening piłkarskiej reprezentacji Polski do lat 20.

Reprezentacja przygotowuje się we Włocławku do finałów mistrzostw świata, które rozpoczną się 30 czerwca w Kanadzie. Trener kadry rocznika 1987 Michał Globisz nie zabierze do Ameryki Północnej trzech piłkarzy: Macieja Korzyma, Kamila Grosickiego i Adama Marciniaka, którzy niedawno odmówili wyjazdu na towarzyski turniej do Jordanii.
– Tak się nie robi. Dopóki ja będę selekcjonerem, drzwi mojej drużyny także będą dla nich zamknięte. Nie na sto, a na dwieście procent – poparł decyzję Globisza Leo Beenhakker.

to nie ja napisalem słowa, do których się odnosisz, jak juz cytujesz to zwróć uwagę kogo, pzdr :)

Ostatnio edytowany przez: g, 21 czerwca 2007, 01:37 [1 raz(y)]

- Tylko Pogoń -
Zen
Kibic
Na forum od 7092 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 21/06/2007 10:14
Bez Radosława Majdana i Jacka Kosmalskiego piłkarze "Czarnych Koszul" rozpoczęli przygotowania do rundy jesiennej. Do poniedziałku wyjaśni się, czy 35-letni były bramkarz reprezentacji będzie grał w Polonii

chrisxx
Kibic
Na forum od 8354 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 21/06/2007 10:34

Zen napisał:  
Bez Radosława Majdana i Jacka Kosmalskiego piłkarze "Czarnych Koszul" rozpoczęli przygotowania do rundy jesiennej. Do poniedziałku wyjaśni się, czy 35-letni były bramkarz reprezentacji będzie grał w Polonii

czyt. jeśli "gastronomicy" przejmą klub, Majdan będzie nim kierował... w innym przypadku pojedzie do Dody:P

pit26
Kibic
Na forum od 8033 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 21/06/2007 10:51

g napisał:  

pit26 napisał:  

g napisał:  

to nie ja napisalem słowa, do których się odnosisz, jak juz cytujesz to zwróć uwagę kogo, pzdr :)

g - przepraszam za pomylke, chodzilo oczywiscie o cytat autorstwa eF.
pozdr :)

Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
rico
Kibic
Na forum od 7306 dni

*

Odp: Transfery do Pogoni - 21/06/2007 19:32
Pierwszy normalny transfer od lat... czyżby Stolarczyk. Jak na początek było by dobrze...

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
jns
Kibic
Na forum od 7480 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 21/06/2007 20:34

rico napisał:  
Pierwszy normalny transfer od lat... czyżby Stolarczyk. Jak na początek było by dobrze...

Dzisiaj Stolarczyk widziany przeze mnie na osiedlu. Ale szczerze mówiąc w ogóle mnie to nie obchodzi, wszak wszystko wskazuje na to, że zaczniemy od 2 ligi...

Pgn.
Kibic
Na forum od 6793 dni

*

Odp: Transfery do Pogoni - 22/06/2007 20:42
Powracając do tematu podobno "gastronomicy" są zainteresowanie ściągnięciem do Pogoni Bartosza Hinca z GKS-u Bełchatów i Dawida Dłoniaka z GKP Gorzów Wlkp.

Ron
Kibic
Na forum od 7097 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 22/06/2007 21:42

PiNgWiN napisał:  
Powracając do tematu podobno "gastronomicy" są zainteresowanie ściągnięciem do Pogoni Bartosza Hinca z GKS-u Bełchatów i Dawida Dłoniaka z GKP Gorzów Wlkp.

kolejne (które to już?) info z "fałki", które możesz sobie.., przyjacielu

powołują się na 90minut, lecz.. krótka wizyta na wspomnianej stronce i.. no właśnie :D

Na forum od 7903 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 22/06/2007 21:44

PiNgWiN napisał:  

Niewiem ile w tym prawdy ale tresfer tego drugiego wydaje się być interesujący :o http://www.sport.pl/sport/1,78977,4232581.html, co do Hinca to się niewypowiadam ale w razie startu w II lidze myśle że o lepszych będzie strasznie trudno.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
goral1982
Kibic
Na forum od 7462 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 22/06/2007 21:56

Ron napisał:  

PiNgWiN napisał:  

powołują się na 90minut, lecz.. krótka wizyta na wspomnianej stronce i.. no właśnie :D

Nie wiem ile prawdy jest o tych potencalnych transferach. Ale informacje z 90minut bardzo czesto sie potwierdzaja. I takie mozliwe transfery podaja na 90minut .Gdyby chcieli zablysnac to podali by np. info o przyjsciu Pilarza , a nie anonimowego dla wiekszosci osob bramkarza z Gorzowa.

Ostatnio edytowany przez: goral1982, 22 czerwca 2007, 22:02 [1 raz(y)]

Ron
Kibic
Na forum od 7097 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 22/06/2007 22:12

goral1982 napisał:  

Ron napisał:  

PiNgWiN napisał:  

Nie wiem ile prawdy jest o tych potencalnych transferach. Ale informacje z 90minut bardzo czesto sie potwierdzaja. I takie mozliwe transfery podaja na 90minut .Gdyby chcieli zablysnac to podali by np. info o przyjsciu Pilarza , a nie anonimowego dla wiekszosci osob bramkarza z Gorzowa.

niby masz rację, ale jaki jest sens pisać o transferach, gdy nawet nie wiemy jaka przyszłość czeka ten klub..
Osobiście jestem za Pogonią Nową, ale mam dziwne "wrażnie", że nasz zezowaty "ex-dobrodziej" chce "zarżnąc" klub (licencje etc.), a przy okazji ogryźć się na "nowej", która- delikatnie mówiąc- osmieszyła go w przynajmniej w takim samym stopniu, jak jego" czarne wynalazki"..

Na forum od 7800 dni

*

Odp: Transfery do Pogoni - 23/06/2007 09:39
No ale Celebana to powinni zatrzymać za wszelką cenę, na pewno byłby dobrym trzonem do budowy nowej drużyny, szkoda.

mem
Kibic
Na forum od 7570 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 23/06/2007 11:35

eF^ napisał:  
No ale Celebana to powinni zatrzymać za wszelką cenę, na pewno byłby dobrym trzonem do budowy nowej drużyny, szkoda.

Jedyny piłkarz, którego mi naprawdę będzie brakować w Pogoni jeżeli gastronomicy przejmą drużynę... Coś czuję, że za pare lat chłopak zagra w reprezentacji.

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005