Leo Beenhakker poprowadził środowy trening piłkarskiej reprezentacji Polski do lat 20.
Reprezentacja przygotowuje się we Włocławku do finałów mistrzostw świata, które rozpoczną się 30 czerwca w Kanadzie. Trener kadry rocznika 1987 Michał Globisz nie zabierze do Ameryki Północnej trzech piłkarzy: Macieja Korzyma, Kamila Grosickiego i Adama Marciniaka, którzy niedawno odmówili wyjazdu na towarzyski turniej do Jordanii. – Tak się nie robi. Dopóki ja będę selekcjonerem, drzwi mojej drużyny także będą dla nich zamknięte. Nie na sto, a na dwieście procent – poparł decyzję Globisza Leo Beenhakker.
Odp: Transfery do Pogoni - 21/06/2007 10:14
Bez Radosława Majdana i Jacka Kosmalskiego piłkarze "Czarnych Koszul" rozpoczęli przygotowania do rundy jesiennej. Do poniedziałku wyjaśni się, czy 35-letni były bramkarz reprezentacji będzie grał w Polonii
Bez Radosława Majdana i Jacka Kosmalskiego piłkarze "Czarnych Koszul" rozpoczęli przygotowania do rundy jesiennej. Do poniedziałku wyjaśni się, czy 35-letni były bramkarz reprezentacji będzie grał w Polonii
czyt. jeśli "gastronomicy" przejmą klub, Majdan będzie nim kierował... w innym przypadku pojedzie do Dody
Sranie w banie, jak będzie grał zajebiście w pierwszym składzie Legii i z meczu na mecz będzie bramki strzelał, to nikt nie będzie pamiętał o tym, że raz na reprezentacje nie przyjechał, tym bardziej teraz kiedy mamy deficyt niezłych napastników.
Leo Beenhakker poprowadził środowy trening piłkarskiej reprezentacji Polski do lat 20.
Reprezentacja przygotowuje się we Włocławku do finałów mistrzostw świata, które rozpoczną się 30 czerwca w Kanadzie. Trener kadry rocznika 1987 Michał Globisz nie zabierze do Ameryki Północnej trzech piłkarzy: Macieja Korzyma, Kamila Grosickiego i Adama Marciniaka, którzy niedawno odmówili wyjazdu na towarzyski turniej do Jordanii. – Tak się nie robi. Dopóki ja będę selekcjonerem, drzwi mojej drużyny także będą dla nich zamknięte. Nie na sto, a na dwieście procent – poparł decyzję Globisza Leo Beenhakker.
to nie ja napisalem słowa, do których się odnosisz, jak juz cytujesz to zwróć uwagę kogo, pzdr
g - przepraszam za pomylke, chodzilo oczywiscie o cytat autorstwa eF.
pozdr
Pierwszy normalny transfer od lat... czyżby Stolarczyk. Jak na początek było by dobrze...
Dzisiaj Stolarczyk widziany przeze mnie na osiedlu. Ale szczerze mówiąc w ogóle mnie to nie obchodzi, wszak wszystko wskazuje na to, że zaczniemy od 2 ligi...
Odp: Transfery do Pogoni - 22/06/2007 20:42
Powracając do tematu podobno "gastronomicy" są zainteresowanie ściągnięciem do Pogoni Bartosza Hinca z GKS-u Bełchatów i Dawida Dłoniaka z GKP Gorzów Wlkp.
Powracając do tematu podobno "gastronomicy" są zainteresowanie ściągnięciem do Pogoni Bartosza Hinca z GKS-u Bełchatów i Dawida Dłoniaka z GKP Gorzów Wlkp.
kolejne (które to już?) info z "fałki", które możesz sobie.., przyjacielu
powołują się na 90minut, lecz.. krótka wizyta na wspomnianej stronce i.. no właśnie
Niewiem ile w tym prawdy ale tresfer tego drugiego wydaje się być interesujący http://www.sport.pl/sport/1,78977,4232581.html, co do Hinca to się niewypowiadam ale w razie startu w II lidze myśle że o lepszych będzie strasznie trudno.
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
powołują się na 90minut, lecz.. krótka wizyta na wspomnianej stronce i.. no właśnie
Nie wiem ile prawdy jest o tych potencalnych transferach. Ale informacje z 90minut bardzo czesto sie potwierdzaja. I takie mozliwe transfery podaja na 90minut .Gdyby chcieli zablysnac to podali by np. info o przyjsciu Pilarza , a nie anonimowego dla wiekszosci osob bramkarza z Gorzowa.
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 22 czerwca 2007, 22:02 [1 raz(y)]
Nie wiem ile prawdy jest o tych potencalnych transferach. Ale informacje z 90minut bardzo czesto sie potwierdzaja. I takie mozliwe transfery podaja na 90minut .Gdyby chcieli zablysnac to podali by np. info o przyjsciu Pilarza , a nie anonimowego dla wiekszosci osob bramkarza z Gorzowa.
niby masz rację, ale jaki jest sens pisać o transferach, gdy nawet nie wiemy jaka przyszłość czeka ten klub..
Osobiście jestem za Pogonią Nową, ale mam dziwne "wrażnie", że nasz zezowaty "ex-dobrodziej" chce "zarżnąc" klub (licencje etc.), a przy okazji ogryźć się na "nowej", która- delikatnie mówiąc- osmieszyła go w przynajmniej w takim samym stopniu, jak jego" czarne wynalazki"..
No ale Celebana to powinni zatrzymać za wszelką cenę, na pewno byłby dobrym trzonem do budowy nowej drużyny, szkoda.
Jedyny piłkarz, którego mi naprawdę będzie brakować w Pogoni jeżeli gastronomicy przejmą drużynę... Coś czuję, że za pare lat chłopak zagra w reprezentacji.
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.