Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Bosman z Pogonia << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Bengoro
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6438 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 10/05/2009 22:17
Dzisiaj zakupiłem nowego Bosmana i jestem pozytywnie zaskoczony, z lodówki jeszcze lepszy.
Co do "Królewskiego" to zimne jak najbardziej może być.

Ojczyzna – to wielki zbiorowy obowiązek.

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
Przema
Kibic
Na forum od 6291 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 10/05/2009 23:55
A w Szczecinie gdzies do nabycia Krolewskie jest? Bedac w Warszawie zaopatrzylem sie w wiecej niz pare sztuk, ale zostaly po tym juz tylko wspomnienia :(

eF^
Kibic
Na forum od 7799 dni

*

Odp: Bosman z Pogonia - 21/05/2009 18:16
Kapitalna strona promocyjna nowego Bosmana

KLIK

Widzę reklamy nawet na Onecie :)

PoGo
Kibic
Na forum od 7162 dni

**

Odp: Bosman z Pogonia - 24/05/2009 13:31
Real w Galaxy: Bosman niepasteryzowany -> 1,39 zł.

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
anathema
Kibic
Na forum od 6939 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 24/05/2009 16:53

PoGo napisał:  

kicha,specjalnie pojechałem po nie do blaszaka i już nie było. i chyba nie za 1,39 tylko 2,39 skoro zwykły bosman jest po 2,25

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7828 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 24/05/2009 17:10

PoGo napisał:  

pewnie literówka... :|

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
PoGo
Kibic
Na forum od 7162 dni

**

Odp: Bosman z Pogonia - 24/05/2009 20:12
Żadna literówka, wczoraj kupiłem właśnie w takiej cenie. Do tego przy zakupie 4 sztuk (full, specjal, niepasteryzowane) dają szklankę Bosmana, tylko trzeba się upomnieć. Byłem mile zaskoczony. Młoda kobitka ogarniająca stoisko piwne powiedziała, że niska cena wynika z tego iż za dużo narozlewali, a termin ważności krótki.. Dziś zastałem tylko pustą półkę, ale cena nadal wisiała.

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7149 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 27/05/2009 22:58
i już po lidze mistrzów, Barca:)!

no ale co do niepasteryzowanego. ostatnimi czasy jakoś w smaku wydawał mi się gorszy, ale zazwyczaj bylo to tylko jedno piwko do...:) wiec opinia nie koniecznie mogła być prawdziwa.
dzisiaj na finał było ich kilka i razem z kolesiem stwierdzilismy ze jednak się skurwiło. może bosman zaczął walić w chuj, mieszając je z innym? czy ktoś zauważył coś podobnego?
póki było że najlepiej sporzyć przez czerwcem był zajebisty, ale dzisiejszy 14.07.2009 L11 3 17:44 był bardzo yyyy nie to że niedobry, ale gorszy od wcześniejszych. na początku niepasteryzowane w ogóle nie gorzkie były, ale te teraz coraz bardziej gorzkawe:/

czy ktoś coś zauważył podobnego??

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
Rauliki
Kibic
Na forum od 6414 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 27/05/2009 23:04
Ja kupowałem w Realu za 1,39 i nie było gorzkawe. W smaku calkiem całkiem.

kln
Kibic
Na forum od 7617 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 28/05/2009 00:19

Rauliki napisał:  
Ja kupowałem w Realu za 1,39

Ile?

Miś
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 28/05/2009 08:43

PoGo napisał:  
Żadna literówka, wczoraj kupiłem właśnie w takiej cenie. Do tego przy zakupie 4 sztuk (full, specjal, niepasteryzowane) dają szklankę Bosmana, tylko trzeba się upomnieć. Byłem mile zaskoczony. Młoda kobitka ogarniająca stoisko piwne powiedziała, że niska cena wynika z tego iż za dużo narozlewali, a termin ważności krótki.. Dziś zastałem tylko pustą półkę, ale cena nadal wisiała.

TYLE

HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7404 dni

**

Odp: Bosman z Pogonia - 28/05/2009 22:26

Rauliki napisał:  

Piwko musi być gorzkawe...to nie żadna orenżadka :P

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7149 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 29/05/2009 00:07

antyC napisał:  

Rauliki napisał:  

Piwko musi być gorzkawe...to nie żadna orenżadka :P

tego nikt nie neguje!!!
chodzi tylko o to, ze jakieś mniej pyszne się zrobiło to niepasteryzowane, a na początku było bardzo pyszne:)
głównie chodzi mi o to że bosman po pierwszych seriach zaczął coś czarować aby zysk był jeszcze większy czy coś na tą nutę, a szkoda...

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
StargardBoy
Kibic
Na forum od 6054 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 29/05/2009 23:28
ja tam sobie bardzo chwale brązowego :] jest smak piwa bez żadnej takiej goryczy :]
jest spoko :] polecam :]

pinki15
Kibic
Na forum od 7193 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 30/05/2009 13:29
Właśnie kupiłem bosmana i tak można wygrać 200 000piw lub drugiego bosmana jeśli znajdzie się napis pod kapslem:):)

"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
xAdamx90
*zablokowany
Na forum od 6034 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 30/05/2009 14:50
A mi sie go wczoraj wkoncu udalo upolowac:) Polecam srebnego kazdemu!:D

To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6621 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 30/05/2009 14:58

xAdamx90 napisał:  

już nie jest taki "orginalny" i trudno dostępny. można już go dostać nawet w carrefourze-masa skrzynek ich jest powystawiana. już mi sie ono przepiło. polecam za to okocimia w tej nowej butelce,zarówno czarnego jak i zielonego.

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
....
Kibic
Na forum od 5867 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 30/05/2009 16:16

nowa od nowa napisał:  

xAdamx90 napisał:  

już nie jest taki "orginalny" i trudno dostępny. można już go dostać nawet w carrefourze-masa skrzynek ich jest powystawiana. już mi sie ono przepiło. polecam za to okocimia w tej nowej butelce,zarówno czarnego jak i zielonego.

Jak może się Bosman "przepić"? O ludzie...

nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6621 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 30/05/2009 16:32

RC napisał:  

nowa od nowa napisał:  

xAdamx90 napisał:  

Wliczając ilość i czestotliwość wierz mi że może. to jest jak w starej anegdocie-młoda małzonka prawi każanie małżonkowi-"nie wiem kochanie o co ci chodzi-w poniedziałek zrobiłam ci kluski mówiłeś że pyszne,we wtorek też zachwalałeś,w środe i czwartek nic nie mówiłeś,a dziś mi mówisz że ci kluski już nie smakują" a ja ostatnio sporo tego niepasteryzowanego wypijałem i najzwyczajniej dobrze poszukać czegoś innego. Rozumiesz?

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
....
Kibic
Na forum od 5867 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 30/05/2009 16:39

nowa od nowa napisał:  

RC napisał:  

nowa od nowa napisał:  

xAdamx90 napisał:  

Wliczając ilość i czestotliwość wierz mi że może. to jest jak w starej anegdocie-młoda małzonka prawi każanie małżonkowi-"nie wiem kochanie o co ci chodzi-w poniedziałek zrobiłam ci kluski mówiłeś że pyszne,we wtorek też zachwalałeś,w środe i czwartek nic nie mówiłeś,a dziś mi mówisz że ci kluski już nie smakują" a ja ostatnio sporo tego niepasteryzowanego wypijałem i najzwyczajniej dobrze poszukać czegoś innego. Rozumiesz?

Heheh, może być i tak. Mi osobiście, nieważne w jakich dawkach, ciągle najlepiej wchodzi jednak czerwony i żadna "nowość" raczej tego nie zmieni.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.15 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005