Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon - Zaglebie 1:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Safe
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7669 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 23:35

Shooter napisał:  

Vega napisał:  

Rafał_MKS napisał:  
jedno po tym meczyku
Baranowski wooon!!!
debil inaczej nie można nazywać
portugalskie dziekujemy
szkoda słów

Na przyszlym meczu podobno w ramach solidaryzacji i lepszej aklimatyzacji zawodnikow ma pomalowac cala swoja twarz markerem

lol buhahahahaha :D:D:D ooo nieeeeeeee lol aleś zajebał.Grube brechty :)

raczej Baranowski zajebal... a jakby Baran zrobil to co Vega powiedzial to nawet o dziwo, nie zdziwilbym sie ...
jak czasami cos powie to ... brak mi slow

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Arathorn
Kibic
Na forum od 8048 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 23:51
No ładnie, ładnie - cieszą trzy punkty, jednak już troche bardziej smuci gra Pogoni w obronie - oni czasem sami sobie stwarzają zagrożenie. Panik powinien popracować nad blokiem defensywnym - najgorzej tylko, że może nie być na to czasu w tym szaleńczym kwietniowym tempie ligi.
Dobrze, że odskoczyliśmy od strefy spadkowej - tym lepiej, że w perspektywie mam dwa bądź co bądź ciężkie mecze wyjazdowe - najpierw mecz przyjaźni a później gorący kielecki teren.
W tych dwóch meczach byłbym zadowolony z 2 pkt.

Wracając do dzisiejszego meczu - podobała mi się gra Matlaka i Kaźmierczaka - coprawda wydaje mi się, ze tego drugiego stać na jeszcze lepszą grę - oby tylko troche bardziej się przykładał. Zdecydowanie za to brakuje mi Grzelaka - on powinien grać w miejsce Daniela który po raz kolejny pokazał się ze strasznie kiepskiej strony.
Dośc dobrze dziś ogarniał grę w środku Ze Roberto - szczerze mówiąc bałem się o to troche po zejściu Bataty II, ale na szczęście Ze Roberto rozczarował mnie pozytywnie.
Szkoda strzału Cleisona - wystarczyło myśle pociągnąc po ziemi po długim rogu zamiast na siłe w środek a byłaby wtedy spokojniejsza końcówka i lepszy wynik ( w końcu co 2:0 to 2:0).

Ogólnie trzeba jeszcze troche popracować nad zgraniem a myśle, że przy dobrych wiatrach możemy liczyć na 5,6 miejsce na koniec sezonu.

BTW. Widzieliście komentarze na 90minut.pl ? Heja ho - Pogoń wygrała - znaczy kupiła mecz - przecież to neimożliwe żeby Brazylijczycy sobie poradzili.

V...
Kibic
Na forum od 8656 dni

*

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 23:52

KloceK napisał:  

Lissek. napisał:  

Widze ze po wyprawie do Kielc stałeś sie bardzo kumaty....Może troche odpocznij od tego forum, napewno dobrze Ci zrobi...

nie nei zrobilem sie bardzo ''kumaty'' ...
poprostu rozbraja mnie takie cos ..i wcale nie chwale sie tym ze bylem w Kielcach czy cos podobnego .. bron boze ... poprostu siedzac 2tygodnie w domu ''odpierdala mi palma'' ...
Kumaty nigdy nie bylem i narazie nie bede ...
Ze co ze obrazilem typa bo mnie wkurwil ze mowi ze jest z Pogonia ''na dobre i na zle'' a tu pisze ze nie byl bo przegrali 2x i pojdzie dopiero jak wygraja ? ..
Odpoczywac od forum chyba nie mam po co .. jest to internet i duzo rzeczy zostanie tutaj nie wyjasnionych .. jezeli cos do kogos mam mowie to wprost i odrazu jezeli mam taka mozliwosc odzywam sie na gadu i ustalam co jak po co i czemu ... mowei ze am angine bo mnie denerwuje juz cos takiego ze kilku/nastu znajomych mowi mi ze wielki kibic jestem a mnie na meczu nie ma .. i kieruje to wlasnie do nich .. napisalem to 2x podczas 2spotkan .. wiec uwazam ze nie jest to za dzuo

jezlei ktos chce cos ze mna wyjasnic zapraszam na gg : 5728035 czesto niwidoczny..

Jestem dzieciakiem i czasem ponosi mnie ''mlodziencza fantazja'' wiec prosze o wyrozumialosc ..
Jeszcze raz powtarzam ze po wyjezdzie nie zrobilem sie wcale ''za bardzo kumaty'' bo podkreslam ze nie bylem i nie bede (jak narazie)

co do Skarbnika :
chyba ad.3
jakiego kolegi ? :| i jak Ci nie dobrze jak czytasz moje posty to nie czytaj chyba proste ?

@sry za offtopic

Klocek kurwa ja cie prosze...kiedy ty wkoncu przestaniesz rzucac te swoje napinki? Jak ktos Ci cos mowi to wez to na 2 raz do siebie a nie przytakniesz wytlumaczysz sie i po 2 dniach znowu pierdolisz. bez picu chyba przyda ci sie taka czasowa przerwa....a od besztania ludzi to sa od tewgo inne osoby...

MKS
Pietras
Kibic
Na forum od 7134 dni

*

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 23:52
DLa mnie wymiatał NENECA !!!
Kaziu był dziś Prawie jak Ronaldinho

p@blo
Kibic
Na forum od 7117 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 23:56
co narzekacie na Baranowskiego....darmowe korepetycje z portugalskiego......na kolejnym meczu poznacie państwo kolejne słowa...:D:D:D

Ostatnio edytowany przez: p@blo, 29 marca 2006, 00:31 [1 raz(y)]

...zbyt wielkich nadziei nie ma co pokładać, im wyżej wejdziesz tym dłużej będziesz spadać...
Arathorn
Kibic
Na forum od 8048 dni

Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 23:57

sarteip napisał:  

Chłopie ogarnij się troszke - już bez przesady z takimi zachwytami - Kaźmierczak zagrał poprawnie -zdecydowanie uważam, ze stać go na więcej.
Neneca z kolei wybronił co miał wybronić - jedna naprawde udana interwencja przy strzale bodajże Chałbińskiego w okno.
Musi za to zdecydowanie popracować nad wyrzutami i wykopami bo to u niego szwankuje (ale zresztą podobnie było u Peskovica)

Jankes
Kibic
Na forum od 7359 dni

Odp: Pogon - Zaglebie 1:0 - 29/03/2006 00:12

sarteip napisał:  

"prawie" robi wielką róznice;)

samhain
Kibic
Na forum od 7303 dni

Odp: Pogon - Zaglebie 1:0 - 29/03/2006 00:27

sarteip napisał:  

Eeee...masz na mysli TEGO Ronaldinho...? Albo inaczej...TEGO Kazia..? Ja jakos innymi kategoriami patrze na kogos, kto mial okazje reprezentowac nasz kraj... Ok, szanuje zdanie wiekszosci ale naprawde nie wiem czym niektorzy sie tak zachwycaja w grze Przemka, jak dla mnie przebudzil sie dopiero w drugiej polowie i nawet kilka razy odwazyl sie wyskoczyc do pojedynkow glowkowych... Mimo wszysctko dzieki za bramke!
Baranowski!!! Co??? Obrigado!!! Boszz, jaki wstyd...

Kuba L.
Kibic
Na forum od 7406 dni

Odp: Pogon - Zaglebie 1:0 - 29/03/2006 03:26
Mecz jak mecz - typowa kopanina.
Wazne, ze doping wreszcie poczciwy;)
Baranowski znowu pokazal, ze jest pajacem. Nie pierwszy i nie ostatni raz.

Trybik w machinie zwanej Pogonią.
SISMIC
Kibic
Na forum od 7587 dni

Odp: Pogon - Zaglebie 1:0 - 29/03/2006 08:12
Z Baranem "Obrigado" śpiewało 1/2 młynu.. n/c

Szczecińska albo żadna!
laik
Kibic
Na forum od 8424 dni

Odp: Pogon - Zaglebie 1:0 - 29/03/2006 09:59
ludzie powiedzcie mi co sie stalo, kaźmierczak w meczu z wisla gral jak drewniak a tu nagle wszyscy wpadacie w zachwyty ? czy az tak sie zmienil ?

POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
g
Kibic
Na forum od 7255 dni

Odp: Pogon - Zaglebie 1:0 - 29/03/2006 10:10

laik napisał:  
ludzie powiedzcie mi co sie stalo, kaźmierczak w meczu z wisla gral jak drewniak a tu nagle wszyscy wpadacie w zachwyty ? czy az tak sie zmienil ?

tak, jak dla mnie zagrał w końcu dobry mecz i mam nadzieje ze nie ostatni taki

- Tylko Pogoń -
eJay
Kibic
Na forum od 7727 dni

**

Odp: Pogon - Zaglebie 1:0 - 29/03/2006 10:45

laik napisał:  

Nie wiem. Dla mnie Kazek oprocz strzelenia bramki i fajnych nożyc znowu sie opierdalal. Ale jak widac, 12-latkowie lubia takie rzeczy:)

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Thorgal
Kibic
Na forum od 7315 dni

Odp: Pogon - Zaglebie 1:0 - 29/03/2006 11:49
Kazek jak na swoje ostatnie popisy grał dobrze. Myślę, że kluczem do sukcesu jest stała obecność w składzie MATLAKA, GRZELAKA i KAŻMIERCZAKA. Oby Panik pogodził się z Grzelakiem!
NIestety Pogoń nie ma w składzie typowego napastnika. Elton i Wagner nie są źli ale nie o taki typ gracza chodzi, szczególnie jeśli gra się jednym wysunietym napastnikiem...
Swoja droga ciekawy jestem jaka wartosc prezentuja Anderson, Fabinho, Fabio i Wiliam, ich jeszcze dobrze nie poznalismy.

>cały stadion barwy w górę< Obrazek gif wstawiony na forum
Halk
Kibic
Na forum od 7747 dni

Odp: Pogon - Zaglebie 1:0 - 29/03/2006 12:11
NIe narzekajcie ma Kazka, rozegral naprawde dobry mecz, widac ze nauki w brazylii nie poszly na marne :)

........................MKS mks MkS mks MKS mks MkS................................
muniek
Kibic
Na forum od 8219 dni

*

Odp: Pogon - Zaglebie 1:0 - 29/03/2006 12:22
Ciekaw jestem jak bysmy grali gdyby trenerem nie byl Panik?

Widac ze powoli zmusza ich do gry wedlug swojej szkoly. Pykamy, moze cos trafimy a potem bronimy sie cala 11 i moze jakas konterka wypali. W meczu byly dwie falne akcje - ta gdzie padla bramka (samo trafienie to fart) i ta gdzie Claison mogl puknac na 2:0.

plusy:
- w koncu zwyciestwo
- na zero z tylu
- powrot Matlaka i jego ochota do gry
- Ze Robeto na swojej pozycji czyli jako stoper
- Daniel nie narozrabial tym razem

minusy:
- skrzydlowi Daniel i Tavares cieniutko
- holowanie pilki
- w dalszym ciagu brak zrozumienia
- Kazmierczak (fakt strzelil bramke) ktory nie wygral zadnego pojedynku glowkowego, zadnego starcia bark w bark, kreowany na bohatera nie wiadomo za co (w PS dostal note 8 a np. Claison 3....)z
- cofanie sie po strzeleniu bramki (wiadomo czyja to zasluga)

Osobny akapit nalezy sie BARANOWI ktory powinien dostac zakaz stadionowy i to dozywotni!!! Pomijajac tresc jego okrzykow to mecz jeszcze trwal! Jak by Zaglebie trafilo to lali by z nas juz zawsze...

Kto nie pije ten donosi....
skarbnik
Kibic
Na forum od 8333 dni

Odp: Pogon - Zaglebie 1:0 - 29/03/2006 15:44

KloceK napisał:  

co do Skarbnika :
chyba ad.3
jakiego kolegi ? :| i jak Ci nie dobrze jak czytasz moje posty to nie czytaj chyba proste ?

@sry za offtopic

Nie takim tonem szczylu.

Obrazek jpg wstawiony na forum
jarooo
Kibic
Na forum od 7297 dni

Odp: Pogon - Zaglebie 1:0 - 29/03/2006 16:05

Kuba, Biały Bór napisał:  
Mecz jak mecz - typowa kopanina.
Wazne, ze doping wreszcie poczciwy;)
Baranowski znowu pokazal, ze jest pajacem. Nie pierwszy i nie ostatni raz.

W pelni popieram !!! Totalna kopanina i smiac mi sie chce z tych zachwytow niektorych ludzi na stadionie....

Święty
Kibic
Na forum od 7362 dni

Odp: Pogon - Zaglebie 1:0 - 29/03/2006 16:16
Ale jesli chodzi o Cruza to miał jedno bardzo dobre zagranie: to na żółtą kartkę, bo nie zagra z Legią!! Amica 1 żółta Wisła 2i3 żółta Zagłębie czwarta ! Ole !

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Safe
Kibic
Na forum od 7669 dni

Odp: Pogon - Zaglebie 1:0 - 29/03/2006 17:37

Skarbnik napisał:  

KloceK napisał:  

co do Skarbnika :
chyba ad.3

@sry za offtopic

Nie takim tonem szczylu.

skonczmy temat ..
a jezlei chcesz cos wyjasnic 5728035 (gg)
nie mowilem to z ironia mowilem to poprostu, normalnym tonem .. jezeli urazilem, sorry, wybacz

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758275568 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005