Według mnie wysokie ceny podyktowane są tym, że są to dobre 'widokowo' miejsca. Sam dach na krytej też niewiele daje podczas opadów, bo zwykle zacina z boku i tak człowiek wychodzi przemoknięty.
Klub powinien w związku z ilością sprzedawanych miejsc na sektorach 7-8 (czasem 9) nieco obniżyć ceny na wysokiej trybunie, wtedy jestem pewien, że byłyby one równo zapełnione.
Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 05/10/2013 14:00
Stadion Pogoni ma około 15 tysięcy pojemności odjąć 1 i 2 sektor to wyjdzie około 13,5 tysiąca. W internecie można kupić tylko bilety na sektor od 3-8 od 10-14 i dodatkowo 19-20. Na inne sektory system pokazuje maksymalną ilość zajętych miejsc dlatego niektórzy myślą, że stadion może pomieścić 10 tysięcy( dodawanie 7835 i 2000 na karnety). Myślę, że bardzo fajne byłoby dodanie na stronie głównej ile zostało biletów do kupienia na stadionie.
Edit. Czy nadal zbieramy plastikowe nakrętki?
Ostatnio edytowany przez: MarcOlek, 5 października 2013, 14:12 [1 raz(y)]
Wyprzedziłeś mnie kolego. Dokładnie takiej samej treści posta miałem zamiar postawić. Kubeł zimnej wody na nasze głowy i oby podziałał mobilizująco na zespół, żeby teraz nie zaliczyć serii "niekorzystnych" wyników.
Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 05/10/2013 21:22
Ja o dopingu, gdyż jestem mile zaskoczony. Nawet przy wyniku 1:3 wszyscy pokazali, że potrafią się bawić, a pierdolnięcia po przegranym 1:4 meczu też były kozackie, i tak jak było powiedziane z gniazda - mam nadzieję, że to nie tylko jednorazowy wyskok. Do następnego Bracia!
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 05/10/2013 21:28
TO BYŁ ZUPEŁNIE INNY POZIOM! Jestem dumny z nas. Najlepsze było to, że się stadion podłączał, mimo wyniku dalej mi się micha cieszy;p BRAWA dla gniazda, świetna robota! http://www.youtube.com/watch?v=8-w7D4otOrk
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.